واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ اسفند ۱۳۹۳ (۱۳:۲۷ب.ظ)
معاون استاندار ايلام: هم افزايي رسانه ها با پليس نقش تعيين کننده اي در افزايش احساس امنيت دارد معاون سياسي امنيتي استاندار ايلام با تاکيد بر اينکه هم افزايي رسانه ها با پليس نقش تعيين کننده اي در افزايش احساس امنيت دارد گفت: توجه به جايگاه رسانه از سوي يک دستگاه امنيتي انتظامي قابل تحسين است.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين کلانتري در نخستين جشنواره رسانه و امنيت عمومي اظهار داشت: بر اساس فرمايش امام راحل (ره) تخطي از قانون جمهوري اسلامي تخلف از قوانين شرع است و همه مردم و مسوولان بايد خود را ملزم به رعايت مقررات بدانند.
وي افزود: نظام اسلامي بايد شرايط و لوازمي را فراهم کند تا خبرنگاران در چارچوب قوانين و مقررات و فضاي آزاد به بيان ديدگاهها و نظرات خود پرداخته و رسالت اصلي خود را که همانا اطلاع رساني شفاف است، انجام دهند.
معاون استاندار ايلام يادآور شد: خبرنگاران بايد آموزشها و مهارتهاي لازم را کسب کرده و نسبت به اين حوزه دغدغه داشته باشند.
اين مقام مسؤول گفت: برپايي اين نوع جشنوارهها توسط يک دستگاه امنيتي انتظامي داراي پيامهاي مختلف و متعددي است.
مهندس کلانتري ادامه داد: توجه به اهميت و جايگاه رسانه از سوي يک دستگاه امنيتي انتظامي قابلتحسين بوده و اين مهم و جايگاه از سوي مسؤولان امنيتي و شوراي تأمين استان ايلام همانند کشور در استان ايلام مورد توجه است.
معاون سياسي امنيتي استاندار ايلام افزود: حمايت از خبرنگار و رسانه و مطبوعات و درمجموع اهالي قلم براي مسؤولان اميني بسيار مهم و حائز اهميت است و من نيز بهعنوان يک خدمتگزار کوچک دولت در صددم شرايطي ايجاد شود تا در يک فضاي باز سياسي هرکسي که نظر و پيشنهادي دارد در چارچوب قانون بيان کند.
وي اضافه کرد: قانون جمهوري اسلامي همان قانوني است که امام راحل فرمودند قانون جمهوري اسلامي قانون شرع است و تخلف از آن حرام است. بنابراين يکي از وظايف اصلي مسؤولان در جايگاههاي مختلف نظام اين است که شرايطي فراهم شود که اهلقلم و رسانه و مطبوعات با جسارت و شجاعت حرف و نقد خود را در چارچوب قانون بيان کنند.
کلانتري تصريح کرد: نقد با توطئه و توهين و تهمت خيلي فاصله دارد. کسي که آموزشهاي لازم را دريافت کرده و با کسب مهارت و تجربه بايد در اين راستا قدم بردارد و به خود اجازه دهد که کارت خبرنگاري در جيب بگذارد و اين فرد حق دارد که دغدغه داشته باشد و ميتواند در همه زمينهها اظهارنظر کرده و با ارائه راهکار و پيشنهاد در راستاي رفع مشکلات جامعه گام بردارد.
معاون سياسي امنيتي استاندار ايلام گفت: يکي از انتظارات و درخواستهاي مسؤولان اين است که فضاي جامعه به اين سمت پيش برود که همه آحاد جامعه از دانشآموز و معلم تا دانشجو و استاد و رئيس و کارمند و اصناف و مديران و ... حقوقشان را شناخته و به چگونگي استيفاي حقوقشان آشنايي داشته باشند.
وي ادامه داد: اگر هرکسي در جامعه وظيفه خود را بشناسد بدون ترديد در آن جامعه نظم حاکم ميشود، بينظمي مخل امنيت بوده و بايد از آن دوري کرد.
وي گفت: نقش رسانه و خبرنگار در اين راستا و برقراري نظم و امنيت عمومي در جامعه نقشي کليدي است؛ هرگاه اتفاقي روي ميدهد يک خبرنگار ميتواند بهدرستي نتيجهگيري کند و خبر و واقعه را منتشر سازد.
معاون سياسي امنيتي استاندار ايلام گفت: اصحاب قلم و رسانه هرگاه ديدند که مدير و مسئولي در هر رده و جايگاهي مرتکب خطايي شده را هدايت کرده و بعد هم اشکال ندارد مدير به خاطر خطايي که صورت گرفته از مردم عذرخواهي کند چون در نظام مقدس جمهوري اسلامي اين حرکت يک فرهنگ است.
نخستين جشنواره استاني رسانه، نظم و امنيت عمومي در ايلام با معرفي 20 اثر برتر از ميان 644 اثر با حضور جمع کثيري از اصحاب رسانه و اهلقلم و مديران کل ادارات و نهادهاي دولتي به کار خود پايان داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]