تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):گناهانى كه باعث نزول عذاب مى‏شوند، عبارت‏اند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868331388




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استقرار اقتصاد سفید و بدون رانت در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: جلسه سیاست‌گذاری کلی نحوه قیمت‌گذاری کالاها در سال ۹۴ فردا با حضور مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان اتاق بازرگانی در سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برگزار می‌شود.

به گزارش تراز ،محمدمهدی رئیس‌‌زاده در نشست خبری فعالان اقتصادی با خبرنگاران از برگزاری جلسه سیاست‌گذاری کلی نحوه قیمت‌گذاری کالاها در سال 94 خبر داد و گفت: این جلسه فردا با حضور مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان اتاق بازرگانی در سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برگزار خواهد شد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران خاطرنشان کرد: دولت تاکید فراوانی بر خروج از رکود واحدهای تولیدی دارد و بر این اساس صنایع را به دو دسته پیشران و صنایع خرد تبدیل کرده است، به نحوی که صنایعی همچون فولاد و خودرو در رسته صنایع پیشران قرار گرفته و در خروج از رکود با حمایت دولت نقش‌آفرینی خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه نباید از صنایع پایین دستی غافل شد تصریح کرد: این صنایع می‌توانند زمینه ساز تکمیل زنجیره ارزش و رسیدن به اهداف خروج از رکود باشند و اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی باید مطالبه‌گر باشد.

همچنین علیرضا عباسی عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: منابع ارزی کشور باید به نحوی در جامعه تزریق شود که منجر به رونق اقتصادی شود و این در شرایطی است که طی سال های گذشته نرخ دلار از یک‌هزار و 200 تومان به حدود 4 هزار تومان رسید و متاسفانه افرادی که نزدیک به مراکز تصمیم‌گیری در دولت گذشته بودند، خواسته یا ناخواسته در جریانی از اطلاعات قرار گرفتند که سوءاستفاده از اطلاعات و فضای اقتصادی را رقم زد.

محمدرضا بهزادیان رئیس اسبق اتاق بازرگانی و صنایع و معادن نیز در این نشست گفت: به دنبال استقرار اقتصاد سفید و بدون رانت در کشور هستیم و این در حالی است که متاسفانه طی 10 سال اخیر برخی به بهانه وجود تحریم اقتصاد ایران را از یک اقتصاد خاکستری به سمت اقتصاد سیاه هدایت کرده اند.

وی افزود: عدم مدیریت درآمدهای نفتی طی سال های گذشته سبب شده امسال با کاهش بودجه نفت دولت و مجلس نگرانی از تامین حداقل زندگی مردم در سال 94 هستند.

همچنین جمشید عدالتیان، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران نیز گفت: در اقتصاد کلان اعتقاد داریم که باید به سمت فضای رقابتی شفاف و بدون رانت پیش رویم به نحوی که فعالان اقتصادی بتوانند در یک بازار رقابتی محصولات خود را عرضه کرده و اقتصاد را رونق بخشند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران توضیح داد: انتخابات این دوره از اتاق‌های بازرگانی و صنایع و معادن بسیار حساس است و امید می رود افرادی شایسته بتوانند کرسی های اتاق بازرگانی را تصاحب کنند تا بتوان در سایه مشاوره ای که به قوای سه گانه می دهند، عامل رونق اقتصاد ایران شوند.


منبع: فارس


سه شنبه 12 اسفند 1393 ساعت 08:49





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن