واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اختصاصی ایرنا طرح های گردشگری خراسان شمالی به دو هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد بجنورد - ایرنا - سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: دو هزار و 100 میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای اجرای طرح های گردشگری استان نیاز است.
محسن عباسی روز سه شنبه به خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار کرد: این میزان تسهیلات بانکی برای اجرای پنج طرح گردشگری در بجنورد، مرکز استان برآورد شده است.
وی با اشاره به اینکه صندوق توسعه ملی از اجرای طرح های گردشگری استان حمایت می کند، گفت: اکنون اجرای این طرح ها به علت نداشتن پیشرفت فیزیکی 50 درصد، مشمول دریافت تسهیلات از این صندوق نمی شود.
وی افزود: متقاضی ساخت هتل پنج ستاره در بجنورد، هزار و 500 میلیارد ریال تسهیلات بانکی درخواست کرده که به علت نداشتن شرایط دریافت از صندوق توسعه ملی، ساخت آن را متوقف و سرمایه گذاری خود را در طرح های زودبازده زیر مجموعه این پروژه آغاز کرده است.
عباسی گفت: اکنون متقاضی طرح های جانبی ساخت هتل پنج ستاره از جمله ساخت رستوران، سوییت و نصب آلاچیق که به تسهیلات بانکی کمتری نیاز دارد، آغاز کرده و سرمایه گذار برای اجرای طرح های گردشگری زودبازده به بانک رفاه برای دریافت 10 میلیارد ریال تسهیلات معرفی شده است.
وی افزود: همچنین 200 میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای اجرای طرح های گردشگری در پروژه تجاری، اداری و تفریحی طلای سفید شهر بجنورد پیش بینی شده و مجری این طرح نیز به علت پیشرفت 30 درصدی قادر به دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی نیست.
وی گفت: میراث فرهنگی استان تسهیلات موردنیاز اجرای طرح مزبور را برای متقاضی با معرفی به بانک گردشگری تامین کرده است.
به گفته وی طرح های گردشگری طلای سفید شامل ساخت هتل، شهربازی، توقفگاه خودرو و ایجاد غرفه های صنایع دستی است.
عباسی افزود: ساخت هتل در پروژه تجاری، اداری و تفریحی هماگ شهر بجنورد نیز نیاز به دریافت 100 میلیارد ریال تسهیلات بانکی دارد.
وی ساخت زیباسازان هتل آپارتمان و مجتمع تفریحی و توریستی هدی در بجنورد را از دیگر طرح های گردشگری مهم استان برشمرد و گفت: برای اجرای این طرح ها به ترتیب 130 و 170 میلیارد ریال جذب تسهیلات بانکی نیاز است.
وی افزود: برای تامین تسهیلات بانکی مورد نیاز اجرای این سه طرح گردشگری نیز با بانک ها در حال رایزنی هستیم تا مشکل نقدینگی سرمایه گذاران حل شود.
طبق گزارش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی، در این استان هفت باب هتل سه، دو و تک ستاره، 11 باب مهمانپذیر ممتاز و درجه سه، 46 باب رستوران بین راهی، شش باب سفره خانه سنتی و 24 دفتر فعال گردشگری وجود دارد.
رهبر معظم انقلاب در سفر به خراسان شمالی در مهر سال 91، گردشگری را به عنوان اولویت دوم توسعه و رونق این استان دانسته اند.
استان خراسان شمالی واقع در شمالشرق کشور با وجود موقعیت جغرافیایی مناسب و اقلیم کوهستانی و کویری، وجود هشت هزار و 700 جاذبه گردشگری در حوزه های مختلف و عبور جاده تهران – مشهد، از داشتن زیرساخت های گردشگری محروم است.
استان خراسان شمالی طبق سرشماری نفوس و مسکن سال90افزون بر 867 هزار نفر جمعیت دارد. ک/3
6204/ 6042
12/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]