تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805339716




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- وکلا از اطاله دادرسی در محاکم قضایی خودداری کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس کل دادگستری خراسان رضوی : وکلا از اطاله دادرسی در محاکم قضایی خودداری کنند مشهد - ایرنا - رییس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: اطاله دادرسی و طرح دعاوی واهی در محاکم قضایی یکی از مهمترین مشکلات دستگاه قضا است که وکلا در این زمینه باید این دستگاه را یاری دهند.


حجت الاسلام و المسلمین "علی مظفری" پنجشنبه شب در همایش روز وکیل در مشهد افزود: وظیفه اصلی وکیل کمک به شهروندان در اعمال حق دفاع و استیفای حق دادخواهی است به گونه ای که این نقش مهم توسط هیچ صنف دیگری در جامعه قابل انجام نمی باشد.
وی بیان کرد: وکیل در ایفای نقش خود به عنوان متولی اصلی اجرا و تحقق عدالت ارتباط تنگاتنگ با دستگاه قضا پیدا می کند و باید جزو وابستگان دستگاه قضا که کارکرد مقدس دارد، شمرده شود.
رییس دادگستری خراسان رضوی گفت: در دادگاه وکلا و قضات در کنار یکدیگر برای دفاع از حقوق شهروند و تحقق عدالت فعالیت می کنند و جزو یک خانواده محسوب می شوند که ضمن همکاری با یکدیگر باید انتظارات همدیگر را نیز برآورده کنند.
حجت الاسلام مظفری افزود: از وکیل انتظار می رود که شرایط دادگاه و دستگاه قضا را درک کند و موجب اطاله دادرسی و اتلاف وقت دادگاه بویژه در مورد دعاوی واهی نشود و در دفاع از فردی که جرمش محرز است، اصرار نکند.
وی اظهار کرد: حفظ شان و جایگاه دادگاه و حرمت قاضی و وکیل از سوی یکدیگر باید در اولویت کار دادرسی قرار گیرد.
دبیر همایش و عضو هیات مدیره مرکز امور مشاوران حقوقی و وکلای خراسان رضوی نیز در این همایش گفت: آغاز فعالیت این هیات مدیره از مهر ماه سال 1390 همزمان با صدور دستورالعمل اجرایی موضوع ماده 187 قانون قضا بود که براساس آن مقرر شد هیات مدیره پنج کمیسیون تشکیل دهد.
"جواد عطاری" افزود: در این راستا کمیسیون آموزش و ارتباط، کمیسیون پژوهش و اکتشافات، کمیسیون بازرسی و معاودت و نظارت قضایی، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، کمیسیون رفاه و تعاون در این مرکز شکل گرفت.
وی برگزاری کارگاه های آموزشی در سطح استان، برگزاری جلسات هم اندیشی، ارائه خدمات رایگان وکالت به میزان 32 هزار و 140 نفر ساعت، ارائه وکالت معاوده برای 570 نفر و انجام بازرسی به تعداد هزار و 450 نفر از سال 1390 تاکنون را از فعالیتهای کمیته های مزبور برشمرد.
وی اظهار کرد: در سال گذشته 516 شکایت در این مرکز مورد رسیدگی قرار گرفت که از این تعداد 72 فقره شکایت واهی بوده و 144 فقره شکایت مختومه، 103 فقره شکایت برای رسیدگی بیشتر به تهران ارسال شد و 172 فقره شکایت نیز در حال بررسی است.
دبیر چهارمین همایش روز وکیل گفت: هم اکنون هزار و 500 وکیل در خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد حدود 800 نفر در مشهد هستند.
رییس هیات مدیره امور کارشناسان منطقه 4 کشور نیز در این همایش گفت: کارشناسان رسمی دادگستری منطقه چهار کشور شامل استانهای خراسان رضوی و خراسان شمالی 440 نفر می باشند.
"ایمان غفوریان" با بیان اینکه کارشناسان این مرکز در 48 رشته تخصص دارند، افزود: برخی وکلا با بعضی از رشته های کارشناسی موجود در این مرکز آشنایی نداشته و اغلب این رشته ها نیز در کانون کارشناسان فعالیتی ندارند.
وی بیان کرد: این امر باعث شده برخی مراجع قضایی به جای استفاده از کارشناسان رسمی از خبره های محلی یا کارشناسان غیرمرتبط استفاده کنند که این موضوع یکی از دلایل اطاله دادرسی در محاکم قضایی شده است.
وی به وکلا پیشنهاد کرد از تجارب و تخصص رشته های کارشناسی این مرکز که دارای صلاحیت های جدید می باشند بهره گیرند.

* کارچاق کن ها معضل دستگاه قضا

رییس هیات مدیره مرکز امور وکلای خراسان رضوی نیز در این همایش گفت: پدیده کارچاق کنی در محاکم قضایی به یک معضل تبدیل شده است.
"جواد عباسی" افزود: کارچاق کنی برای برخی به یک شغل ثابت تبدیل شده و این افراد
که اغلب در جلو در دادگاهها و دادسراها جمع می شوند، خود را وکیل دادگستری، حقوقدان و یا قاضی بازنشسته معرفی می کنند و وعده می دهند که امور حقوقی شهروندان را در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه برسانند.
وی اظهار کرد: پدیده کارچاق کنی اکنون یک آسیب اجتماعی در دستگاه قضایی کشور است که باید با الزامی کردن تخصصی شدن کار وکالت از بروز این پدیده تا حدودی جلوگیری شود.
وی گفت: با توجه به گسترش فناوری، پیشرفت جوامع و تنوع بیش از حد مسائل اجتماعی و فرهنگی، تنوع قانونگذاری نیز تبدیل به یک نیاز ضروری شده و در این راستا باید در جامعه کنونی برخورداری همگان از وکیل الزامی شود.
وی گفت: استیفای حق دادخواهی و اعمال حق دفاع بدون آگاهی و اطلاع از قوانین مربوطه، ممکن نیست و تا زمانی که شهروندان از آن مطلع نباشند نمی توانند حق خود را استیفا کنند لذا اهمیت وکیل در این بخش مشخص می شود.
عباسی افزود: اهمیت حرفه وکالت این است که ارتباط تنگاتنگ با حقوق شهروندان پیدا می کند که این ناظر بر اجرای عدالت یا نقض آن از سوی دادگاه است و هیچ کس بهتر از وکیل نمی داند که آیا قاضی خوب عمل کرده است یا خیر.
وی بیان کرد: از سوی دیگر هر وکیل سالانه سه پرونده را به صورت رایگان مورد رسیدگی قرار می دهد که چنین موردی در دیگر سطوح خدماتی در جامعه وجود ندارد و این یک امتیاز برای وکیل است.
وی با بیان اینکه احترام به شان وکالت زمینه ساز دفاع از حقوق افراد جامعه است، افزود: در برخی ورودی مجتمع های قضایی تفاوتی بین وکیل و یک فرد عادی یا مجرم قائل نمی شوند و حرمت، شان و جایگاه وکیل را حفظ نمی کنند.
وی تعیین حداقل و حداکثر سن برای وکالت، حذف استثناهای ورود بدون آزمون برای تحصیل در رشته وکالت و افزایش تعرفه وکالت در حوزه های مختلف را از خواسته های جامعه وکلا برشمرد.
7489 / 6053



08/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن