تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826167412




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موزه برادران اميدوار سعدآباد | معرفی جاذبه های گردشگری ایران


واضح آرشیو وب فارسی:سیری در ایران: موزه برادران امیدوار، در بخش شمال غربي مجموعه فرهنگي – تاريخي سعدآباد واقع شده و بناي آن متعلق به دوره قاجار است. اين موزه شامل 4 اتاق با نماي آجري قرمز رنگ و گچ بريهاي زيبا مي باشد، که کالسکه خانه و استراحتگاه سورچی ها بوده است. ساختمان پس از انقلاب اسلامي در سال 1381 شمسي مرمت و بازسازي شد و در پنجم مهر ماه 1382در هفتۀ جهانگردي با تلاش سازمان ميراث فرهنگي، به نام اولين جهانگردان ايراني افتتاح گرديد.
برادران اميدوار، به نام هاي عيسي در سال 1308 و عبدالله در سال 1311 ه.ش در تهران به دنيا آمدند. عيسي اميدوار كه به كوهنوري علاقه شديدي داشت، عضو باشگاه نيروراستي شد و طي صعود به قلل مرتفع نقاط مختلف ايران به مشاهده و شناخت ابزارآلات انسانهاي غارنشين پرداخت. كوهنوردي و راهپيمايي ها، سرآغاز انديشۀ سفر و جهانگردي اين دو برادر بود. ديدار با ” نيوبل ” دوچرخه سوار فرانسوي كه قصد سفر از پاريس تا سايگون پايتخت ويتنام را داشت، علاقه به جهانگردي آنها را دوچندان ساخت. همچنین شركت در مسابقات دوچرخه سواري بين شهرها و كشورها، از ديگر سرگرمي دو برادر بود.
برادران اميدوار پس از سه سال مطالعه در سال 1333 ه.ش با شور و عشق فراوان سفر خود را به منظور ديدن ناديده هاي جهان، از زادگاه خود با مبلغي در حدود 90 دلار آغاز كردند. آنها با برگزاري نمايشگاههايي از دستاوردهاي سفر به نقاط مختلف دنيا، نوشتن مقالات براي نشريات معتبر جهان و برگزاري سخنراني در بزرگترين دانشگاههاي دنيا، بقیه هزینه سفرهای خود را تأمين كردند.
عیسی و عبدالله در هفت سال اول سفر خود، چهار قاره را با دو موتورسيكلت يك سيلندر مچلس انگليس به قدرت cc 500، كه پدر برايشان خريداري كرده بود، پيمودند و سه سال آخر را با اتومبيلي كه كمپاني سيتروئن فرانسه به آنها اهدا كرده بود، مسافرت كردند. حاصل سفر 10 سالۀ آنها به نود و نه كشور از پنج قارۀ جهان، هزاران عكس، فيلم، صنايع دستي نقاط مختلف جهان و تعداد زيادي مقالات و تحقيقات علمي بود.
اولين فيلم تهيه شده توسط برادران امیدوار، مربوط به ابوریجینی ها – بوميان استراليا – است كه زندگي آنها بدون هيچ تغييري به همان شيوۀ 2500 سال قبل است. اين فيلم فاقد صدا، توسط دوربين كوكي روليكس با سه لنز متفاوت گرفته شد كه آن را از سيدني در استراليا خريداري كرده بودند.
از ديگر كارهاي مهم آنها تهیۀ فیلم شانزده ساعته از سفرشان بود. سرانجام، برادران امیدوار در سال 1343 ش از سفر ده سالۀ خود بازگشتند و مردمي كه از طريق مجلات با آنها آشنا شده بودند فيلم فوق را كه به مدت 10 روز در سينما به نمايش گذاشته شده بود، ديدند.
اين سفرها به منظورتحقيق دربارۀ زندگي انسان هايي كه در روزگار امروزی به صورت بدوي و دور از تمدن زندگي مي كردند و نيز شناساندن ايران زمين به مردم جهان صورت پذیرفت .

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد
سفالگری قوم اینکا در موزه برادران امیدوار قوم اینکا بومیان آمریکای جنوبی هستند که در کشور پرو، ارتفاعات آند و دره ی رود آمازون، زندگی می کنند. این بومی ها با داشتن خمیره ی فرهنگی و هوشمندی های خاصی که از خود نشان می دادند از دیگر بومیان دره ی آمازون باهوشتر و با استعدادتر بودند. آنها به حرکت ستارگان و دیگر سیارات توجه و علاقه زیادی نشان می دادند. دارای حکومت و نظام اجتماعی بودند. هنر سفالگری در بین قوم اینکا یکی از دیرین ترین کارهای دستی به شمار می رود. ظروف سفالی را معمولا زنان می سازند. مردم اینکا معتقدند که داخل ظروف سفالی روح اجداد آنان وجود دارد. دختران پس از رفتن به خانه بخت به ساختن ظروف سفالین جدید می پردازند و هر زمانی که فردی از دنیا رفت، کلیه سفال ها را می شکنند و در فاصله زیادی از خود آنها را به زیر خاک می ریزند. با توجه به ظروف مکشوفه از برخی گورستان های این قوم، که بیشتر قبور بزرگان و اشراف می باشد، بر روی این سفالها نقوش گیاهی، حیوانی و انسانی دیده می شود. حتی در برخی موارد نقوش ترکیبی انسانی و حیوانی نیز دیده شده است که تمامی این نقوش برگرفته از اعتقادات و محیط پیرامونی این قوم می باشد. در موزه برادران امیدوار نمونه هایی از هنر سفالگری این قوم موجود می باشد که بخشی از رهاورد سفر این جهانگردان ایرانی از آمریکای جنوبی می باشد.

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد

منبع :مجموعه فرهنگی سعدآباد
موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد


موزه برادران اميدوار سعدآباد

موزه برادران اميدوار سعدآباد
اضافه به لیست علاقمندی ها





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیری در ایران]
[مشاهده در: www.seeiran.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن