محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830204690
بهجاي دشمني با ايران، رابطه خوبي برقرار کنيم
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بهجاي دشمني با ايران، رابطه خوبي برقرار کنيم
نماینده پارلمان انگلیس گفت، سیاست انگیس باید برقراری رابطه خوب با تهران باشد تا دشمنی همانطور که این کشور به محض اینکه خواست پایگاه نظامی در بحرین ایجاد کند، وضعیت حقوق بشر بحرین را در حال بهبود اعلام کرد.
آفتاب: به گزارش واحد مرکزی خبر، جرمی کوربن نماینده پارلمان انگلیس در گفتگوی اختصاصی با شبکه تلویزیونی اللولوه گفت: روابط بحرین و انگلیس در سطحی معین از دوره استعماری آغاز شد و بعد از استقلال بحرین نیز ادامه یافت. دو کشو روابط نظامی محکمی نیز داشتند ولی در طول چند سال گذشته نگرانی ها درباره حقوق بشر در بحرین افزایش یافته است. شماری از نمایندگان پارلمان انگلیس این نگرانی را مطرح کردند و از سوی دیگر حضور نظامی انگلیس در بحرین افزایش یافته بود.
دولت انگلیس چند هفته قبل نیز اعلام کرد که استحکامات و حضور نظامی در بحرین را گسترش می دهد. این یعنی روابط سیاسی محکم و متقابلی بین دولت انگلیس و بحرین وجود دارد و اعضای پارلمان انگلیس درباره نقض حقوق بشر در بحرین به شدت ابراز نگرانی کردند و طبعا رابطه منامه و لندن عجیب و پیچیده است. من امیدوارم وضع حقوق بشر در بحرین بهبود یابد. نمی توان روابط بین کشورها را از مسایل منطقه ای جدا دانست. خاورمیانه منطقه ای است که با مشکلات بزرگی دست و پنجه نرم می کند. ملت فلسطین با کسانی که تلاش می کنند سرزمین شان را اشغال کنند، در تنش است. سوریه درگیر جنگ داخلی است. یمن نیز با مشکلات زیادی مواجه است و از طرف دیگر مسئله روابط آینده با ایران نیز وجود دارد. این برای همه منطقه بسیار مهم است، زیرا دولت های آمریکا و انگلیس که برای فروش سلاح به عربستان ، بحرین، امارات و شماری دیگر از کشورها تلاش می کنند، در همان زمان و در سطح معینی برای منزوی کردن ایران گام بر می دارند. از سوی دیگر تلاش می کنند تا حدودی در ایران نفوذ کنند و من معتقدم توجیه دولت انگلیس برای گشایش پایگاه نظامی بزرگتر در بحرین حول محور امنیت انگلیس می چرخد ولی در واقع هدف از آن افزایش نفوذ غرب در منطقه است.
وی گفت : من معتقدم که به جای این کارها بهتر است روابط با ایران را بهتر کنیم و بهبود بخشیم و در همین حال این کشور را در مواردی مانند نقض حقوق بشر تحت فشار قرار دهیم. ما باید برای برقراری آتش بس در سوریه تلاش کنیم. برقراری آتش بس و گفتگوها در سوریه باید بر اساس مفاد کنفرانس ژنو 2 صورت گیرد. اگر مبنا این کنفرانس باشد در نهایت حل تنش سوری محقق خواهد شد و البته راه طولانی باید طی شود. من معتقدم که اقدام انگلیس به ایجاد پایگاه جدید در بحرین گامی اشتباه در مسیر اشتباه است. این سوال که آیا انگلیس از عهده هزینه های احداث پایگاه جدید در بحرین برمی آید.؟ بسیار مهم است. زیرا انگلیس دو درصد از درآمد ناشی از تولید ناخالص داخلی اش را صرف امور دفاعی می کند. این هزینه به علت عضویت انگلیس در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ناتو است. البته انگلیس مشکلات دیگری نیز دارد. مثلا باید سطح خدمات رسانی و هزینه مربوط به آن را که بر دوش دولت است حفظ کند. ما امروز سیاست ریاضت اقتصادی را در دستور کار داریم. انگلیس سالانه بیش از 35 میلیارد پوند در بخش دفاعی هزینه می کند. این رقم بالایی است و چهارمین کشور در سطح جهان قلمداد می شود. بعد از جنگ جهانی دوم مناقشه و بحث طولانی درباره نقش انگلیس در جهان ایجاد شد. این که تا قبل از جنگ جهانی اول یک قدرت استعماری بوده است و نفوذ امپراتوری استعمار انگلیس بسیار افت کرده است. بعد از جنگ جهانی دوم کشورهایی مانند هند ، پاکستان ، بنگلادش و سریلانکا مستقل شدند و بعد از آن در دهه شصت مستعمرات انگلیس در آفریقا مستقل شدند و هارولد ویستون نخست وزیر وقت انگلیس در دهه شصت پایان سیاست شرق سوئز را اعلام کرد و گفت، انگلیس به زودی حضور نظامی در شرق سوئز را پایان می دهد و این حضور را به قبرس در دریای مدیترانه کاهش می دهد.
کوربن اضافه کرد: آن چه که امروز رخ می دهد بازگشت به همان سیاست « شرق سوئز » است. منظورم احداث و تقویت پایگاه ها در بحرین است. دولت بحرین آن را رد می کند و می گوید که حضور پر رنگ نظامی در بحرین تنها همکاری با آمریکاست ولی من کاملا با این نظر مخالفم. حال این سوال مطرح می شود که آیا انگلیس می تواند هزینه احداث پایگاه در بحرین و تقویت حضور خود در این کشور را تامین کند.؟ پاسخ من خیر است. من معتقدم که از عهده هزینه های آن برنمی آییم. من می خواهم که انگلیس فعالیت نظامی بسیار کمتری در مناطق مختلف جهان داشته باشد و بیشتر بر منابع انسانی تمرکز کند. من می خواهم انگلیس به جای توسل به قدرت نظامی به توسعه بشری و حقوق انسان اهمیت بدهد ولی ما دولتی داریم و دولت های پیشین نیز چنین تصوری داشتند که روابط محکم با آمریکا مهم تر است و این امر باعث تمرکز من بر موضوع بزرگتری می شود و آن نقش آمریکا در دریای مدیترانه و سایر منطقه است. باراک اوباما رئیس جمهور کنونی آمریکا نسبتا از دیگر روسای جمهور آمریکا صادق تر است. اوباما گفت که آمریکا حضور نظامی در شمال اقیانوس اطلس و اروپا و خاورمیانه را کاهش می دهد و این حضور را در منطقه آسیا و اقیانوس آرام افزایش می دهد و طبعا پایگاه های نظامی اش در استرالیا و دیگر کشورها و در اطرف اقیانوس آرام را تقویت می کند. آمریکا می گوید که اروپا باید نقش بیشتر و حضور پر رنگ تری داشته باشد و اگر اروپایی ها خواهان حضور آمریکا در اروپا هستند باید بهای آن را نیز پرداخت کنند.
کوربن ادامه داد: من معتقدم آمریکا تا حد زیادی می خواهد از منطقه خاورمیانه عقب نشینی کند و بر اساس همین امر اکثر نیروهای خود را از عراق خارج کرد. آمریکایی ها اروپایی ها را متقاعد کردند که به جای آنان در منطقه مستقر شوند و انگلیس نیز بر طبق معمول از نخستین کشورهای ورود کننده به منطقه بود. آمریکایی ها هر چه از انگلیس بخواهند انگلیسی ها انجام می دهند. بنابراین تصور می کنم اکنون بحث و جدلی در داخل انگلیس در دور زمینه وجود دارد نخست درباره استقرار سامانه موشک های هسته ای است. سامانه ای که هزینه آن 100 میلیارد پوند ظرف 25 سال خواهد بود و این تصمیم باید در سال 2016 اتخاذ شود. ولی در آینده نزدیک بسیاری در انگلیس این سوال را مطرح خواهند کرد که آیا ما می توانیم این هزینه را تامین و تحمل کنیم و پاسخ من خیر است. موضوع مربوط به استقرار سامانه موشکی در بحرین در شرایط کنونی یک موضوع جنجال برانگیزی شده است. انگلیس توجیه می کند که احداث پایگاه نظامی جدید در بحرین بخشی از تثبیت ثبات در منطقه است. عربستان سعودی نیز قرارداد نظامی عظیمش را بر اساس دفاع از خود توجیه می کند، در صورتی که هیچ کشوری به عربستان حمله نمی کند.
نماینده پارلمان انگلیس اذعان کرد: زمانی که تظاهرات ضد دولتی در بحرین آغاز شد، دولت بحرین به رغم همه تجهیزات و تسلیحاتی که در اختیار داشت برای کنترل اوضاع با سختی و مشکل مواجه شد. چه کسی دخالت کرد.؟ عربستان سعودی. دیگر چه کسی دخالت کرد؟ نیروهای شورای همکاری خلیج فارس و من معتقدم که دخالت نظامی در بحرین با هدف سرکوب تظاهرات مردمی صورت گرفت و برای دفاع از ساختار کنونی و رژیم حاکم بر این کشور صورت گرفت و برای بازگردان دموکراسی به آن نبود. امروز چیزی به نام دموکراسی در بحرین وجود ندارد و قانون اساسی کنونی اجازه نمی دهد دموکراسی در این کشور به طور کامل پیاده و اجرا شود. زمانی که من با شهروندان بحرینی دیدار داشتم، دیدم که آنان خواستار زندگی در جامعه ای آزاد و دموکراتیک هستند. من معتقدم که وجود پایگاه نظامی انگلیس در بحرین مانند برگزاری مسابقات فرمول یک در این کشور با هدف تقویت نظام حاکم است. به محض این که رژیم آل خلیفه شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت اسلامی « الوفاق » را بازداشت کرد من لایحه ای را که بازداشت شیخ سلمان را به شدت محکوم می کرد ارائه کردم. به نظر من این بسیار عجیب و غریب است که یک هفته یا دو هفته بعد از اعلام انگلیس مبنی بر احداث پایگاه نظامی جدید در بحرین، دولت انگلیس از بهبودی اوضاع حقوق بشر در بحرین خبر داد و این که همه چیز در مسیر درست حرکت می کند. امروز رهبر مخالفان بحرینی بازداشت شده است و به نظر من بحرین در حال آزمودن میزان صبر کشورهای غربی است. مردم بحرین تظاهرات می کنند تا دموکراسی واقعی در این کشور پیاده شود و حقوق بشر رعایت شود. دولت بحرین باید با گروه های مخالف گفتگو کند. ولی به جای این کارها رهبر مخالفان را بازداشت می کند و شماری از کسانی که در تظاهرات اعتراض آمیز گذشته بازداشت شده بودند، همچنان در بازداشت قرار دارند. من در چنین شرایطی هیچ گامی که در مسیر صحیح حرکت کند، نمی بینم و معتقدم که اصلا نباید چنین گام هایی برداشته شود. ما تلاش خواهیم کرد تا بار دیگر با سفیر بحرین در لندن دیدار و مراتب اعتراض مان را به وی ابلاغ کنیم. ما ماه مارس آینده در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو حضور خواهیم داشت و بار دیگر این موضوعات را مطرح خواهیم کرد. بازداشت مخالفان در بحرین اقدامی منفی است. اگر دولت بحرین قصد واقعی برای بهبود اوضاع حقوق بشر و دموکراسی در این کشور دارد و اگر دولت بحرین برای گفتگو با مخالفان به جای بازداشت و محاصره آنان تلاش کرده است و اگر به مخالفان اجازه داده است آزادانه اظهار نظر کنند گشایش پایگاه نظامی انگلیس در بحرین عجیب به نظر می رسد.
وی در پایان اضافه کرد: من خواستار برقراری روابط مطلوب و خوب با ایران هستم. من همچنین پایان جنگ در سوریه را خواستارم. من معقتدم که پایگاه نظامی انگلیس در بحرین پیام اشتباهی برای دولت های عربستان و بحرین ارسال می کند و آن این که ما ( غربی ها ) بیش از آن که به حقوق بشر اهمیت بدهیم، به فروش سلاح و حضور نظامی در منطقه اهمیت می دهیم. دولت انگلیس از بابت بازداشت شیخ علی سلمان ناخرسند است، زیرا این اقدام بار دیگر معیارهای دوگانه غربی ها را در فروش سلاح و حضور نظامی در منطقه بر ملا کرد. بازداشت وی در زمانی صورت گرفت که به طور مستمر گفته می شد وضع حقوق بشر در بحرین بهبود یافته است. من معتقدم که تحولات مصر نیز انجام بازی بزرگی برای نفوذ غربی ها در این کشور است. برخی از رسانه های غربی به طور مستمر اعلام می کنند که علت سرکوب تظاهرات و اعتراضات مردمی در بحرین است که تحت حمایت ایران صورت می گیرد ولی نگاه من به این تظاهرات متفاوت است، زیرا شهروندان یمنی خواستار دموکراسی هستند. آنان خوستار احقاق حقوق قانونی شان و احترام به حقوق بشر در بحرین هستند. البته افکار عمومی در غرب به طور کلی با دیدگاه من موافق است.
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]
صفحات پیشنهادی
به جاي دشمني با ايران، رابطه خوبي برقرار کنيم |اخبار ایران و جهان
به جاي دشمني با ايران رابطه خوبي برقرار کنيم نماینده پارلمان انگلیس گفت سیاست انگیس باید برقراری رابطه خوب با تهران باشد تا دشمنی همانطور که این کشور به محض اینکه خواست پایگاه نظامی در بحرین ایجاد کند وضعیت حقوق بشر بحرین را در حال بهبود اعلام کرد کد خبر ۴۷۸۹۹۵ تاریخ انتشارمشکلات برقراری رابطه پس از ازدواج
برخی افراد در اوایل ازدواج و در زمینه رابطه جنسی دچار مشکلات فراوان می شوند که از جمله آن می توان به نداشتن آمادگی و شرایط روحی کافی در این زمینه اشاره کرد وقتی دو نفر با هم ازدواج کرده و وارد دنیای جدید زندگی مشترک میشوند اهداف و برنامههای مشترکی دارند هر دو میخواهند که روتعامل بسيار خوبي بين پليس ايران و آذربايجان برقرار است
۵ اسفند ۱۳۹۳ ۹ ۴۶ق ظ تعامل بسيار خوبي بين پليس ايران و آذربايجان برقرار است فرمانده مرزباني ناجا امروز با همتاي خود ديدار کرد و در اين نشست صميمي دو کشور براي تعامل بيشتر تصميماتي اتخاذ کردند به گزارش خبرگزاري موج سردار رضايي در حاشيه ديدار با فرمانده مرزباني جمهوري آذربايجاخواننده مشهور: صداوسیما رابطه خوبی با من ندارد!
خواننده مشهور صداوسیما رابطه خوبی با من ندارد درباره بابك جهانبخش بايد بگويم كه اجراهاي زندهاش با اجراهاي ضبط شده در استوديو يكي است يا فرزاد فرزين شومن خوبي است و البته محسن يگانه هم در اجراهاي زنده مسلط و خوب است اگر قرار باشد شهرام شكوهي را در يك جمله توصيف كنيم خاكياصول برقراری رابطه با فرزندان را میدانید؟
اصول برقراری رابطه با فرزندان را میدانید هیچ پدر و مادری خود به خود نمیتواند پدر و مادر موفق و توانایی بشود و فرزندش را آن طور که هست بشناسد و او را درک کند مگر این که داناییهای ضروری را کسب کند چرا که توانایی در دانایی است به گزارش نامه نیوز والدین باید با فرزندان خود دوساتفاقات عمرانی خوبی در کرمان در دست انجام است
سیف الهی اتفاقات عمرانی خوبی در کرمان در دست انجام است شناسهٔ خبر 2499274 سهشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۳ استانها > کرمان کرمان - شهردار کرمان با اشاره به روند اجرای تقاطع های غیر هم سطح در شهر کرمان گفت امیدواریم با پشتیبانی استاندار کرمان و با کمک قرارگاه خاتمالانبیا اتفاقضرغامی: نادیده گرفتن یك جناح سیاسی بر اساس اهداف صداوسیما بود/ سلام و علیکم با افراد درون نظام برقرار است
ضرغامی نادیده گرفتن یك جناح سیاسی بر اساس اهداف صداوسیما بود سلام و علیکم با افراد درون نظام برقرار است رییس سابق سازمان صداوسیما نادیده گرفتن یك جناح سیاسی در برنامههای رسانه ملی را بر اساس اهداف این سازمان عنوان كرد به گزارش نامه نیوز عزتالله ضرغامی٬ در پاسخ به این پرسش کچمران: روزهای هوای پاک تنها یک شعار توخالی نباشد/ اعتبارات خوبی برای توسعه مترو در نظر گرفتهایم
چمران روزهای هوای پاک تنها یک شعار توخالی نباشد اعتبارات خوبی برای توسعه مترو در نظر گرفتهایم رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت روزهای هوای پاک تنها نباید یک شعار توخالی باشد چرا که هوای پاک نخستین نیاز انسان است به گزارش نامه نیوز مهدی چمران در یکصد و سی و سومین جلسه علنی شوررئیس شورای اسلامی شهر تهران: روزهای هوای پاک تنها یک شعار توخالی نباشد/ اعتبارات خوبی برای توسعه مترو در نظر گ
رئیس شورای اسلامی شهر تهران روزهای هوای پاک تنها یک شعار توخالی نباشد اعتبارات خوبی برای توسعه مترو در نظر گرفتهایمرئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت روزهای هوای پاک تنها نباید یک شعار توخالی باشد چرا که هوای پاک نخستین نیاز انسان است به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس مهدیشاید بهتر بود امسال میزبانی جام جهانی را نمیگرفتیم بیابانگرد: برای حضور در المپیک تغییر وزن دادم/ نگرانم نتوا
شاید بهتر بود امسال میزبانی جام جهانی را نمیگرفتیمبیابانگرد برای حضور در المپیک تغییر وزن دادم نگرانم نتوانم در جام جهانی کشتیهای خوبی بگیرمدارنده مدال برنز کشتی فرنگی جهان گفت برای اینکه بتوانم در المپیک برزیل کشتی بگیرم تغییر وزن دادم افشین بیابانگرد در گفتوگو با خببا اعلام سازمان خصوصی سازی و در راستای سیاست اصل ۴۴ مقره سازی ایران، مجتمع آلومینیوم المهدی و دارائیهای طرح آل
با اعلام سازمان خصوصی سازی و در راستای سیاست اصل ۴۴مقره سازی ایران مجتمع آلومینیوم المهدی و دارائیهای طرح آلومینیوم هرمزال واگذار میشودسازمان خصوصی سازی از واگذاری شرکتهای مقره سازی ایران تولیدی ادوات کشاورزی اراک- تاکا مجتمع آلومینیوم المهدی دارائیهای طرح آلومینیوم هرمزالجوانان آهنگساز نیازمند برقراری ارتباط میان جامعه و آثارشان هستند
محمد سریر جوانان آهنگساز نیازمند برقراری ارتباط میان جامعه و آثارشان هستند محمد سریر گفت کیفیت آثار آهنگسازان جوان از نظر فنی به حد مطلوبی رسیده اما آنها باید به ذائقه شنیداری مردم هم توجه کنند تا بتوانند پل ارتباطی بین ساختههای خود و جامعه برقرار کنند به گزارش حوزه موسیقیقاتل رابطه زناشویی
همسرداری قاتل رابطه زناشویی برای این که اطمینان همسرت را به دست بیاوری به او نزدیک شو همین عبارت دوستت دارم معادل میلیاردها تومان پول نقد است رسول گرامی اسلام صلوات الله علیه زن شایسته یکى از دو عامل پیشرفت خانواده است به گزارش سرویس خانواده جام نیوز زن وظریف: مقام معظم رهبری همانند امام خمینی درک خوبی از جهان دارد
روزهای خوشی در انتظار ایران است ظریف مقام معظم رهبری همانند امام خمینی درک خوبی از جهان دارد مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا پیام می فرستند به خاطر این است که ایشان به خوبی درک کرده اند که در جهان امروز تسخیر قلب ها و قدرت معنایی در کنار قدرت اقتصادی و سیاسی می تواند تبرقراری پروازهای هوایی و کشتیرانی مازندران - روسیه
فلاح مطرح کرد برقراری پروازهای هوایی و کشتیرانی مازندران - روسیه شناسهٔ خبر 2499422 سهشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۶ استانها > مازندران ساری - استاندار مازندران برقراری پرواز هوایی و توسعه کشتیرانی مسافربری را از مهمترین اهداف سفر اقتصادی به روسیه عنوان کرد به گزارش خبرگزاری ماولین سفر یک مقام اسرائیلی به هند پس از برقراری روابط دوجانبه
اولین سفر یک مقام اسرائیلی به هند پس از برقراری روابط دوجانبه شناسهٔ خبر 2499216 سهشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۰ بین الملل > آسیای غربی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به عنوان اولین مقام اسرائیلی پس از برقراری روابط دوجانبه در 24 سال پیش به هند سفر می کند به گزارش خبرگزاری مهر به نقلنمایندگان بهجای توهین، بگویند چرا اعتبار مقابله با آلودگیها را حذف کردند
نمایندگان بهجای توهین بگویند چرا اعتبار مقابله با آلودگیها را حذف کردند نمایندگان بهتر است بیایند و گزارش دهند که آن دو درصد درآمد حاصل از نفتی که از سه سال پیش برای رفع آلودگیها اختصاص داده بودند چه شده است حالا با حرکتهای نمایشی و صحبتهای و توهینآمیز خود نگران مردم شده-
گوناگون
پربازدیدترینها