تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871621097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- معاون سازمان محیط زیست کشور: دو هزار و 400میلیارد ریالی به استان های متاثر از پدیده گرد و غباراختصاص یافت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون سازمان محیط زیست کشور: دو هزار و 400میلیارد ریالی به استان های متاثر از پدیده گرد و غباراختصاص یافت اهواز-ایرنا- معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از اختصاص اعتبار دو هزار و 400 میلیارد ریالی به استان های متاثر از پدیده گرد وغبار خبر داد وگفت: با توجه به وضعیت خوزستان، بخش قابل توجهی از این اعتبارت به این استان اختصاص داده می شود.


سعید متصدی شنبه در حاشیه همایش مدیران کل حفاظت محیط زیست کشور که در هتل پارس اهواز برگزار شد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اعتبارات برای سال 93 و 94 است که برای توزیع اعتبارت و برنامه ریزی لازم در این زمینه کارگروهی در وزارت کشور تشکیل و اقدامات اولیه برای اجرای مصوبات دولت در حال انجام است.
وی ادامه داد: پیشنهاد سازمان محیط زیست این است که کل اعتبارات خوزستان در اختیار استاندار قرار گیرد تا با مدیریت استان پروژه ها و برنامه ها اجرا شود.
معاون محیط محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست کشور افزود: مصوبه دولت برای تمامی کشور است، اما بخش عمده اعتبارات در خوزستان هزینه می شود.
متصدی ادامه داد: احیای تالاب های خوزستان ،تکمیل شبکه پایش گرد وغبار استان، رها سازی آب در هورالعظیم، کاشت نهال و مالچ پاشی و تثبیت 30 هزار هکتار از اراضی از جمله برنامه های دولت برای کاهش تاثیر گردوغبار در خوزستان است.
وی افزود:بخشی از این اعتبارات نیز برای تجهیز سامانه های هواشناسی کشور هزینه می شود تا بتوان در زمان بحران گردو غبار، اطلاع رسانی لازم را به مردم انجام داد.
معاون سازمان محیط زیست کشور در خصوص رهاسازی آب در تالاب هورالعظیم گفت: بر اساس اطلاعات سازمان هواشناسی، 50 درصد از بارش ها در خوزستان کاهش یافته که این مساله بر رودخانه کرخه و تالاب هورالعظیم نیز تاثیر گذاشته است.
متصدی افزود: در شرایط فعلی دو فعالیت در هورالعظیم در خصوص ایجاد کانال انتقال آب، و آزادسازی و رها سازی آب در تالاب از سوی سازمان محیط زیست دنبال می شود.
وی ادامه داد: هم اکنون به دلیل اینکه منبع آب کم است نمی توان بیش از این آب را در تالاب رها کرد اما وزارت نفت مکلف شده که تعدادی کانال آب ، برای انتقال آب ایجاد کند.
معاون سازمان محیط زیست گفت:بر اساس اطلاعات وزارت نفت و بررسی های سازمان محیط زیست ،حوضچه شماره سه تالاب هورالعظیم در میدان نفتی یاران شمالی در حال آبدار شدن است.
متصدی بیان کرد: سازمان محیط زیست کشور تابع بحران ها نیست و بحران ها را مدیریت می کند و خوشبختانه این سازمان در دولت یازدهم ،در زمینه محیط زیست برنامه های آتی نگر را دنبال می کند.
وی در خصوص بازگشت هسته های زیست محیطی به تالاب هورالعطیم گفت: برای بازگشت ناظران محیط زیست مذاکراتی با وزارت نفت در حال انجام است.
معاون سازمان محیط زیت کشور در خصوص وضعیت توزیع بنزین یورو 4 در کلانشهر اهواز گفت: بنزین یورو چهار مورد نیاز شهر اهواز باید از پالایشگاه آبادان تامین شود که هنوز انجام نشده ، و نمی توان برای اجرای این طرح زمان مشخصی را اعلام کرد.
/7161/6037



09/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن