محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843396385
![نمایش مجدد: اختلاسها، بانکداری مجازی را از اولویت خارج کرد |اخبار ایران و جهان refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
اختلاسها، بانکداری مجازی را از اولویت خارج کرد |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اختلاسها، بانکداری مجازی را از اولویت خارج کرد
مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی میگوید: وقتی مسئولان دیدند در بانکهای فیزیکی به رغم همه قوانین بازدارنده پیشبینی شده چنین اختلاسهایی اتفاق میافتد پس در فضایی جدید که امنیت زیادی برای آن هنوز متصورنیستند؛ به طور قطع حجم تخلفات بالا میرود. بنابراین فعالیتهای بانکداری مجازی نیز متوقف و یا پیگیری آن از اولویتها خارج شد.
کد خبر: ۴۸۰۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳ - 03 March 2015
مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی میگوید: وقتی مسئولان دیدند در بانکهای فیزیکی به رغم همه قوانین بازدارنده پیشبینی شده چنین اختلاسهایی اتفاق میافتد پس در فضایی جدید که امنیت زیادی برای آن هنوز متصورنیستند؛ به طور قطع حجم تخلفات بالا میرود. بنابراین فعالیتهای بانکداری مجازی نیز متوقف و یا پیگیری آن از اولویتها خارج شد.
به گزارش خبرنگار تابناک اقتصادی، بانکداری بدون شعب، که به مفهوم ارایه خدمات مالی بدون حضور در شعبه است، اگرچه سالهاست در دنیا اجرا شده و در ایران هم بر عملیاتی شدن آن تاکید شده اما بر سر راه اجرای آن آنقدر موانع اعم از قانونی و ساختاری وجود دارد که هنوز قدمی به سمت بانکداری بدون شعبه برداشته نشده است.
به گفته نیما امیرشکاری مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی، یکی از دلایلی که سبب میشود به سمت بانکداری بدون شعبه گرایش نداشته باشیم، ارزشمند بودن زمین و ملک در ایران است.
ایجاد شعبه در دنیا مساوی با هزینه بیشتر
اما در ایران میبینیم که هر روز بر تعداد شعب اضافه میشود و یا بانکهایی با تعداد شعب فراوان به عرصه بانکداری قدم میگذارند. در دنیا سالهاست در راستای کاهش هزینهها تعداد شعب کم و کمتر شده و بانکداری بدون شعب رواج می یابد.
اینکه یک بانک در مناطق دور افتاده و در هر شهر و روستایی شعبه دایر کند، هزینه تجهیز شبکه و تامین پرسنل را به خود تحمیل کند؛ اقدامی هزینهبر و بیفایده دانسته میشود اما آیا این کاهش هزینه برای بانکهای ایران مهم است؟
نیما امیرشکاری مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی یکی از علل مقاوت در برابر کاهش شعب را این مساله میداند که هنوز تصمیم گیران صنعت بانکداری ما به این جمعبندی نرسیدهاندکه بانکداری بدون شعب میتواند برای نظام بانکی ما مفیدتر باشد و یا به عبارتی کاهش هزینه در بر داشته باشد.
زیرساختها در ایران فراهم نیست
علت هم در دو بخش خلاصه می شود نخست فراهم نبودن زیرساختها و دوم فراهم نبودن بحث امنیتی. وقتی بانکها میبینند که زیرساختهای لازم برای توسعه بانکداری مجازی فراهم نیست لذا اقدامی هم برای محازی کردن خدمات انجام نمیدهند. به عبارت دیگر هزینهای که برای فراهم کردن زیرساختها باید انجام شود چه بسا هزینه ای بیش از تاسیس شعب بر نظام بانکی تحمیل کند و لذا ایجاد بانکداری بدون شعبه الزاما به معنی کاهش هزینه نیست.
به گفته امیرشکاری، موضوع دومی که سبب میشود به سمت بانکداری بدون شعبه گرایش نداشته باشیم، ارزشمند بودن زمین و ملک در ایران است.
به اعتقاد او، در ایران داشتن زمین به خودی خود یک سرمایه محسوب میشود. لذا وقتی یک بانک اقدام به خرید زمین و احداث شعبه میکند حتی اگر هیچ فرایند سودآوری در زمینه بانکی هم نداشته باشد؛ بخش از سرمایه او که تبدیل به ملک شده با ارزش افزوده مواجه میشود. در صورتی که در دنیا زمین به عنوان دارایی با ارزش افزوده مواجه نمی شود و خرید ملک جزو هزینههای یک بانک محسوب میشود. حال آنکه در ایران داشتن شعبه به واسطه در اختیار گرفتن زمین و ملک نه تنها هزینه به حساب نمیآید که به عنوان یک سرمایه تلقی میشود.
تغییر چهره اشتغالزایی
عدهای از کارشناسان یکی از موانع عدم توسعه بانکداری مجازی و حذف شعبه را کاهش نیروی انسانی شاغل و کم شدن فرصتهای شغلی در بازار کاری که نرخ بیکاری در مرز خطر بوده و عن قریب نیز با ورود طیف جدیدی از فارغ التحصیلان دانشگاهی بحرانی می شود؛ منطقی نمی دانند. اما در مقابل برخی نظر دیگری دارند و کاهش فرصتهای شغلی را تایید نمی کنند.
امیرشکاری در این باره می گوید: در هیچ دوره ای از زمان و هیچ کشوری، اتوماسیون نه تنها باعث کاهش مشاغل نشده بلکه افزایش فرصتهای شغلی را نیز به همراه داشته است. یعنی اگر تا پیش از این در شعب به اپراتورهای ساده نیاز داشتیم که خدمات پولی انجام دهند؛ با گسترش اتوماسیون و بانکداری مجازی به طیف وسیعی از متخصصانی نیاز داریم که خدمات الکترونیکی به مشتریان ارایه داده و یا جهت استفاده به مشتریان آموزش دهند. بنابراین فرصتهای شغلی از بین نمیرود بلکه چهره آن تغییر میکند. در بانکداری سنتی نیروی غیرمتخصص و در بانکداری بدون شعبه نیروی متخصص مشغول فعالیت می شود.
مردم از اتوماسیون استقبال میکنند
از سوی دیگر یکی از نگرانیها برای توسعه بانکداری بدون شعبه، طیف وسیعی از افراد عامی است که نحوه استفاده از این تکنولوژی را نیاموختهاند. البته این نگرانی نیز از سوی عده دیگری از تحلیلگران مردود دانسته میشود. شاهد مثال آنها نیز استفاده از دستگاههای ATM و POS است که در سالهای گذشته به خوبی بین مردم جا افتاده و فرهنگ استفاده از آن رواج پیدا کرده است.
از این رو این دسته از کارشناسان معتقدند هر زمان مردم به استفاده از فناوری یا تکنولوژی خاص نیاز داشته باشند به طور قطع به راحتی نحوه استفاده از آن را نیز میآموزند. همانطور که در مورد ثبت نام دانشگاهها دیدهایم یا در مورد یارانههای نقدی ملاحظه کردیم که با وجود الکترونیک بودن ثبتنام آنها اما تمام اقشار مردم از آن استفاده کردند و نحوه استفاده از آن را در اسرع وقت آموختند.
بوروکراسی پیچیده مجازی
اما در عین حال موانعی نیز در مسیر مجازی شدن بانکداری در ایران وجود دارد که قابل کتمان نیست. یکی از این موانع بوروکراسی پیچیدهای است که در فضای مجازی سر راه کاربران قرار می گیرد. وقتی مشتری برای یک انتقال وجه ساده ناگزیر است حضوری به شعبه مراجعه کرده و توکنو رمز دریافت کند و یا تا زمانی که اصل مدارک را به شعبه نبرد بسیاری از خدمات فعال نمی شود؛ ترجیح میدهد عطای انتقال اینترنتی را به لقای آن بخشیده و متوسل به باجهها شود.
اینترنت پرسرعت نخستین زیرساخت لازم
برای اینکه بدانیم چه زیرساختی نیاز است تا بانکداری بدون شعبه در ایران توسعه یابد از امیرشکاری جزئیات را جویا شدیم.
وی توضیح میدهد: زیرساخت اصلی مخابرات است. باید اینترنت یک سرعت مناسب در تمام مناطق کشور داشته باشد و قطعیها به حداقل برسد. دارا بودن ابزارهای نوین در موبایل نیز می تواند به عنوان یک زیرساخت مهم محسوب شود. در صورتی که خدمات نامبرده بویژه سرعت مناسب روی بستههای موبایل وجود داشته باشد؛ می توان به توسعه خدمات مجازی بانکداری نیز امید داشت.
احتیاط پشت احتیاط
اتفاق دیگری که مانع از توسعه خدمات مجازی در سالهای گذشته شده بحث امنیت است. ایرانیان عادت دارند برای محکم کاری آنقدر قفل و بست به کار میزنند که دست آخر خودشان نیز نمیتوانند از دری عبور کنند. حکایت امنیت خدمات بانکداری نیز همین است. آنقدر در خدمات الکترونیکی قفلهای متعدد را پررنگ کرده ایم که عملا سهولت و ارزانی انجام تراکنش ها فراهم نمیشود. برای انتقال وجوه، برای باز کردن LC، انتقال چک به حساب و یا برای هر کار بانکی دیگر در دنیا به راحتی میتوان از طریق اینترنت اقدام کرد و این درحالی است که کوچکترین امور بانکی از طریق موبایل و اینترنت در ایران با پیچیدگیهای فراوان مواجه است.
خلاء قانونی باید برطرف شود
وقتی برای انتقال وجوه توانستیم امنیت ایجاد کنیم برای باقی خدمات بانکی نیز می توان این امنیت را ایجاد کرد. البته در بحث امنیت می توان به دو بخش متفاوت آن پرداخت.
نخست بحث امنیت تکنولوژی است و بخش دوم امنیت قوانین است. در حال حاضر به لحاظ قانونی هرچند پلیسسایبر و فتا سعی در حفظ امنیت این فضا داشته اند و قوانینی برای مجازات مجرمان دیده شده است اما به هر اندازه که این بحث یعنی بانکداری مجازی توسعه مییابد موضوع قوانین اختصاصی آن نیز باید توسعه یابد. اگر اکنون پنج شعبه به تخلفات سایبری رسیدگی میکنند؛ با توسعه این خدمات باید شعب اختصاصی بیشتری به این مسائل اختصاص یابد.
به گفته امیرشکاری، در سالهای پیش گامهایی برای توسعه بانکداری بدون شعبه برداشته شد و بانکهای آرین و امین شروع به فعالیتهایی کردند، اما این فعالیتها در مقطعی متوقف شد و آدمها محو شدند. چراکه در آن زمان حمایتها کافی نبود و همزمان شدن توسعه خدمات بانکداری مجازی با چند اختلاس بزرگ بانکی سبب شد این فعالیتها به فراموشی سپرده شود.
اختلاسها، بانکداری مجازی را از اولویت خارج کرد
وی اذعان میکند: وقتی مسئولان دیدند در بانکهای فیزیکی به رغم همه قوانین بازدارنده پیشبینی شده چنین اختلاسهایی اتفاق میافتد پس در فضایی جدید که امنیت زیادی برای آن هنوز متصورنیستند؛ به طور قطع حجم تخلفات بالا میرود. بنابراین فعالیتهای بانکداری مجازی نیز متوقف و یا پیگیری آن از اولویتها خارج شد. اما این درحالی است که در دنیا به بانکها قدرت مانور داده می شود و به آنها اجازه میدهند فعالیتشان را توسعه داده، سپس در صورت بروز تخلفات نسبت به تصویب قوانین بازدارنده لازم اقدام میکنند.
وی می افزاید: بانکهای ما عادت کردهاند برای انجام هرکاری از بانک مرکزی اجازه بگیرند. از سوی دیگر بانک مرکزی نیز به دخالت در تمام امور عادت کرده است. این مساله موجب میشود بانکها نتوانند ریسک پذیری مورد انتظار و در نتیجه توسعه لازم را داشته باشند.
فرهنگسازی باید مد نظر قرار گیرد
يكي از بسترهاي اساسي و بنيادين جهت هر گونه تغيير و تحول و استفاده از فناوري جديد در يك كشور، بسترسازي فرهنگي در آن كشور است. زيرا ايجاد تغييرات اساسي و بنيادين، بدون توجه به فرهنگ و زيرساختارهاي فرهنگي و اجتماعي كشور اگر غيرممكن نباشد، كاري بسيار سخت خواهد بود و با مشكلات زيادي مواجه ميشود.
لذا براي انجام هر گونه تحولي كه جنبه بنيادي دارد، توجه به فرهنگ ضروري است. با شناخت عناصر فرهنگي و تدوين برنامه مناسب ميتوان، زمينه لازم براي اين تغييرات را به وجود آورد. انتقال الكترونيكي وجوه و بانكداري الكترونيكي يك فناوري جديد است و براي گسترش آن لازم است زمينه فرهنگي آن نيز ايجاد شود.
فرار از شفافیت
يكي ديگر از مشكلات فرهنگي مشكل پنهانكاري و فعاليتهاي اقتصادي غيرشفاف است. بعضي مؤسسات تجاري و اشخاص حقيقي يا حقوقي سعي در پنهانسازي و يا غيرشفاف جلوه دادن بعضي از فعاليتهاي اقتصادي خود به منظور فرار از ماليات و يا كاهش مبلغ آن را دارند. از آنجاكه با استفاده از فناوري مبادلات الكترونيكي و بانكداري الكترونيكي، تمامي فعاليتهاي اقتصادي آنها ثبت و ضبط ميشود و ميتوان آنها را طبقهبندي و گزارش کرد، بنابراين ترجيح ميدهند كه از چنين سيستمهايي استفاده نكنند، زيرا استفاده از اين سيستم جايي براي پنهان كاري، فرار از ماليات، تقلب و دستكاري در حساب ها و... باقي نميگذارد و اين نوع فرهنگ، گسترش بانكداري الكترونيكي و انتقال الكترونيكي وجوه در كشور را با مشكل جدي مواجه ميسازد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
ماجرای ورود اپراتورهای مجازی به کشور/ تلفنهای ثابت مجازی شوند |اخبار ایران و جهان
ماجرای ورود اپراتورهای مجازی به کشور تلفنهای ثابت مجازی شوند با وجود اپراتورهای تلفن همراه اپراتورهای تلفن ثابت با رکود مواجه شدهاند پیشنهاد می شود اپراتورهای تلفن ثابت برای ایجاد درآمد و ماندن در بازار رقابت با بررسی بازار تقاضا به ارایه سرویسهایی خاص و با عنوان اپراتورهاارزش تجارت خارجی ایران در سال 93 |اخبار ایران و جهان
ارزش تجارت خارجی ایران در سال 93 تازه ترین آمار گمرک از اوضاع تجارت خارجی ایران منتشر شد که بر این اساس جمهوری اسلامی ایران طی ۱۱ ماهه امسال به میزان ۹۴ میلیارد و ۵۶۴ میلیون دلار انواع کالا با سایر کشورها مبادله کرده است کد خبر ۴۷۷۷۱۱ تاریخ انتشار ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۵ - 22 Fe۳۶۰ هزار خودرو خارجی در راه ایران |اخبار ایران و جهان
۳۶۰ هزار خودرو خارجی در راه ایران 360 هزار خودرو ثبتسفارش شده بالقوه میتوانند وارد کشور شوند و برای بالفعل کردن شان فقط کافی است واردکنندگان تعهد لازم برای ارائه خدمات پس از فروش آنها را به وزارت صنعت بدهند کد خبر ۴۷۹۹۵۱ تاریخ انتشار ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷ ۰۰ - 02 March 2015 دسیف: اقتصاد ایران به طور کامل از رکود خارج شد |اخبار ایران و جهان
سیف اقتصاد ایران به طور کامل از رکود خارج شد رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه الان می توانم قاطعانه بگویم تورم امسال حداکثر ۱۶ درصد خواهد بود که در آخر اسفند پس از محاسبه آن را اعلام می کنیم گفت رشد اقتصادی کشور نشان دهنده خروج کامل اقتصاد از رکود است کد خبر ۴۸۰۳۴۷ تاریخ انهزینه سفر خارجی ایرانی ها رکورد زد |اخبار ایران و جهان
هزینه سفر خارجی ایرانی ها رکورد زد کد خبر ۴۷۶۹۶۰ تاریخ انتشار ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۴ - 20 February 2015 در تابستان امسال ۱۳۹۳ ایرانیها بیش از ۱۰۲ میلیارد تومان صرف سفر خارجی کردند به گزارش ایسنا بر اساس آخرین آمار مرکز آمار ایران ایرانیها در تابستان امسال ۱۰۲ میلیارقیمتگذاری خودروهای خارجی |اخبار ایران و جهان
قیمتگذاری خودروهای خارجی وزارت صنعت معدن و تجارت چند هفته پس از منحصر کردن واردات خودرو به نمایندگیهای رسمی این بار ضوابط جدید قیمتگذاری خودروهای وارداتی را نیز ابلاغ کرد تا تا بازار خودروهای خارجی نیز مانند داخلیها مشمول قیمتگذاری دولتی شود بنابر اطلاعیه وزارت صنعت ازفروش طلای خارجی با عیار غیر استاندارد در بازار |اخبار ایران و جهان
فروش طلای خارجی با عیار غیر استاندارد در بازار با گذشت 3 سال از تصویب قانون ممنوعیت واردات طلای خارجی به کشور با گشتی در بازار با اوضاع دیگری مواجه میشویم و شاهد جولان طلای ایتالیایی سوییسی و ترک در بازار هستیم کد خبر ۴۷۶۸۴۹ تاریخ انتشار ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۱ - 20 February 2قیمت گاز و برق در بودجه ۹۴ مجددا گران شد |اخبار ایران و جهان
قیمت گاز و برق در بودجه ۹۴ مجددا گران شد نمایندگان مجلس در لایحه بودجه ۹۴ به وزارتخانههای نفت و نیرو اجازه دادند هر دو ماه از هر واحد مسکونی مشترک گاز مبلغ ۱۰۰ تومان و از هر واحد مسکونی مشترک برق مبلغ ۵۰ تومان اخذ کنند کد خبر ۴۷۷۲۸۶ تاریخ انتشار ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۳ - 21 Feآغاز تغییر سهمیههای بنزین از جمعه |اخبار ایران و جهان
آغاز تغییر سهمیههای بنزین از جمعه افزایش ۵ درصدی قیمت بنزین کاهش سهمیه بنزین ۷۰۰ تومانی برخی از خودروها و در نهایت تخصیص سهمیههای ۶۰ لیتری بنزین از مهمترین تغییر و تحولات چند روز آینده بنزینی در سطح کشور است کد خبر ۴۷۶۳۸۰ تاریخ انتشار ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۹ - 18 February 2015نظر رسمی دولت درباره حذف یارانه خانوارهای با درآمد ۲.۵ میلیون |اخبار ایران و جهان
نظر رسمی دولت درباره حذف یارانه خانوارهای با درآمد ۲ ۵ میلیون رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور گفت در مورد حذف خانوارهای با درآمد بیش از ۲ ۵ میلیون تومان باید تا هفته آینده صبر کرد که مجلس در لایحه بودجه چه خواهد کرد کد خبر ۴۷۶۳۷۹ تاریخ انتشار ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۷ - 18 Fبا تاکسییاب، بهصرفه سفر کنید |اخبار ایران و جهان
با تاکسییاب بهصرفه سفر کنید تاکسییاب اولین اپلیکیشن سفارش تاکسی با موبایل در ایران است که برای استفاده کاربران ارایه شده است کد خبر ۴۷۷۴۴۶ تاریخ انتشار ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲ ۴۱ - 21 February 2015 تاکسییاب اولین اپلیکیشن سفارش تاکسی با موبایل در ایران است که برای استفاده کاربشاخص فلاكت نصف شد |اخبار ایران و جهان
شاخص فلاكت نصف شد براي آنكه وضعيت رفاه خانوار را بدانيم بايد چند شاخص ديگر را هم بررسي كنيم شاخص قيمت مسكن و اجارهبها شاخص قيمت اقلام خوراكي شاخص بهداشت و شاخص آموزش کد خبر ۴۷۹۹۶۱ تاریخ انتشار ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۰ - 02 March 2015 بررسي اعداد نرخ تورم و بيكاري نشان ميدهدحقوق تا سقف یک میلیون و 150 هزار تومان از مالیات معاف شد |اخبار ایران و جهان
حقوق تا سقف یک میلیون و 150 هزار تومان از مالیات معاف شد نمایندگان مجلس در بودجه 94 مصوب کردند که دریافتکنندگان حقوق تا سقف یک میلیون و 150 هزار تومان در سال آینده از پرداخت مالیات معاف هستند کد خبر ۴۷۶۳۸۱ تاریخ انتشار ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۱ - 18 February 2015 نمایندگان مجلس درزمان توافق در بسته مزد ۹۴ فرا رسید |اخبار ایران و جهان
زمان توافق در بسته مزد ۹۴ فرا رسید پس از هفته ها مذاکره و چانه زنی زمان نشست سرنوشت ساز شورای عالی کار برای تعیین میزان افزایش حقوق و دستمزد سال آینده مشمولان قانون کار فرا رسید کد خبر ۴۷۹۹۶۳ تاریخ انتشار ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۴ - 02 March 2015 پس از هفته ها مذاکره و چانه زنیمذاکره با انگلیس بابت تحریم شرکت ملی نفتکش |اخبار ایران و جهان
مذاکره با انگلیس بابت تحریم شرکت ملی نفتکش یک منبع آگاه گفت اخیرا یک تیم کارشناسی حقوقی از شرکت ملی نفتکش به انگلستان رفت تا در مورد تحریم جدید شرکت ملی نفتکش مذاکره کند کد خبر ۴۷۷۲۸۹ تاریخ انتشار ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۴ - 21 February 2015 یک منبع آگاه گفت اخیرا یک تیم کارشناسبالاترین دستمزد در ایران و آمریکا |اخبار ایران و جهان
بالاترین دستمزد در ایران و آمریکا بررسیها از آمار منتشر شده در دو گزارش رتبهبندی مشاغل برتر در ایران و آمریکا را مشخص کرده است پایگاه خبری سیانان در گزارشی لیست 100 شغل برتر آمریکا را ارائه کرده است در این گزارش شاخصهایی مانند میزان درآمد رضایتمندی فرصتهای ترقیقیمت بنزین در سال آینده تغییر نمی کند |اخبار ایران و جهان
قیمت بنزین در سال آینده تغییر نمی کند محمد باقر نوبخت معاون رییس جمهوری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور پس از تصویب این بند در جمع خبرنگاران اظهارداشت که براساس این مصوبه قیمت حامل های انرژی در سال آینده افزایش نمی یابد کد خبر ۴۷۸۳۳۶ تاریخ انتشار ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۹-
اقتصادی
پربازدیدترینها