واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون سازمان جهانی بهداشت در گفتوگو با فارس:
انجام پیچیدهترین عملهای جراحی پیوند اعضا در ایران ستودنی است
معاون مدیرکل سازمان جهانی بهداشت انجام پیچیدهترین عملهای جراحی پیوند اعضای بدن انسان به خصوص پیوند قلب، ریه، کلیه در ایران را ستودنی خواند.
به گزارش خبرنجگار خبرگزاری فارس در عشقآباد، « اولگ چستنوف» معاون مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در امور بیماریهای غیر مسری و سلامت روانی در راس یک هیئت عالی رتبه به عشقآباد پایتخت ترکمنستان سفر کرد.
این مقام عالی رتبه سازمان بهداشت جهانی در جریان این سفر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در عشقآباد در ارزیابی خود از وضیعت بهداشت و سلامت در جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: من چندی پیش در تهران بودم و از مناطق روستایی ایران نیز بازدید کردم، برای من خیلی جالب بود که بیشترین نقش در زمینه حفاظت از بهداشت و سلامت مردم به ویژه در مناطق روستایی به زنان واگذار شدهاست. وی با اشاره به اجرای موفقیتآمیز سیستم پزشک خانواده در ایران به خصوص در مناطق روستایی، افزود: زنان در ایران به خوبی میتواند سلامتی مردم و خانواده ایرانی را حفظ کرده و مشکلات مخرب را از بین ببرند که این موضوع از نظر من ستودنی است. معاون مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در ادامه گفت: در سفر اخیر به ایران دریافتم که سطح معلومات و سواد پزشکان ایرانی بالا بوده و جمهوری اسلامی ایران به پیشرفتهای زیاد دست یافته است. وی افزود: من از مناطق و استانهای مختلف ایران بازدید کردم و کارآمدی سیستم و نظام جاری سلامت ایران را دیدم که نقش مردمی بویژه زنان در آن چشمگیر است، اما نواقصی نیز وجود دارد که مقامات این کشور در پی برطرف کردن آن هستند. این مقام عالی رتبه سازمان جهانی بهداشت تصریح کرد: در مجموع در ایران اصلاحات گسترده و موفقیتآمیزی در نظام سلامتی این کشور صورت گرفته که حتی دیگر کشورها میتوانند از آنها به عنوان الگو و نمونه استفاده کنند، ایران پیچیدهترین عملهای جراحی پیوند اعضای بدن انسان به خصوص پیوند قلب، ریه، کلیه و ... را انجام میدهند که خیلی از کشورهای دنیا قادر به چنین کاری نیستند. سازمان جهانی بهداشت (WHO) یکی از آژانسهای تخصصی سازمان ملل متحد است که نقش یک مرجعیت سازمان دهنده را بر بهداشت جامعهٔ جهانی ایفا میکند. این آژانس در 9 آوریل سال 1948 در ژنو (واقع در سوییس) تاسیس شد. این سازمان علاوه بر هماهنگ کردن تلاشهای بینالمللی برای پایش بیماریهای عفونی، مانند مالاریا و ایدز و سایر بیماریهای غیر مسری و سلامت روانی از برنامههایی برای پیشگیری و درمان چنین بیماریهایی حمایت میکند و در مدیریت و نیز تولید و توزیع واکسنهای موثر و بیخطر، شیوههای تشخیصی داروها حمایت میکند و میتواند در مواقع مختلف ماموریتهای دیگری در زمینه سلامت و بهداشت مردم داشته باشد.
انتهای پیام/
93/12/12 - 12:47
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]