تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802913148




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مالچ‌پاشی جوابگوی مقابله با ریزگرد‌ها نیست |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مالچ‌پاشی جوابگوی مقابله با ریزگرد‌ها نیست
سرپرست اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری خوزستان با بیان اینکه مالچ ارگانیک تبعات زیست محیطی کمتری دارد، گفت: ابلاغی برای استفاده از مالچ ارگانیک در بیابان‌های خوزستان نشده است.
کد خبر: ۴۸۰۲۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۶ - 02 March 2015


سرپرست اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری خوزستان با بیان اینکه مالچ ارگانیک تبعات زیست محیطی کمتری دارد، گفت: ابلاغی برای استفاده از مالچ ارگانیک در بیابان‌های خوزستان نشده است.

به گزارش تسنیم، شهریار بذرکار امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با وجود اینکه خشکسالی و کم بارشی کانون‌های داخلی گرد و خاک را تشدید می‌کند ولی می‌توان با مدیریت صحیح، کانون‌های داخلی گرد و خاک را کنترل کرد.

وی گفت: مشکلات با اصلاح سیاست‌ها رفع می‌شود به طوری که مدیریت منابع، از ایجاد بیابان و در‌ ‌‌‌نهایت پرداخت هزینه اضافی برای بیابان زدایی جلوگیری می‌کند.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری خوزستان افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات بحث مدیریت منابع آب است که آسان‌ترین راهکار جلوگیری از نابودی منابع طبیعی است.

وی درباره آب‌های زیرزمینی عنوان کرد: سالانه بیش از یازده میلیارد متر مکعب برداشت آب در ایران صورت می‌گیرد در حالی که ورودی و خروجی آب‌های زیرزمینی به عنوان یک متعادل کننده زندگی در سطح دنیا شناخته شده است.

بذرکار با اشاره به اینکه خوزستان هفتمین استان کشور از نظر وسعت در بخش بیابان است گفت: برنامه‌های راهبردی در سطح کشور درصدد اجرا است که 6 برنامه از 8 برنامه تعیین شده با توجه به شرایط اقلیمی استان خوزستان مشخص شده است.

وی افزود: به طور مثال تثبیت شن‌های روان، اجرای فعالیت‌های مطالعاتی، اجرای طرح بیابان زدایی، اجرای طرح جنگل کاری و توسعه فضای سبز جزو برنامه‌ها محسوب می‌شود.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری خوزستان با اشاره به روزهای گرد و خاک در بهمن‌ماه امسال گفت: بهمن 93 نقطه عطفی بود برای ایجاد نگاهی ویژه به موضوعات اقلیمی ومعضل‌های موجود.

وی بیان کرد: مالچ ماده‌ای نفتی جهت مهار کانون‌های شن‌ روان و ماسه زار‌ها و درحالی که مالچ پاشی جوابگوی مقابله با ریزگرد‌ها نیست.

بذرکارافزود: باید به مردم اطلاع رسانی شود که مسئله ماسه زار‌ها و ریزگرد‌ها متفاوت هستند و در هیچ جای دنیا مالچ برروی خاک استفاده نشده است لازم است که مطالعاتی برخاک انجام شود تا راهکار مناسب مشخص شود.

وی گفت: همچنین برای جایگزین شدن مالچ ارگانیک به‌جای مالچ نفتی باید کار پژوهشی انجام شود ولی از آنجا که مالچ ارگانیک تبعات زیست محیطی کمتری دارد متأسفانه برای استفاده از این نوع مالچ تاکنون ابلاغی داده نشده است.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان با اشاره به تکنیک‌های انجام شده توسط منابع طبیعی بیان کرد: در بعضی از مناطق به جای مالچ پاشی تمام سطح، کمربندی در نظر گرفته شده و مالچ پاشیده شده است و لازم است در کانون‌ها برای جلوگیری از بروز گردوخاک درختکاری شود.

وی نسبت به اقدامات انجام شده توسط منابع طبیعی عنوان کرد: با فعالیت‌های مستمر نیروهای منابع طبیعی آخرین قطعه نرگس‌زارهای خوزستان و در حدود 150 هکتار از اراضی کشاورزی که در معرض نابودی ناشی از گردوخاک بود، حفظ شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن