پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849753790
رشد ۲۴واحدی شاخص فلاکت در دولت اصولگرایان! +نمودار
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: رشد ۲۴واحدی شاخص فلاکت در دولت اصولگرایان! +نمودار
شاخص فلاکت که از مجموع دو شاخص تاثیرگذار اقتصادی یعنی «نرخ بیکاری» و «نرخ تورم» به دست میآید در سال ۸۴، یعنی زمانی که رییس دولت اصلاحات، قوه مجریه را به احمدینژاد واگذار کرد، در کمترین میزان خود در سالهای پس از انقلاب یعنی عدد ۲۱/۹ ایستاده بود.
زمانی که اصولگرایان دولت را در سال ۹۲ پس از هشت سال حضور به دولت تدبیر و امید واگذار کردند، نرخ شاخص فلاکت نسبت به سال ۸۴ که سال آغاز فعالیت آنها بود، با ۲۴ واحد افزایش روی عدد ۴۵ ایستاده بود. به گزارش خبرنگار ایلنا، شاخص فلاکت که از مجموع دو شاخص تاثیرگذار اقتصادی یعنی «نرخ بیکاری» و «نرخ تورم» به دست میآید در سال ۸۴، یعنی زمانی که رییس دولت اصلاحات، قوه مجریه را به احمدینژاد واگذار کرد، در کمترین میزان خود در سالهای پس از انقلاب یعنی عدد ۲۱/۹ ایستاده بود. این در حالیست که نرخ شاخص فلاکت در سال ۷۶ که اولین سال حضور اصلاحطلبان در راس قوه اجرایی کشور بود برابر ۳۰/۴ بود که در پایان دولت ششم در سال ۸۰، این نرخ با حدود ۵ واحد کاهش به ۲۵/۶ رسید. براساس آمار اعلام شده از سوی مراجع رسمی، نرخ شاخص فلاکت در سال ۸۴ و در پایان دولت دوم اصلاحات به ۲۱/۹ واحد رسید که باز هم نسبت به ۴ سال اول این دولت حدود ۴ واحد کاهش نشان میدهد که رکورددار پایین بودن این شاخص در کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود. در دولت نخست اصولگرایان (۸۸-۸۴) نرخ شاخص فلاکت در سه سال نخست با رشد مواجه شد که سال ۸۷ اوج این جهش بود.
بر پایه آمار ارائه شده در سال ۸۵ نرخ رشد فلاکت از ۲۱/۹ به حدود ۲۳/۲ رسید و در سال ۸۶ این نرخ باز هم قد کشید و این بار با ۵ واحد جهش به ۲۸/۹درصد رسید. شاهکار مدیریت اقتصادی اصولگرایان در سه سال ابتدایی دولت متبوعشان، رشد شاخص فلاکت از ۲۱/۹ به ۳۵/۸ بود؛ رشدی معادل ۱۴ واحد که نشان از افزایش مجموع نرخ تورم و بیکاری کشور داشت. با این حال همان گونه که در سومین سال دولت نخست اصلاحات، روند سقوط شاخص فلاکت آغاز شد این موضوع در دولت اصولگرایان نیز تکرار شد. برخی از کارشناسان اقتصادی، ثبات اقتصادی و شفافسازی در بخشهای مختلف اقتصادی را از عوامل تاثیرگذار در روند نزولی شاخص فلاکت در دوره اول دولت اصلاحات میدانند در حالیکه در سه سال ابتدایی دولت نخست اصولگرایان بیثباتی و سؤمدیریت و همچنین نبود یک تیم اقتصادی قوی مشهود بود. وقتی در تابستان سال ۸۷، داوود دانش جعفری، وزیر اقتصاد استعفا داد این واقعیت که دولت وقت ثبات سیستماتیک در عرصه اقتصادی ندارد، اثبات شد. در دولت احمدینژاد بین سالهای ۸۸ تا ۹۲ نرخ تورم با جهشی قابل ملاحظه مواجه شد و به تبع آن نرخ شاخص فلاکت نیز با افزایش روبهرو شد طوری که این نرخ از ۲۲/۷ به از ۴۵/۱ رسید، که نشان از دو برابر شدن این شاخص در کشور داشت. هر چند عواملی نظیر بیانضباطی مالی و پولی، رشد نقدینگی ناشی از اجرای مسکن مهر و تورم مواد خوراکی جهانی در افزایش تورم این سالها بیتاثیر نبودهاند اما مهمترین عامل شوکهای قیمتی اجرای مرحله اول هدفمند کردن یارانهها و افزایش نرخ ارز بوده است.
بیانضباطی پولی و مالی، علت افزایش شاخص فلاکت هادی حقشناس، کارشناس اقتصادی با مقایسه این دو دوره، بیانضباطی پولی و مالی و تغییر در روند سیاستهای حوزه پولی را علت اصلی افزایش شاخص فلاکت میداند. به گفته حقشناس، افزایش نقدینگی یا تزریق معادل ریالی پول نفت باعث افزایش نرخ تورم و به دنبال آن افزایش شاخص فلاکت در دو دولت اصولگرایان بوده است. حقشناس گفت: نرخ تورم در دولت احمدینژاد به ۳۰درصد و به صورت نقطه به نقطه به بیش از ۴۰درصد هم رسید، به همین دلیل وقتی روند نرخ تورم افزایشی و صعودی باشد بیشک تاثیر آن بر شاخص فلاکت بسیار بیشتر از زمانی است که نرخ تورم ۱۰درصد است. این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه نرخ شاخص فلاکت در سال ۸۴، بیش از ۲۰درصد بوده است، افزود: نرخ تورم در سال ۸۴ یعنی پایان دولت خاتمی، ۱۰/۴درصد و در سال گذشته (سال ۱۳۹۲) بیش از ۳۰درصد بوده است بنابراین وقتی نرخ تورم به ۳ برابر زمان شروع دولت نهم رسیده باشد، بیشک باید شاهد روند افزایشی شاخص فلاکت درکشور باشیم. نوسان ۲۵درصدی نرخ شاخص فلاکت در دوره اصولگرایان موضوع دیگری که در آمارهای منتشر شده از دولتهای اصلاحات و اصولگرایان نمود عینی دارد، وجود نوسانهای بسیار زیاد شاخص فلاکت در دوران اصولگرایان نسبت به دولت اصلاحات است. در نموداری که آمار شاخص فلاکت را در فاصله سالهای ۷۶ تا ۹۲ مشخص میکند، نوسان نرخ شاخص فلاکت از یک نظم خاصی برخوردار بوده و نشان از برنامهریزی برای به حداقل رساندن این نوسان و کاهش نرخ شاخص فلاکت بوده است، نکتهای که کارشناسان اقتصادی به آن اذعان دارند و تدوین سیاستهای انضباطی و تداوم این نوع انضباط را علت اصلی در کاهش نوسان و نرخ شاخص فلاکت عنوان کردهاند. براساس اطلاعات آماری منتشر شده بین سالهای ۷۶ تا ۸۴، نرخ شاخص فلاکت در یک محدوده ۵ درصدی متغیر بوده است و نکته مهم در این آمارها سیر نزولی در نرخ شاخص فلاکت در این سالها بوده است. البته نرخ شاخص فلاکت در سال ۷۸ به یک باره روندی افزایشی داشته است که کاملا موقتی بوده و تغییر در آن تنها ۳ واحد افزایش بوده است. در دوران ۸ ساله حضور اصولگرایان در راس قوه مجریه و قوه مقننه، محدوده نرخ شاخص فلاکت از یک تا بیش از ۲۵ درصد در نوسان بوده است. کارشناسان اقتصادی این نوسانات و رشد را در افزایش فاصله میان دهکهای اقتصادی تاثیرگذار میدانند و تاثیر شاخص فلاکت در دهکهای پایین جامعه را بسیار فاجعهآمیز خواندهاند. وضعیت تورمی کشور، نرخ بیکاری و میزان افزایش تعطیلی کارخانههای صنعتی، در این دوره بیشترین تاثیر را در رشد شاخص فلاکت به خود اختصاص دادند.
پیشبینیناپذیری اقتصاد در دوران اصولگرایان اطلاعات اقتصادی و برآورد شاخصها از دوران اصولگرایان و اصلاحات، این وضعیت را به خوبی نشان میدهد که اقتصاد در دوران اصلاحات به علت سطح نوسانهای بسیار پایین از یک اقتصاد با متغیرهای مشخص و قابل پیشبینی برخوردار بوده است و در دوران اصولگرایان به علت نوسانهای بسیار زیاد، اقتصاد به طور قطعی قابل پیشبینی نبوده است. حقشناس با بیان اینکه در سالهای آخر پایان دولت دهم، رفتار اقتصادی دولت غیرقابل پیشبینی بود، تصریح کرد: بیشک نوسانات شاخصهای اقتصادی، رفتار اقتصادی را غیرقابل پیشبینی کرد. این تحلیلگر مسائل اقتصادی ایجاد ثبات نسبی در فضای اقتصاد کلان کشور و تخلیه تدریجی آثار شوک ناشی از تورم و کاهش قیمت نفت در دوران اصلاحات را عامل روند نزولی شاخص فلاکت دانست. به گفته این کارشناس اقتصادی، در دوران اصولگرایان، تورم بیشتر تحتتاثیر عوامل موقتی و زودگذر قرار گرفت و از آن سو، اجرای سیاستهای اشتباه مثل طرح مسکن مهر، تغییر روند سیاستهای پولی و مالی و انبساطی کردن بودجههای سالیانه و تزریق نقدینگی ارزی به بنگاههای اقتصادی در قالب زودبازدهها، عوامل تاثیرگذار در افزایش نرخ تورم و بیکاری بوده است. کاهش سطح رفاه خانوارها در دوره اصولگرایان حقشناس، افزایش شکاف طبقاتی و عدم دستیابی مناسب به چهار شاخص غذا، بهداشت، آموزش و مسکن، در گروههای درآمدی پایین جامعه را از دیگر پیامدهای رشد شاخص فلاکت عنوان کرد و گفت: وقتی دستیابی به این شاخصها برای گروههای درآمدی پایین جامعه سختتر است و وقتی بیکاری در این دهکها قابلتوجهتر بوده و حداقل دستمزدها هم برای شاغلان این گروهها پرداخت نمیشود، پس شاخص فلاکت هم در این گروه بیشتر خواهد بود. روند معکوس شاخصها، علت تغییر جایگاه شاخص فلاکت بررسی آمارها نشان میدهد، تورم ۴۰ درصدی، رشد ۱۲۵درصدی قیمت مسکن، کاهش ۱۱۳درصدی ارزش پول ملی کشور، کاهش قدرت خرید خانوارها به یک سوم و همچنین افزایش ۳۷۰درصدی اجاره مسکن طی هشت سال دوران اصولگرایان دلیل اصلی تغییر جایگاه شاخص فلاکت ایران بوده است. تاثیر تزریق نقدینگی با واحد دلار در بنگاههای زود بازده در دوره ۸ ساله تکیه اصولگرایان بر راس قوه اجرایی کشور (۹۲-۸۴) که البته با همراهی مجالس همجناح آنها نیز همراه شده بود، برنامههای مختلف اقتصادی اجرایی شد که هر یک از این برنامهها به ادعای کارشناسان اقتصادی ناکام ماندند و نه تنها رشد اقتصادی را به همراه نیاوردند بلکه موجب افزایش شاخص فلاکت و نزول رشد اقتصادی شدند.
مهدی تقوی، کارشناس اقتصادی، علت افزایش نرخ شاخص فلاکت در سه سال نخست دولت احمدینژاد را اجرای تثبیت قیمتها و اتخاذ سیاست انبساطی برای اجرای طرح مسکن مهر و بنگاههای زودبازده میداند.
این اقتصاددان همچنین اجرای طرحهای زودبازده اقتصادی را عامل دیگر افزایش تورم و بیکاری و به تبع آن رشد شاخص فلاکت دانست.
تقوی در این باره میگوید: کارشناسان اقتصادی در ابتدای دولت نهم با توجه به تزریق ریالی دلارهای نفتی، پیشبینی کرده بودند که سرانجام دولت نهم به نرخ تورم و نرخ بیکاری فزاینده میانجامد.
تقوی، علت اصلی ناکامی در به نتیجه رسیدن بنگاههای زودبازده را تزریق درآمدهای نفتی با واحد دلار دانست که همین امر پایه پولی را افزایش داد.
به گفته تقوی، این موضوع سطح تولید را پایین آورد و تورم در اقتصاد با جهش مواجه شد و بسیاری از واحدهای تولیدی تعطیل شده یا به صورت نیمهتعطیل به کارشان ادامه دادند. ۴ سال، ۲۲ واحد افزایش شاخص فلاکت شاید تنها نکته مثبت دوران اصولگرایان را در سیاستهای اقتصادی سال ۸۸ جستوجو کرد جایی که، رییس جمهوری وقت برای اجرای یک طرح بزرگ اقتصادی (هدفمندی یارانهها) و به گفته خود او، سیاست انقباضی پولی را اجرایی کرد. براساس دادههای آماری، این موضوع باعث شد که در سال ۸۸ نرخ شاخص فلاکت از ۳۵/۸ به زیر ۲۲/۷ برسد. هر چند که شاخص فلاکت حدود ۱۳ واحد کاهش یافت اما این امر به علت تبعات سیاستهای در پیش گرفته در دولت نخست اصولگرایان، باعث تبدیل رکود در واحدهای تولیدی به رونق نشد. اما جهش بیسابقهای که شاید سونامی اقتصاد ایران بهترین نام برای آن باشد، در فاصله سالهای ۸۹ تا ۹۲ اتفاق افتاد، جایی که احمدینژاد در اواخر آذر ماه سال ۸۹ در مقابل دوربین تلویزیونی، آغاز روند جهش نرخ شاخص فلاکت را اعلام کرد. اعلام اجرای هدفمندی یارانهها شاید ضربهای مهلک و تیر خلاص دولت اصولگرایان بر پیکره اقتصادی بود که به واسطه اعمال سیاستهای پیشین اصولگرایانه، نحیف شده بود. این نوسان در فاصله ۴ سال نرخ شاخص فلاکت را از کمتر از ۲۳ به بیش از ۴۵ رساند. رشد بیش از ۲۰ درصدی نرخ شاخص فلاکت در فاصله ۴ سال، نشان از عمق رکود تورمی بیسابقه در این دوران دارد. تقوی، با انتقاد شدید از اجرای هدفمندی یارانهها در دولت اصولگرایان گفت: این موضوع ضمن افزایش شکاف طبقاتی، هزینهای چند برابری را به جامعه و به خصوص دهکهای کمدرآمد تحمیل کرد. به گفته تقوی، اجرای این طرح، تولید را به رکود فرو برد و موجب افزایش تورم و بیکاری در جامعه شد. عدم تخصیص یارانه به بخش تولید از محل هدفمندی؛ عامل ناکامی هادی حقشناس، در پاسخ به این سوال که اجرای قانون هدفمندی یارانهها در دولت نهم و دهم چه تاثیری بر نرخ تورم، نرخ بیکاری و به تبع شاخص فلاکت داشته است؟ افزود: اگر در راستای اجرای قانون هدفمندی یارانهها، فقط ۵۰درصد درآمد حاصل از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی به عنوان یارانه نقدی بین مردم توزیع میشد، بیشک شاهد نرخ تورم دورقمی و غیرقابل پیشبینی درکشور نبودیم. وی، ادامه داد: در راستای اجرای قانون هدفمندی یارانهها حدود ۲۸هزار میلیارد تومان از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی به دست آمد اما دولت پیشین به جای توزیع فقط ۱۳ تا ۱۴ هزار میلیارد تومان این میزان درآمد بین مردم، اقدام به توزیع سالانه ۴۰هزار میلیارد تومان یارانه نقدی کرد. وی با انتقاد از عدم تخصیص یارانه به بخش تولید، تصریح کرد: دولت سابق علاوه بر کسب ۲۸ هزار میلیارد تومان از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی، متاسفانه حدود ۱۴هزار میلیارد تومان از سایر منابع هم به پول هدفمندی اضافه و در بین مردم توزیع کرد. این کارشناس اقتصادی گفت: متاسفانه اجرای غلط و اشتباه قانون هدفمندی یارانهها باعث افزایش ضریب جینی، افزایش نرخ تورم، افزایش نرخ بیکاری، رکود اقتصادی و نوسانات شدید و فزاینده شاخص فلاکت شده است. دولتهای اصولگرا و اوج شکاف طبقاتی پدرام سلطانی، کارشناس و عضو اتاق بازرگانی ایران و تهران نیز با بیان اینکه در دوره دولتهای اصولگرا، افزایش شکاف طبقاتی گسترش یافت، میگوید: در دولتهای نهم و دهم، شکاف طبقاتی به اوج رسید و در همین دوره بود که شاخص فلاکت به خوبی عیان شد. به گفته سلطانی، در این دوره، درآمد دهکهای اول با آخرین دهک با فاصله بیش از چند میلیون شد به گونهای که میزان بیکاری و کاهش سبد خانوار در دهکهای کمدرآمد جامعه در فاصله سالهای ۸۸ تا ۹۲ بسیار قابل محسوس بود. این کارشناس اقتصادی، افزایش نقدینگی و کاهش بهرهوری در کنار سیاستهای اشتباه مدیریت اقتصادی دولت اصولگرا را عامل اصلی افزایش نرخ شاخص فلاکت عنوان کرد.
چهارشنبه, 06 اسفند 1393 ساعت 08:32
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
- رشد اقتصادی بیانگر عملکرد مطلوب دولت یازدهم است
عضو هیات رییسه خانه صنعت ایران رشد اقتصادی بیانگر عملکرد مطلوب دولت یازدهم است مشهد - ایرنا - عضو هیات رییسه خانه صنعت معدن و تجارت ایران گفت رشد اقتصادی و کاهش تورم بیانگر عملکرد مطلوب دولت یازدهم در حوزه اقتصاد کشور است حسن حسینی روز سه شنبه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران افزسخنگوی دولت: رشد اقتصادی امسال مثبت ۲ میشود/ تعامل سازنده تلفیق با دولت در بررسی بودجه
سخنگوی دولت رشد اقتصادی امسال مثبت ۲ میشود تعامل سازنده تلفیق با دولت در بررسی بودجه سختگوی دولت با اشاره به اینکه امروز رشد اقتصادی کشور مثبت دو پیش بینی میشود گفت همچنین رشد سرمایه گذاری مثبت ۴ را شاهد خواهیم بود به گزارش نامه نیوز پس از آنکه مخالفان و موافقان کلیات بودجارتقای شاخص های شرکت توزیع برق استان سمنان در دولت یازدهم
موسوی زاده عنوان کرد ارتقای شاخص های شرکت توزیع برق استان سمنان در دولت یازدهم شناسهٔ خبر 2493484 چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۱ استانها > سمنان سمنان - مدیر عامل شرکت توزیع برق استان سمنان از ارتقای شاخص های این شرکت در عرصه خدمت رسانی در دولت یازدهم خبر داد به گزارش خبرگزاشاخص با 147 واحد رشد به 64 هزار و 867 واحد رسید
در پایان اولین روز کاری اسفند ماه شاخص با 147 واحد رشد به 64 هزار و 867 واحد رسید امروز شنبه 2 اسفند ماه در پایان معاملات تالار بورس شاخص کل با 147 واحد رشد به 64 هزار و 867 واحد رسید به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در پایان معاملات شنبه دوم اسفند ماه 93 تعداد 596 هزرشد ارزش سهام آمريکا/ ادامه سقوط شاخص سهام آسيا و اروپا
۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱ ۲۹ق ظ گزارش موج از بازار بورس جهاني رشد ارزش سهام آمريکا ادامه سقوط شاخص سهام آسيا و اروپا گروه بين الملل خبرگزاري موج به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج ارزش سهام در بازارهاي آمريکا امروز چهارشنبه 22 بمهن با رشد همراه شد اين در حالي است که ارزش سهمقام ارشد اقتصادی دولت آنکارا: ترکیه خواهان حضوری گسترده در بازار ترکمنستان است
مقام ارشد اقتصادی دولت آنکارا ترکیه خواهان حضوری گسترده در بازار ترکمنستان استرئیس اتحادیه اتاقهای بازرگانی و بورسهای ترکیه گفت محافل اقتصادی و تجاری ترکیه فعالترین حضور خود را در کشور ترکمنستان دارند و به دنبال توسعه آن نیز هستند به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در عشق&چکیده اخبار اقتصادی امروز رشد اقتصادی امسال مثبت۲ میشود/غفلت از سند ملی کار شایسته در 6 دولت و مجلس/ارسال گزا
چکیده اخبار اقتصادی امروزرشد اقتصادی امسال مثبت۲ میشود غفلت از سند ملی کار شایسته در 6 دولت و مجلس ارسال گزارش محرمانه کیفیت بنزین داخلی و وارداتی به هیئت دولتایران سهم نفت خود را در بازارهای جهانی افزایش میدهد نقص فنی در هواپیمای حامل خبرنگاران حوزه حمل و نقل اظهارات رئیس ستمصوبه جدید شرکتهای دولتی واگذارشده
مصوبه جدید شرکتهای دولتی واگذارشده نمایندگان مجلس در بودجه ۹۴ شرایط واریز مالیات و سود سهام شرکتهای دولتی که در فهرست واگذاری سال آینده قرار دارند را تعیین و تصویب کردند فارس نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه نشست علنی امروز پارلمان و در جریان بررسی لایحه بودجه سال 1394 کل- رشد 91 واحدی شاخص کل بورس
رشد 91 واحدی شاخص کل بورس تهران - ایرنا - شاخص کل بورس و اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز شنبه با 91 واحد رشد به 64 هزار و 932 واحد رسید به گزارش روزشنبه ایرنا شاخص 30 شرکت بزرگ در معاملات امروز 4 واحد آزاد شناور 222 واحد بازار اول 117 واحد و شاخص صنعت با 52 واحد رشد ممحقق ارشد بنیاد واشنگتن خطاب به دولت آمریکا: ایران به دنبال صدور انقلاب است/به دنبال براندازی نرم نظام ایران ب
محقق ارشد بنیاد واشنگتن خطاب به دولت آمریکا ایران به دنبال صدور انقلاب است به دنبال براندازی نرم نظام ایران باشیدتحلیلگر مسائل ایران در اندیشکده بنیاد واشنگتن در یادداشتی خواستار براندازی نرم جمهوری اسلامی ایران توسط آمریکا شد به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس «- رشد 147 واحدی شاخص کل بورس در اولین روز کاری هفته
رشد 147 واحدی شاخص کل بورس در اولین روز کاری هفته تهران - ایرنا - شاخص کل بورس و اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز شنبه با 147 واحد رشد به 64 هزار و867 واحد رشد یافت به گزارش روز شنبه ایرنا در حالی که شاخص 30 شرکت بزرگ در معاملات امروز 6 واحد آزاد شناور 166واحد بازار اورشد ارزش سهام آمريکا و اروپا/ افت شاخص سهام آسيا
۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۵ ۱۳ب ظ گزارش موج از بازار بورس جهاني رشد ارزش سهام آمريکا و اروپا افت شاخص سهام آسيا گروه بين الملل خبرگزاري موج به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج ارزش سهام در بازارهاي آمريکا و اروپا در دومين روز هفته با افزايش روبرو شد در حالي که ارزش سهام آسيا سقوطرشد ۱۴۷ واحدی شاخص کل بورس در اولین روز کاری هفته
رشد ۱۴۷ واحدی شاخص کل بورس در اولین روز کاری هفته شناسهٔ خبر 2502250 شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۱ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس شاخص کل بورس و اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با ۱۴۷ واحد رشد به ۶۴ هزار و۸۶۷ واحد رشد یافت به گزارش خبرنگار مهر معامله گران بورس و اوراق بهاافت ارزش سهام ژاپن/ رشد شاخص سهام چين
۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۵ ۲۹ب ظ افت ارزش سهام ژاپن رشد شاخص سهام چين گروه بين الملل خبرگزاري موج به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج در بازارهاي آسيا در حالي که ارزش سهام ژاپن سقوط کرد ارزش سهام چين با رشد روبرو شد شاخص سهام نيکي ژاپن Nikkei 225 که تلفيقي از 2292 شرکت است که دررشد 147 واحدی شاخص کل بورس
رشد 147 واحدی شاخص کل بورس شاخص کل بورس و اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز شنبه با 147 واحد رشد به 64 هزار و867 واحد رشد یافت روز نو شاخص کل بورس و اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز شنبه با 147 واحد رشد به 64 هزار و867 واحد رشد یافت به گزارش روزنو در حالی که شاخصمرکز آمار گزارش داد رشد ۲۸.۳ درصدی شاخص قیمت تولید کننده در سال ۹۲
مرکز آمار گزارش دادرشد ۲۸ ۳ درصدی شاخص قیمت تولید کننده در سال ۹۲بر اساس گزارش مرکز آمار ایران شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت در سال 1392 با 28 3 درصد افزایش نسبت به سال 1391 به عدد 165 4 رسید به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز آمار ایران شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت در س- رشد16.3 درصدی شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در دی ماه
رشد16 3 درصدی شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در دی ماه تهران - ایرنا - بانک مرکزی اعلام کرد تغییرات شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی طی دوره دوازده ماهه منتهی به دی ماه 1393 استخراج شد که بر همین اساس تغییرات این شاخص نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد 16 3 درصدی داشته است به گزارش-