واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اختصاص 15 درصد عوارض شهرداری به بیمه کارگران جفا به ساخت وساز در کشور است شیراز- ایرنا- شهردار شیراز گفت: اختصاص 15 درصد عوارض شهرداری به بیمه کارگران ساختمانی که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده جفا به ساخت و ساز کشور است.

به گزارش خبرنگار ایرنا علیرضا پاک فطرت شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه ششمین همایش مقررات ملی ساختمان در شیراز افزود: اگر بنا باشد که کمبودها را با افزایش هزینه پروانه ساختمانی جبران کنیم که دیگر ساخت و سازی انجام نمی شود.
وی ادامه داد: بهتر است به جای دریافت هزینه بیمه به این شکل مقرر شود که هر کس که می خواهد اقدام به ساختمان سازی کند، بر اساس مساحت و مدت زمان ساخت تعدادی کارگر ساختمانی را بیمه کند.
شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به استقرار دبیرخانه دائمی همایش مقررات ملی ساختمان در این کلانشهر گفت: استقرار این دبیرخانه می تواند یک پشتوانه فنی خوب و قوی برای استان های جنوبی کشور باشد و برگزاری چنین همایش هایی هم می تواند به ارتقای سیستم مهندسی در کشور کمک کند.
وی متراژ پروانه ساختمانی صادر شده در سال گذشته را در شیراز سه میلیون و 600 هزار مترمربع اعلام کرد و ادامه داد: این رقم با توجه به جمعیت شهر شیراز می تواند بین هفت تا 10 میلیون مترمربع باشد.
او اظهار کرد: با افزایش صدور پروانه ساختمانی می توان امیدوار بود که مناطق فرسوده شهر شیراز (جدای از بافت فرسوده) نوسازی شود تا هم در مقابل زلزله مقاوم باشد و هم در مصرف انرژی صرفه جویی شود.
شهردار شیراز تراکم جمعیت در محدوده قانونی این شهر را 80 نفر در هر هکتار برشمرد و گفت: اقتصاد شیراز یک اقتصاد خدماتی است و 2 درصد از شاغلان ما در بخش کشاورزی، 25 درصد در بخش صنعت و 70 درصد در بخش خدمات فعالیت می کنند.
پاک فطرت با اشاره به راه اندازی مدیریت نگهداری و مراقبت از ساختمان های شهری در شهرداری شیراز اضافه کرد: امیدواریم تمام اهدافی که در برگزاری ششمین همایش مقررات ملی ساختمان دنبال می شد محقق شود.
ششمین همایش مقررات ملی ساختمان طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ششم و هفتم اسفندماه جاری (93) در شیراز برگزار شد.ک/2
6122/ 5054
08/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]