محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842211795
- دیدگاه امام به نظریه مسوولیت اجتماعی در نظریه سه گانه ارتباطات نزدیک است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دیدگاه امام به نظریه مسوولیت اجتماعی در نظریه سه گانه ارتباطات نزدیک است تهران – ایرنا – استاد حقوق با اشاره به نظریه های سه گانه آزادی بیان حداکثری، اقتدارگرا، آزادی بیان و مطبوعات توام با مسوولیت اجتماعی از سوی برخی اساتید علوم ارتباطات گفت: دیدگاه امام (ره) به نظریه مسوولیت اجتماعی نزدیک است.
به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا، سید ولی الله حسینی در هفتمین نشست اندیشه ورزی از سری نشست های ویژه همایش بین المللی حقوق مردم وحکومت دینی در اندیشه امام خمینی که از سوی کارگروه حقوق دبیرخانه همایش در محل دفتر مرکزی کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران برگزار شد، افزود: دیدگاه امام به نظریه مسوولیت اجتماعی نزدیک و در این چارچوب بهتر قابل تحلیل است.
حسینی با تشریح جایگاه آزادی بیان در ادبیات تخصصی حقوقی جهان معاصر، گفت: آزادی بیان امروزه از جمله حقوق اساسی شهروندان است.
وی ادامه داد: ارتباط این حق با سایر حق های انسانی کاملا برجسته و گسترده است بنحوی که بدون آزادی بیان عملا نمی توان بسیاری از حق های دیگر را نیز عینیت بخشید.
این قاضی دادگستری این حق را از جمله بنیادهای هر نظام دموکراتیک عنوان کرد و گفت: تعهدات دولتها در این زمینه بیشتر سلبی است به این معنا که دخالت در آزادی بیان پذیرفته شده مردم نباید انجام دهند .
وی افزود: البته دولتها تعهدات ایجابی نیز دارند تا تحقق این حق در بستر مناسب قانونی خود اجرایی شود.
به گفته وی، این آزادی اساسی انسانها در اسناد مختلف بین المللی از جمله ماده 19 اعلامیه جهانی حقوق بشر، ماده 19 میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، ماده 10 کنوانسیون اروپایی حقوق بشر، ماده 13 کنوانسیون آمریکایی حقوق بشر و ماده 22 اعلامیه اسلامی حقوق بشر به رسمیت شناخته شده است.
حسینی خاطرنشان کرد: اگرچه این حق از جمله حقوق اساسی شهروندان محسوب می شود اما در زمره حق های مطلق نیست؛ بلکه قیود و محدوده های پذیرفته شده ای در همه نظام های حقوقی و اسناد بین المللی دارد .
وی اضافه کرد: برای جلوگیری از تجاوز به آزدی بیان مردم ، محدوده های آزادی بیان از جمله رعایت حقوق دیگران، حفظ نظم عمومی، امنیت ملی ، سلامت همگانی لازم است به موجب قانون دقیقا و بدون هر گونه ابهام مشخص شده باشند و هم چنین لازم است در یک جامعه دموکراتیک اِعمال آن محدوده ها ضرورت پیدا کند و رعایت تناسب نیز در عمل صورت گیرد.
این استاد حقوق جلوه های آزادی بیان را در ادبیات تخصصی حقوقی کنونی بسیار گسترده دانست و گفت: جلوه های آزادی بیان فقط بیان زبانی را شامل نمی شود بلکه همه جلوه های بیانی انسان به شکل های مختلف چه کتبی چه گفتاری چه هنری و حتی پوشش را نیز در بر می گیرد.
وی از جمله مهم ترین جلوه های آزادی بیان را آزادی مطبوعات و رسانه ها دانست و ادامه داد: با توجه به اهمیت آزادی بیان و چالشهایی که در مصادیق اعمال محدودیت ها بروز پیدا می کند ، کمیته حقوق بشر سازمان ملل نظریه تفسیری شماره 34 را در مورد این حق انسانی ارائه کرده که البته محتوای آن از حیث تخصصی قابل بحث و بررسی است.
این استاد دانشگاه در بخش دوم بحث خود با پرداختن به بررسی آرا و اندیشه های امام خمینی در حیطه آزادی بیان، اظهار داشت: برای شناخت درست دیدگاههای امام لازم است توجه کنیم که امام یک فقیه برجسته اسلامی است پس دیدگاههای اسلامی ایشان مبنای منظومه فکری ایشان است.
وی ادامه داد: برای درک و فهم بهتر ابعاد یک نظر یا عملکرد ایشان، بهتر است در موارد مختلف به مبانی اسلامی رجوع شود.
حسینی نکته دیگر را قدرت بالای اثر گذاری و کاریزمایی امام راحل عنوان کرد و گفت: امام از آن چنان قدرت کاریزمایی و اثرگذاری برخوردار بودند که در خیلی از موارد یک اظهار نظر ساده ایشان می توانست منشا تحولات زیادی شود.
به گفته وی، دغدغه های امام در مقام مدیریت حکومت اسلامی با شرایط قبل از پیروزی انقلاب و زمان تدریس در حوزه ها ی علمیه و تالیف برخی از آثار علمی، در مواردی تفاوت داشته است.
این استاد دانشگاه درک این دغدغه ها و تفاوت ها را نیز مهم خواند و گفت: در اندیشه امام پس از پیروزی انقلاب اسلامی حفظ نظام جایگاه برجسته ای دارد.
وی افزود: البته نظام اسلامی نیز وسیله و طریقی برای فراهم آوردن احکام اسلامی و راه کمال انسانها محسوب می شود و نه اینکه به نام نظام اسلامی حقوق و آزادی های مشروع مردم با محدودیت روبرو شود.
حسینی درادامه چارچوب های مهم دیدگاههای امام در زمینه آزادی بیان را بیان و تصریح کرد: امام آزادی را هدیه الهی می داند و ضرورت کمال و رشد انسانی در همه ابعاد تلقی می کند تا آدمی بتواند استعدادهای خدادادی را شکوفا سازد.
وی اضافه کرد: در همین چارچوب طبیعتا انسان ها از آزادی بیان وفکر برخوردارند و حکومت اسلامی باید از آن صیانت کند اما این آزادی در چارچوب های معینی معنای واقعی خود را پیدا می کند.
این قاضی دادگستری خاطرنشان کرد: امام بر حاکمیت قانون تاکید دارند و بارها گفته اند که همه افراد وگروهها باید مقید به رعایت قانون باشند تا بهره مندی از آزادی ها از جمله آزادی بیان ومطبوعات به هرج ومرج و پیامدهای منفی منتهی نشود.
وی اضافه کرد: امام تقید ویژه ای به رعایت مقدسات دینی داشته و این امر را نیز بارها گوشزد کرده اند.
به گفته حسینی امام به قدری در صیانت از انقلاب اسلامی حساس بودند، که در مصادیق معینی هشدار داده اند نباید با توطئه، تحریک، خیانت، شایعه پراکنی و دروغ و هتک حرمت افراد، حریم های شرعی و قانونی را نادیده گرفت و به نظام نیز لطمه زد .
وی در ادامه بحث به تحولات سالهای آغازین انقلاب در عرصه مطبوعات اشاره کرد که در نهایت برخی قانون شکنی های گسترده باعث شدند که امام موضعگیری هایی را در آن خصوص داشته باشند.
این استاد دانشگاه در بخش آخر سخنان خود، گفت: دیدگاههای امام در فرایند تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از جمله اصولی که به حقوق ملت و جلوه های مختلف آزادی بیان و رسانه ها مربوط می شوند، نیز قابل توجه است واز این منظر قوانین عادی کشور را باید ارزیابی کرد که تا چه اندازه توانسته اند میراث امام در قانون اساسی را صیانت کنند؟
وی ادامه داد: باید دید که آیا سعی شده تفسیر موسع بنفع مردم صورت گیرد یا اینکه در مواردی با تفسیرهای مضیّق به ضرر حقوق مردم محدوده های سلیقه ای بر آزادی های مشروع مردم وارد شده است؟
براساس این گزارش، پس از ارائه بحث حسینی، بهرام مستقیمی عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران، محمود صادقی عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس، حجت الاسلام والمسلمین بهمن اکبری رایزن فرهنگی اسبق ایران و پژوهشگر ارشد مطالعات اسلام وحقوق بشر، مصطفی مصلح زاده عضو هیات علمی دانشکده رابط بین الملل و محمدحسن ضیایی فر دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران هر یک نکاتی را در مورد دیدگاههای مطروحه اعلام داشتند.
آنها بر تامل مقوله آزادی اطلاعات به صورت جداگانه در اندیشه امام، شناخت روش شناسی درست و استخراج منظومه فکری امام در زمینه حقوق مردم تاکید کردند و آن را بسیار امری ضروری ومورد نیاز دانستند.
این صاحبنظران با بیان اینکه زمان ومکان در اجتهاد مورد تاکید امام بوده است، به مخالفت شدید امام با استبداد در طول دوران مبارزه سیاسی منتهی به انقلاب اسلامی و شعارهای اول انقلاب، تحلیل قانون گرایی مورد تاکید امام از سه زاویه قانون در وجه آزادی حداکثری،قانون در وجه آزادی حداقلی و قانون در وجه شرایط اضطرار اشاره کردند
اجتمام** 9317 ** 1418
04/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
بررسی نظریه انتخاب در تعیین امام
بررسی نظریه انتخاب در تعیین امامهیچ دلیلی بر این که زید شهید نص بر امامت حضرت علی علیه السلام را انکار کرده است ارائه نشده و این سخن ادعایی بیش نیست پخش اول چکیده طرفداران نظریه انتخاب در تعیین امام به دو روش مستقیم و غیر مستقیم خلف بر مدعای خود استدلال کرده اند در روش نخسعلم الهدی خطاب به وزیر ارتباطات: زمینه جمع آوری شبکههای اجتماعی بیگانه فراهم شود
علم الهدی خطاب به وزیر ارتباطات زمینه جمع آوری شبکههای اجتماعی بیگانه فراهم شود عضو مجلس خبرگان رهبری گفت در بحث شبکههای اجتماعی و اینترنت تولید این شبکهها در داخل توسط نیروهای متدین باید به گونهای باشد که این شبکههای خارجی دیگر در بین مردم جمع شود به گزارش نامه نیوز بهفیلم کوتاه «نظریه یادگیری اجتماعی» در راه جشنواره آلمان
فیلم کوتاه نظریه یادگیری اجتماعی در راه جشنواره آلمانفیلم کوتاه نظریه یادگیری اجتماعی به کارگردانی پوریا حیدری اوره در پی ادامه حضورش در جشنوارههای بینالمللی به بخش مسابقه پانزدهمین جشنواره Independent Days Filmfest آلمان راه یافت به گزارش خبرگزاری فارس این فیلم با بازی شقایق- فیلم نظریه یادگیری اجتماعی در راه جشنواره آلمان
فیلم نظریه یادگیری اجتماعی در راه جشنواره آلمان تهران - ایرنا - فیلم کوتاه نظریه یادگیری اجتماعی به کارگردانی پوریا حیدری اوره در پی ادامه حضورش در جشنواره های بین المللی به بخش مسابقه پانزدهمین جشنواره Independent Days Filmfest آلمان راه یافت به گزارش روز دوشنبه خبرنگار سینمایی«نظریه یادگیری اجتماعی» در روزهای استقلال آلمان
نظریه یادگیری اجتماعی در روزهای استقلال آلمان شناسهٔ خبر 2504474 دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۷ هنر > سینمای ایران فیلم کوتاه نظریه یادگیری اجتماعی به کارگردانی پوریا حیدری آوره به بخش مسابقه پانزدهمین جشنواره روزهای استقلال آلمان راه یافت به گزارش خبرگزاری مهر فیلم کوتانظریه پرداز «قدرت نرم»: آمریکا و قدرتهای بزرگ باید برای نسل پنجم جنگ آماده باشند
نظریه پرداز قدرت نرم آمریکا و قدرتهای بزرگ باید برای نسل پنجم جنگ آماده باشندجوزف نای استاد روابط بینالملل در آمریکا در یادداشتی با بیان پنج نسل جنگ مدرن هشدار داد قدرتهای بزرگ برای نسل پنجم جنگ که در حال شکلگیری است آماده باشند به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس- استاندار کرمانشاه: معیار ما در خصوص جامعه اهل حق، تفکرات امام و دیدگاه های رهبری است
استاندار کرمانشاه معیار ما در خصوص جامعه اهل حق تفکرات امام و دیدگاه های رهبری است کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه گفت ملاک و معیار ما در خصوص جامعه اهل حق تفکرات امام خمینی ره و دیدگاه های مقام معظم رهبری است به گزارش ایرنا روابط عمومی استانداری کرمانشاه روز دوشنبهمردم خود،اموال و مسووليتشان را به صورت كامل بيمه كنند/ امام خميني(ره) شخصيت كاريزماتيك قدرتمندي در دنيا داشتن
امراللهي مردم خود اموال و مسووليتشان را به صورت كامل بيمه كنند امام خميني ره شخصيت كاريزماتيك قدرتمندي در دنيا داشتند رييس هيات مديره و مديرعامل بيمه ايران از هموطنان درخواست كرد خود اموال و مسووليتشان را به صورت كامل بيمه كنند تا پس از بروز حوادث احتمالي بتوانند بدون هيچ دغوزیر ارتباطات در جلسه فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت: دغدغه ما ایجاد دولت الکترونیک در کشور است/ گلهمندی نم
وزیر ارتباطات در جلسه فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت دغدغه ما ایجاد دولت الکترونیک در کشور است گلهمندی نمایندگان از فعالیتهای شبکههای اجتماعی مجازی در کشورسخنگوی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس گفت وزیر ارتباطات در فراکسیون رهروان ولایت عنوان کرد که مهمترین دغدغه ماوزیر ارتباطات: بنای فیلتر کردن شبکههای اجتماعی را نداریم / امواج آنتنهای مخابراتی هیچ ضرری ندارد
وزیر ارتباطات بنای فیلتر کردن شبکههای اجتماعی را نداریم امواج آنتنهای مخابراتی هیچ ضرری ندارد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر این که امواج آنتنهای مخابراتی هیچگونه ضرری برای مردم ندارد تاکید کرد ما بنای فیلتر کردن شبکههای اجتماعی را نداریم به گزارش نامه نیوزوزیر اطلاعات: انقلاب اسلامی ایران با هیچکدام از نظریهپردازیهای غربی قابل مقایسه نیست
وزیر اطلاعات انقلاب اسلامی ایران با هیچکدام از نظریهپردازیهای غربی قابل مقایسه نیست وزیر اطلاعات با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران با هیچ یک از نظریهپردازیهای معروف غربی جهان امروز قابل مقایسه نیست گفت خاستگاه اصلی انقلاب اسلامی ایران را باید در آیات شریف قرآن کربررسی نقش رسانههای گرم و سرد بر پایه نظریه مکلوهان در تسریع روند پیروزی انقلاب اسلامی ایران
بررسی نقش رسانههای گرم و سرد بر پایه نظریه مکلوهان در تسریع روند پیروزی انقلاب اسلامی ایرانیکی از شگفتیهای انقلاب ایران فقدان رسانههای ارتباطی قوی و مدرن در دست رهبران انقلاب و برعکس وجود رسانههای متعدد مدرن در اختیار رژیم پهلوی بود بخش دوم رسانههای سرد مؤثر در وقوع«بانکداری بدون ربا، از نظریه تا تجربه»
معرفی کتاب بانکداری بدون ربا از نظریه تا تجربه شناسهٔ خبر 2500201 چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۰ دین و اندیشه > سایر کتاب بانکداری بدون ربا از نظریه تا تجربه نوشته محمدنقی نظر پور و سیدعباس موسویان از سوی انتشارات دانشگاه مفید قم منتشر شده است به گزارش خبرنگار مهر فلسرونمایی کتاب «پژوهشنامه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»/۱ اسماعیلی: در ادبیات انقلاب با خلاء نظریه
رونمایی کتاب پژوهشنامه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ۱اسماعیلی در ادبیات انقلاب با خلاء نظریهپردازی و فقر نقد علمی مواجه هستیمرضا اسماعیلی با بیان اینکه غلامرضا کافی در آثارش دچار تعصب کور نیست بلکه به یک نوع واقعگرایی پایبند است گفت در عرصه ادبیات انقلاب اسلامی با دو خلاراه اندازی شبکه اجتماعی نخبگان توسط جهاد دانشگاهی در آینده نزدیک
یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۳ دکتر طیبی از تصمیم جهاد دانشگاهی برای راه اندازی شبکه اجتماعی گردش آرای نخبگان با هدف تعامل سیاستگذاران و تصمیم گیران کشور با نخبگان جامعه خبر داد به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا مراسم رونمایی از پایگاه اطلاعاتی فرهنگی شعار سال مقام معظم رهبری و کتاب«قدرت اطلاعات» تأثیر اطلاعات بر نظریه توسعه
معرفی کتاب قدرت اطلاعات تأثیر اطلاعات بر نظریه توسعه شناسهٔ خبر 2494797 شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۳ دین و اندیشه > سایر کتاب قدرت اطلاعات با عنوان فرعی تأثیر اطلاعات بر نظریه توسعه نوشته عبدالرسول دیوسالار با پیشگفتاری از دکتر اصغر افتخاری از سوی انتشارات تیسا منتشر شده استکرسی آزاداندیشی واکاوی نظریه ابتناء علوم انسانی اسلامی بر قرآن
در دانشگاه امام صادق ص برگزار می شود کرسی آزاداندیشی واکاوی نظریه ابتناء علوم انسانی اسلامی بر قرآن شناسهٔ خبر 2496463 دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۴ حوزه و دانشگاه > علوم انسانی کرسی آزاداندیشی با موضوع واکاوی نظریه ابتناء علوم انسانی اسلامی بر قرآن کریم با تأمل بر نظریهه-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها