تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830462509




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- یک مسوول سازمان زمین شناسی:تالابی هایی که بیابانی شده اند، مکانی برای تولید ریزگرد است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مسوول سازمان زمین شناسی:تالابی هایی که بیابانی شده اند، مکانی برای تولید ریزگرد است تهران - ایرنا - مدیرکل برنامه ریزی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: محیط های تالابی که به بیابان تبدیل شده اند، مناسب ترین مکان برای تولید ریزگردها هستند و این سازمان بسته پیشنهادی مهار ریزگردها را در برنامه خود دارد.


به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان یادشده، راضیه لک در سی وسومین گردهمایی علوم زمین در محل سازمان مزبور، اظهارکرد: بسته پیشنهادی مهار ریزگردها به بررسی روند تهیه نقشه های اولویت مهار ریزگرد با نمونه برداری رسوب در شبکه فشرده کانون های تولید ریزگرد در کشور پرداخت.
وی افزود: موضوع ریزگرد را سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور از شش سال پیشل مورد مطالعه قرار داد و در حقیقت زمین شناسان به خوبی می دانند که ریزگردها در چه شرایطی ایجاد می شوند.
عضو هیات علمی پژوهشکده علوم زمین خاطرنشان ساخت: ریزگردها در زمین های با شرایط فیزیکی و شیمیایی خاص، رطوبت نامناسب و زمین ریخت شناختی ویژه بوجود می آیند که همه این موارد تخصص های مختلف علوم زمین از قبیل رسوب شناسی، ژئومورفولوژی، هیدروژئولوژی، زمین ساخت، محیط های رسوبی دیرینه، کانی شناسی به ویژه کانی شناسی رس ها و غیره را نیاز دارد.
وی گفت: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در سال های گذشته در همه کانون های تولید ریزگرد از جمله پلایای جازموریان، دریاچه هامون و هلمند، نوار جنوبی کشور، مکران، سواحل خلیج فارس، جلگه خوزستان، کویر ایران و دریاچه های خشک شده از جمله مهارلو، بختگان و طشک نمونه برداری انجام داد و براساس ویژگی فیزیکی و شیمیایی رسوبات، نقشه های اولویت مهار ریزگرد منطقه را تهیه کرد.
به گفته وی، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور به عنوان یک دستگاه حاکمیتی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در نظر دارد که بر اساس نقشه مهار ریزگرد از یک نقطه در کشور شروع و ادامه مطالعات در کشور عراق انجام شود.
وی اضافه کرد: تفاهم نامه ای هفته گذشته بین وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران با وزیر محیط زیست عراق، براساس طرح پیشنهادی سازمان زمین شناسی ایران به امضا رسید.
وی گفت: فعالیت های مربوط به شناسایی مناطق اولویت دار در عراق آغاز شده و این بسته پیشنهادی در این کشور به مرحله اجرایی رسیده و تیم کارشناسی در اسفند از عراق به ایران خواهند آمد.
وی خطاب به دانشجویان حاضر در این گردهمایی، پیشنهاد داد: دانشجویان مرتبط با علوم زمین، پایان نامه های کاربردی مرتبط با مسایلی که کشور را درگیر کرده، به مسوولان ارایه کنند.
لک یادآور شد: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور سال ها پیش درباره دریاچه ارومیه مطالعه و توصیه های لازم را ارایه داد، چنانچه هشدارهای این سازمان مورد توجه جدی قرار می گرفت، در چهار سال گذشته با یک مدیریت درست در منابع آب و کشاورزی، قادر به نجات دریاچه ارومیه بودیم.
سی و سومین گردهمایی علوم زمین که سوم اسفند از سوی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور برپا شده تا پنجم اسفند با 32 رویکرد تخصصی کار خود را دنبال می کند.
قرار است در مدت برگزاری این گردهمایی 143 مقاله در قالب سخنرانی و 533 مقاله به شکل پوستر ارایه شود. همچنین نشست های نقش متخصصان جوان علوم زمین، ارتباط صنعت و دانشگاه، یونسکو، انجمن های کواترنری، ژئومکانیک نفت و زمین ساخت و زمین شناسی ساختاری به شکل جنبی پیش بینی شده است.
اقتصام (1)1559**1558/ 6037



04/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن