واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جلاد لندنی داعش محصول سیاست های ضدسوری انگلیس تهران - ایرنا - پایگاه اینترنتی رای الیوم روز شنبه در گزارشی نوشت: جان جهادی جلاد گروگان های غربی داعش اکنون به معضلی برای کشور انگلیس که زمانی مخالفان سوری را قهرمان می پنداشت تبدیل شده است.
روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم افزود: ، جان جهادی جلاد تروریست های داعش اکنون بلای جان انگلیس شده ولی چرا رسانه ها به طور گسترده به وی پرداخته اند و خطری که وی برای جامعه مسلمانان انگلیس دارد چیست؟ و آیا دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس به وعده خود در دستگیری وی و فرستادنش به محاکم قضایی عمل می کند؟
انگلیس اکنون به جان جهادی و یا جلادی که سربریدن گروگان های انگلیسی و آمریکایی را در مقابل دوربین ها برعهده دارد، پرداخته است.
وی در بیشتر فیلم های منتشر شده در شبکه یوتیوپ در حالی بالای سر قربانی خود ایستاده که چاقو به دست دارد و قربانی او با لباس نارنجی در مقابلش زانو زده است.
این تبلیغ دیوانه وار و رسمی نشان می دهد که تروریست های معروف به داعش در ایجاد رعب و وحشت در میان غربی ها تا چه اندازه موفق شده و چگونه عناوین اصلی روزنامه ها و اخبار تلویزیونی را اشغال کرده اند.
اختلاف نظرهای زیادی در باره محمد اموازی انگلیسی کویتی تبار است که ادعا می شود همان جلاد معروف گروه تروریستی داعش می باشد. یکی می گوید وی قصد داشته به سازمان تروریستی سومالی الشباب بپیوندد و به همین منظور به تانزانیا سفر کرده، و دیگری تاکید می کند اموازی که از سوی پلیس مخفی انگلیس تحت نظر بوده موفق شده به سوریه برود و به تروریست های داعش بپیوندد و به دلیل تسلط به زبان انگلیسی متخصص در کشتن گروگان ها شده است.
رسانه های انگلیسی قبل از آن که به مساله جان جهادی بپردازند ، سه دختر تروریست را که سنشان بیش از 15 سال نبوده و به استانبول رفته و به تروریست های داعش پیوسته اند، در صدر اخبار خود مطرح می کردند. اما بعدها مشخص شد که این سه دختر برای جنگ به سوریه نرفته اند بلکه آنان مانند دوستان دیگرشان برای ازدواج با تروریست ها به این کشور سفر کرده اند.
در ادامه این گزارش آمده است، دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس در همین باره گفته که تمام تلاش خود را برای دستگیری جان جهادی و فرستادن وی به دستگاه عدالت می کند ولی کامرون توضیح نداده که این کار را چگونه اجرا خواهد کرد و آیا نیروهای ویژه انگلیسی را برای این ماموریت اعزام می کند و اگر این نیروها در ماموریتشان شکست خوردند در آن صورت چه می شود؟
رفتن جوانان مسلمان برای پیوستن به گروه های جهادی افراطی به خصوص در ابتدای بحران سوریه از نظر دولت های اروپایی و انگلیسی یک اقدام قهرمانانه به حساب می آمد. به طوری که کامرون نخست وزیر انگلیس بیش از دیگر رهبران اروپایی برای لغو ممنوعیت سلاح به سوریه و مسلح ساختن مخالفان سوری به منظور براندازی دولت قانونی این کشور به رهبری بشار اسد تلاش کرد، اما اکنون که بحران سوریه وارد پنجمین سال می شود و دولت سوریه موفق شده از تنگنا خارج شود از نظر دولت های غربی و اروپایی مجاهدان دیروز به تروریست های امروز تبدیل شده اند.
جان جلاد لایق این همه فریاد نیست ، وی تنها اجرا کننده آموزش هایی است که رهبرانش و دادگاه های شرعی که حکم اعدام گروگان ها را صادر می کنند به او داده اند و او مسلمانان را دو برابر انگلیسی ها و آمریکایی ها به قتل می رساند.
به نظر می رسد که داعش ساختار روشنی در مساله اعدام ها دارد و این بخش مهمی از استراتژی ایجاد ترس و وحشت این سازمان تروریستی است ، جان جلاد روشن کننده شعله آتشی که معاذ الکساسبه خلبان اردنی را در بر گرفت، نبود و این به معنی آن است که برخی از جلادان داعش در گردن زدن تبحر دارند و برخی در آتش زدن .
مساله ای که در پشت این تبلیغات رسانه ای در باره جان جلاد وجود دارد این است که این اقدام به دامن زدن کینه بین جامعه مسلمانان در انگلیس منجر می شود و شعله های آتش اسلام هراسی را بیشتر می کند و بیانگر اقدامات خشونت بارعلیه مسلمانان است.
کشتن گروگان های غربی در یک شخص مسلمان انگلیسی محدود می شود. با وجود آنکه مقامات انگلیسی به طور رسمی هویت محمد اموازی را تایید نکرده اند ولی انگشت اتهام به سمت جامعه مسلمانان در انگلیس و به عهده گرفتن غیر مستقیم مسوولیت این اقدام از سوی آنان و افزایش خشونت و تروریسم است.
هیچ شکی وجود ندارد که تروریست های داعش دست به اقدامات وحشیانه و به بدترین شکل آن می زنند و مسوولیت بزرگ توصیف مسلمانان خونریز برعهده آنان است ولی نباید فراموش کنیم که مداخلات نظامی غربی ها درعراق زمینه رشد این پدیده و گسترش آن و رسیدن به مرحله کنونی را به وجود آورد و این یکی از دلایل روشنی است که اینجا محلی برای پرداختن به آن نیست.
خاورم**1408**1566
09/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]