محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830562152
کاظم جلالی: نگران حزب لاريجاني نباشيد |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کاظم جلالی: نگران حزب لاريجاني نباشيد
نميدانم حزب زدن ما چه منافاتي با كار باهنر دارد ميترسند موي دماغ آنها شويم هيچكس ليدر اصولگرايي نيست
کد خبر: ۴۸۰۳۰۳
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۸ - 03 March 2015
شكاف فراكسيون رهروان بيشتر و بيشتر ميشود؛ فراكسيوني كه قرار است نام آن تابلويي بشود براي تاسيس حزبي اصولگرا با محوريت علي لاريجاني. حالا همين حزبسازي نزديكان لاريجاني هم خودش مزيد علت شده تا اختلافات ميان رهروانيها افزايش پيدا كند؛ اختلافاتي كه بارقه ظهور آن از جريان استيضاح رضا فرجيدانا شروع شد، جايي كه عدهاي از رهروانيها در صف موافقان او و عدهاي ديگر در صف مخالفانش قرار گرفتند. آن روزها اما چيزي كه دامنه اختلافات را بيشتر كرد تلاشهاي محمدرضا باهنر به نفع استيضاحكنندگان بود. حالا اما روايت باهنر از آن «لابي»ها هم خودش محل اختلاف جديدي شده است. او گفته بود كه «مقصر» استيضاح فرجي دانا است. روي ديگر اين حرف اين است كه اگر باهنر نميخواست، استيضاح راي نميآورد.
حالا اما كاظم جلالي، رييس فراكسيون رهروان و از نزديكان علي لاريجاني در مجلس حرفهاي ديگري دارد. او كه اين روزها بيشترين تلاش را براي بر پا كردن بناي اوليه حزب رهروان از خود نشان ميدهد در گفتوگو با «اعتماد» ميگويد كه اوضاع آنطور كه باهنر هم گفته، نبوده است:«چون استيضاح خيلي لبمرزي بود هر كسي ميتواند بگويد من نقش منفي را ايفا كردم يا به نوعي مسووليت استيضاح با من بود. » ناراحتي جلالي از تلاش براي گره خوردن نام افراد با فراكسيونهاست: «نميتوان نقش فراكسيونها را به نوعي به نام اشخاص و افراد گره زد و به نظر ميرسد اين كار غلط است و خود اشخاص هم نبايد اجازه بدهند كه به نوعي با برجستهسازي نقش افراد، نقش فراكسيونها تضعيف شود. » او البته گلايههاي بيشتري هم نسبت به سخنان باهنر دارد، مخصوصا نسبت به اظهارات نايبرييس مجلس درباره حزب علي لاريجاني: «من هنوز متوجه نشدم كه اين تشكل چه منافاتي با اهداف آقاي باهنر دارد.»
اخيرا صحبتهايي درباره تاثيرگذاري برخي نمايندگان بر استيضاح وزير علوم مطرح شده است و برخي افراد معتقدند كه عامل اصلي اين استيضاح بودهاند، با توجه به اينكه گفته ميشود در آن زمان از سوي هيات رييسه مجلس تلاشهايي جهت پس گرفتن امضاها صورت گرفت، اگر ممكن است شما نيز توضيحاتي در مورد روند استيضاح آقاي فرجيدانا ارايه بفرماييد؟
در جريان استيضاح آقاي فرجيدانا تلاشهاي زيادي صورت گرفته بود تا اين استيضاح انجام نشود، در همين راستا آقاي لاريجاني جلسهاي گذاشتند كه در آن جلسه از بنده و آقاي حداد عادل به عنوان روساي دو فراكسيون مجلس دعوت كردند تا با حضور آقاي فرجيدانا و برخي استيضاحكنندگان دور هم جمع شويم. در آن جلسه توافقاتي شده بود تا وزير علوم در چند حوزه پيگيريهايي را انجام دهد كه يكي از موارد پيگيري همان بحث پرحاشيه «بورسيهها» بود و ديگري هم بحث چند نفري بود كه به عنوان مسوول در وزارت علوم منصوب شده بودند كه حساسيتهايي را در مجلس برانگيخته بود. از همان تاريخ برخي بحث دوماه فرصت به وزير را مطرح كرده بودند ولي برخي دوستان گفتند كه پس از دو ماه مجلس به روزهاي تعطيلات خود ميرسد لذا بحث يك ماه مطرح شده بود.
اين براي قبل از جريان اعلام وصول استيضاح بود؟
بله، پس از آنكه استيضاح اعلام وصول شد ما در فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت دو جلسه را با آقاي فرجيدانا به عنوان هيات رييسه فراكسيون برگزار كرديم و در آن جلسه بنده خدمت ايشان گفتم كه همه دم از مصلحت نظام و انقلاب و كشور ميزنيم ولي مرتب انتظار داريم ديگري مصلحت نظام، انقلاب، كشور و دولت را رعايت كند، ولي درباره خودمان چنين قضاوتي را نميكنيم. لذا بنده در آن جلسه استدلال كردم كه بعضي از اشخاصي كه مجلس روي آنها حساس هست ميتوانند در جاي ديگري مشغول به خدمت بشوند و چه دليلي دارد وقتي بحث ماندن و نماندن شما به بودن يا نبودن چند نفر منوط شده است بر بقاي اين افراد اصرار شود؟ اينها چهرههاي علمي و دانشگاهي هستند و شايد خودشان هم خيلي به پُست علاقهمند نباشند و بعد از آن هم ميروند و در دانشگاه خدمت ميكنند.
نظر آقاي فرجي دانا در مورد اين استدلال چه بود؟
آقاي فرجيدانا كليت استدلال ما را اگرچه دير، ولي بالاخره پذيرفت و از همين مسير به سمت حل موضوع ميرفتيم كه در جلسه دومي كه ما با آقاي فرجيدانا داشتيم در وسط جلسه بود كه از دفتر آقاي لاريجاني گفتند كه با بنده كار دارند و خدمت ايشان رسيدم و در آنجا هم اين بحث مطرح شد كه آقاي باهنر اعلام كردهاند كه دوستان استيضاحكننده گفتهاند كه اگر اين چند نفر از مسووليت كنارهگيري كنند ما استيضاح را پس ميگيريم؛ بنده گفتم البته الان خيلي دير شده ضمن آنكه بعيد است آقاي باهنر بتواند همه استيضاحكنندگان را اقناع كند، فكر ميكنم اين حرفها براي روز سهشنبهاي بود كه روز بعد از آن استيضاح انجام ميشد و فرمولي هم براي اين پيدا شده بود كه چگونگي كنار رفتن اينها كاملا مشخص شده بود كه به شكلي اين افراد كنار بروند و روي اين موضوع هم توافق شده بود. آقاي لاريجاني به بنده گفتند كه شما با آقاي باهنر هم در اين خصوص صحبت كنيد.
پاسخ شما چه بود؟
من خدمت آقاي لاريجاني گفتم كه طيف استيضاحكنندگان متنوع هستند، الان شايد خيلي دير شده باشد اگر افراد كنار گذارده شوند، بشود همه استيضاحكنندگان را قانع كرد كه استيضاح را پس بگيرند ولي با آقاي فرجيدانا روي اينكه اين افراد كنار گذاشته شوند به فرمول و تفاهم رسيده بوديم كه پس از انجام اين تفاهم خدمت آقاي باهنر رفتم و به ايشان گفتم كه ما با آقاي فرجيدانا روي اين اشخاص به تفاهم رسيدهايم تا با يك فرمول آبرومندانهاي اين اشخاص كنار گذارده شوند. آقاي باهنر در آن زمان اشاره كرد شايد خيلي دير شده باشد و نشود استيضاحكنندگان را به نوعي قانع كرد تا قبول كنند كه استيضاح را پس بگيرند، ضمن اينكه نسبت به فرمول ما هم نقد داشتند.
يعني نماينده خاصي بر راي نمايندگان تاثير نداشت؟
به نظر ميرسد چون استيضاح خيلي لبمرزي بود هر كسي ميتواند بگويد من نقش منفي را ايفا كردم يا به نوعي مسووليت استيضاح با من بود، چون به هرحال آقاي فرجيدانا با فاصله آراي كمي افتاد و البته ميتوانست با همان چند راي بر مسند وزارت باقي بماند. در داخل مجلس هم آدمهايي هستند كه بتوانند روي اين مقدار راي تاثير بگذارند. آقاي باهنر از همان صبح نظر منفي خود را بيان ميكردند كه موافق استيضاح هستند و حتما در حد بسياري از ديگر نمايندگان موثر مجلس، ميتواند تاثيرگذار باشد.
يعني بحث لابيگري در زمان استيضاح مطرح بود؟
اينجا بحث لابي نيست. بحث اينجاست كه فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت در بحث استيضاح به صورت فراكسيوني نظري نداد، دليلش هم اين بود كه در فراكسيون كساني بودند كه جزو امضاكنندگان استيضاح بودند و در موافقت با استيضاح صحبت كردند و هم افرادي بودند كه در مخالفت با استيضاح صحبت كردند يا به شكل قوي مخالف استيضاح بودند، لذا ما در اين خصوص تصميم فراكسيوني نگرفتيم. اما بايد نگاه كنيم كه اين استيضاح با چند راي انجام شد. در آن جلسه تعداد آراي موافق استيضاح ١٤٥ و تعداد آراي مخالف استيضاح ١١٠راي بود كه بسيار نزديك بود. بله در حد چند راي آدمهايي بودند كه ايفاي نقش كنند. ولي اينگونه نيست و اين برجستهسازيهايي كه برخي ميكنند تا نقش فراكسيونها در مجلس را به اشخاص ارتباط بدهند كار اشتباهي است، البته تمام اشخاص و شخصيتهاي كه در داخل مجلس هستند محترم و قابل احترام هستند ولي نميتوان نقش فراكسيونها را به نوعي به نام اشخاص و افراد گره زد و به نظر ميرسد اين كار غلط است و خود اشخاص هم نبايد اجازه بدهند كه به نوعي با برجستهسازي نقش افراد، نقش فراكسيونها تضعيف شود.
يعني در جلسه استيضاح راي فردي بر راي فراكسيوني برتري داشت؟
همانگونه كه عرض شد فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت در بحث استيضاح آقاي فرجي دانا اعلام موضع نكرد. در اين مجلس كاملا نشان داده شد كه فراكسيونها ميتوانند نقش مهمي داشته باشند، مثلا خود آقاي باهنر در جلسه فراكسيون ما با يكي ديگر از دوستان براي نايب رييسي مجلس راي مساوي آوردند و خود دوستان هم ميدانند كه تلاش بسيار زيادي انجام شد كه ايشان بتواند به عنوان نايبرييس در داخل مجلس راي بياورد و در داخل فراكسيون راي ايشان با راي يكي ديگر از دوستان مساوي بود و آن همكار با تقاضاي آقاي لاريجاني و گفتوگوهاي انجام شده به نفع باهنر كنارهگيري كرد. ضمن آنكه خودم براي آقاي باهنر احترام قائلم و ايشان را شخصيت موثري ميدانم ولي دوستان در داخل فراكسيون نقدهايي را به برخي بيانات ايشان دارند مثل همين چيزهايي كه ايشان در مخالفت با تشكل بيروني رهروان به نام حزب يا هر عنوان ديگري مطرح ميكنند. خب ما همواره با آقاي لاريجاني جلسه داريم و ايشان همواره تشويق ميكنند كه به نوعي داراي تشكل باشيم ولي آقاي باهنر مصاحبه ميكنند و ميگويند كه چنين تشكلي وجود ندارد يا وجود نخواهد داشت، يا آقاي دكتر لاريجاني با آن مخالف هستند.
به نظر ميرسد آقاي باهنر چندان موافق تشكيل اين حزب يا تشكل نباشد؟
من هنوز متوجه نشدم كه اين تشكل چه منافاتي با اهداف آقاي باهنر دارد در حالي كه من به صورت خصوصي هم با ايشان صحبت كردم و گفتم كه همين دوستان اصولگراي ما كه تشكل ما را موجب تفرق ميدانند چطور ديروز وقتي تشكل درست ميكردند عامل تفرقه نبودند؟ مثلا جريان رهپويان و ايثارگران، دو جريان در داخل اصولگرايي است كه به هر حال همفكر هستند و معمولا در جلسات همگرايي اصولگرايي اين دو جريان داراي كرسي هستند ولي هنگامي كه به ما ميرسد كه بخش بزرگي از جريان اصولگرايي در داخل كشور هستيم گفته ميشود كه هويت شما چيست و اساسا براي چه ميخواهيد كرسي داشته باشيد و همين الان هم برخي برافروخته شدند كه چرا شما بايد تشكل داشته باشيد. ما ميگوييم تشكل عامل تفرق نيست، كما اينكه وقتي اصولگرايان دور هم جمع ميشوند تشكلهاي مختلف اصولگرايي هستند. خود جبهه پيروان خط امام و رهبري ميگويند كه ما ٣٠ تشكل هستيم و بعد شوراي هماهنگي تشكيل دادند. حالا چطور اگر تشكيلات ديگري مثل «اصولگرايان رهروان ولايت» به اين جمع اضافه شود «موي دماغ» خواهد بود و بايد عليه آن موضع گرفت. اين چه رفتار ناصوابي است كه در حال انجام است؟
چنين رفتارهايي به وحدت رويه جريان اصولگرايي خدشه وارد نميكند؟
به نظر ميرسد اين رفتارها، رفتارهاي درستي نيست و با اين برخوردها نميتوان به سمت وحدت پيش رفت. اينكه بگوييم در جريان اصولگرايي هيچ كسي جز ما وجود ندارد و ما ليدر اصولگرايي هستيم، درست نيست. اتفاقا ما با همين موضوع مشكل داريم، چراكه وقتي صحبت از اصولگرايي ميشود يكي از مشكلات ما همين است كه در اين جريان عدهاي به شكل سنتي ليدر جريان اصولگرايي نام گرفتهاند.
كمي بيشتر در مورد اين ليدرهاي سنتي توضيح ميدهيد؟
اين ليدرها به هيچوجه هم نميخواهند اين ميز و عنوان را رها كنند و حتي به قيمت قرباني كردن كل اصولگرايي حاضر نيستند صحنه را به نسل جديدتر و افرادي كه داراي فكر هستند و مسائل جديد را ميفهمند واگذار كنند. با اينگونه عملكرد، جريان اصولگرايي به سمت تصلب در مديريت و اينكه خوديها را به نوعي بزنيم كه تنها خودما باقي بمانيم، ميرود. متاسفانه زمانيكه جريان اصولگرايي در قدرت است خيليها را ميرانند و ميگويند شما نميتوانيد در قدرت نقش داشته باشيد چون اساسا اصولگرا نيستيد، وقتي هم كه از قدرت كنار ميروند باز مجدد دنبال سياه لشگر در اصولگرايي ميگردند يعني ديگران را اصولگرا ميدانند اما ميگويند بياييد لشگر ما را اضافه كنيد كه اين كار غلط است.
پس تعريف شما از اصولگرايي با تعريف آنها فرق دارد؟
اصولگرايي نياز به تعريف اشخاص ندارد، چرا كه اصول قطعي، مشخص و مبرهن هستند، ما بايد به معناي واقعي اصولگرا باشيم، يعني به معناي واقعي اصولگرايي، راستگويي، به معناي واقعي كلمه ترجيح انقلاب و ارزشها آن و مصالح ملي و منافع ملي بر منافع شخصي و جناحي است و داشتن برنامه براي اداره كشور و رشد دادن شايستگان در عرصه حاكميت و حكومت است، وگرنه
اينكه افرادي بنشينند و فقط خودشان را اصولگرا بدانند و بخواهند لفاظي كنند و هركسي بخواهد در اصولگرايي نفس بكشد او را به نوعي برانند و با پاپوشسازي او را از صحنه خارج كنند، غلط است. در برهههايي مختلف شاهد اين هستيم كه برخي گروههاي اصولگرا مرتبا روي «وحدت»، حتي با جريانهاي افراطي تاكيد ميكنند. علت چيست؟
درباره وحدت سوال نخستين اين است كه چرا سه سال پيش برخيها با وجود اينكه شخصيت عظيمالقدري مثل حضرت آيتالله مهدويكني با آن كهولت سن و با بيماري براي وحدت اصولگرايي به صحنه آمدند، حرف او را زمين زدند؟ مشروح ملاقاتهايشان با ايشان وجود دارد و بنده هم به عنوان شاگرد آيتالله مهدويكني بارها با ايشان گفتوگو كردم و درد دلهاي ايشان را در سه سال پيش شنيدم. دوستان در آن زمان ميگفتند كه وحدت ضرورتي ندارد و حتي كرسيهايي كه برايشان درنظر گرفته شده بود را تا آخر خالي گذاشتند. پس اينها ابتدا بايد پاسخ بدهند كه چرا وحدت ديروز بد بود و امروز خوب شده است؟مطلب دوم اين است كه وحدت براي چيست؟ وحدت براي حفظ آرمانهاي امام (ره) و رهبر معظم انقلاب و انقلاب اسلامي و انتخاب برجستگان است يا وحدت براي جاروجنجالهاي جناحي و سياسي و بازيهاي سياسي است؟ و مطلب سوم اينكه وحدت براي پيروزي است يا شكست؟ اگر وحدت براي پيروزي است پس اصولگرايي بايد كساني را كه ميتوانند عامل شكست اين جريان باشند و مواضع آنها مواضعي نيست كه مورد اقبال افكار عمومي باشد بايد به نوعي آنها را از خود دور كند يا حتي اگر آن سلايق و افراد خيلي دلشان براي انقلاب ميسوزد بايد خودشان اجازه بدهند تا گفتماني كه بتواند مورد اقبال افكار عمومي در جريان اصولگرايي قرار بگيرد، تقويت شود. لذا فكر ميكنم دقيقا در همينگونه مواضع است كه ما شخصيت خود و نوع نگاه به انقلاب و ارزشهاي آن و ترجيح منافع شخصي به منافع ملي را ميتوانيم نشان دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
اختلاس عادی شد، نگران نباشید! |اخبار ایران و جهان
اختلاس عادی شد نگران نباشید کد خبر ۴۷۸۷۰۷ تاریخ انتشار ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰ ۱۱ - 25 February 2015 خبرآنلاین نوشت حکایت کنند که مردی را دشنام دادند بسیار ناراحت شد و پرخاش کرد او را ببستند و همراه با دشنام کتکش زدند سپس او را گشوده و باز دشنام دادند این بار هیچ نگفت پرسیدندنگرانی سرافراز از رقابت با شبکههای اجتماعی |اخبار ایران و جهان
نگرانی سرافراز از رقابت با شبکههای اجتماعی محمد سرافراز با اشاره به ایجاد شبکههای مجازی و شبکههای اجتماعی اطلاعرسانی تصریح کرد برای حفظ جایگاه صداوسیما در سبد رسانهای مردم توجه به بودجه این سازمان ضروری است کد خبر ۴۷۷۱۳۳ تاریخ انتشار ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۰ - 21 Februaryاعتراف به تروریسم پروری برای مقابله با حزب الله |اخبار ایران و جهان
اعتراف به تروریسم پروری برای مقابله با حزب الله این اظهارات یک اعتراف واحد و نادر در زمینه نقش آمریکا و متحدان منطقهای آن در شکلگیری داعش نیست بلکه صرفاً برگ کوچکی از اسناد قطعی رابطه آمریکا با این گروه تروریستی میباشد که این روزها از خلال اظهارنظرهای مقامات آمریکایی به بیرونمنوچهری: تبحر کاظمی خروج تیمها از بحران است |اخبار ایران و جهان
منوچهری تبحر کاظمی خروج تیمها از بحران است کد خبر ۴۷۷۳۳۹ تاریخ انتشار ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۶ - 21 February 2015 سرپرست تیم فوتبال راهآهن گفت تبحر فرهاد کاظمی این است که تیمها را از بحرانی که دارند خارج کند حمید منوچهری در گفتوگو با فارس در خصوص پیروزی راهآهن مقابل پدیدهنمی دانستند و گرنه روحانی را رد صلاحیت میکردند!/ دسترسی مدیکال برای سران فتنه/ادامه تنش بین روحانی متنفذ و رئ
نمی دانستند و گرنه روحانی را رد صلاحیت میکردند دسترسی مدیکال برای سران فتنه ادامه تنش بین روحانی متنفذ و رئیس جمهور روایتی از شیوه اعلام عزل لاریجانی نتایج نظر سنجی طیف صادق خرازی درباره دولت رصدخانه تابناک جایی است که خبرهاییگاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قراکری: نگران افشای گزینشی جزئیات مذاکرات هستیم |اخبار ایران و جهان
کری نگران افشای گزینشی جزئیات مذاکرات هستیم جان کری وزیر امور خارجه آمریکا دوشنبه بدون ذکر نام بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره هرگونه افشای گزینشی جزئیات گفتگوهای مربوط به برنامه هسته ای ایران هشدار داد کد خبر ۴۸۰۲۴۳ تاریخ انتشار ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰ ۱۱ - 02 Mنگرانی فرماندۀ آمریکایی از واکنش پوتین |اخبار ایران و جهان
نگرانی فرماندۀ آمریکایی از واکنش پوتین فیلیپ بریدلاو ژنرال آمریکایی در مورد واکنش ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به تصمیم واشنگتن در ارسال سلاح به اوکراین اظهار نگرانی کرده است کد خبر ۴۷۸۸۵۵ تاریخ انتشار ۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۷ - 26 February 2015 فیلیپ بریدلاو ژنرال آمریکلاریجانی دهمین نمایشگاه کتاب استان قم را افتتاح کرد |اخبار ایران و جهان
لاریجانی دهمین نمایشگاه کتاب استان قم را افتتاح کرد کد خبر ۴۷۶۶۳۴ تاریخ انتشار ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۷ - 19 February 2015 رئیس مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش دهمین نمایشگاه کتاب استان قم را افتتاح کرد به گزارش خانه ملت دهمین نمایشگاه کتاب استان قم امروز پنج شنبه 30 بهمنماه با حضبازدید لاریجانی از نهمین رزمایش پیامبر اعظم(ص) |اخبار ایران و جهان
بازدید لاریجانی از نهمین رزمایش پیامبر اعظم ص نهمین رزمایش پیامبر اعظم ص با حضور علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران در جزیره لارک استان هرمزگان در حال برگزاری است کد خبر ۴۷۸۹۰۶ تاریخ انتشار ۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷ ۴۸ - 26 February 2015انفجار مرقد فرزند امام کاظم توسط داعش |اخبار ایران و جهان
انفجار مرقد فرزند امام کاظم توسط داعش داعشیها برای تخریب قبور از بخش امور حسبیة مسؤولین رسیدگی به امور دینی که تفکری برگرفته از وهابیون دارند دستور میگیرند و در اجرای این دستورات از مواد منفجره و بولدوز استفاده میکنند کد خبر ۴۷۷۱۳۷ تاریخ انتشار ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۰ - 21لاریجانی: مجلس روی گرانی حساس است |اخبار ایران و جهان
لاریجانی مجلس روی گرانی حساس است رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد مجلس و نمایندگان روی گرانی کالا و خدمات حساس است و در شرایط فعلی تا آنجا که ممکن است از طرق دیگر مشکلات کمبود منابع را جبران میکند کد خبر ۴۷۹۶۶۸ تاریخ انتشار ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۶ - 01 March 2015 رئیس مجلس شمحمدرضایی: کاظمی خودش را ثابت کرده |اخبار ایران و جهان
محمدرضایی کاظمی خودش را ثابت کرده کد خبر ۴۷۷۱۰۲ تاریخ انتشار ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۱ - 21 February 2015 راه آهني ها که شرايط خيلي خطرناکي در جدول دارند توانستند در بازي با پديده بعد از مدت ها نتيجه بگيرند به گزارش ورزش سه عباس محمد رضایی در مورد این دیدار گفت بازی خوبی بودآمار واردات چرا نگرانکننده شد؟/ از الاغ تا جوراب و پاکت نامه! |اخبار ایران و جهان
آمار واردات چرا نگرانکننده شد از الاغ تا جوراب و پاکت نامه اهمیت سخنان رهبر معظم انقلاب درباره واردات بی رویه و ابراز نگرانی ایشان در این باره بهانهای برای بازخوانی پرونده واردات کالاهای لوکس و غیرضرور به کشور شد کد خبر ۴۷۷۹۶۰ تاریخ انتشار ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۴ - 23 Febحضور لاریجانی در مراسم ختم والده حیدریطیب |اخبار ایران و جهان
حضور لاریجانی در مراسم ختم والده حیدریطیب کد خبر ۴۷۹۷۴۹ تاریخ انتشار ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۳ - 01 March 2015 دکتر لاریجانی رئیس مجلس ظهر امروز در مراسم ختم والده حیدریطیب نماینده مردم کرمانشاه حضور یافت بهگزارش خانه ملت مراسم ختم والده سید سعید حیدریطیب نماینده مردم کرمانشاهنگرانی رژیم اسرائیل و دولت اردن از شکست شورشیان در جنوب سوریه |اخبار ایران و جهان
نگرانی رژیم اسرائیل و دولت اردن از شکست شورشیان در جنوب سوریه تحولات میدانی در مناطق جنوبی سوریه که در قالب نبرد شدید ارتش سوریه و نیروهای مقاومت با گروه های شورشی جریان دارد این روزها به شدت در عرصه بین المللی مورد توجه قرار گرفته است یک روزنامه لبنانی در گزارشی به بررسی آخرینآملی لاریجانی: فشار به دستگاه قضایی زیاد است |اخبار ایران و جهان
آملی لاریجانی فشار به دستگاه قضایی زیاد است کد خبر ۴۷۸۳۳۸ تاریخ انتشار ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۹ - 24 February 2015 رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه دستگاه قضا در رسیدگی به پرونده فساد ۳ هزار میلیاردی کارنامه درخشانی دارد گفت در بحث رسیدگی به این پرونده هم از داخل و هم از خارنسبت به بزرگی لوزه سوم کودکان بیتفاوت نباشید |اخبار ایران و جهان
نسبت به بزرگی لوزه سوم کودکان بیتفاوت نباشید کد خبر ۴۸۰۲۷۹ تاریخ انتشار ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲ ۵۷ - 02 March 2015 یک متخصص گوش حلق و بینی اظهار کرد باقی ماندن بزرگی لوزه سوم در کودکان در صورت عدم درمان میتواند موجب دراز شدن صورت آنها شود به گزارش ایسنا دکتر مریم اعتمادی با اشا-
سیاسی
پربازدیدترینها