واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ اسفند ۱۳۹۳ (۹:۱۳ق.ظ)
مرادخاني عنوان کرد: اعزام گروه هاي برتر موسيقي فجر به خارج از کشور معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي : گروه هاي برتر موسيقي فجر در راستاي تبادل فرهنگي به کشورهاي ديگر اعزام مي شوند
به گزارش خبرگزاري موج، علي مرادخاني، معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم اختتاميه جشنواره موسيقي فجر فارس که در تالار حافظ شيراز برگزار شد، با اشاره به اينکه برنامه موسيقي فجر در شيراز بسيار پربار برگزار شد، گفت: برگزاري اين جشنواره کار سختي حتي در تهران است که به خوبي در شيراز برگزار شد.
مرادخاني از اعزام گروه هاي برتر جشنواره موسيقي فجر به کشورهاي هاي ديگر در راستاي تبادل فرهنگي خبر داد و يادآور شد: برگزيدگان در ژانر هاي مختلف موسيقي در راستاي تبادلات فرهنگي استفاده و به کشورهاي ديگر اعزام مي شوند که استان فارس و گروه هاي برتر اين استان مي توانند پيش قراول اين فعاليت باشند.
وي با اشاره به اينکه موسيقي جز هنرهاي هويتي ماست، اظهار داشت: موسيقي به خصوص موسيقي سنتي با کلان فاخر و بزرگان زينت شده است و شايد بتوان گفت شايد کلام بزرگان با موسيقي زينت شده که بتوانند حق مطلب را براي مخاطب ادا کنند.
معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با تاکيد بر اينکه بايد از حوزه موسيقي به درستي صيانت شود، افزود: موسيقي پاک، سالم و درست در کشور اجرا مي شود و در تلاشيم که اين عزيزان از مورد حمايت قرار بگيرند تا در شرايط مطلوب شکوفايي قرار بگيرند.
مرادخاني با يادآوري اين مطلب که سال هاي آينده نيز برنامه هاي هنري با همين کيفيت و قوت اجرايي مي شود، اظهار داشت: در حوزه ديپلماسي فرهنگي از گروه هاي برتر هنري براي تبادل فرهنگي بين کشورها استفاده خواهد شد.
اين مقام مسئول افزود: در مسابقات موسيقي فجر امسال يک هزار و 200 هنرمند را ميزباني کرديم که شامل 90 گروه بودند و همچنين 9 گروه بين الملل بودند.
مرادخاني بر لزوم توجه به حوزه بين الملل تاکيد و تصريح کرد: بايد کارهاي خوبي صورت گيرد تا بتوانيم به خوبي فرهنگ خود را به جهان بشناسانيم چرا که کشور ما صاحب توانايي هاي فراواني است اما متاسفانه در بخش هنر ضعيف عمل کرديم.
معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با يادآوري اين مطلب که اين کم توجهي نه تنها در حوزه موسيقي بلکه در ديگر حوزه هاي هنري همچون تجسمي نيز ديده مي شود، اضافه کرد: بخش عمده هنر تجسمي امروز به سمت اقتصاد سوق داده شده است که متاسفانه نتوانستيم کاري در اين خصوص و ارائه آثار هنري خود صورت دهيم.
مرادخاني با اشاره به اينکه دنيا امروز به سمت و سوي هنر شرقي گرايش پيدا کرده است و هنر شرق يکي از بازار هاي مهم دنيا را در اختيار دارد که اين مسئله در اروپا و آمريکا بسيار ديده مي شود، خاطر نشان کرد: ژاپن و چين اين بازار را قبضه کردند که مي توان با سياست و ديپلماسي خوب فرهنگي جايي براي آثار برتر ايراني در بازارهاي باز کرد چرا که اين ظرفيت در ايران وجود دارد.
وي با اشاره به اينکه در هر کشوري که هنرمندان ما ورود پيدا کردند مورد تشويق و تقدير مردم آن کشورها قرار گرفتند، افزود: کشور ما مي تواند به عنوان مظهر فرهنگي شرق معرفي مي شود و بسيار مورد توجه قرار گيرد.
وي با اشاره به اينکه يک حرکت فرهنگي به مراتب اثرات زيادي در همه زمينه ها مي تواند داشته باشد، اظهار داشت: اگر مي بينيم در مصرف برخي از ضرورت اجتماعي مشکل داريم اين به مشکلات فرهنگي برمي گردد و اعتقاد دارم اگر از فرهنگ استفاده شود مي توان به نوعي بسياري از مشکلات را رفع کرد و يک عمل فرهنگي درست بسياري از معضلات اجتماعي را از بين مي برد.
يادآور مي شود، در اين مراسم گروه هم نوازان «آبنوس» به سرپرستي عليرضا صديقي نسب به اجراي قطعات هنري پرداخت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]