تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):صله رحم، انسان را خوش اخلاق، با سخاوت و پاكيزه جان مى‏نمايد و روزى را زياد مى‏كند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820394403




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- دنیای اقتصاد در یک نگاه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دنیای اقتصاد در یک نگاه تهران- ایرنا- «مسیر چهار بانده تزریق پول»، «یارگیـری عربستـان علیـه ایـران؟» و «طرح انگلیس برای خانه اول» مهمترین موضوع هایی است که روزنامه دنیای اقتصاد در صفحه نخست شماره روز دوشنبه انعکاس داد.


این روزنامه تیتر یک خود را به عنوان مسیر چهار بانده تزریق پول، اختصاص داد و نوشت: پژوهشکده پولی و بانکی در تداوم تکمیل زنجیره تامین مالی بخش تولید به طراحی مسیر چهار بانده ای اشاره کرده که می تواند به رفع چالش سرمایه در گردش بنگاه ها بینجامد. علامت دهی قیمت ها در اقتصاد ایران و افزایش انباشت موجودی انبارها به دلیل وجود تورم؛ 2 عامل افزایش تقاضا برای سرمایه در گردش بوده است، در نتیجه این رفتار، چرخه عملیاتی بنگاه طولانی تر شده است. رهیافت پژوهش انجام شده برای رفع انسداد از تزریق منابع در گردش برای بنگاه ها و دایمی کردن این روند یک جریان چهار بانده است. بنگاه ها در قالب این مدل می توانند از کانال توسعه بازار اعتبارات تجاری و بازارهای مالی شارژ سرمایه ای شوند. مسیر اول می تواند از طریق سایر بنگاه های فعال در زنجیره تولید قابل تامین باشد. لازمه راه اندازی این مسیر طراحی ابزاری برای کاهش ریسک معاملات اعتباری به جای داد و ستد نقدی (یا معاملات اعتباری پرریسک) است. مسیر دوم نیز از مجرای نهادهای واسطه ای مالی قابل انجام است. ارایه خط اعتباری به بنگاه ها با هدف تضمین منابع سرمایه در گردش در صورت توانایی ایجاد شناسنامه مالی و انتشار اوراق بهادار به پشتوانه اقلام دارایی های جاری در ترازنامه بنگاه ها 2 راهکار پیشنهادی دیگر است.
روزنامه دنیای اقتصاد با انتشار عنوان یارگیـری عربستـان علیـه ایـران؟ آورد: عربستان محور مذاکرات منطقه ای شده است. میهمانانی که در کسوت ریاست جمهوری گاه با هم نه تنها سنخیت فکری ندارند، بلکه به نوعی در تقابل با یکدیگر قرار دارند، قرار است جداگانه با پادشاه عربستان سعودی دیدار کنند. عبدالفتاح السیسی رییس جمهوری مصر روز گذشته به عربستان سعودی سفر کرد تا در نخستین دیدار رسمی اش با ملک سلمان در مورد موضوعات منطقه ای گفت و گو کند. این سفر اما همزمان شده است با سفر اردوغان رییس جمهوری ترکیه که از روز شنبه در مکه به سر می برد و قرار است امروز به دیدار ملک سلمان برود. گفته می شود که احتمال دارد امیر قطر نیز امروز یا فردا به عربستان سفر کند و به دیدار پادشاه عربستان برود. عربستان قصد دارد در مورد موضوعات مهمی همچون سوریه، ایران و یمن با کشورهای یاد شده مذاکره کند. عربستان سعودی و ترکیه در مورد اقدام مشترک علیه رییس جمهوری سوریه اتفاق نظر دارند. عربستان با این کار قصد دارد نفوذ ایران را در منطقه کاهش دهد و در مورد سوریه نیز اختلافات بین ایران و ترکیه هنوز پابرجاست.
طرح انگلیس برای خانه اول، تیتر دیگر این روزنامه است. ثبت نام از زوج های فاقد مسکن در انگلیس، برای واگذاری 100 هزار خانه ارزان قیمت از دیروز آغاز شد. دولت انگلیس برای تسلط بر روند افزایش خانه های خالی، رشد قیمت و تضعیف قدرت خرید، طرح ساخت و عرضه مسکن با 20 درصد زیر قیمت بازار را کلید زده و قرار است این خانه ها مشروط به پس انداز متقاضیان، همراه تسهیلات بانکی واگذار شود. 2 مشوق و سه شرط از جمله معماری مدرن و رقابت در کاهش قیمت تمام شده، برای انبوه سازان تعیین شده، ضمن اینکه در سایت ثبت نام از خانه اولی ها، حق انتخاب محفوظ است.
روزنامه دنیای اقتصاد با بازتاب موضوع سهم بندی عوامل سقوط بازار نفت، نوشت: قیمت نفت در شرایطی بیش از 50 درصد ریزش را در حدود 6 ماه تجربه کرده است که تا کنون تحلیل های مختلفی از عوامل موثر بر این ریزش مطرح شده است. با این حال در این تحلیل ها مشخصا سهم هر کدام از این عوامل روشن نبوده است. در این میان مجمع جهانی اقتصاد اخیرا به بررسی سهم عوامل مذکور پرداخته و اعلام کرده است از 49 دلار ریزش قیمت نفت در فاصله ماه های ژوئن تا دسامبر 2014، در حدود 55 درصد (27 دلار) به شوک های پیش از این دوره و 22 دلار از این میزان نیز به شوک های جدید و دوره پس از آغاز ریزش ارتباط دارد.
این روزنامه با بررسی خبر 360 هزار خودرو خارجی در راه ایران، آورد: در شرایطی که وزارت صنعت، معدن و تجارت قصد داشت با اعمال قوانینی جدید، واردات خودرو به کشور را محدود کند، خبر می رسد در عرض فقط یک ماه و نیم گذشته (حد فاصل نیمه آذرماه تا آخر دی ماه امسال) نزدیک به 360 هزار دستگاه خودرو خارجی از سوی واردکنندگان ثبت سفارش شده است. حدودا 2 ماه پیش بود که وزارت صنعت اعلام کرد تمامی خودروهای خارجی باید از کانال نمایندگی های رسمی وارد کشور شوند، آن هم در شرایطی که 70 درصد بازار وارداتی ها را متفرقه ها تشکیل می دادند.

**9165**2002



11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن