واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مرحله دوم واکسیناسیون فلج اطفال در سیستان و بلوچستان آغاز شد زاهدان- ایرنا- مرحله دوم واکسیناسیون فلج اطفال افزون بر 312 هزار و 291 کودک زیر پنج سال سیستان و بلوچستان در حوزه دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان، زابل و ایرانشهر از امروز/دوشنبه/ سوم اسفند به مدت چهار روز آغاز شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی زاهدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیماری فلج اطفال یک عفونت حاد ویروسی با دامنه متغیر از عفونت بدون علامت تا مننژیت، آسپتیک، فلج و مرگ بوده که انسان تنها مخزن این بیماری است افزود: مرحله تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال مناطق جنوبی کشور در سیستان و بلوچستان همزمان با استان های دیگر کشور در دو مرحله در حال انجام است که مرحله نخست این طرح در روزهای چهار تا هفت بهمن ماه امسال انجام و مرحله دوم این طرح از امروز به صورت خانه به خانه به اجرا در آمد.
دکتر" مهدی طباطبایی" افزود: در این مرحله همچون مرحله نخست 255 هزار و 564 کودک زیر پنج سال در شهرستان های زیر پوشش این دانشگاه واقع در مرکز و جنوب سیستان و بلوچستان به وسیله هزار و 446 تیم عملیاتی این دانشگاه با خوراندن دو قطره دارو در برابر این بیماری ایمن می شوند.
"ایرج ضاربان" سرپرست دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 114 هزار کودک زیر پنج سال در نوبت دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در منطقه زیر پوشش این دانشکده از سوی 750 تیم عملیاتی واکسینه می شوند.
وی خاطر نشان کرد: طرح مبارزه با فلج اطفال بیش از 20 سال است که در کشور اجرا می شود اما با توجه به هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با دو کشور پاکستان و افغانستان ضروری است این طرح برای سلامت فرزندان این مرزو بوم اجرا شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: همچون مرحله نخست 56 هزار و 613 کودک زیر پنج سال در نوبت دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در منطقه زیر پوشش این دانشگاه واقع در شمال سیستان و بلوچستان علیه این بیماری واکسینه می شوند.
دکتر "جواد اکبری زاده" تیم های عملیاتی این دانشگاه را در این طرح 616 تیم ذکر کرد و افزود: این تیم ها در مرحله دوم همچون مرحله نخست با مراجعه خانه به خانه و خوراندن قطره فلج اطفال به کودکان زیر پنج سال شهرستان های زابل، زهک، هامون، نیمروز و هیرمند سیستان و بلوچستان کودکان را علیه این بیماری واکسینه می کنند.
استان سیستان و بلوچستان به سبب همسایگی به دو کشور افغانستان و پاکستان که همچنان در معرض بیماریهای گوناگون مسری قرار دارند، همواره مورد توجه مسوولان بهداشتی درمانی کشور قرار دارد و به همین سبب با وجودی که در چند سال گذشته هیچ موردی از بیماری فلج اطفال در میان کودکان ایرانی مشاهده نشده است، طرح واکسیناسیون برای ایمن سازی اطفال این استان اجرا می شود.
7316 / 6081
03/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]