محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843214648
جام جم ایام - هیتلر: نیازی به مفتخور نداریم
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
این مصاحبه را جورج سیلوستر ویرک با آدولف هیتلر در سال 1923 و زمانی که وی چندان شناخته شده نبود انجام دادو هنگامی که در سال 1932 هیتلر بسیار به قبضۀ قدرت در آلمان نزدیک شده بود، متن این گفتگو در نشریۀ لیبرتی در سال 1932 چاپ شد.
در این گفتگو از زبان مصاحبه کننده آمده است:
"وقتی زمام امور آلمان را در دست بگیرم، به باج دهی به خارج و بلشویسم در داخل پایان خواهم داد."
آدولف هیتلر جوری فنجانش را سر کشید که گویی چای در آن نیست، و خون بلشویسم است.
رییس "پیراهن قهوهایها"، فاشیستهای آلمان، نگاه نافذش را بر من متمرکز میکند و ادامه میدهد: "بلشویسم بزرگترین شری است که ما را تهدید میکند. بلشویسم را در آلمان بکشید و آن وقت هفتاد میلیون مردم آلمان را به قدرت بازگرداندهاید. فرانسه قدرت خود را مدیون ارتشش نیست، بلکه وامدار بلشویسم و دشمنیهای میان خودمان است."
"عهدنامۀ ورسای و عهدنامۀ سنت ژرمن، فقط به دلیل حضور بلشویسم در آلمان است که هنوز پا برجا هستند. عهدنامۀ صلح و بلشویسم دو سر یک هیولا هستند. ما باید هر دو سر را قطع کنیم."
زمانی که هیتلر برنامهاش را برملا میکرد، ظهور رایش سوم که او مدعی ایجادش است، همچنان رویایی دوردست به نظر میرسید. سپس انتخابات از پس انتخابات دیگر برگزار شد و قدرت هیتلر هر بار بیشتر شد. اگرچه هیتلر توان برکناری هیندنبرگ از ریاست جمهوری را ندارد، اما امروز به رییس بزرگترین حزب آلمان بدل شده است. چنانچه هیندنبرگ به اقدامات دیکتاتورمآبانه دست نزد و یا اتفاقی غیرمترقبه تمامی محاسبات فعلی را بر هم نزند، حزب هیتلر قادر خواهد بود که رایشتاگ را در اختیار گرفته و دولت را در دست بگیرد. مبارزۀ هیتلر علیه هیندنبرگ نبود، بلکه او علیه بروئنینگ، صدراعظم، شوریده بود. بعید است که جانشین بروئنینگ بتواند بدون حمایت ناسیونال سوسیالستها کاری از پیش ببرد.
بسیاری از کسانی که به هیندنبرگ رای دادن، قلبشان با هیتلر بود، اما یک حس عمیق وفاداری آنها را مجاب کرد که باز هم به این مارشال کهنهکار رای دهند. در صورتیکه ناگهان یک شبه رهبر جدیدی در آلمان سربرنیاورد، هیچ کس در آلمان به غیر از هیندنبرگ توان شکست هیتلر را ندارد؛ و هیندنبرگ هم هشتاد و پنج سال دارد! زمان و زیادهخواهی فرانسویها دو عاملی هستند که برتری هیتلر را رقم زدهاند، و چنانچه هیتلر اشتباه بزرگی مرتکب نشود و یا در سطوح بالای حزبش نفاق و اختلاف روی ندهد، هیچ چیز نمیتواند مانع از بدل شدن او به موسولینی آلمان شود.
اولین امپراطوری آلمان زمانی که ناپلئون امپراطور اتریش را مجبور به تسلیم تاج و تخت امپراطوریش کرد به پایان رسید. امپراطوری دوم آلمان زمانی به پایان رسد که ویلیام دوم، به توصیۀ هیندنبرگ، به هلند پناهنده شد. امپراطوری سوم به آرامی ولی قطعاً در حال شکلگیری است، هر چند که شاید در آن خبری از تاج و عصای سلطنت نباشد.
ملاقات من با هیتلر نه در دفتر کارش، کاخ قهوهای در مونیخ بلکه یک در یک خانۀ شخصی صورت گرفت. این خانه محل زندگی یک آدمیرال سابق نیروی دریای آلمان است. ما در حین صرف چای در مورد سرنوشت آلمان با هم صحبت کردیم.
از هیتلر پرسیدم: "چرا خود را ناسیونال سوسیالیست نامیدهاید؟ آنهم در حالی که برنامۀ حزب شما شدیداً در مقابل آن چه که معمولاً سوسیالیسم نامیده میشود قرار دارد؟"
او فنجان چایش را روی میز گذاشت و با عصبانیت پاسخ داد: "سوسیالیسم علمِ توزیع ثروت عمومی است. کمونیسم، سوسیالیسم نیست. مارکسیسم، سوسیالیسم نیست. مارکیستها این اصطلاح را دزدیدهاند و معنای آن را پیچاندهاند. من سوسیالیسم را از سوسیالیستها پس خواهم گرفت."
"سوسیالیسم یک نهاد آریایی-آلمانی باستانی است. نیاکان ژرمن ما بر زمینهای خاصی مالکیت مشترک داشتند. آنها ایدۀ ثروت عمومی را پدید آوردند. مارکسیسم حق ندارد که نقاب سوسیالیسم بر چهره بزند. سوسیالیسم، برخلاف مارکسیسم، منکر مالکیت خصوصی نمیشود، سوسیالیسم میهن پرستانه است."
"ما میتوانستیم اسم خود را حزب لیبرال بگذاریم. اما اسم ناسیونال سوسیالیست را انتخاب کردیم. ما انترناسیونالیست نیستیم. سوسیالیسم ما ناسیونالیستی است. ما به پشتوانۀ همبستگی نژادی، خواهان محقق شدن خواستههای بر حق طبقات تولید کنندۀ جامعه به دست دولت هستیم. برای ما دولت و نژاد یکی هستند."
هیتلر خودش خیلی ژرمن به نظر نمیرسد. موهای تیرۀ او، این ظن را که او نیاکانی از آلپ داشته را تقویت میکند. او سالها حاضر نبود که از او عکس بگیرند. این بخشی از استراتژی او بود تا فقط نزد دوستانش شناخته شده باشد و در زمان بحران بتواند هر جا که خواست بدون اینکه شناخته شود، سرک بکشد. امروز او دیگر حتی در دورافتادهترین روستاهای آلمان هم شناخته شده است. ظاهر او به طرز غریبی با نظرات جسورانهاش در تناقض است. فکر نمیکنم در تاریخ اصلاحطلبی با چنین رفتار آرامی کشتی دولتی را غرق کرده یا چاقوکشی سیاسی کرده باشد.
پرسیدم: "اصول اساسی برنامۀ کاری شما چیست؟"
"ما به یک ذهن سالم در بدن سالم باور داریم. اگر بخواهیم روح سالم باشد، بدن باید ساق و سلامت باشد. سلامت اخلاقی و جسمی معادل هم هستند." میان حرفش پریدم و گفتم: "موسولینی هم همین را به من گفت." هیتلر خشنود شد.
او اضافه کرد: "زاغهها مسئول نه-دهم و الکل مسئول یک دهمِ تباهیهای بشر هستند. هیچ انسان سالمی مارکسیست نمیشود. افراد سالم ارزش شخصیت را میدانند. باواریا نسبتاً سالم است، چرا که کاملاً صنعتی نشده است. با این وجود، کل آلمان، از جمله باواریا، به سبب قلمرو کوچک ما، محکوم به شدیداً صنعتی شدن است. اگر بخواهیم آلمان را نجات دهیم، باید اطمینان حاصل کنیم که کشاورزان ما به زمین وفادار خواهند بود. برای این کار ما باید فضایی برای تنفس داشته باشیم و فضایی هم برای کار داشته باشیم."
"فضای کار را از کجا میآورید؟"
"ما باید مستعمرههایمان را حفظ کنیم و قلمرو خود را به سمت شرق گسترش دهیم. زمانی بود که حکومت بر جهان را با انگستان شریک بودیم. در حال حاضر فقط میتوانیم دستهای منقبض شدۀمان را به سمت شرق دراز کنیم. دریای بالتیک، لزوماً یک دریاچۀ آلمانی است."
پرسیدم: "آیا این امکان که بدون گسترش قلمرو، آلمان بتواند جهان را دوباره از لحاظ اقتصادی فتح کند، وجود ندارد؟"
هیتلر سر تکان میدهد.
"امپریالیسم اقتصادی، همچون امپریالیسم نظامی، وابسته به قدرت است. تجارت جهانی در مقیاس بزرگ بدون قدرت جهانی ممکن نیست. مردم فکر کردن از منظر تجارت جهانی و قدرت جهانی را یاد نگرفتهاند. با این وجود، آلمان بدون اینکه آنچه را که از دست داده باز پس بگیرد و تا زمانی که خودش را پیدا نکند، نمیتواند از لحاظ اقتصادی یا قلمرویی گسترش یابد."
"ما در موقعیت مردی هستیم که خانهاش را سوزاندهاند. او قبل از اینکه بتوان سراغ برنامههای بلندپروازانه برود، اول باید سقفی بالای سر خود داشته باشد. ما موفق شده بودیم که یک پناهگاه اضطراری برپا کنیم که فعلاً ما را از باران حفظ کند. ما خود را برای تگرگ آماده نکرده بودیم. با این وجود بدبختی روی سرمان بارید. آلمان با طوفانی از فجایع ملی، اخلاقی و اقتصادی زیسته است."
"نظام حزبی بیاخلاق ما نشانی از فاجعۀ ماست. اکثریتهای پارلمانی با حال و هوای لحظهای جابهجا میشوند. دولت پارلمانی دروازه را در مقابل بلشویسم میگشاید."
پرسیدم: "آیا شما، همچون برخی نظامیان آلمانی، خواهان همپیمانی با روسیۀ شوروی نیستید؟"
هیتلر از پاسخ مستقیم به این پرسش طفره رفت. او همچنین وقتی که نشریۀ لیبرتی از او خواست تا به بیانیۀ تروتسکی که در آن گفته بود که به قدرت رسیدن هیتلر در آلمان باعث یک جنگ مرگ و زندگی میان اروپا به رهبری آلمان و روسیۀ شوروی خواهد شد، پاسخ دهد نیز از جواب دادن طفره رفت.
"ممکن است به نفع هیتلر نباشد که به بلشویسم در روسیه حمله کند. حتی ممکن است در صورت بروز خطر شکست، به عنوان برگ آخر خود با بلشویسم پیمانی هم ببندد. او باری تهدید کرده بود که اگر کاپیتالیسم ناسیونال سوسیالیستها را به عنوان آخرین سنگر مالکیت خصوصی به رسمیت نشناسد، و اگر در راهشان سنگ اندازی کند، آلمان حاضر است که به سوی روسیۀ شوروی برود. اما او مصمم است که اجازه ندهد بلشویسم در آلمان پا بگیرد."
او در گذشته به پیشنهادات صدراعظم بروئنینگ و دیگرانی که خواهان تشکیل جبهۀ سیاسی متحد بودند، پاسخهای محتاطانهای میداد. اما با توجه به اینکه روز به روز بر رایهای ناسیونال سوسیالیستها افزوده میشود، بعید است که هیتلر علاقهای به سازش بر سر اصول اساسیش با احزاب دیگر داشته باشد.
هیتلر به من گفته بود: "ترکیبهای سیاسیای که یک جبهۀ متحد بر آن متکی است، بسیار بیثبات هستند. اینها اتخاذ یک سیاست کاملاً مشخص را تقریباً غیرممکن میکنند. من این روزها همه جا شاهد مسیر زیگ زاگی سازش و کوتاه آمدن هستم. نیروهای سازندۀ ما در مقابل شر اعداد بیاثر میشوند. این اشتباه است که ما ریاضیات و سازوکارهای دنیای اقتصاد را بر شرایط زندگی اعمال کنیم. اعدادی که روز به روز بالاتر میروند و ایدهئالهایی که روز به روز پایینتر میآِیند، ما را تهدید میکند. اعداد به خودی خود بیاهمیتند."
پرسیدم: "اما فرض کنید که فرانسه با حملۀ دوباره به خاک شما در صدد انتقام برآید؟ فرانسه یک بار پیشتر به "روهر" حمله کرده، و ممکن است بار دیگر این کار انجام دهد؟"
هیتلر مشخصاً عصبانی شده و میگوید: "اگر که روح ملیگرایی بیدار شود، اهمیتی ندارد که دشمن چند مایل مربع را میتواند اشغال کند. ده میلیون آلمانی آزاد که حاضرند برای زنده ماندن کشورشان جان خود را بدهند، قویتر از پنجاه میلیون نفری هستند که نیروی ارادۀشان فلج شده و آگاهی نژادیشان توسط خارجیها عفونی شده است."
"ما به دنبال آلمان کبیری هستیم که همۀ قبایل ژرمنی را متحد کند. رستگاری ما میتواند از یک کنج کوچک آغاز شود. حتی اگر تنها ده هکتار زمین داشته باشیم و مصمم به دفاع از آن به قیمت جانمان باشیم، آن ده هکتار بدل به اساسی برای بازتولید خواهد شد. کارگران ما دو روح دارند: یکی آلمانی است، دیگری مارکسیست. ما باید روح آلمانی را بیدار کنیم. ما باید مارکسیسم را از ریشه دربیاوریم. مارکسیسم و ژرمنیسم آنتیتز یکدیگرند."
"در طرح من برای کشور آلمان، جایی برای بیگانه نیست، کاری برای آدم علاف، نظاره گر و مفتخور یا هر کسی توانایی کار تولیدی را ندارد نیست."
رگهای پیشانی هیتلر به شکل ترسناکی بیرون زده است. صدایش اتاق را قبضه کرده است. صدایی از سمت در میآید. پیروانش که همیشه، همچون بادیگارد، در نزدیکی هستند، به رهبرشان یادآوری کردند که بناست در جلسهای سخنرانی کند.
هیتلر چایش را سر کشید و برخاست. منبع: سایت مجله تاریخ فرادید
چهارشنبه 6 اسفند 1393 ساعت 23:25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]
صفحات پیشنهادی
جام جم ایام - زنی که تنها چند ساعت همسر هیتلر بود/ عکس
اوا براون Eva Braun تنها چند ساعت همسر قانونی هیتلر بود و در کنار او وارد تاریخ شد «اوا» ششم فوریه سال 1912 در مونیخ به دنیا آمد و کار پدرش «تدریس» بود وی 13 سال عکاس و مستخدم هیتلر بود هیتلر 29 اپریل اورا زوجه قانونی خود کرد و روز بعد هر دو خودکشی کرجام جم ایام - کودتای سوم اسفند به روایت اسناد
یکی از وقایع مهم تاریخ معاصر ایران وقوع کودتای سوم اسفند 1299 است که دولت انگلستان به دلایلی چند از قبیل عدم تصویب قرارداد 1919 توسط مجلس جلوگیری از نفوذ روسیه کمونیستی در ایران و حفظ منافع خود در هندوستان نقش اصلی را در کودتا ایفا میکرد دولت انگلستان از این راه سعی بر اجرایجام جم ایام - سیاستمداران دامپرور و مرغدار
روزنامه دنیا در روز 21 آبان 1340 خبر داد که اکثر دامپروران و مرغداران از طبقه رجال سیاسی و استادان دانشکده دامپزشکی و وزیران سابق هستند که در اطراف کرج و حدود سرخهحصار و سعادتآباد ونک به شغل دامپروری و مرغداری مشغولاند این روزنامه افزوده است کار و بار آنها به قدری خوبجام جم ایام - 2 اسفند، شهادت مالکوم ایکس
امروز 2 اسفند 1393 خورشیدی برابر با 2 جمادی الاول 1436 هجری و 21 فوریه 2015 میلادی است رویدادهای مهمی که در چنین روزی در تاریخ رخ داده بدین شرح است هجری شمسی 2 اسفند 1287 جنگهای خونین میان مشروطهخواهان با قوای دولتی در کازرون لار میانه و میناب دهها کشته بر جای گذاشت 2جام جم ایام - جهاد مقدس سروان کلاین
سروان فریتس کلاین در مشرق زمین یک جنگ چریکی علیه دشمنان امپراتوری قیصر آلمان به راه انداخت لولههای نفت را منفجر کرد و مردم را به جهاد فراخواند یک تاریخدان به تازگی اسناد مربوط به این افسر را که به دست فراموشی سپرده شده بود بررسی کرده است چهار سرباز آلمانی هزاران کیلومتر دورجام جم ایام - بزرگترین بحران آمریکایی قرن/ عکس
این تصویر متعلق به خیل عظیم بیکاران در صف برای شرکت در یک مصاحبه استخدام شغلی در ایالات متحده امریکا دوره رکود بزرگ و در سال 1930است رکود بزرگ اقتصادی در ایالات متحده آمریکا در روز 29 اکتبر سال 1929 آغاز شد روزی که برای همیشه بر تارک تاریخ این کشور حک شد و در رسانه ها و گفتجام جم ایام - زمانی که بحرین جزو خاک ایران بود / عکس
پیش از تصمیم ناگهانی و بیسابقه محمدرضاشاه در اواخر سال 1348 به تاختزدن حاکمیت ایران بر مجمعالجزایر بحرین با اعاده حاکمیت ایران بر جزایر ابوموسی و تنب بزرگ و کوچک بحرین جزء لاینفک ایران قلمداد میشد تصویری که می بینید عکس یکی از نشریات است زمانی که بحرین جزو خاک ایران محجام جم ایام - تصویری قدیمی از حرم حضرت معصومه(1313)/ عکس
حضرت معصومه س دختر گرامی امام هفتم شیعیان حضرت موسی بن جعفر ع است مادر مکرمه ایشان حضرت نجمه خاتون س است ولادت آن حضرت در روز اول ذیقعده سال ١٧٣ هجری قمری در مدینه منوره واقع شده است 415 شنبه 2 اسفند 1393 ساعت 10 22جام جم ایام - ملکه الیزابت در میدان نقش جهان
الیزابت دوم ملکه انگلیس یک بار به صورت رسمی در سال 1339 به ایران آمد و در این سفر نه روزه علاوه بر ملاقات با مقامات ایرانی به اصفهان نیز رفت و ضمن دیدار از آثار تاریخی این شهر از میدان نقش جهان نیز دیدن کرد منبع موسسه مطالعات تاریخ معاصر 55 سه شنبه 28 بهمن 1393 ساعت 16 21جام جم ایام - تسخیر سفارت اسرائیل در ایران / عکس
22 بهمن سال 1357 تنها چند ساعت از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته بود که انقلابیون سفارت اسرائیل را تسخیر کردند و با نصب پلاکاردی که روی آن نوشته شده بود سفارت فلسطین ساختمان سفارت را به مردم فلسطین هدیه کردند این محل تا پیش از سال 47 خانه قوام السلطنه بود و پس از آن به مقر اسرائیجام جم ایام - پول کاغذی از کی در بازار ایران رواج یافت
کی از دستاوردهای مهم اقتصادی دوره مغولان پیدایش پول کاغذی در این دوره است پول کاغذی با نام چاو نخستین بار در زمان گیخاتو شاه مغول در اثر مبادلات اقتصادی با چین پا به عرصه وجود گذاشت رایج کردن پول کاغذی به تشویق صدر جهان صدراعظم گیخاتو برای سرو سامان بخشیدن به اوضاعجام جم ایام - ماموران ساواک در سفر حچ/ عکس
چند تن از مقامات ساواک در سفر حج با هم عکس یادگاری گرفتند در تصویر منوچهر هاشمی و علیاکبر فرازیان دیده میشوند سرتیپ منوچهر هاشمی که سالها بر اداره کل هشتم ساواک ضدجاسوسی ریاست میکرد در سال 1298ش در خوی متولد شد پس از سپری کردن دوران تحصیلات ابتدایی در سال 1312 براجام جم ایام - پیشینه فرش در ایران
قالی ایران در گذر قرنها نه تنها جلوه ای بزرگ از هنر و صنعت این سرزمین بلکه جزیی از زندگی مردم نیز بوده است درباره تاریخچه گستردنی در ایران فردوسی در شاهنامه خود اشاره ای به تهمورث دیوبند پسر هوشنگ از سلسله پیشدادیان دارد که هنگامی که به تخت نشست گفت هر آن چیز کاندر ججام جم ایام - چشمه آبگرم سرعین در قدیم/ عکس
سرعین شهری کوچک در ۳۰ کیلومتری غرب اردبیل است این شهر به علت چشمههای آبگرم فراوان شهرت جهانی دارد و یکی از مناطق گردشگری در استان اردبیل است عکس که در زیر می آید وضعیت این چشمه در دوره ناصرالدین شاه را نشان میدهد منبع سایت جوان و تاریخ سه شنبه 28 بهمن 1393 ساعت 17 50جام جم ایام - ترفندهای آماده سازی ارتش برای حمایت از بختیار
بنا بر گواهی اسناد تاریخی ژنرال رابرت هایزر معاون وقت فرمانده نیروی هوایی آمریکا در اروپا بود و برای مأموریتی ویژه به تهران آمد تا دولت آمریکا را در تصمیم گیری های بعدی و اطلاع از اوضاع ایران در زمان انقلاب بزرگ ملت مسلمان ایران یاری کند آمریکاییان با همه ی اختلافات درجام جم ایام - عکس های دیدنی عکاس آلمانی از دوره قاجار
ارنست هولتزر مهندس و عکاس آلمانی از عکاسان پیشگام نیمهٔ دوم قرن نوزدهم میلادی بود که در عصر حکومت ناصرالدینشاه قاجار به ایران آمد و 20 سال از عمر خود را در اصفهان گذراند هولتزر در ۷ ژانویهٔ ۱۸۳۵ در روستای کلاینشمالکالدن از توابع شهر تورینگن زاده شد و در سال ۱۸۶۲ پس از آنکه بجام جم ایام - 25 بهمن، صدور حکم ارتداد سلمان رشدی
امروز 25 25 بهمن 1393 هجری شمسی 24 ربیع الثانی 1436 هجری قمری14 فوریه 2015 میلادی است رویدادهای مهمی که در چنین روزی در تاریخ رخ داده بدین شرح است هجری شمسی 25 بهمن سال 1303 پس از عزل احمدشاه قاجار از فرماندهی کل قوا این مقام به رضا خان سپرده شد 25 بهمن 1316 پیمان سعدآباد د-
گوناگون
پربازدیدترینها