تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868568637




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تناقض آشکار رفتار هیئت نظارت بر مطبوعات!


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تناقض آشکار رفتار هیئت نظارت بر مطبوعات!
تناقض آشکار رفتار هیئت نظارت بر مطبوعات! در حالی که هیئت نظارت بر مطبوعات به خاطر یک تیتر که مربوط به پادشاه عربستان بود، به روزنامه وطن امروز تذکر داده و یا به خاطر شائبه توهین به امام خمینی هفته نامه ۹ دی را توقیف کرد، مسیر مدارا با روزنامه های زنجیره ای را در پیش گرفته است.


به گزارش فرهنگ نیوز، روز گذشته روزنامه اعتماد طی یک گفت‌وگوی سیاسی، مدعی رنگ‌باختگی سیدالشهدا(ع) بعنوان یک اسطوره برای جوانان شد.

اصغرزاده در بخشی از این مصاحبه می‌گوید: «نمی‌توان از نقش اسطوره در فرهنگ جامعه دست کشید. در این باره ما امام حسین(ع) را داریم به عنوان نمونه و به عنوان فرهنگ مذهبی و سیاوش را در فرهنگ ملی که هیچ یک از اینها را نمی توان از جامعه گرفت» و سپس خبرنگار روزنامه اعتماد می‌گوید: «اما این اسطوره‌ها هم به نظر می‌رسد رنگ باخته‌اند و برای نسل امروز آنقدری که شما می‌گویید اهمیتی ندارند...» و اصغرزاده هم جواب می‌دهد: « ما به دنبال این سوال نیستیم...»

این اولین موردی نیست که روزنامه‌های زنجیره ای و اصلاح طلب، ارزش های اسلامی را زیر سوال می برند؛ هرچند این روزنامه ها کارنامه درخشانی در این زمینه ندارند اما فعالیت این روزنامه ها از ابتدای دولت یازدهم به شدت افزایش یافته است.

این رسانه ها با زیر سوال بردن اعتقادات مردم به دنبال القای فضایی هستند که نشان می دهد مردم از باورهای دینی خود فاصله گرفته اند؛ اما د رحقیقت آنچه که این رسانه ها ادعا می کنند با آنچه که در واقعیت وجود دارد بسیار فاصله داشته است.

در این میان نقش هیأت نظارت بر مطبوعات رسیدگی به تخلفات این نشریات بوده است؛ اما متأسفانه رفتارهای جهت گیرانه این هیئت حاکی از آن است که رسانه‌های زنجیره در سایه بی توجهی یا مدارای این هیئت اقدام به انتشار مطالب هنجار شکن می کنند.

در حالی که هیئت نظارت بر مطبوعات به خاطر یک تیتر که مربوط به پادشاه عربستان بود، به روزنامه وطن امروز تذکر داده و یا به خاطر شائبه توهین به امام خمینی (ره) هفته نامه ۹ دی را توقیف کرد، مسیر مدارا با روزنامه های زنجیره ای را در پیش گرفته است.

رسایی، مدیر مسئول هفته نامه ۹ دی و نماینده تهران در خصوص دلایل توقیف هفته نامه ۹ دی گفت: هنوز به صورت مکتوب چیزی به ما ابلاغ نشده اما بر اساس آنچه معاونت مطبوعاتی ارشاد اعلام کرده «شائبه توهین به امام راحل» یکی از دلایل توقیف عنوان شده که البته دلیل مضحکی است آن هم از طرف کسانی که در برابر توهین به ولایت امیرالمومنین یا توهین به رسول خدا خودشان را به ندیدن می زدند.

وی افزود: دولت در حالی به بهانه «شائبه توهین به امام» یک رسانه منتقد خود را توقیف می کند که برخی از توهین کنندگان به شخص امام راحل و مبانی آن رهبر عظیم الشان در بخش هایی از بدنه دولت در رفت و آمدند و حتی این افراد از وزارت ارشاد جایزه می گیرند تا جایی که اخیرا به یکی از توهین کنندگان به رهبر معظم انقلاب که از اقوام معاون مطبوعاتی است، در وزارت ارشاد مسئولیت داده شد. این فرد که نتوانسته بود کتاب توهین‌آمیز خود را در ایران به چاپ برساند، کتابش را در خارج از کشور منتشر می کند.

این رفتارهای دوگانه هیئت نظارت بر مطبوعات با رسانه‌های اصلاح طلب و اصولگرا پیش از این نیز در برخورد با برخی از رسانه‌های اصولگرا و اصلاح طلب هم پیش آمده بود.

پیش از این نیز ۸۰ نماینده مجلس شورای اسلامی طی تذکری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از رفتار تبعیض‌آمیز هیئت نظارت بر مطبوعات در مواجهه با رسانه‌ها انتقاد کردند.

باید دید رفتار هئیت نظارت بر مطبوعات با هنجارشکنی های رسانه‌های زنجیره‌ای به صورت مدارا و سازش بوده و یا اینکه روش برخورد آنها همان برخورد با روزنامه ۹ دی خواهد بود؟

منبع: دانا


93/12/4 - 22:33 - 2015-2-23 22:33:47





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن