واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران: نهادهای رسمی وغیررسمی در تربیت دانش آموزان همسو شوند تهران-ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به رشد روزافزون نهادهای غیررسمی تربیتی در تهران گفت: تربیت دانش آموز تنها وظیفه آموزش و پرورش نیست و نهادهای رسمی و غیررسمی تربیتی باید برای تربیت دانش آموزان همسو شوند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، اسفندیار چهاربند روز دوشنبه در نخستین جشنواره برترین های تربیت اسلامی، بزرگترین ماموریت نظام جمهوری اسلامی را استقرار جامعه صالح دانست.
وی خردورزی، عدالت محوری، قانون مندی، حقیقت محوری و مسوولیت پذیری را از جمله ویژگی های جامعه صالح برشمرد و افزود: برای تحقق جامعه صالح نیازمند شکل گیری هویت جمعی بر اساس موازین اسلامی هستیم.
چهاربند با اشاره به کارکرد نهادهای تربیتی رسمی و غیررسمی ادامه داد: آموزش و پرورش به عنوان نهاد رسمی بر اساس ساز و کارهایی که برای آن تعریف شده به نمایندگی از حاکمیت، وظیفه تربیت دانش آموزان را بر عهده دارد اما نهادهای غیررسمی همچون رسانه ها هیچ ساز و کار مشخصی در این زمینه ندارند.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه جایگاه تربیت رسمی و غیررسمی در سال های اخیر تغییر کرده، گفت: جریان تربیت رسمی در دهه 40، اثرگذارتر از جریان غیررسمی بود.
وی با بیان اینکه مدارس و دانشگاه ها نقش اساسی در شکل گیری هویت افراد دارند افزود: در سال های اخیر ساز و کارهای آموزشی و تربیت غیررسمی متنوع تر شده و به عنوان رقیب نهادهای رسمی تربیت، در شکل گیری هویت جمعی نقش ایفا می کند.
چهاربند خاطر نشان کرد: رشد روزافزون نهادهای غیررسمی تربیتی، نهاد تربیت رسمی را با چالش رو به رو کرده که برای خارج شدن از این چالش نیازمند مدیریت شایسته هستیم.
وی به رسمیت شناختن نهادهای غیررسمی تربیتی و هم سویی آن با تربیت رسمی را از جمله راهکارهای جلوگیری از ناهماهنگی میان تربیت رسمی و تربیت غیررسمی دانست.
وی بیان کرد: در سند جامع تحول بنیادین آموزش و پرورش ساز و کار همگرایی نهادهای رسمی و غیررسمی مشخص شده است.
وی با بیان اینکه باید ساز و کارهای پرورشی سامان یابند گفت: یک هزار و 300 معلم تربیتی نمی توانند یک میلیون و 500 هزار دانش آموز را تربیت کنند.
بر اساس این گزارش، محمدتقی ابوطالبی معاون پرورشی آموزش و پرورش شهر تهران نیز در این آیین گفت: جشنواره برترین های تربیت اسلامی بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و با هدف هماهنگی بین تمامی نهادهای تعلیم و تربیت برگزار شده است.
وی افزود: آموزش و پرورش برای تربیت نسل آینده به تنهایی نمی تواند اقدامی انجام دهد و اگر بین نهادهای مربوطه هماهنگی در این زمینه وجود نداشته باشد نمی توانیم مسوولیت بزرگ تعلیم و تربیت را به سرانجام برسانیم.
وی جشنواره برترین های تربیت اسلامی را آغازی برای ماموریت مشترک آموزش و پرورش و نهادهای مختلف در حوزه تربیت دانش آموزان عنوان کرد.
نخستین جشنواره برترین های تربیت اسلامی شهر تهران صبح امروز(دوشنبه) با حضور مسولان آموزش و پرورش و پیشکسوتان تعلیم و تربیت در سالن خلیج فارس باغ موزه دفاع مقدس برگزار و از 238 نفر از برترین های تربیت اسلامی در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی تجلیل شد.
تهرام/7245/7244/
04/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]