واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اعتراض به سیاست های رژیم آل خلیفه در بحرین همچنان ادامه دارد تهران-ایرنا- با وجود گذشت 65 روز از بازداشت شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین و همچنین گذشت چند سال از انقلاب مردمی این کشور برای به دست آوردن حقوق اولیه سیاسی خود و سرکوب شدید مردم بحرین توسط نیروهای بحرینی و خارجی، آتش این اعتراض ها هنوز خاموش نشده است.
پایگاه خبری الوفاق در مطلبی در این باره می نویسد: مردم بحرین روز دوشنبه با شرکت در راهپیمایی هایی در مناطق مختلف مانند المصلی و الدیه در منامه احکام صادر شده را برای شهروندان بحرینی محکوم کرده و تاکید کردند این اتهام ها واهی است.
همچنین مردم بحرین شب گذشته نیز در مناطق مختلف این کشور نسبت به ادامه برخورد امنیتی با مردم و سرکوب مخالفان و همچنین لغو تابعیت آنان اعتراض کردند.
** مقام های بحرینی موارد مختلف نقض حقوق بشر را نادیده می گیرند
روز یکشنبه در ساختمان جمعیت الوفاق همایش سیاسی با عنوان "احکام اعدام و فرار از مجازات عاملان نقض حقوق مردم" برگزار شد و شرکت کنندگان به نقد صدور احکام اعدام و حبس ابد و لغو تابعیت مخالفان پرداخته و آن را غیر قانونی دانستند.
شرکت کنندگان بحرینی تاکید کردند که مقام های دولتی با شکنجه، مخالفان را مجبور به اعتراف به کارهایی می کنند که به هیچ عنوان انجام نداده اند و پس از آن نیز احکام سنگینی برای آن ها صادر می نمایند؛ به عنوان مثال یک نفر که به او اتهام هایی وارد کرده اند، در زمان ادعایی در محل کار خود حاضر بوده است اما آن ها این دلیل را با وجود شواهد بسیار نپذیرفته و حکم اعدام برای او صادر کرده اند.
** اطلاعات زندانیان در اختیار وکلای آن ها قرار داده نمی شود
محمد المطوع یکی از وکلای زندانیان بحرینی نیز در این همایش گفت: ما خواستار ارائه دلیل و مستندات اتهام ها به موکلان خود بوده ایم اما دلیل قابل قبولی به ما ارائه نمی شود و حتی شاهدان را بدون حضور ما به دادگاه می برند و در مواردی، کارهایی به زندانیان نسبت می دهند که ابدا آن ها مرتکب آن نشده اند.
وی افزود: ما وکلا که متوجه شدیم توجهی به خواسته های ما نمی شود، دست از خواسته ها و دفاعیات خود کشیدیم اما بار دیگر از ما خواستند به کارمان ادامه دهیم اما ما در این شرایط نمی توانیم کار خود را ادامه دهیم زیرا مواردی هست که برای شخصی حکم اعدام صادر شده و دلایل زیادی برای برائت او وجود دارد اما دادگاه به هیچ عنوان آن را نمی پذیرد.
وی در ادامه می گوید: خانواده های زندانیان تاکید می کنند که آنها را به شدت شکنجه می کنند.
** مردم بحرین 21 درصد از مساجد ویران شده را بازسازی کرده اند
میثم السلمان مسئول پرونده آزادی های دینی و مذهبی در دیدبان حقوق بشر بحرین نیز طی سخنانی در این همایش گفت: دولت بحرین متعهد شده که بسیاری از مساجد ویران شده را بازسازی کند اما تاکنون بسیاری از مساجد متعهد شده را بازسازی نکرده است.
وی می افزاید: ویران کردن مساجد از جمله بدترین جنایت هایی است که در بحرین صورت گرفته و در این میان برخی طرف های دولتی خواستار گمراه کردن افکار عمومی اند.
السلمان اضافه کرد: مقام های دولتی در ویران کردن 38 مسجد دست داشتند و این باعث شده تا سازمان های داخلی، منطقه ای و بین المللی این اقدام را به شدت محکوم کنند.
** تغییر مکان مساجد از نو ساخته شده غیرقابل قبول است
بحرینی ها با اعتراض به ویران شدن مساجد خود، تاکید دارند که مقام های دولتی به دلایل مختلف برخی از این مساجد را در محل دیگری ساخته اند که این به هیچ عنوان برای مردم قابل قبول نیست.
مردم بحرین خواستار بازسازی همه مساجد ویران شده در محل اصلی خود هستند و می خواهند همه عاملان چنین جنایت هایی محاکمه شوند.
بحرینی ها همچنین خواستار تدوین قانونی هستند که بر اساس آن مساجد مصونیت داشته باشند تا کسی جرات تعرض به آن را نداشته باشد.
مردم بحرین از سال 2010 میلادی خواستار از بین رفتن بی عدالتی ها و انجام اصلاحات سایس در کشورشان هستند.
خواسته های اصلی معترضان بحرینی شامل برکناری شیخ خلیفه بن سلمان آل خلیفه نخست وزیر و پسرعموی امیر بحرین که از سال 1971 ریاست دولت این کشور را در اختیار دارد و همچنین آزادی زندانیان سیاسی و تدوین قانون اساسی جدید است اما مقام های بحرینی تاکنون توجهی به این خواسته ها نداشته اند.
خاورم **2041**1275
12/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]