واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل میراث فرهنگی: جایگاه داران سوخت و کارکنان مجتمع های خدماتی معرف جاذبه های گردشگری قزوین به مسافران باشند قزوین- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین از جایگاه داران سوخت و کارکنان مجتمع های خدمات بین راهی خواست تا در ایام تعطیلات نوروزی معرف های جاذبه های گردشگری قزوین به مسافران عبوری باشند.

به گزارش ایرنا، محمد علی حضرتی ها روز پنجشنبه در دوره آموزشی آشنایی با جاذبه های گردشگری استان قزوین ویژه جایگاه داران سوخت و مدیران و کارکنان مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی افزود: مسافران پیش از هرگونه مواجه با شهروندان و جاذبه های فرهنگی، تاریخی و طبیعی در مرحله اول با نیروهای شاغل در جایگاه های سوخت آشنا می شوند.
وی با بیان اینکه جایگاه داران سوخت و کارکنان مجتمع های خدماتی بین راهی نقش معرف جاذبه های گردشگری را دارند، اظهار کرد: بسیاری از مسافران از نحوه برخورد و شیوه رفتار و گفتار این افراد درباره یک شهر و استان قضاوت می کنند.
حضرتی در ادامه با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت ها و فرصت های موجود در قزوین جهت معرفی جاذبه های گردشگری، خاطر نشان کرد: عوامل فعال در مجتمع های خدماتی بین راهی و پرسنل شاغل در جایگاههای سوخت رسانی استان می توانند به عنوان نخستین دعوت کنندگان از مسافران و گردشگران برای بازدید از جاذبه های تاریخی و طبیعی استان باشند.
این مسوول در ادامه گفت: در جهان امروز صنعت گردشگری یکی از مهم ترین راه های کسب درآمد برای کشورها به شمار می رود.
وی اظهار کرد:امروزه بسیاری از کشورها با تقویت بخش گردشگری خود به رشد قابل توجهی در حوزه اقتصاد دست یافته اند و به سرزمین هایی توسعه یافته تبدیل شده اند.
این مسوول اضافه کرد: باید توجه داشته باشیم که در کشورمان نیز اقتصاد استانی هایی که به موضوع گردشگری توجه لازم و کافی را داشته اند، متحول شده است.
وی ادامه داد: اما قزوین از جمله استانهایی است که با وجود توانمندی های بالا در حوزه گردشگری به دلیل ضعف زیر ساخت ها و عدم سیاست گذاری های لازم هنوز نتوانسته است از ظرفیت های این بخش به شکل شایسته بهره بگیرد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین به موقعیت جغرافیایی استان اشاره کرد و گفت: نزدیکی به پایتخت و بودن در مسیر ارتباطی استان های شمالی، غربی و مرکزی کشور به همراه آثار فراوان تاریخی و طبیعی موقعیت بسیار مناسبی را در حوزه گردشگری برای قزوین پدید آورده است.
این مسوول اظهارکرد: برای جبران عقب ماندگی های خود در حوزه گردشگری باید تلاش بیشتری در این بخش کرده و به معرفی جاذبه های استان خود و ارایه خدمات بهتر به گردشگران بپردازیم.
وی در پایان با بیان اینکه بخش خدمات در رشد صنعت گردشگری نقش بی بدیلی دارد، گفت: بدون توسعه خدمات نمی توان در صنعت موفق بود.
گفتنی است مباحث کلی حوزه گردشگری، آموزش مهارت های فردی و ارتباطی ( گفتار، رفتار، پوشش و آراستگی)،اصول مهمانداری در بخش مسافر و گردشگری، مشتری مداری و نحوه برخورد با گردشگران در این دوره برای حاضران تشریح و ارایه شد.
7389/ 3013
07/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]