واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 30 هزار میلیارد ریال درآمد گردشگری سلامت در کشور کرمان - ایرنا - رییس کمیته گردشگری سلامت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: 30 هزار میلیارد ریال درآمد گردشگری سلامت کشور در سال گذشته بوده است.
به گزارش ایرنا محمد پناهی روز یکشنبه در جمع پزشکان طرح گردشگری سلامت در کرمان افزود: کشور ما این قدر سرمایه دارد که یک میلیون و 700 هزار عراقی وارد کشور شدند و از این تعداد حدود 30 درصد گردشگر سلامت بودند.
وی گفت: کش و قوس های یک دهه اخیر در کشور فرصت گردشگری سلامت را گرفته است.
وی با اشاره به تشکیل شورای راهبری گردشگری سلامت در پنجم فروردین ماه سال 93 افزود: شورای راهبری با توافق و همکاری چهار دستگاه میراث فرهنگی، وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی و وزارت امور خارجه شکل گرفته است.
رییس کمیته گردشگری سلامت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: تاکنون در این شورا آیین نامه اجرایی مصوب شده و دبیرخانه آن نیز در معاونت گردشگری سازمان مستقر است.
وی بیان کرد: تشکیل این شورا حرکتی رو به جلوست و منشاء تحولات در گردشگری سلامت می شود.
پناهی گفت: شورای راهبری گردشگری سلامت تاکنون سه نشست را در تبریز، اهواز و مشهد برگزار کرده و چهارمین نشست را در تهران با حضور استان کرمان برگزار می کند.
وی اضافه کرد: گردشگری سلامت سفری حداقل 24 ساعته و حداکثر یک ساله است که برای ارتقای سلامت و نه درمان انجام می شود.
وی با بیان اینکه بخش پزشکی گردشگری سلامت مربوط به تمامی خدمات درمان است گفت: طبیعت درمانی مانند استفاده از چشمه آب گرم و عسل درمانی از کارها در این حوزه است.
پناهی افزود: از 600 تا 800 سال پیش کتب پزشکی ایران در دنیا تدریس شده و ظرفیت پزشکی ما بی بدیل است.
وی بیان کرد: در دنیا اولین وسیله مصنوعی که برای بدن ساخته شده چشم مصنوعی بوده که در جیرفت کشف شده است.
رییس کمیته گردشگری سلامت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: بنابراین اولین جراحی پلاستیک در ایران انجام شده است.
وی افزود: شرط موفقیت استان کرمان در حوزه گردشگری سلامت این است که ظرفیت های مختلف در حوزه های مختلف را پیدا کند و بکار گیرد.
پناهی با تاکید بر لزوم تدوین بسته ارایه خدمت گفت: بسته ارایه خدمت این است که هرکسی وارد ایران و استان می شود باید در سه مرحله ورود به مرز ایران و استان، ورود به بیمارستان و اقامت مورد تکریم قرار گیرد.
وی با اشاره به ویژگی های گردشگری سلامت افزود:یکی از این ویژگی ها افزایش درآمدزایی سه برابری گردشگران سلامت نسبت به گردشگران معمولی است.
وی بیان کرد: ویژگی دیگر این است که گردشگر سلامت علاوه بر اینکه گردشگری تخصصی را پویا می کند به گردشگری عام نیز کمک می کند.
پناهی گفت: بخش مسوول فنی گردشگری سلامت در آژانس های مسافرتی دارای مجوز ایجاد شده که مسوول انتقال بیمار از مرز تا بیمارستان است.
این نشست از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان در هتل پارس کرمان برگزار شد.
کرمان علاوه بر داشتن آثار تاریخی متعدد در بخش گردشگری طبیعی و سلامت نیز از ظرفیت های بالقوه و بالفعل فراوان برخوردار است.
اقلیم چهار فصل، شرایط آب و هوایی متنوع، چشمه های آبگرم، تپه های شنی، کویر و رودخانه ها مجموعه ای از فرصت های جذب گردشگر بویژه در حوزه سلامت را پدیده آورده است.
با این وجود استان کرمان در بخش امکانات اقامتی و مجتمع های رفاهی و درمانی مناسب برای گردشگران به کار و تلاش بیشتر نیاز دارد.
7436/3028
10/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]