تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870146133




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری بخش خصوصی ایران در بلاروس


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد؛ سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری بخش خصوصی ایران در بلاروس تهران - ایرنا - وزیر صنعت، معدن و تجارت در دوازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و بلاروس با تاکید بر اینکه مقامات ارشد دو طرف بر توسعه روابط تاکید جدی دارند گفت: بخش خصوصی ایران تا حدود یک میلیارد دلار در بلاروس سرمایه گذاری کرده که بخش اعظم آنها به بهره برداری رسیده است.


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمدرضا نعمت زاده عصر سه شنبه در مراسم افتتاحیه این کمیسیون مشترک با تاکید بر اینکه ایران و بلاروس به لحاظ اقتصادی و سیاسی از استقلال کافی برخوردار هستند، افزود: به نظر می رسد برخی تحریم ها در چند سال اخیر و همچنین توقف همکاری های بانکی دو کشور سبب شده تا به اهداف مورد نظر در مراودات تجاری دست پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه شرکت های ایرانی با حضور در بلاروس نشان داده اند که علاقه مند به توسعه همکاری ها هستند، اظهار داشت: وظیفه دولت های دو طرف آن است که بستر را فراهم سازند تا بخش های خصوصی و شرکت های دولتی به راحتی بتوانند با یکدیگر همکاری داشته باشند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مذاکرات طرفین در سطوح تخصصی که در فرآیند دوازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی صورت می گیرد، اظهار امیدواری کرد تا موانع شناسایی و راهکارهای مناسب برای حل آنها ارائه شود.
نعمت زاده، زمینه های همکاری دو طرف را متنوع خواند و افزود: یکی از موانع بر سر راه توسعه همکاری دو کشور شناخت ناکافی از توانمندی های طرفین است که توصیه می کنم با برگزاری نمایشگاه های تخصصی این نارسایی را به حداقل برسانیم.
وی تصریح کرد: شرکت های مهندسی و پیمانکاری و صنعتی ما علاوه بر اینکه سهم زیادی در توسعه کشور دارند در خیلی از کشورهای جهان در حال فعالیت هستند که این نشان می دهد با تمام توان می توانیم در کشور بلاروس حضور داشته باشیم.
نعمت زاده با بیان اینکه در تمام بخش ها از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع غذایی، خودرو، محصولات ساختمانی و مواد کانی ایران از توانایی های خوبی برخوردار است، اظهار داشت: ما می توانیم به صورت رقابتی با یکدیگر همکاری داشته باشیم ضمن اینکه در حوزه علوم و صنایع پیشرفته مثل تکنولوژی های نانو و هوا فضا برای همکاری آمادگی های لازم را داریم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان سپس خطاب به طرف بلاروسی، گفت: صنایع بلاروس می توانند به طور مستقل و یا مشارکت با شرکت های ایرانی، تولید و در کشور ایران عرضه شود چرا که جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن 400 میلیون جمعیت در اطراف خود می تواند بازار خوبی برای بلاروس به حساب آید.
نعمت زاده با تاکید بر اینکه موانع فراروی همکاری تجاری باید هرچه سریع تر برطرف شود، تصریح کرد: این موانع چیزی نیست که نتوانیم آن را برطرف کنیم که امیدوارم حضور شما و هیات عالیرتبه بلاروس در جهت رفع موانع و ایجاد زمینه های مناسب برای همکاری کمک های لازم را به عمل آورد.
در ادامه این اجلاس وزیر صنایع کشور بلاروس با بیان اینکه این آمادگی برای دستیابی به اهداف در بلاروس وجود دارد، افزود: طبق آمارهای منتشر شده حجم تجاری دو کشور در سال 2014 به حدود 100 میلیون دلار رسیده که این میزان تجارت با توجه به پتانسیل های دو کشور اصلا مناسب نیست.
بیتالی میخایولوویچ ووک سپس تصریح کرد: حوزه سرمایه گذاری یکی از زمینه های همکاری دو کشور است که باید سعی کنیم سطح سرمایه گذاری را به یک میلیارد دلار برسانیم.
این وزیر بلاروسی از آمادگی شرکت های کشور متبوعش برای صادرات و یا راه اندازی خط تولید در ایران خبر داد.
اقتصام(3)1574/9132**1558



12/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن