تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بنده «خدا» مى‏دانست كه در ماه رمضان چيست [چه بركتى وجود دارد] دوست مى‏داشت كه تم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830106530




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- اصلاح طلب دعوا نمی کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اصلاح طلب دعوا نمی کند هفته نامه آوای کرمانشاه در شماره 1250 دوازدهم اسفند 93 مطلبی را با عنوان اصلاح طلب دعوا نمی کند به قلم ماهان ولی زاده منتشر کرده است.


در این یادداشت آمده است: جمعه هشتم اسفند، روزی مهم در تاریخ سیاسی استان کرمانشاه بود، همایشی برگزار شد که نتوانست باعث همگرایی نیروهای اصلاح طلب با یکدیگر شود.
جمعه یا شنبه قابل پیش بینی بود که روزی چنین اتفاقی خواهد افتاد.
چند ماه پیش در آوای کرمانشاه مطلبی به قلم همین نگارنده با عنوان نوسازی اصلاحات در گرو بازسازی رفتارها منتشر شد و در آن به طور خاص به این مطلب پرداخته شد که بسامد خود ویرانگری و خودانتحاری نیروهای اصلاحات بالا رفته است و اگر اصلاح طلبان کرمانشاه در رفتارهای خود تجدید نظر نکنند چالش های بسیار بیشتر و اصطحکاک های بسیار زیادی در میان خود خواهند داشت.
از آنجایی که در آن مطلب به کسی فحاشی و تهمت زده نشده بود چندان مورد توجه قرار نگرفت.
متاسفانه چند صباحی است در فضای سیاسی استان اگر در مطلبی طرف یک گروه را نگیری و گروهی دیگر را نکوبی و مورد تاخت و تاز قرار ندهی، کسی توجهی به صحبت هایت نمی کند.
نیروهای سیاسی هر زمان در انتخابات محلی چه انتخابات مجلس و چه شورای شهر و … شکست می خوردند این موضوع را به این مسئله ربط می دهند که مردم در کرمانشاه قومیتی رای می دهند و چندان به گفتمان ها رای نمی دهند.
بعد از وقایع روز جمعه یکی از دوستان مطلب جالبی در این باره گفت و اشاره کرد که افرادی که به قوم و قبیله ی خود رای می دهند، توسعه یافته تر از کسانی هستند که عنوان نخبگی سیاسی را یدک می کشند؛ اما با تمام وجود به تخریب هم جناحی های خود می کوشند. کسی که موقع رای دادن برای خود معیاری دارد و به همزبان و هم قوم خود رای می دهد به حداقل های نگاه جمعی رسیده و به هر حال خود را متعلق به یک خرده فرهنگ می داند و سعی در تقویت آن دارد.
شاید آن شخص قوم گرا هنوز به آگاهی سیاسی مدرن و افق های نگاه حزبی نرسیده، اما به دلیل اینکه آن شخص به قوم خود پایبند است برای توسعه ی سیاسی مستعد تر از آن شخصی است که واژه ی اصلاح طلبی و کار تشکیلاتی و تحزب و … را چنان مشدد تلفظ می کند که سرت گیج می رود، اما از صبح تا شب همه ی این واژه ها را با رفتار خود نابود می کند.
بسیاری از کسانی که به هم قومی خود رای می دهند منافعی هم از رای دادن به آن شخص ندارند؛ اما عِرقی که دارند باعث آن نوع رای دادنشان می شود.
آن شخص منافع جمعی و مفهوم «خیر عمومی» را بهتر می فهمد یا آن دسته از فعالین سیاسی که برای رسیدن به ساده ترین پست ها طی یک سال و نیم اخیر دولت را کوبیدند و اسم خودشان را گذاشتند حامیان دولت و یک بار هم از خود نپرسیدند خیر عمومی چه می شود؟
بد نیست طرف های درگیر در غائله ی جمعه هم بگویند که چه عِرقی به جریان خود دارند که با حرکات نسنجیده هم جناحی های خود را مضحکه ی خاص و عام می کنند.
جریان اصلاحات تئورسین های خیلی تندرو، خیلی کندرو، نیمچه کندرو و نیمچه تندرو کم نداشته است؛ اما کدام یک از این تئورسین ها گفته اند که یکی از راهکارهای اصلاحات تشکیل یک گروه با عنوان شورای هماهنگی است که نه وجاهت قانونی داشته باشد نه مقبولیت عام و نه هیچ گونه هماهنگی ایجاد کند.
چرا باید شورای عدم هماهنگی را شورای هماهنگی نامید؟ استفاده از ابزار چوب و چماق و در مقابل آن تهدید به چماق های بیشتر از دل کجای گفتمان اصلاحات بیرون آمده است؟ معلوم نیست کسانی که در صحبت های خود پای مباحث قومی را پیش می کشند و تهدید به استفاده از یکسری پتانسیل ها می کنند چه نیازی دارند که عنوان اصلاح طلبی را یدک بکشند، خب آن پتانسیل های قومی را برای منافع قومی استفاده کنند و اصلاح طلبی را هم با مخاطرات بیشتر مواجه نکنند.
خود ویرانگری به روش عمل سیاسی اصلاح طلبان استان تبدیل شده است؛ آن وقت یک نفر تئوری می بافد که این اختلافات از جای دیگری طراحی شده است و یک نفر دیگر معترض می شود که چرا فرماندار اصولگرا! نیروهای پلیس را به مکان آن همایش برده است.
وقتی یک عده به جان هم افتاده اند و سخنان حولِ چوب و چماق می چرخد، فرماندار اگر نیروی انتظامی را خبر نکند پس چه کار بکند، روانپزشکان و پرستاران را خبر کند؟ اگر اصولگراها نبودند که مشکلات خودمان را به آنها فرافکنی کنیم، آن وقت چه می کردیم؟ یک مجموعه که نام خود را اصلاح طلب می گذارد، اگر نتواند بین اعضای خود، خرد جمعی را حاکم کند چطور مدعی این می تواند باشد که خرد جمعی را در جامعه حاکم کند.
یک جریان که مدعی توسعه ی سیاسی است، باید اعضایش توسعه یافته باشند و به کتک کاری نیندیشند.
شعبان بی مخ تئوریسین اصلاح طلبان کندرو بوده است یا تندرو؟ یک جریان که مدعی دمکراسی خواهی است نباید از حداقل های دمکراسی درون گروهی برخوردار باشد؟
تا حالا یک بار فعالین سیاسی اصلاح طلب در استان از خود پرسیده اند چرا اصلاحات در شبکه های مجازی این همه طرفدار دارد؛ اما این طرفداران به جلسات سیاسی نمی آیند.
اگر این دوستان فکر می کنند خودشان مرد عمل هستند و کسانی که صرفا در فضای مجازی هستند تنبل اند، سخت در اشتباهند.
بسیاری از افراد وقتی بد اخلاقی های این افراد را می بینند رغبت نمی کنند که به آن جمع بپیوندند، آدم وقتی می بیند که در یک گوشه ی خیابان دعواست راهش را کج می کند و از سمت دیگری می رود.
شما حاضرید وارد خانه ای بشوید که در آن حرف از چوب و چماق است، خیلی از افراد ترجیح می دهند صرفا در محیط خصوصی خود اصلاح طلب باشند.
اصلاح طلبان استان بد نیست از خود بپرسند که چرا در انتخابات ملی مردم کرمانشاه به نامزدهای اصلاح طلب رای می دهند؛ اما در انتخابات محلی وقعی به کسانی که نام اصلاح طلب را بر خود می گذارند نمی نهند.
به هر حال هر اسمی باید مسمایی داشته باشد و مردم مسمای اصلاح طلبی را خوب می شناسند.
بسیاری از این اتفاقات و اتفاقات بسیار بدتری که در پیش است از قبل قابل پیش بینی بود؛ اما هر زمان مباحث آن مطرح می شد از ضرورت خود انتقادی حرفی به میان می آمد، دوستان می گفتند که نباید اختلافات را علنی کرد.
حالا که سرمان را زیر برف کردیم باعث شد که اتفاقی نیافتد و رقبا تیتر نزنند که «نشست اصلاح طلبان کرمانشاه با طعم مشت و لگد».
اگر در مقابل بسیاری از بی اخلاقی هایی که در فضای مجازی صورت می گرفت سکوت نمی کردیم و سرمان را زیر برف نمی کردیم، حالا تیتر نمی خوردیم که «نشست اصلاح طلبان کرمانشاه با طعم مشت و لگد» حالا هم باز می توانیم سکوت کنیم، خود انتحاری را ادامه بدهیم؛ اما منتظر باشیم که یک روز تیتر بخوریم که «نشست اصلاح طلبان کرمانشاه با طعم تیراندازی» اگر روزی چنین اتفاقی افتاد نگوییم که چرا اصولگرایان تیراندازها را دستگیر کرده اند.
اصلاح طلبان در میان خود معیاری دارند که فلانی شجاع تر است و فلانی کمتر اصلاح طلب است و معیارشان هم برای این عیار گذاری ها میزان شجاعت افراد است.
اما باید باور کرد که اصلاح طلبی نه به شجاعت، بلکه به خردمندی نیاز دارد و سکوت در برابر عدم خردمندی ها خیانت است، متاسفانه تعداد این عدم خردمندی ها بیشتر از آن است که در حوصله ی این یادداشت باشد؛ اما هر روزی که می گذرد بیشتر روشن می شود که نباید روند سکوت را ادامه داد.
طی ماه های گذشته توسط نگارنده ی همین مطلب، یادداشتی در آوای کرمانشاه با عنوان «کارکردهای چکش آهنی کجاست؟» چاپ شد و در آن به صراحت گفته شد این روندی خطرناک است که هر کس صدایش را بلند کند و بی ادبی پیشه کند، مورد توجه قرار می گیرد.
طی ماه های آینده خواهیم دید که دو عامل: 1- ادامه ی خود تخریبی های جریان اصلاحات در کرمانشاه و 2- توجه به کسانی که صدای خود را بلند می کنند، روزهای تلخ تری را رقم خواهد زد و در انتخابات آینده ی مجلس نمود این رفتارها را در آرای مردم خواهیم دید.
تا یک جوان دهان باز می کند و می گوید آقایی که هفتاد سال از سن شما گذشته چرا رفتاری می کنی که بچه ی هفت ساله را هم به خنده می اندازد.
همه می گویند هیس هیس حرمت بزرگان چه می شود، مطلب می نویسی و از فلان بزرگ کلی تعریف و تمجید می کنی تا لابه لای آن همه تعریف و تمجید اجازه پیدا کنی که مختصر نقدی از آن بزرگ انجام دهی و خودشیفتگی آقا را هم جریحه دار نکنی.
می بینی که همان بزرگ پای مطلبت کامنت گذاشته که «جوانک، تو حرف نزن».
ما جوانک، شما که بزرگ هستید، چرا بزرگی نمی کنید و چه خنده دار است صحبت کردن از توسعه ی استان وقتی که نخبگان سیاسی نخبه نیستند.
کاش اندکی در رفتارهای سیاسی خود درنگ می کردید، اصلاح طلب، دعوا نمی کند.
8066



12/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن