واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نداشتن امنیت شغلی موجب ناامنی سازمانی می شود تهران - ایرنا ـ رییس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور با بیان این که اگر نیروی ما به خاطر تغییرات امنیت شغلی اش را در خطر ببیند آن را در جابه جایی شغلی جستجو می کند گفت: نداشتن امنیت شغلی موجب ناامنی سازمانی می شود.
به گزارش خبرنگارحقوقی قضایی ایرنا، اصغرجهانگیر روز دوشنبه دردهمین همایش سراسری فرماندهان یگان حفاظت زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان های کشور امنیت را شاخص ترین ماموریت دستگاه قضا و نیروی انتظامی عنوان کرد و افزود: امنیت بحث بسیار پیچیده و گسترده ای است و دربررسی جهت های مختلف آن می بینیم که تفاوت ها و تعارضاتی بین منافع فردی، اجتماعی و سازمانی به همراه دارد.
وی با ذکر مثالی اضافه کرد: به عنوان مثال اگردرمرزهایمان ناامنی مستمر داشته باشیم امنیت اجتماعی مرزنشینان به خطر می افتد و ازاین روبه شهرنشینی و جابجایی روی می آورند.
جهانگیر ادامه داد: برای همین تخلیه مرزها را تهدید امنیت تلقی کرده و سعی می کنند تا مرزها خالی از سکنه نشود .
ریییس سازمان زندان ها با بیان اینکه این موضوع درمجموعه سازمانی نیز مصداق دارد گفت: اگر نیروی ما دریگان حفاظت به خاطر تغییرات درمسائل جامعه، امنیت شغلی اش درمعرض خطر قراربگیرد، آن را درجابجایی شغلی جستجو می کند .
جهانگیر تاکید کرد: نباید اجازه دهیم امنیت شغلی افراد به امنیت روانی آنها سرایت کند و احساس ناامنی روحی و روانی درآنها ایجاد شود.
این مقام قضایی ادامه داد: باید تلاش کنیم بخش های امنیت ساز سیستم دچارناامنی شغلی نشود چون دراین صورت زمینه ناامنی درماموریت های سازمانی فراهم می شود.
جهانگیر امنیت را یک کل غیرقابل تجزیه دانست و گفت: برنامه ریزی ها باید متناسب با همین کل باشد و هم به نیاز سیستم و هم به نیاز افراد توجه شود.
وی ادامه داد: درجامعه نیز این امر مصداق دارد بدین صورت که با افزایش گرانی و تورم آسیب های اجتماعی بیشترمی شود و آسیب های اجتماعی خود ناامنی اقتصادی و سپس ناامنی سیاسی را به دنبال می اورد.
رییس سازمان زندان ها با ابراز تاسف از اینکه معمولا برای همان بخشی که درآن هستیم برنامه ریزی می کنیم اظهارداشت این نوع برنامه ریزی درحقیقت یک دیوارکشی است که باعث می شود ماموریت های مختلف با عیب و نقصان روبه رو می شود و نقصان درماموریت های یک بخش می تواند بخش های دیگر را نیز درگیر کند.
جهانگیر خاطرنشان کرد: برخی ایجاد امنیت خود را درانحصار قدرت جستجو می کند و احساس می کنند با جمع شدن قدرت های سیستم دریک فرد امنیت ایجاد می شود که این یک نگاه سلسله مراتبی از بالا به پایین است
وی ادامه داد: این نگاه سلسله مراتبی از بالا به پایین دربعضی جاها می تواند مصداق داشته باشد اما درجایی مانند زندان که پتانسیل ناامنی آن بالا است و بحث امنیت مطرح است این نگاه کاربردی ندارد.
ادامه دارد...
اجتمام(3)**9317**ر.ب ** 1418
11/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]