تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819861196




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- پافشاری برانتقال فن آوری موجب گسستگی رابطه بشر و محیط شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پافشاری برانتقال فن آوری موجب گسستگی رابطه بشر و محیط شده است شیراز- ایرنا- مسوول توسعه روش های نوین آبیاری سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت:تکیه برانتقال صد در صدی فن آوری بر روی محیط زیست و منابع طبیعی موجب شده تا رابطه بین بشر و محیطش گسسته شود.


شهرام محمدی، سه شنبه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود:فرسایش خاک ها ، تخریب جنگل ها و مراتع ، نابودی موجودات ریز مفید خاک ، تهدید زندگی آبزیان در اثر مصرف بی رویه سموم و کودهای شیمیایی و ... پیامدهای نامطلوب رهیافت انتقال فن آوری است.
وی اضافه کرد: مطالعات اخیر نشان داده که دانش باارزش دیگری برای حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی به عنوان نقشی بی بدیل در جایگزینی روش های مدرن وجود دارد که عدم توجه به آن نقص آشکاری را در برنامه های توسعه پایدار به همراه می آورد و آن دانش بومی است.
محمدی ادامه داد: منظور از دانش بومی ، دانش محلی است که در ایجاد فرهنگ و جامعه منحصر به فرد بوده و با دانش علمی نوین از نظر قدرت و ضعف مکمل یکدیگرند و از تلفیق این دو می توان به توفیق های بزرگی در کشاورزی دست یافت در حالی که هیچکدام از آنها به تنهایی واجد آن نیستند که در برابر بحران خشکسالی مقاومت کنند.
وی اشاره کرد: ترویج نقش و عامل مهمی در سرعت بخشی فرآیند توسعه پایدار روستایی دارد لذا می بایست کشاورزان به طور مداوم و مستمر در نوسازی و بهینه سازی نظام کشاورزی کوشا باشند و این میسر نیست مگر اینکه نه تکیه زیاد به روش های سنتی پرمصرف آب داشته باشیم و نه آنقدر به روش های مدرن اعتماد کنیم.
کارشناس ارشد آب و خاک گفت:همچنین پژوهش های صورت گرفته نشان از آن دارد که استان فارس در خصوص دانش بومی دارای گنجینه با ارزشی است که متفکران و متخصصان باید راهگشای دستیابی کشاورزان به این گنجینه ها باشند و سپس این پیش داشته ها را در جهت شناختی نو به عنوان ضرورتی در فرآیند توسعه کشاورزی در نظر داشته باشند و بکار گیرند.ک/3
1876



12/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن