واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: تبیین ابعاد گسترده دخالت های بیگانگان در جریان فتنه سال 88 بخش سیاسی- انتخابات سال گذشته و شبهات مطرح شده از سوی برخی افراد که به دنیا طلبی روی آورده بودند زمینه هایی را فراهم آورد که دشمنان بتوانند به صورت کاملا هدفمند و هدایت شده در امور داخلی کشور دخالت کنند و همچون 32 سال گذشته به عنوان ابزاری علیه نظام جمهوری اسلامی ایران استفاده نمایند.
این مساله بر همگان به اثبات رسیده که جمهوری اسلامی ایران در طول عمر با برکت خود با ندای عدالت در جامعه جهانی توانسته منافع استکبار و غرب را نه تنها در ایران بلکه در منطقه و جهان به شدت به چالش بکشد. امروزه جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرتی تاثیرگذار در جهان نقش اساسی در معادلات جهانی ایفا می کند که این مساله خوسایند بسیاری از دول استکباری نیست و لذا در تلاشند به هر نحو ممکن و با استفاده از ابزارها و منفذهای مختلف در اقتدار و استحکام جمهوری اسلامی ایران خلل وارد کنند. این قبیل رفتارها از از اوایل انقلاب با حمایت از گروهک ها، ترورها و راه انداختن جنگ تحمیلی علیه ایران، تحریم های اقتصادی و امروز در مساله هسته یی به خوبی مشهود است.در انتخابات سال گذشته به دلیل عملکرد نامطلوب و یا بهتر بگوییم خصمانه برخی افراد این زمینه بیش از پیش برای دول غربی خاصه انگلستان، آمریکا و رژیم نامنحوس صهیونیستی، فراهم شد و توانستند با سو استفاده از شرایط بر جریان سوار شوند و با موجی رد کشور راه بیاندازند که مقام معظم رهبری از آن به عنوان فتنه یاد کردند.این فرایند از مدت ها قبل از انتخابات با اعتراض به ناظران شورای نگهبان و راه اندازی ستادهایی تحت عنوان صیانت از آرا آغاز شد و دندان طمع بیگانگان را برای حضور در عرصه فراهم کرد. از سوی دیگر نیز شاهد بودیم که كنگره آمریكا از یک سال پیش نیز بیش از 60 طرح علیه ایران تصویب كرد كه یكی از این طرحها 55 میلیون دلار در اختیار سازمانها، شبكههای ضدانقلاب و خارجنشینان برای توطئه علیه نظام قرار گرفت. قبل از انتخابات نیز تلاش های گستردهای برای زمینهچینی حوادث پس از انتخابات صورت گرفت كه از جمله این زمینهچینیها میتوان به تأسیس شبكه بیبیسی فارس اشاره کرد. این اقدام با هدفی سیاسی برای تقابل با نظام صورت گرفت و در ایام انتخابات و فتنه نیز نقشی اساسی ایفا کرد. در این راستا از اقدامات شبکه های مواجب بگیر لس آنجلس نشین و تلویزیون صدای آمریکا نیز قافل بود. نمونه این اقدام را در طرح شعارهای خاص از تلویزیونهای ضد انقلاب به ویژه بیبیسی و تلویزیون آمریكا مشاهده کرد که شب بعد از آن این شعارها توسط عدهای فریاد زده میشد.این فرایند از مدت ها قبل از انتخابات با اعتراض به ناظران شورای نگهبان و راه اندازی ستادهایی تحت عنوان صیانت از آرا آغاز شد و دندان طمع بیگانگان را برای حضور در عرصه فراهم کردرا از جمله دیگر اقدامات انجام شده در این راستا توسط دولت انگلیس و با بهره گیری از تلوزیون بیبیسی طرح این موضوع در همان ساعات اولیه پس از پایان رسمی انتخابات است که موسوی و احمدینژاد هر دو ادعای پیروزی دارند این در حالی است كه هنوز هیچ مقام رسمیای چنین خبری را اعلام نكرده است؛ این مساله در ادامه توسط بسیاری از سایتها، خبرگزاریها و روزنامههای آمریكایی، انگلیسی و اسرائیلی به عنوان شاه كلید اعتراض، مورد توجه واقع می شود. در ادامه این سناریو نیز اوباما اعلام کرد كه آمریکا باید از معترضین در ایران حمایت كند و مقامات رژیم صهیونیستی نیز اعلام می کند كه ما نمیتوانیم نسبت به معترضین بیتفاوت باشیم.
تمامی این مسایل نشان دهنده زمینه های دخالت بیگانگان در حوادث پس از انتخابات است که به طور گسترده نمود پیدا کرد. حتی پس از این مسایل دخالت ها کم رنگتر نشد و دخالت های سفراو دیپلمات های خارجی نیز در راس اخبار قرار گرفت. کار بدانجا پیش رفت که جمهوری اسلامی ایران مجبور به اخراج دو دبیر سفارت انگلستان در تهران شد. اتحادیه اروپا نیز خود را وارد موضوع کرد و بیانیه هایی صادر نمود. متاسفانه عده ای ساده لوح نیز این بیانیه ها را در داخل تایید کردند اما غافل از این موضوع بودند که هدف از این بیانیه ها نه حمایت از ملت ایران بلکه دخالت در امور داخلی ایران است. در همین زمان و در ادامه این سیاست ها، دولت ایتالیا از ارائه ویزا به مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران خبر داد.این روند در آشوب های مختلف و با حمایت از اغتشاش گران ادامه یافت و همگی به عنوان اعتراضاتی به انتخابات و به اصطلاح اعتراضات مدنی مطرح گردید که توسط جمهوری اسلامی ایران سرکوب شده است.در ادامه این شرایط و روشن شدن چهره این دولت ها به مردم ایران و با روشنگری های مسولین و در راس آنها مقام عظمای ولایت شرایط به گونه ای دیگر رقم خورد و مردم در حماسه نهم دی نشان دادند که کماکان بصیرت لازم را دارند و اجازه نمی دهند کسی در اراده آنها خللی وارد کند. امروز پس از یک سال از حماسه نهم دی؛ غربیان به نتیجه بودن تلاش های خود پی برده اند و امروز از ادعاهای آنها مبنی بر عدم قبول دولت و نظام ایران خبری نیست و همگی در هر اقدامی سیاسی گوشه چشمی به ایران دارند و واکنش های ایران را ارزیابی می کنند. هاتف پوررشیدیگروه جامعه و ارتباطاتتنظیم برای تبیان: امیر رضوانی
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 713]