تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشان منافق سه چیز است: 1 - سخن به دروغ بگوید . 2 - از وعده تخلف کند .3 - در اما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870368243




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ساخت آزادراه تبریز - بازرگان دستاورد مهم دولت تدبیر و امید است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار آذربایجان شرقی: ساخت آزادراه تبریز - بازرگان دستاورد مهم دولت تدبیر و امید است تبریز - ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی گفت: ساخت آزادراه تبریز - بازرگان دستاورد ارزشمند دولت تدبیر و امید خواهد بود.


به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی استانداری، اسماعیل جبارزاده اظهار کرد: تفاهم نامه مقدماتی سرمایه گذاری در پروژه آزادراه تبریز- بازرگان بین وزارت راه و شهرسازی و شرکت برگیز (BERGIZ) ترکیه، به زودی برای بررسی و تصویب نهایی تقدیم هیات دولت خواهد شد.
وی در حاشیه امضای این تفاهم نامه که در وزارت راه و شهرسازی انجام شد، گفت: امیدواریم با تصویب این پروژه در هیات دولت، یکی از دستاوردهای ارزشمند دولت تدبیر و امید تقدیم مردم شمال غرب کشور شود.
جبارزاده ضمن قدردانی از اهتمام وزیر راه و شهرسازی و مسوولان این وزارتخانه در پیگیری این پروژه، گفت: پس از هشت ماه پیگیری های مستمر و جلسات فنی با دستگاه های مربوطه، امروز در یک جلسه فشرده کاری با مسوولان شرکت برگیز ترکیه، تفاهم نامه مقدماتی آن به امضا رسید.
وی با بیان این که مراحل اجرایی پروژه در قالب قراردادهای دیگری انجام خواهد شد، افزود: وزارت راه و شهرسازی برای اجرای این پروژه عزم جدی دارد و امیدوارم با تصویب هیات دولت به زودی وارد فاز اجرایی شود.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که آزادراه تبریز- بازرگان یک پروژه ملی است که مرکز ایران را به اروپا وصل می کند، گفت: با توجه به این که وجود راه مناسب، شرط اصلی توسعه است اجرای این پروژه می تواند نقش مهمی در تسریع حمل و نقل کالا و مسافر و توسعه منطقه داشته باشد.
جبارزاده با اشاره به این که آزادراه تبریز - بازرگان اولین پروژه راهسازی است که با مشارکت مستقیم سرمایه گذار خارجی انجام می شود، افزود: ارزش این پروژه بیش از 30 هزار میلیارد ریال برآورد شده که در اشتغال زایی منطقه نیز نقش موثری خواهد داشت.
عصمت توتوملو، مدیرعامل شرکت برگیز هم با ابراز خرسندی از مشارکت در ساخت آزادراه تبریز- بازرگان، این پروژه را پل ارتباطی بین ایران و ترکیه عنوان کرد و گفت: تلاش می کنیم این پروژه از نظر سرعت اجرا و رعایت استانداردهای روز دنیا یک پروژه انگشت نما باشد.
بر اساس این تفاهم نامه، شرکت ترکیه ای BERGIZ تامین 65 درصد از منابع مالی مورد نیاز برای ساخت آزادراه تبریز- بازرگان شامل مطالعات، طراحی، ساخت و مهندسی و تاسیسات جانبی مورد نیاز را بر عهده خواهد داشت و 35 درصد بقیه نیز توسط وزارت راه و شهرسازی تامین خواهد شد.

*** آزادراه تبریز - بازرگان تا سال 1400 ساخته می شود
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز از ساخت و تکمیل آزادراه تبریز - بازرگان تا سال 1400 خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه از سال آینده آغاز می شود.
محمدصادق پورمهدی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه مقدماتی ساخت آزادراه تبریز - بازرگان، اظهار کرد: این پروژه اتصال زمینی آسیا به اروپا را ممکن می کند و در ترانزیت و حمل و نقل آسان و توسعه شمال غرب کشور نقش اساسی دارد.
وی با اشاره به این که با ساخت این پروژه ارتباط آزادراهی مرکز کشور با ترکیه تامین می شود، افزود: آزادراه تبریز- بازرگان جزو اولین پروژه های راهسازی است که با مشارکت سرمایه گذار خارجی انجام می شود و چنین پروژه هایی پیش از این غالبا از طریق فاینانس اجرا می شد.
پورمهدی با بیان این که این پروژه در سه فاز اجرا می شود، گفت: فاز اول این پروژه از تبریز تا صوفیان در دو سال اول اجرا می شود و پیش بینی می کنیم پروژه تا سال 1400 به بهره برداری نهایی برسد.
وی با بیان این که آزادراه تبریز- بازرگان یک پروژه کاملا توجیه دار است، گفت: 65 درصد از اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه از سوی سرمایه گذار و 35 درصد از سوی دولت تامین می شود و بازگشت سرمایه نیز از طریق اخذ عوارض خواهد بود.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی افزود: با امضای تفاهم نامه 12 بندی بین وزارت راه و شهرسازی و شرکت برگیز ترکیه، پروژه آزادراه تبریز - بازرگان برای بررسی و تصویب نهایی تقدیم هیات دولت خواهد شد.
این پروژه 250 کیلومتر طول دارد و برای ساخت آن 30 هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
7233/6183



06/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن