تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817231767




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئيات پروژه ساخت نخستين قطار سريع‌السير ايران/ اصلاح قرارداد پيمانکار چيني با دولت گذشته


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ اسفند ۱۳۹۳ (۹:۳۰ق.ظ)
جزئيات پروژه ساخت نخستين قطار سريع‌السير ايران/ اصلاح قرارداد پيمانکار چيني با دولت گذشته معاون ساخت و توسعه راه‌آهن مديرعامل شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل‌ونقل کشور با تشريح جزئيات قرارداد احداث نخستين قطار سريع‌السير ايران گفت: برآورد ما براي اجراي پروژه با هزينه‌هاي جانبي حدود ۲.۵ ميليارد يورو است درحالي‌که اين رقم در دولت قبل ۵.۴ ميليارد يورو بود.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد مسعود نصر آزاداني، معاون ساخت و توسعه راه‌آهن مديرعامل شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل‌ونقل کشور درباره ساخت نخستين خط آهن قطار سريع‌السير تهران – قم – اصفهان گفت: سابقه شروع مطالعات احداث راه‌آهن سريع‌السير ايران تقريبا به بيش از ۱۰ سال قبل بازمي‌گردد، در سال‌هاي ۸۰ تا ۸۲ مهندسان مشاور مترو٬ کريدورهاي مختلف کشور را مطالعه کردند که از ميان کريدورهاي مطالعاتي کريدور تهران - اصفهان به دليل حجم ترافيک در طول مسير از اولويت نخست برخوردار شد.
وي افزود: به همين دليل مطالعات ساخت پروژه در مسير تهران-اصفهان آغاز شد، دولت قبل خط اعتباري چين و پيشنهادهاي شرکت بخش خصوصي را براي شروع ساخت و طراحي اين پروژه ارائه کرد و در آن دولت اقداماتي براي تهيه مستندات قراردادي انجام شد.
معاون ساخت و توسعه راه‌آهن مديرعامل شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل‌ونقل کشور يادآور شد: جدي‌ترين اين پيشنهادها با شرکت CREC چيني و جوينت آن در ايران دنبال شد و مذاکرات و توافقات در دولت قبل قريب ۳ تا ۴ سال زمان به خود اختصاص داد، در نهايت اين مذاکرات براي احداث بخشي از مسير قم تا اصفهان به طول ۲۴۰ کيلومتر مبلغ ۱.۷ ميليارد يورو تعيين شد، مبلغ احداث کل اين پروژه نيز ۵.۴ ميليارد يورو بود و مقرر شد حدفاصل ۱.۷ ميليارد يورو تا ۵.۴ ميليارد يورو در فاز دوم قرارداد مبادله شود.
وي اضافه کرد: با تغيير دولت و مديريت‌هاي وزارت راه و شهرسازي در تمام ابعاد اين قرارداد بازنگري‌هايي صورت گرفت، مسير مشخصات فني و جانمايي ايستگاه‌ها دقيق‌تر و شفاف‌تر شد و علي‌رغم اينکه درگذشته ايستگاه‌ها فاصله قابل‌توجهي با مراکز جمعيتي داشتند، مقرر شد دسترسي مردم به ايستگاه‌ها در حداقل زمان و حداکثر امنيت انجام شود بنابراين جانمايي آن‌ها تغيير کرد و طول مسير کاهش يافت.
با اصلاح عبور مسير و مسيريابي هزينه‌هاي ساخت، تملک و نگهداري پس از ساخت به حداقل رسيد، همه اين تلاش‌ها بيش از يک سال طول کشيد و ۲ هزار نفر ساعت در کميته‌هاي فني مختلف به شفاف‌سازي اين موارد پرداختند به همين دليل قيمت‌هاي احداث اين پروژه منطقي‌تر و واقعي‌تر شد.
نصر آزاداني يادآور شد: مسيري که امروز با حضور رئيس‌جمهور افتتاح و ساخت آن آغاز مي‌شود ۴۱۰ کيلومتر است که از ايستگاه راه‌آهن تهران آغاز و به ايستگاه کاوه اصفهان ختم مي‌شود، در طول اين مسير، ايستگاه فرودگاه امام خميني براي مبادله مسافران بين‌المللي با هواپيما، ايستگاه مرکزي قم در نزديکي حرم حضرت معصوم (س) و ايستگاه دليجان و ميمه تعبيه‌شده است، در نهايت اين قطار سريع‌السير به ايستگاه جديدي در نزديکي پايانه‌هاي مترو و ترمينال مسافري کاوه مي‌رسد تا رفت‌وآمد مسافران تسهيل شود.
وي در مورد قرارداد ساخت خطوط نخستين قطار سريع‌السير کشور در دولت قبل منعقد شد و در دولت يازدهم تغيير کرد، تفاوت موضوعاتي اين قراردادها، گفت: در برآورد هزينه اجرايي اين پروژه علي‌رغم اينکه شرح خدمات گسترش يافت، هزينه‌ها کمتر شد، برآورد ما با هزينه‌هاي جانبي حدود ۲.۵ ميليارد يورو است درحالي‌که در دولت قبل ۵.۴ ميليارد يورو بود.
معاون ساخت و توسعه راه‌آهن مديرعامل شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل‌ونقل کشور يادآور شد: هزينه تکميل زيرسازي مسير قم – اصفهان و زيرسازي تهران – قم، روسازي کل مسير، تأمين ناوگان، سيستم برق، تجهيز ايستگاه راه‌آهن تهران و ساخت ايستگاه‌هاي جمکران و فرودگاه امام همگي در اين عدد برآورد شده است، برنامه زمان‌بندي ساخت اين خط آهن ۴ ساله است، البته تلاش مي‌کنيم تا با برنامه‌ريزي در جبهه‌هاي مختلف، زمان بهره‌برداري از آن را کاهش دهيم.
کلنگ خط آهن نخستين قطار سريع‌السير ايران امروز ۶ اسفندماه با حضور رئيس‌جمهور، وزير راه و شهرسازي. جمعي از مقامات دولتي و مديران به زمين مي‌خورد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن