واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: انتقاد از افزایش دانشجویان خارجی غیرقانونی در انگلیس لندن - ایرنا - کمیته حسابرسی عمومی مجلس عوام انگلیس در گزارشی با اشاره به افزایش دانشجویان غیرقانونی در این کشورعنوان کرده است شماری از شرکت ها و موسسات خیریه خصوصی انگلیسی که تحت عناوین موسسات آموزشی فعالیت می کنند از مجوز درخواست ویزا برای دانشجویان ساختگی استفاده می کنند.
به گزارش ایرنا، بر اساس یافته های کمیته حسابرسی عمومی مجلس عوام انگلیس مشخص شده است که اعتباری بالغ بر سه میلیون پوند به دانشجویان اروپایی که در کالج های انگلیس تحصیل می کنند پرداخت شده است در حالی که آنها نمی توانسته اند وضعیت اقامتی خود را اثبات کنند.
همچنین سایر دانشجویان خارجی که از این اعتبارات استفاده کرده اند، یا در کلاس های درسی شان حاضر نشده اند، یا دوره شان را تمام نکرده اند و یا سطح زبانشان مطابق با سطح مورد نیاز نبوده است.
رئیس این کمیته، با انتقاد از فقدان سیاست های نظارتی نسبت به حفاظت از اموال عمومی گفت: این موسسات تازه تاسیس طی چهار سال گذشته به شدت رشد پیدا کرده اند به طوریکه تنها در سال تحصیلی 2014 / 2013 بیش از پنجاه و سه هزار دانشجو تقاضای کمک هزینه های تحصیلی نموده اند که در قیاس با سال 2011 / 2010 این رقم در حدود هفت هزار نفر بوده است.
پیشتر نیز در ماه ژوئن سال 2014 میلادی وزارت کشور انگلیس اعلام کرده بود که مجوز اعطای ویزای سه دانشگاه گلیندر، وست لندن و بردفوردشایر به همراه 57 کالج خصوصی به دلیل تقاضای ویزا برای دانشجویان (ساختگی) بین المللی به حالت تعلیق درآمده است.
منابع انگلیسی گزارش داده اند یک کالج آموزشی در لندن تنها در طی یک سال، چهار هزار تقاضای ویزا برای دانشجویان خارج از کشور درخواست کرده بود که به دنبال آن مجوز تقاضای ویزای این موسسه توسط وزارت کشور تعلیق گردید.
این مجوز در زمانی تعلیق شد که که بازرسان آژانس کیفتی و دپارتمان تجاری انگلیس نسبت به صحت صدور ویزای دانشجویان ابراز تردید کرده بودند.
به گزارش منابع یاد شده ، دانشجویان کالج "سنت پتریک" بیش از 95 میلیون و هفتصد هزار پوند وام و کمک هزینه تحصیلی دریافت نموده اند که این رقم در قیاس با سایر موسسات آموزشی خصوصی غیر قابل قیاس است.
رئیس کالج "سنت پتریک" در واکنش به این اخبار ضمن دفاع از فعالیت های این موسسه آموزشی گفت فعالیت های ما از کیفیت بالایی برخوردار است و دپارتمان تجاری می خواهد از صحت فعالیت ما مطمئن شود.
در این میان ، وزرا و نمایندگان مجلس انگلیس از به هدر رفتن درآمدهای حاصله از مالیات ها به کالج های آموزشی تحت مدیریت شرکت ها و موسسات خیریه خصوصی، انتقاد کرده اند.
"سلی هانت" دبیر کل اتحادیه دانشگاه ها و موسسات آموزشی گفت: [متاسفانه] دولت به شرکت های خصوصی که فاقد عملکردهای شفافی هستند اجازه می دهد که از سوبسید های عمومی بهره مند شود در حالی که ابتدایی ترین نظارت بر عملکرد آنها صورت نمی گیرد.
بر اساس تغییراتی که در سال 2010 در سیستم اعطای ویزا در انگلیس صورت گرفت تقاضای ویزای امتیازی جایگزین سیستم تقاضای اجازه کار و سایر مکانیزم های ورودی به این کشور گردید که هم اکنون توسط وزارت کشور انگلیس (هوم آفیس) مدیریت می شود.
بخش قابل توجهی از ویزاهای صادر شده توسط وزارت کشور انگلیس در هر سال مربوط به ویزاهای دانشجویی است و دولت کامرون بدنبال انتقادات صورت گرفته ، بدنبال سخت ترکردن شرایط برای اخذ این گونه ویزاها است.
اروپام**4*ن* 1552
09/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]