تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869536187




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تخصیص 500 میلیارد ریال برای ساماندهی حاشیه شهر مشهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تخصیص 500 میلیارد ریال برای ساماندهی حاشیه شهر مشهد مشهد – ایرنا - با تصویب شورای شهر مشهد مبلغ 500 میلیارد ریال برای ساماندهی حاشیه شهر مشهد از محل اعتبارات مربوط به تملک شهرداری تخصیص یافت.


به گزارش ایرنا روز دوشنبه در جلسه علنی شورای شهر مشهد ، تبصره تخصیص مبلغ 500 میلیارد ریال ویژه تملک ، تعریض و بازگشایی معابر و بهبود وضعیت مناطق کم برخوردار شهر مشهد از محل اعتبارات تملک در سال 94، بررسی شد.
رئیس شورای شهر مشهد در خصوص این تبصره گفت : اعتبارات نقدی تملک شهرداری مبلغ یکهزار و 450 میلیارد ریال است که یک 500 میلیارد ریال از این مبلغ برای ساماندهی حاشیه شهر تخصیص می یابد.
محسن انتظاری افزود : این اعتبارات مجزا از هزینه هایی که است که شهرداری در طول سال برای ساماندهی این مناطق هزینه می کند.
حسن قدیری طرقی از اعضای شورای شهر مشهد، در موافقت با این تبصره اظهار کرد : در حاشیه شهر مشهد عقب ماندگی های زیادی وجود دارد و باید از نقطه ای ساماندهی این مناطق آغاز شود.
همچنین در مصوبه دیگری شهرداری مشهد باید به منظور تشویق به بازگشایی معابر و بازسازی ساختمان های واقع در مسیر در مناطق کم برخوردار تا سقف 450 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه از طریق بانک عامل در اختیار متقاضیان صدور پروانه تجدید بنا قرار دهد.
کمک 50 میلیارد ریالی شهرداری مشهد به اقشار آسیب پذیر با تشخیص شهردار از محل درآمدهای عمومی شهرداری از دیگر مصوبات امروز شورای شهر مشهد می باشد.
جواد ستاری از اعضای شورای شهر در مخافت با این تبصره اظهار کرد : شهرداری وظایف و تکالیف مهم تری دارد و باید در راستای اجرایی شدن این تکالیف گام بردارد.
وی با بیان اینکه برای رسیدگی به اقشار آسیب پذیر کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی فعال هستند، افزود : تخصیص مبلغی برای کمک به اقشار آسیب پذیر از سوی شهرداری به معنای دخالت شهرداری در کار این نهادها می باشد.
حجت الاسلام مجید فاطمی، دیگرعضو شورای شهر در موافقت با این تبصره گفت : در کمیته های نظارتی شورا در طول سال پرونده هایی برای کمک به افراد آسیب پذیر بررسی می شود که با تخصیص مبلغی برای این امر مشکل این افراد مرتفع خواهد شد.
معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری مشهد نیز در این خصوص گفت: تنها کسی که بتواند در خصوص چگونگی تخصیص این مبلغ تصمیم گیری نماید ، شهردار است .
محمد مهدی برادران افزود : با ورود مستقیم شهردار می توان تخصیص این کمک ها به اقشار آسیب پذیر را در چارچوب دقیق آیین نامه وبه صورت شفاف پیگیری کرد.
در پایان این تبصره به تصویب اعضای شورای شهر مشهد رسید.
همچنین در ادامه این جلسه با رای اعضای شورای شهر، بکارگیری هرگونه پرسنل جدید در شهرداری مشهد در ستاد، مناطق، سازمان ها و شرکت های وابسته ممنوع شد.
بر اساس این مصوبه در موارد ضروری استخدام بر اساس ضوابط و مصوبات شورای اداری استخدامی شهرداری و از طریق برگزاری آزمون انجام شود.
7505/1211



11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن