تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834114995




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- چالش بر سر جایگاه دانشگاه های مالزی/ روند رو به کاهش دانشجویان ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چالش بر سر جایگاه دانشگاه های مالزی/ روند رو به کاهش دانشجویان ایرانی کوالالامپور – ایرنا – جدل بر سر رتبه و جایگاه جهانی دانشگاه های مالزی که اقدام به جذب ده ها هزار دانشجو از خاورمیانه و آفریقا و هزاران جوان ایرانی طی سال های گذشته کرده است، بالاگرفت.


به گزارش ایرنا، داتوک "سری ادریس" وزیر دوم آموزش مالزی که درپی جذب جوانان کشورهای جهان برای ورود به دانشگاه های مالزی است، هفته جاری ادعا کرد نظام آموزش عالی مالزی همتراز با دانشگاه های انگلستان، استرالیا و آلمان است.
مالزی که تحصیل را برای خود به تجارت تبدیل کرده است اکنون سودای جذب 200 هزار دانشجوی خارجی تا سال 2020 میلادی را در سر دارد و از هر عاملی برای تبلیغ به منظور جذب جوانان کشورهای جهان اقدام می کند.
منتقدان وزیر دوم آموزش مالزی که دانشگاه های این کشور را همتراز انگلستان، استرالیا و آلمان دانسته است، تاکید دارند ادریس قادر به درک دلایل تصمیم برخی جوانان خارجی برای ادامه تحصیل در مالزی نیست و به همین دلیل آموزش عالی این کشور را "در سطح جهانی" توصیف می کند.
"شمس الدین حامد" بنیانگذار انجمن گروه مرجع در اصلاح آموزش و پرورش مالزی معتقد است بسیاری از موسسات آموزش عالی خصوصی در مالزی از روش های خاصی برای افزایش دانشجویان و ثبت نام بیشتر استفاده می کنند.
وی گفت که این مراکز آموزش عالی هزینه های خود را کاهش داده و تعدادی دوره های تخصصی ارایه می کنند و حال تاکید می شود نظام آموزش عالی ما همتراز با برخی کشورها است. این تنها به دلیل افزایش ثبت نام دانشجویان خارجی است.
وی گفت که برای دانستن جایگاه دانشگاه های مالزی باید در کل این موضوع بررسی شود و قیاس دانشجویان در مالزی با سایر نقاط جهان انجام شود. نباید افکار عمومی را فریب داد.
شمس الدین دلیل ورود دانشجویان خارجی از خاورمیانه و آفریقا به مالزی را تسهیل ویزای دانشجویی، بحث حد متوسط زبان انگلیسی در دانشگاه های این کشور و صرفه اقتصادی آن دانست و گفت ورود این تعداد دانشجو به این معنا نیست که کیفیت دانشگاه های مالزی همتراز دانشگاه های استرالیا، انگلستان و آلمان است.
دانشگاه "یو.ام" یا مالایا در رتبه بندی جهانی سال 2014 در جایگاه 151 قرار گرفت.
براساس آمار مالزی در حال حاضر 135 هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه ها و مراکز آموش عالی دولتی و خصوصی این کشور تحصیل می کنند که 10 درصد از دانشجویان را شامل می شود.
وزیر دوم آموزش مالزی ادعا کرده است این کشور در حال حاضر نهمین مقصد برای دانشجویان خارجی در رشته های مختلف از جمله مهندسی، کشاورزی و فناوری اطلاعات و ارتباطات است و جوانانی از چین و استرالیا نیز در دانشگاه های این کشور تحصیل می کنند.
این آمار در حالی ارایه می شود که خانواده ها در مالزی طی سال های اخیر بهترین دانشگاه های جهان را برای ادامه تحصیل جوانان خود انتخاب می کنند و هر روز به رغبت جوانان مالزی برای تحصیل در خارج از این کشور افزوده می شود.
آمار رسمی دولت مالزی نشان می دهد تعداد دانشجویان مالزی مشغول به تحصیل در خارج در سال 2009 میلادی 59 هزار نفر بود، اما این تعداد یکسال بعد به 80 هزار دانشجو افزایش یافت و بیشتر آن ها در دانشگاه های استرالیا ، انگلیس، آمریکا، مصر و اندونزی تحصیل می کنند.
مالزی اکنون با برنامه ریزی به دنبال درآمد 600 میلیارد رینگیتی (174 میلیارد دلاری) از سال 2011 تا سال 2020 از طریق جذب دانشجو است.
اطلاعات رسانه های مالزی نشان می دهد دانشگاه های این کشور تلاش دارند دانشجویان خود را از کشورهای آسیای جنوب شرقی، چین، هند، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و کشورهای آفریقایی جذب کنند.
تعداد دانشجویان ایرانی در مالزی هر روز رو به کاهش است. جمعیت دانشجویان ایرانی در مالزی در آذرماه سال 1391 براساس آمارهای رسمی 14 هزار نفر تخمین زده می شد و اکنون تعداد این دانشجویان به حدود پنج تا شش هزار نفر رسیده است.
هم اکنون حدود 30 هزار دانشجو از خاورمیانه، جنوب آسیا و شمال آفریقا تحصیلات خود را در دانشگاه های مالزی ادامه می دهند و این کشور تلاش دارد این تعداد را تا سال 2020 به حدود 60 هزار نفر برساند.
آساق**1611



04/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن