واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تختروانچی: در دور اخیر مذاکرات در ژنو پیشرفت قابل توجهی به دست آمد
معاون ظریف و عضو تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان در دیدار با وزیر خارجه دانمارک گفت: در دور اخیر مذاکرات ژنو پیشرفت قابل توجهی به دست آمد و امیدواریم در مذاکرات هفته آینده قدمهای مثبت بیشتری برداشته شود.
به گزارش نامه نیوز ، مجید تختروانچی معاون اروپا آمریکای وزارت خارجه که برای دیدار با همتای دانمارکی خود و دیگر مقامات این کشور به کپنهاک سفر کرده است در چارچوب رایزنیهای دوجانبه منطقهای و گسترش روابط، با مارتین لیدگارد وزیر خارجه دانمارک دیدار کرد.
وزیر خارجه دانمارک در این دیدار که روز چهارشنبه برگزار شد ضمن ابراز رضایت از این دیدار و ابراز خرسندی از سفرش به ایران گفت: خوشحال میشویم که آقای ظریف در اولین فرصت از دانمارک دیدار داشته باشند. لیدگارد با اشاره به همکاریهای خوب دو کشور در گذشته گفت: ایران و دانمارک از ظرفیتهای جدید و متنوعی برای توسعه روابط برخوردارند. وی در ادامه بر نقش موثر و سازنده ایران در برقراری صلح و امنیت در منطقه تاکید کرد و گفت: دانمارک از حل سیاسی و مسالمت آمیز بحران سوریه با حضور همه بازیگران موثر و ایجاد یک فرایند سیاسی فراگیر با مشارکت کلیه طرفهای سوری حمایت میکند. همچنین در این دیدار تخت روانچی ضمن مثبت و رضایتبخش خواندن روند رو به رشد همکاریها و ظرفیتهای فراوان برای همکاری میان دو کشور خاطرنشان کرد: دو کشور باید با مغتنم شمردن فرصتها در راستای نهادینه کردن روابط تلاش مشترک داشته باشند. معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه با تشریح دیدگاه کشورمان در خصوص بحران در سوریه و منطقه خاطرنشان کرد: تنها راه برون رفت از این بحران تاکید بر راه حل سیاسی است و ایران آمادگی دارد در این رابطه نقشی فعال و سازنده منطبق با خواست و اراده مردم سوریه را مورد توجه قرار دهد. روانچی با محکوم کردن اقدامات تروریستی در همه اشکال آن که از سوی گروههای تروریستی در منطقه و دیگر کشورهای جهان از جمله دانمارک صورت میگیرد، گفت: امروز تروریسم یک تهدید جدی علیه جامعه جهانی است که ضرورت همکاری بینالمللی برای مقابله با آن را ایجاد میکند. معاون ظریف ضمن تشریح آخرین تحولات مذاکرات هستهای گفت: در دور اخیر مذاکرات در ژنو پیشرفت قابل توجهی به دست آمد که امیدواریم در مذاکرات هفته آینده بتوانیم قدمهای مثبت بیشتری برداریم. وی تاکید کرد که برخی از اعضای 1+5 تحریمهای ظالمانه را به عنوان یک اهرم قلمداد کرده و مایل نیستند که از آن دست بکشند.در حالی که این تحریمها باید بدون قید و شرط برداشته شود.
منبع: ایسنا
۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]