تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):هیچکس حقیقت ایمان را کامل نمی کند مگر اینکه جدال لفظی را رها کند، هر چند حق با او باش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804040479




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- عکس العمل شدید دهلی به اعتراض پکن /آروناچال جز جدایی ناپذیر هند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عکس العمل شدید دهلی به اعتراض پکن /آروناچال جز جدایی ناپذیر هند دهلی نو-ایرنا- هند چهار روز بعد از اعتراض شدید چین به دیدار ناراندرا مودی نخست وزیر هند به ایالت آروناچال عکس العمل شدیدی از خود نشان داد و این ایالت را جز لاینفک خاک هند اعلام کرد.


به گزارش ایرنا ،سخنگوی وزارت خارجه هند با رد اعتراض پکن به سفر نخست وزیر این کشور به اروناچال در مرز دو کشور اعلام کرد که این ایالت جز جدایی ناپذیر خاک این کشور است و مردم این ایالت تبعه هند هستند.
سید اکبر الدین روز چهارشنبه درگفت وگویی افزود:رهبران این کشور هرچند وقت یکبار ازاین ایالت همانند ایالت های دیگر هند دیدن می کنند.
سفر نخست وزیر هندوستان به مناطق مرزی مورد مناقشه باچین که هفته گذشته انجام شد باعث شد که روابط دو کشور تا آستانه بحران پیش رود و پکن سفیر هندوستان در این کشور را به وزارت امور خارجه فرا خواند و اعتراض شدید این کشور را به وی ابلاغ کرد.
لیو جن مین معاون وزیر امور خارجه چین به آشکوک کانسا سفیر هند گفته بود دولت چین از سفر نخست وزیر هندوستان به ایالت آروناچال پرادش ناراحت است و این سفر را تضعیف حاکمیت ملی جمهوری خلق چین و حرکتی خلاف منافع پکن می داند.
این مقام چینی از سفیر هندوستان خواست به مقامات کشورش یادآوری کند که حل مناقشات مرزی و کاهش تنش ها فقط بر اساس احترام متقابل به منافع یکدیگر امکان پذیر است.
دولت چین بارها بر حق حاکمیت پکن بر مناطق مورد اختلاف مرزی با هندوستان تاکید کرده است.
معاون وزیر امور خارجه چین همچنین با تاکید بر اهمیتی که کشورش برای مناسبات با هندوستان قائل است، گفت: چین و هندوستان به عنوان دو همسایه و دو کشور موثر جهان باید ضمن گسترش و تعمیق مناسبات دوستانه، به بهبود چشم انداز همکاری های خود بیاندیشند.
سخنگوی وزارت خارجه هند افزود: سفر مودی به ایالت آروناچال پرادش در شرق هندوستان با هدف شرکت در آیین های مربوط به تاسیس این منطقه صورت گرفته است.
حاکمیت این منطقه که شامل سه بخش در منطقه خودمختار تبت است، تحت کنترل نیروهای هندی قرار دارد و این منطقه از دیرباز محل اختلافات مرزی چین و هند است.
چین و هندوستان از سال 2003 میلادی با استقرار یک سیستم نمایندگی در مناطق مورد اختلاف سعی کردند تا راه حلی قابل قبول، عادلانه و به نفع دو طرف درباره مناقشات مرزی خود بیابند.
هر دو کشور مدعی مالکیت بر بخش های بزرگی از این ایالت در منطقه هیمالیا هستند و پس از دو دهه مذاکره هنوز موفق به حل مناقشه مرزی نشدند.
دو کشور پیشتر در سال 1962 میلادی بر سر حاکمیت بر این مناطق درگیری نظامی پیدا کرده بودند.
با وجود این اختلافات، دولت هندوستان اخیرا از طرح احداث یک جاده جدید در مناطق کوهستانی و دورافتاده شمال شرقی این کشور در جوار مرز با چین خبر داده بود.
این جاده به طول هزار و 800 کیلومتر و با هزینه ای بالغ بر شش میلیارد و 500 میلیون دلار احداث خواهد شد و قرار است از منطقه تاوانگدر ایالت آروناچال پرادش تا نقطه ای که مرزهای سه کشور هند، چین و میانمار به یکدیگر می رساند، امتداد یابد.
این جاده، مناطق کوهستانی و کم جمعیت در چهار بخش مرزی از ایالت آروناچال پرادشرا با هم مرتبط می کند.
*آساق*2*1600 ** 1095



06/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن