واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نمایندگان مجلس تصویب کردند؛ اختصاص 400 میلیارد تومان به برق رسانی روستایی و39 میلیارد تومان به آبرسانی روستایی تهران-ایرنا- نمایندگان مجلس شورای اسلامی 400 میلیارد تومان از محل عوارض مشترکان برق را برای توسعه و نگهداری شبکه های برق روستایی و 39 میلیارد تومان از محل عوارض مشترکان آب شهری را برای آبرسانی روستایی اختصاص دادند
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، اختصاص حداکثر 400 میلیارد تومان از محل عوارض مشترکان شهری به توسعه و نگهداری شبکه های برق روستایی و تولید برق تجدید پذیر و پاک توسط شرکت توانیر از دیگر مصوبات امروز یکشنبه مجلس بود که نمایندگان با تصویب بند (ز) تبصره 9 با آن موافقت کردند.
پیش از این نمایندگان با تصویب بخش درآمدی این بند مقرر کرده بودند به ازای هر کیلو وات ساعت برق مصرفی مشترکان برق شهری 30 ریال عوارض دریافت کند.
همچنین براساس مصوبه امروز نمایندگان، 100درصد وجوه دریافتی تا سقف 390 میلیارد ریال از محل عوارض دریافتی از مشترکان صرفا برای آبرسانی شرب روستایی اختصاص می یابد.
اعتبار مذکور براساس شاخص کمبود آب شرب سالم بین استان های کشور در مقاطع سه ماهه از طریق شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توزیع می شود تا پس از مبادله موافقتنامه بین سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها و شرکت های آب و فاضلاب روستایی استان ها هزینه شود. وجوه فوق به عنوان درآمد شرکت ذی ربط محسوب نمی شود و مشمول مالیات نیست.
پیشتر نمایندگان با تصویب بخش درآمدی بند (هـ) تبصره 9 لایحه بودجه، وزارت نیرو را مکلف کردند از طریق شرکت های آبفای شهری سراسر کشور علاوه بر دریافت نرخ آب بهای شهری، به ازای هر مترمکعب فروش آب شرب، مبلغ 150 ریال از مشترکین آب دریافت و به خزانه داری کل کشور واریز کند.
**اختصاص هفت هزار میلیارد ریال برای تامین ماشین آلات خدماتی شهرها و روستاها
از دیگر مصوبات امروز مجلس مجوزی بود که نمایندگان با تصویب بند (ح) به وزارت کشور (سازمان شهرداری ها و دهیاری ها) دادند و بر اساس آن در سال 1394، 20 درصد از وجوه تبصره (2) ماده (39) قانون مالیات بر ارزش افزوده معادل هفت هزار میلیارد ریال که در اختیار آن وزارتخانه قرار می گیرد را برای کمک و تامین ماشین آلات خدماتی و عمرانی شهر های زیر 100هزار نفر جمعیت و روستاها به نسبت 70 درصد و 30 درصد هزینه کند.
با رای نمایندگان به بخش هزینه ای بند (الف) تبصره 9 مقرر شد؛ معافیت مالیاتی موضوع ماده 52 قانون برنامه پنجم توسعه کشور برای بخش خصوصی و دولتی و سایر دستگاه های اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده (5) قانون محاسبات عمومی کشور تعیین می شود.
پیش از این و در جریان تصویب بخش درآمدی این بند نمایندگان سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده (52) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران برای سال 1394، مبلغ 138 میلیون ریال در سال تعیین کرده بودند و مازاد آن تا هفت برابر به نرخ 10 درصد و مازاد بر این به نرخ 20 درصد مقرر شده بود.
نمایندگان امروز همچنین با تصویب بند (ج) این تبصره مقرر کردند شرط تسلیم اظهارنامه مالیاتی برای برخورداری از تسهیلات موضوع ماده (101) قانون مالیات های مستقیم مصوب 3/12/1366 و تبصره (2) ماده (119) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران برای صاحبان مشاغل وسایط نقلیه، املاک و منبع ارث برای عملکرد سال های 1390 تا 1394 الزامی نیست.
همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب بند (ی) این تبصره مقرر کردند کلیه افرادی که حق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر را پرداخت کرده اند درصورتی که در روستا و شهر دیگری نیز ساکن باشند، بتوانند از مزایای این قانون در سال 1394 استفاده کنند. این حکم شامل افرادی است که در طول ایام اجرای قانون، حق بیمه پرداخت کرده اند.
علاوه بر آن نمایندگان با تصویب بخش هزینه ای بند (م) مقرر کردند لیست کالاها و محصولات فرهنگی و صنایع دستی که مشمول 4 درصد تعرفه هستند به پیشنهاد مشترک وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تهیه و ظرف مدت یک ماه از تاریخ تصویب این قانون به تصویب هیأت وزیران برسد.
سیام*2021*9121*9103*9254/1429
10/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]