واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همایش بین المللی تحول پایدار در نظام سلامت در اصفهان آغاز بکار کرد اصفهان- ایرنا- همایش بین المللی « تحول پایدار در نظام سلامت، رویکردها و چالش ها » روز سه شنبه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آغاز بکار کرد.
به گزارش ایرنا، این همایش به مدت سه روز و با هدف بررسی و نقد اجرای برنامه تحول نظام سلامت و انتقال تجربیات مجریان برنامه و بررسی نقاط قوت و ضعف آن برگزار می شود.
تعدادی از دانشگاه ها و موسسات خارجی مانند دانشگاههای نیوساوت ولز (استرالیا)، کارسروحه(آلمان)، یونیورسیتی کالج لندن (انگلستان) و صنعتی سیدنی (استرالیا)، موسسه فناوری کالسروحه آلمان و موسسه داد (DAAD) آلمان در برگزاری این همایش مشارکت و همکاری دارند.
دبیر علمی همایش بین المللی تحول پایدار در نظام سلامت در آیین افتتاح آن گفت: در این همایش بدنبال هم اندیشی و تبادل نظر دانش پژوهان و مدیران بخش بهداشت و درمان درباره اجرای برنامه تحول نظام سلامت و تعامل سازمانهای بیمه و بیمارستانهای دولتی برای اجرای بهتر و موثرتر برنامه هستیم.
« محمد حسین یار محمدیان» به ارائه 20 سخنرانی کلیدی در این همایش اشاره کرد و افزود: 390 مقاله به همایش ارسال شده که از میان آنها 318 مقاله مورد داوری قرار گرفت.
وی با بیان اینکه از میان مقالات داوری شده 79 درصد آنها ( 250 مقاله ) پذیرش شد، ادامه داد: از میان مقالات پذیرفته شده نیز 11 درصد به صورت سخنرانی، 53درصد به شکل پوستر الکترونیکی و 36 درصد به صورت چاپ شده ارائه می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بیشتر مقالات رسیده به این همایش را به ترتیب درباره پایش، نظارت و ارزشیابی برنامه تحول نظام سلامت، زیرساخت های مورد نیاز برای اجرای بهینه برنامه تحول سلامت و مدیریت اطلاعات و ارتباطات در برنامه تحول نظام سلامت عنوان کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این آیین گفت: سلامت به عنوان یکی از اولویت های مهم نظام جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.
غلامرضا اصغری با اشاره به اقدامات دولت یازدهم در این زمینه افزود: شاید بتوان دولت تدبیر و امید را به دولت سلامت تعبیر کرد.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 70 درصد از منابع مالی مربوط به برنامه تحول سلامت پرداخت شده است، اظهار کرد: بیشتر این پرداختی ها برای یارانه سلامت و کاهش هزینه کرد مردم در بخش درمان بوده است.
وی به اهمیت پیشگیری و بهداشت نیز اشاره و تصریح کرد: هنوز منابع تحول در بخش سلامت به 20 درصد منابع تحول در بخش درمان نرسیده چراکه اجرای آن دیرتر آغاز شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تحول در بخش بهداشت، جدی تر است افزود: ما هنوز در قدم های اولیه هستیم و باید اقدامات بیشتری در زمینه های پزشک خانواده، تشکیل پرونده سلامت و شکل گیری نظام ارجاع انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه اجرای این برنامه تاکنون رضایتمندی نسبی را در بین مردم ایجاد کرده است، تصریح کرد: ابلاغ کتاب تعرفه ها یکی از بهترین اقدامات در این برنامه بود که ثمرات آنها در بخش های مختلف از جمله پرداختی ها ملموس است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت علاوه بر رضایت مردم باید به شاخص های دیگر که مهمترین آنها کیفیت بخشی به خدمات بهداشتی و درمانی است و همچنین عدالت دسترسی پیدا کنیم.
اصغری افزود: اکنون که 10 ماه از اجرای این برنامه گذشته است داده های کافی در اختیار محققان و سیاستگذاران برای ارزیابی و بررسی چالش ها و کاستی های آن وجود دارد.
وی ادامه داد: استفاده از تجارب دنیا و محققان در این زمینه در این کار بسیار کمک می کند تا خطاهای کمتری داشته باشیم.
وی همچنین با انتقاد از برخی حاشیه سازی ها گفت: عده ای یک پدیده که از نتیجه یک پایان نامه دانشجویی در حد کارشناسی یا کارشناسی ارشد بوده را به کل جامعه تعمیم می دهند در حالیکه برای چنین مواردی بویژه مباحث سلامت، باید تحقیقات گسترده و جامعی انجام داد.
به گزارش ایرنا، همایش بین المللی تحول پایدار در نظام سلامت از پنجم تا هفتم اسفند توسط مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار خواهد شد.
برنامه تحول نظام سلامت از اواسط اردیبهشت امسال با هدف کاهش هزینه های درمانی و کیفیت بخشی به خدمات پزشکی و بهداشتی در سراسر کشور آغاز شده است.
از اردیبهشت امسال تاکنون یکهزار و 700 میلیارد ریال اعتبار در اجرای برنامه تحول نظام سلامت در استان اصفهان هزینه شده که از این اعتبار یکهزار و 270 میلیارد ریال به صورت مستقیم به عنوان یارانه سلامت به مردم تعلق گرفته است.
پ/3011/ 6508
05/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]