واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سازمان بهداشت جهانی از افزایش ابتلا به ویروس ابولا در غرب آفریقا خبرداد تهران-ایرنا- سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که همچنان شمار مبتلایان به ویروس" ابولا " درکشورهای واقع درغرب قاره آفریقا در حال افزایش است .
به گزارش پایگاه خبری " النشره " سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: در حالی که ما مشغول آزمایش واکسن های ضد این ویروس هستیم ، شمار قربانیان این ویروس کشنده در حال افزایش است .
این سازمان بین المللی خاطر نشان کرد که بر اساس آخرین آمارها ، تاکنون آمار ابتلای 23 هزار و 253 نفر به این نوع ویروس ثبت شده است که 9هزار و 380نفر از این مبتلایان جان خود را از دست داده اند .
سازمان بهداشت جهانی افزود : 488نفر از این قربانیان از جمله کادر پزشکی بوده اند .
این سازمان در ادامه اعلام کرد : هفته گذشته شمار مبتلایان به این ویروس در کشور"گینه" در مقایسه با هفته های گذشته کاهش یافت و طی این مدت تنها مبتلا شدن 52 نفر به این ویروس ثبت شد که این نشان می دهد تب این نوع ویروس در گینه در حال فروکش کردن است .
در حال حاضر سه هزار و 108نفر در گینه به این نوع ویروس کشنده مبتلا شده اند .
از زمان شیوع بیماری ابولا در مارس 2014، انجمن صلیب سرخ در گینه تلاش زیادی کرده است تا شایعات و افسانه های پیرامون این بیماری را رد کند.
فدراسیون بین المللی صلیب سرخ، انجمن های هلال احمر، انجمن صلیب سرخ گینه و کمیته بین المللی صلیب سرخ از گروه های مدافع حقوق بشر، دولت ها و رسانه ها خواسته اند به انتشار پیام هایی در ارتباط با این بیماری و نحوه در امان ماندن از آن ادامه دهند.
این ویروس نخستین بار در سال ۱۹۷۶ میلادی شناخته شد.
در سال ۱۹۷۶ ابولا حدود ۳۰۰ نفر را مبتلا کرد و با شیوع آن از هر ۱۰ نفر مبتلا به بیماری ۹ نفر و در سال ۱۹۹۵ ۸۰ درصد مبتلایان جان باختند.
در سال ۲۰۱۴ نیز با انتشار مجدد این ویروس که از گینه شروع شد و به کشورهای همسایه سیرالئون و لیبریا گسترش یافت حدود ۴۰۰ نفر جان خود را از دست دادند.
این بزرگترین مورد شیوع ابولا از نظر موارد ابتلا، آمار مرگ و پراکندگی جغرافیایی به حساب می آید.
سازمان بهداشت جهانی ۱۵۰ کارشناس را برای کمک به پیشگیری از انتشار ویروس به منطقه اعزام کرده است.
نام این ویروس از یکی از رودخانه های کشور زئیر، که امروزه جمهوری دموکراتیک کنگو نام دارد، گرفته شده و این بیماری برای اولین بار در کشور کنگو دیده شد.
علائم و نشانه های ابولا و مدت زمان قرار گرفتن در معرض ویروس و توسعه علائم (دوره کمون) بین ۲ تا ۲۱ روز است. اما اغلب موارد مشاهده شده این بیماری بین ۴ تا ۱۰ روز بوده است. با این حال، برآوردهای اخیر بر اساس مدل ریاضی پیش بینی شده است که در حدود ۵٪ از موارد، ممکن است بیشتر از ۲۱ روز زمان ببرد.
علائم ابولا معمولاً با یک مرحله شبه آنفلوآنزا که ناگهانی است، شروع می شود که با احساس خستگی، تب، ضعف شروع، کاهش اشتها، درد عضلانی، درد مفاصل، سردرد، گلودرد همراه است. درجه تب معمولاً بالاتر از ۳۸٫۳ درجه سانتی گراد می رود. به همین دلیل است که اغلب، تب همراه با عارضه هایی مثل استفراغ، اسهال و درد شکم به همراه است. بعد مدتی، تنگی نفس و درد قفسه سینه ممکن است رخ دهد، همراه با تورم، سردرد و گیجی. در حدود نیمی از موارد، در پوست ممکن است، بثورات ماکولوپاپولر (منطقه قرمز مسطح پوشش داده شده با برجستگی کوچک) دیده شود، که ممکن است بین ۵ تا ۷ روز بعد دیده شود که این نشان از توسعه بیماری است.
بهبودی بین ۷ و ۱۴ روز پس از شروع علائم آغاز خواهد شد. کسانی که زنده می مانند اغلب نشانه هایی مثل درد مفاصل، التهاب کبد، کاهش شنوایی، و علائم اساسی مانند احساس خستگی، ادامه ضعف وکاهش اشتها در آنها دیده می شود .
خاورم *5*2041*1579*
01/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]