تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه گرفتن در گرما، جهاد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826356322




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون بحران مرکز فوریت‌های پزشکی وزارت بهداشت: مدون نبودن برنامه مسئولان محیط زیست مهمترین عامل افزایش ریزگردها است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون بحران مرکز فوریت‌های پزشکی وزارت بهداشت:
مدون نبودن برنامه مسئولان محیط زیست مهمترین عامل افزایش ریزگردها است
معاون بحران و پدافند غیرعامل مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی وزارت بهداشت معتقد است عدم برنامه ریزی مسئولان محیط زیست، مهم‌ترین دلیل افزایش ریزگرد‌ها در کشور است.

خبرگزاری فارس: مدون نبودن برنامه مسئولان محیط زیست مهمترین عامل افزایش ریزگردها است



خانکه، معاون بحران و پدافند غیرعامل مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرگزاری سینا با اشاره به اینکه وجود ریزگرد‌ها یکی از عوامل مهم تهدیدکننده سلامتی افراد و به خصوص دستگاه تنفسی آنها است، گفت: مواجهه با ریزگرد‌ها موجب ایجاد بسیاری از بیماری‌ها و به خصوص واکنش‌های آلرژیک در بدن او می‌شود. وی همچنین در خصوص راهکارهای خود مراقبتی در مواجهه با ریزگرد‌ها توضیح داد: با افزایش ریزگرد‌ها در بسیاری از استان‌های کشور بهتر است تا حد امکان سالمندان، کودکان و افرادی که زمینه بیماری‌های آلرژیک و اختلالات سیستم ایمنی بدن دارند، از منزل خارج نشده و در معرض هوا قرار نگیرند.
خانکه ادامه داد: استفاده از ماسک‌های استاندارد و فیلتردار، نوشیدن مایعات فراوان می‌تواند تا حد زیادی افراد را از ابتلا به بیماری‌های تنفسی در امان نگه دارند.
خانکه افزود: افرادی که زمینه بیماری‌های ایمنی و آلرژیک دارند در مواجهه با ریزگرد‌ها باید طبق نظر پزشک معالج خود، محدوده کاری خود را مشخص و در صورت امکان محیط زندگی خود را عوض کنند.
معاون بحران و پدافند غیرعامل مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی وزارت بهداشت در خصوص علت بروز این بحران خاطرنشان کرد: خطر افزایش میزان آلودگی‌های محیطی توسط ریزگرد‌ها به عوامل بسیاری بستگی دارد که مهم‌ترین آنها دست کاری‌هایی است که در مدیریت آب در کشور صورت می‌گیرد. همچنین تغییرات جوی که تا حدود زیادی خود ما هم مستعد آن هستیم. این موضوعات سال‌ها پیش توسط محققانی که در حوزه تغییرات جوی و هوایی فعالیت داشتند پیش‌بینی شده بود. * عدم برنامه‌ریزی مسئولان محیط زیست و افزایش ریزگرد‌ها
وی مدون نبودن برنامه مسئولان محیط زیست را مهمترین دلیل افزایش ریزگرد‌ها دانست و گفت: متاسفانه عملکرد مسئولان در زمینه مدیریت آب و محیط زیست بسیار ضعیف است. در واقع احداث بسیاری از سد‌ها، تغییر مسیر بسیاری از جریان آب‌های سطحی و از بین رفتن پوشش‌های گیاهی زمینه علمی و منطقی نداشتند و باید مدیریت بهتری در این زمینه صورت می‌گرفت.
خانکه در ادامه با اشاره به برنامه‌های دراز مدت مسئولان برای کاهش میزان ریزگرد‌ها در هوا افزود: متاسفانه هنوز این بحران از طرف مسئولان جدی گرفته نشده است. باید سعی کنیم با مدیریت صحیح آب، برنامه‌ریزی دراز مدتی برای تقویت پوشش گیاهی و نحوه آبیاری زمین‌های کشاورزی انجام دهیم تا بتوانیم تا حدودی از عوارض بعدی ناشی از ریزگرد‌ها جلوگیری کنیم؛ در غیر این صورت در سال‌های آتی حجم بسیاری از استان‌های کشور غیر قابل سکونت خواهند بود.
معاون بحران و پدافند غیرعامل مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی وزارت بهداشت در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه عملکرد مسئولان این وزارت‌خانه را در خصوص کاهش میزان ریزگرد‌ها چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: سیاست‌گذاری‌های مسئولین وزارت بهداشت درباره ریزگردها مثبت است. آنها باید سعی کنند با مدیریت آب‌های سطحی و آموزش مردم این بحران را مدیریت کنند.
وی گفت: متاسفانه منابع آبی کشور ما بسیار کم است؛ بنابراین سیستم‌های دولتی و حکومتی باید سعی کنند به جای مدیریت باران، مدیریت آب را سر لوحه کارهای خود قرار دهند و این موضوع نیازمند برنامه، هزینه و استمرار سیاست‌ها است.
خانکه در پایان با اشاره به تبدیل ریزگرد‌ها به یک بحران ملی و منطقه‌ای افزود: باید سعی شود با روی کار آمدن دولت‌های جدید، تغییری در روند این برنامه‌ها به وجود نیاید؛ چرا که این موضوع یک بحران ملی و منطقه‌ای است که اگر آن را جدی نگیریم فرزندانمان در آینده‌ای نزدیک از داشتن هوای سالم محروم خواهند شد. این یک پیش بینی علمی است که مطمئن باشید اگر رعایت نکنیم اتفاق خواهد افتاد.   مطلب فوق مربوط به سایر رسانه‌ها می‌باشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/

93/12/04 - 17:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن