تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819957885




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- آذربایجان شرقی، از حادثه خیزترین استان های کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل مدیریت بحران: آذربایجان شرقی، از حادثه خیزترین استان های کشور است تبریز - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی گفت: این استان، یکی از حادثه خیزترین مناطق کشور به شمار می رود به طوری که امکان وقوع بیش از 20 نوع بلایای طبیعی در استان وجود دارد.


خلیل ساعی روز یک شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از 43 نوع بلایای طبیعی که در جهان شناخته شده امکان وقوع 34 مورد در ایران وجود دارد و آذربایجان شرقی با 20 مورد، یکی از استان های حادثه خیز کشور محسوب می شود.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه های تخصصی 21 گانه در استان افزود: با در نظر داشتن امکان وقوع بلایای طبیعی در هر لحظه در استان، این کارگروه ها تشکیل و شرح وظایف خاصی برای آنها تعریف شده و در کوتاه ترین مدت وارد مرحله عملیاتی می شوند.
ساعی با بیان اینکه پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی چهار اصل مهم در مدیریت بحران هستند گفت: کاهش اثرات بلایای طبیعی، آموزش و تمرین، رساندن آثار حوادث غیرمترقبه به حداقل و بازسازی و فراهم کردن امکانات اولیه زندگی در اصول مدیریت بحران بسیار حائز اهمیت هستند.
وی خاطرنشان کرد: سطوح حوادث و بلایای طبیعی برای مدیریت بحران استان بسیار مهم است چرا که بر اثر شدت حادثه کارگروه ها و هماهنگی های لازم صورت می گیرد و اگر حادثه ای بزرگ و در سطح ملی باشد با استان های معین و در صورت وقوع حادثه در سطح کوچک و استانی با شهرستان های معین هماهنگی های لازم انجام می شود.
ساعی گفت: تامین تجهیزات لازم و نحوه بکارگیری تجهیزات نیز در مدیریت بحران بسیار مهم است از این رو دوره های آموزشی مختلف برای تمامی دست اندرکاران این حوزه برگزار کرده ایم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی همچنین به اصول مصاحبه و اطلاع رسانی در مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: هر فردی در مواقع بحرانی مجاز به اطلاع رسانی و مصاحبه نیست و به ترتیب استاندار، معاون عمرانی و مدیرکل مدیریت بحران حق اطلاع رسانی و دادن آمار را دارند.
ساعی گفت: به عنوان مثال در زلزله ارسباران در ابتدا اعلام شد که 307 نفر تعداد تلفات جانی این زلزله است که بعدا این رقم به 229 نفر کاهش یافت و این اطلاع رسانی غلط موجب تشنج در بین مردم شد.
وی افزود: کشورهای جهان به خصوص ژاپن در این خصوص تجربه های زیادی دارند و به عنوان مثال در ژاپن ایستگاه رادیویی در اختیار مدیریت بحران قرار گرفته که در مواقع بحرانی بیش از 21 ساعت برنامه و اطلاع رسانی دارد.
ساعی قطع ارتباط تلفنی را یکی از مشکلات زمان وقوع حادثه عنوان کرد و گفت: برای مقابله با این مشکل شبکه بیسیم در استان راه اندازی شده که در آن واحد امکان برقراری ارتباط با تمامی فرمانداران استان وجود دارد و در کنار این سیستم، سامانه BTS نیز در استان راه اندازی شده که شماره همراه 150 مدیر استانی در آن وارد و امکان ارتباط مستقیم و بدون قطعی فراهم شده است.
وی همچنین به تجهیزات و زیرساخت های مدیریت بحران استان اشاره کرد و افزود: این ساختمان به رغم اینکه اولین در کشور است اما بر اساس نیازهای سال 82 ساخته شده و جوابگوی نیازهای امروزی نیست از این رو با شهرداری تبریز تفاهم نامه ای بسته ایم که در 56 هکتار از پارک دو هزار هکتاری عباس میرزا ، ساختمان و محل جدید مدیریت استان را احداث کنیم.
استان آذربایجان شرقی با سه میلیون و 724 هزار و 620 نفر جمعیت، یکی از استان های بزرگ و پرجمعیت شمال غرب ایران محسوب می شود. کلان شهر تبریز طبق سرشماری سال 90 یک میلیون و 695 هزار و 94 نفر جمعیت دارد.
7233/6183



10/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن