تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870354586




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تاکید رییس راهنمایی استان مرکزی برنصب دوربین های ثبت تخلفات


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تاکید رییس راهنمایی استان مرکزی برنصب دوربین های ثبت تخلفات اراک-ایرنا- رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی بر نصب دوربین های نظارتی ثبت تخلفات رانندگی در استان به ویژه در کلانشهر اراک تاکید کرد.


ابوالفضل امیدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کنترل تخلفات رانندگی و روانسازی ترافیک به روش های سنتی جوابگو نیست و استفاده از سامانه های هوشمند در کاهش تخلفات رانندگی نقش موثری دارد.
وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون برخورد با تخلفات حادثه ساز جزو اولویت های مهم این پلیس بوده و در این رابطه از تمام توان و ظرفیت ها، بهره گرفته شده اما کسب موفقیت های بیشتر و ارتقاء فرهنگ ترافیک نیازمند توجه مسوولان در نصب سریع دوربین های ثبت تخلفات رانندگی است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: با وجود اینکه ماموران این پلیس در تمام نقاط شهری فعالیت چشمگیر دارند اما بسیاری از تخلفات رانندگان از چشم ماموران دور می ماند.
سرهنگ امیدی خاطرنشان کرد: در سال 84 حدود 50 هزار خودور در اراک وجود داشته اما پس از گذشت 10 سال تعداد خودرهای این شهر به بیش از 160 هزار دستگاه رسیده و ظرفیت خیابان های مرکزی شهر نیز نسبت به گذشته تغییری نداشته است.
وی اظهار کرد: کلانشهر اراک با حجم زیادی از تردد خودروها و معضل ترافیک روبه رو است و در این شهر دوربین های هوشمند ثبت تخلفات رانندگی تنها در کمربندی ها نصب شده و در داخل شهر این ظرفیت وجود ندارد.
وی گفت: کلانشهر اراک برای ثبت کنترل تخلفات رانندگی به روش هوشمند نیازمند حداقل 30 دوربین در خیابان ها و تقاطع های بزرگ و پرتردد است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: بیشتر کمربندی های این استان با گذر زمان، در درون شهرها قرار گرفته که این امر مشکلات زیادی را به وجود آورده است.
سرهنگ امیدی گفت: حدود 54 درصد از فوت شدگان حوادث رانندگی درون شهری این استان مربوط به عابران پیاده است و بیشتر این افراد در کمربندی ها جان خود را از دست داده اند.
وی عنوان کرد: این کمربندی ها نه تنها از محدوده شهری حذف نشده، بلکه برای عبور ایمن عابران از این مکان ها نیز تدابیری اندیشیده نشده است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی افزود: بسیاری از مراکز آموزشی، درمانی و خدماتی این استان در محدوده کمربندی ها است که روزانه شمار زیادی مراجعه کننده دارند.
سرهنگ امیدی بیان کرد: استان مرکزی در بحث تردد درون شهری جزو سه استان پرتردد کشور است و این مسئله توجه و حساسیت بیشتر مسوولان ذیربط را طلب می کند.
وی گفت: با تلاش شبانه روزی پلیس راهنمایی و رانندگی این استان از ابتدای امسال تاکنون تصادفات رانندگی فوتی درون شهری این استان نسبت به مدت مشابه سال قبل 18درصد کاهش یافته است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: کاهش هر چه بیشتر فوت شدگان حوادث رانندگی از برنامه های مهم این پلیس است.
استان مرکزی در بحث کاهش حوادث رانندگی فوتی درون شهری رتبه دوم کشور را در سال جاری داراست.ک/3
3005/6012



03/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن