محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853315784
- قم خشنود از روحانی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ شنبه 2 اسفند 1393 قم خشنود از روحانی تهران-ایرنا-حمایت و پیشتیانی علما و مراجع عظام تقلید در قم از دولت «حسن روحانی» به ویژه در موضوع گفت و گوهای هسته یی آن هم در آستانه سفر دو روزه وی به آن شهر، از جمله محورهای برجسته ی روزنامه های امروز بود.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز شنبه 2 اسفند 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** قم، خشنود از روحانی
در ادامه سفرهای مسوولان دولتی به قم و در آستانه سفر رییس جمهوری به این استان، «محمد نهاوندیان» رییس دفتر رییس جمهوری نیز با حضور در این شهر با برخی از مراجع عظام تقلید دیدار و گفت و گو کرد که نکته ی برجسته ی این دیدارها، حمایت مراجع تقلید از سیاست های دستگاه اجرایی کشور بود.
روزنامه ی «شرق» با عنوان نخست قرار دادن «رایزنی در قم» به سراغ دیدار رییس دفتر رییس جمهوری با مراجع عظام قم رفت و درباره ی آن نوشت: محمد نهاوندیان، رییس دفتر رییس جمهوری، پنجشنبه و جمعه با تعدادی از مراجع تقلید در قم دیدار و گفت و گو کرد. این دیدارها در حالی صورت گرفته است که حسن روحانی، رییس جمهوری کشورمان به همراه کابینه خود برای انجام چهاردهمین سفر استانی هیات دولت، چهارشنبه در سفری دو روزه راهی استان قم می شود. بسیاری از تحلیل گران، علت این سفر را مقابله با جوسازی های یک جریان خاص علیه دولت در پایتخت مذهبی کشور ارزیابی می کنند.
روزنامه ی «ایران» هم در گزارشی با عنوان «استقبال گرم مراجع از نماینده دولت» دیدار رییس دفتر رییس جمهوری با مراجع قم را آبی بر آتش تندورها عنوان کرد و نوشت: نهاوندیان در شرایطی، پنجشنبه، پای به این شهر مذهبی گذاشته است که در روزهای اخیر برخی تندروها دغدغه های سیاسی و جناحی خود درباره مسائل مختلف و از جمله حوزه فرهنگی را به مواضع و خواسته های علما و مراجع نسبت داده اند. آنها با فضاسازی های رسانه ای خود می کوشند تا ادعای ناهمخوانی برخی برنامه ها و اقدام های دولت با دیدگاه ها و توصیه های علما و مراجع را القا کنند. اما فضای حاکم بر تبادل نظر رئیس دفتر روحانی با مراجع قم، حکایت از آن داشت که تندروها در تخریب اعتبار دولت نزد علما، توفیقی نداشته اند.
به نوشته ی ایران، نهاوندیان، هدف گذاری ها، دستاوردها و موانع دولت در حوزه هایی مانند فرهنگ، اقتصاد، بهداشت و درمان و مذاکرات هسته ای را برای میزبانان خود تشریح کرد و مراجع قم نیز با بیان دیدگاه ها و توصیه های خویش و قدردانی از تلاش دولت تدبیر و امید، تندروهایی را که مانع خدمت رسانی کابینه به مردم می شوند، مورد انتقاد قرار دادند.
«قم؛ خشنود از روحانی» هم عنوان نخست روزنامه ی «اعتماد» بود که در این گزارش آمده است: رفت و آمدهای دولتی ها به قم زیاد شده است؛ رفت و آمدهایی که هفته آینده به اوج خود خواهد رسید؛ زمانی که پایتخت مذهبی ایران میزبان رییس جمهوری و هیات همراهش خواهد بود. قم در حالی خود را برای این میزبانی آماده می کند که در روزهای آخر هفته های پیش، مقاماتی از دولت با حضور در این شهر به دیدار مراجع تقلید و آیات عظام شتافتند.
بنا بر این گزارش، نکته برجسته در سفر اخیر دولتی ها به قم حمایت مراجع تقلید از سیاست های دستگاه اجرایی کشور بود؛ حمایت هایی که در برخی موارد با انتقادات مطرح شده علیه دولت تفاوت و فاصله چشمگیری داشت.
عنوان نخست روزنامه ی «شهروند» هم «حمایت مراجع عظام از دیپلماسی هسته ای دولت» بود که در این گزارش به دیدارهای صورت گرفته اشاره کرد و نوشت: در آستانه سفر رئیس جمهوری به قم، محمد نهاوندیان، رئیس دفتر رئیس جمهوری، در سفری به قم با مراجع عظام دیدار و گفت وگو کرد. در این دیدار،آیت الله مکارم شیرازی، با ابراز رضایت از روند مذاکرات هسته ای، گفت مسأله مذاکرات تا به حال به صورت آبرومند پیش رفته و دعا می کنیم این مذاکرات به صورت آبرومند ادامه یابد، چه این مذاکرات به موفقیت برسد، چه موفقیتی حاصل نشود. آیت الله صافی گلپایگانی نیز با اشاره به زحمات و برنامه های دولت برای حل مسائل و مشکلات مردم گفت اطلاع داریم که دولت نسبت به مسائل مردم اهتمام، دغدغه و دلسوزی دارد.
به نوشته ی شهروند، آیت الله جوادی آملی نیز در این دیدار با اشاره به تلاش دنیای غرب و استکبار برای ارایه چهره خشن از اسلام، ملت و نظام جمهوری اسلامی در 35 سال گذشته گفت ملت ایران در تمام مراحل پس از انقلاب، چهره ای معتدل، عقلانی و عزتمند از خود ارایه داده است به طوری که امروز دنیا این ملت را با خصوصیات فوق می شناسد. این مرجع تقلید از دولت خواست تا از همه ظرفیت ها برای رونق در تولید استفاده کند.
روزنامه ی «اطلاعات» هم «حمایت مراجع عظام از عملکرد دولت و مذاکرات هسته ای» را عنوان نخست قرار داد و نوشت: آیت الله العظمی وحید خراسانی با ابلاغ سلام به رئیس جمهوری، خدمت به مردم و کشور را خدمت به ائمه معصومین(ع) دانستند و افزودند نیت رئیس جمهوری برای خدمت به مردم ایران خیر است ومن می دانم که دولت مسیر دشواری پیش رو دارد و برای شما و تمامی خدمتگزاران که خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار داده اید همواره دعا می کنم و این کشور مملکت امام زمان (عج) است و خدمت به این مردم و کشور خدمت به امام زمان (عج) است.
اطلاعات افزود: ایشان با ابراز خرسندی از سفر آینده رئیس جمهوری به قم، گفتند امیدوارم این سفر منشاء خیر و برکت برای استان و در عین حال موجب تقویت بیش از پیش ارتباط دولت با مرجعیت ، روحانیت و حوزه های علمیه شود. آیت الله العظمی مکارم شیرازی هم با ابراز رضایت از روند مذاکرات هسته ای، تصریح کردند: مسأله مذاکرات تا کنون به صورت آبرومند پیش رفته و دعا می کنیم این مذاکرات به صورت آبرومند ادامه یابد؛چه این مذاکرات به موفقیت برسد، چه موفقیتی حاصل نشود.
«محسن غرویان» مدرس حوزه علمیه قم هم در یادداشتی با عنوان «نگاه مثبت قم به دولت» که در روزنامه ی «آرمان» منتشر شد، نوشت: ایران جامعه ای است اسلامی و همیشه در طول تاریخ علما و مراجع از تاثیر قابل توجهی در میان مردم برخوردار بوده اند؛ از این رو می توان اشاره داشت که قم پایگاه مرجعیت و دیانت است لذا از آن جهت که دین در تارو پود این کشور و جامعه نقشی اساسی ایفا می کند و تاثیری عمده و سرنوشت ساز در مسائل سیاسی و اجتماعی دارد براین اساس به دلیل آنکه مراجع تقلید و علمای روحانی پیوندی ناگسستنی با امور دینی دارند و مظهر دین شناخته می شوند طبیعی است که از جایگاه و پایگاه خاصی در میان مردم برخوردار هستند و به قطعیت می توان اذعان داشت قدرت نفوذ بالایی هم در جامعه دارند.
به نوشته ی غرویان، گاه شاهدیم برخی افراد علیه دولت دست به شایعه سازی و دروغ پراکنی می زنند از جمله آنکه برخی اصرار دارند نشان دهند مراجع قم رابطه خوبی با دولت ندارند و از عملکرد دولت راضی نیستند این درحالی است که وقتی از نزدیک بر این روابط نظاره می شود درست نتیجه عکس شایعات به چشم می خورد؛ یعنی نگاه مثبت قم را به دنبال دارد همانطور که پیش از این نیز ذکر شد شاید مراجع تذکراتی را به مسئولین یادآور شوند اما روند کلی حرکت دولت را مثبت می دانند و هیچ مخالفتی هم تاکنون با اقدامات کلی دولت نداشته اند. نظر کلی مراجع نسبت به دولت مثبت است و حرکت دولت را سازنده و در راستای اعتلای کشور می دانند که این رویکرد مورد تائید همه مراجع است.
***حساس ترین بزنگاه مذاکرات
فرصت باقی مانده ی ایران و 6 کشور گروه 1+5 برای توافق هسته ای، مذاکرات را وارد مراحل سرنوشت ساز کرده و روند رایزنی های دوجانبه را رونق بخشیده است. در این میان تاکید «محمد جواد ظریف» بر توافق کامل از جمله موضوع هایی بود که امروز درصدر خبرها و مقاله های روزنامه ها قرار داشت که موافقان و مخالفان آن به طرح دیدگاه های خود پرداختند.
«تهدید ظریف به مرگ توافق» عنوان نخست روزنامه ی «قانون» بود که در این گزارش آمده است: دیپلماسی دولت همچنان زنده و پویاست. در همین راستا تیم مذاکره کننده هسته ای ایران به منظور انجام رایزنی های دوجانبه با هیأت آمریکایی (جمعه) راهی ژنو شد. البته ظریف این تیم را همراهی نمی کند و مردان مذاکره کننده هسته ای کشورمان به سرپرستی سید عباس عراقچی قرار است با وندی شرمن به گفت وگو درباره برنامه هسته ای ایران بپردازند.
در ادامه ی گزارش قانون آمده است: وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه مذاکرات هسته ای باید تا تیر ماه به توافق روی جزییات برسد، گفت اگر طرف مقابل زیاده خواهی کند، هیچ توافق کلی و جزیی نخواهد شد. این موضوع دیدگاه جدیدی نیست که جمهوری اسلامی مطرح کرده باشد؛ من نیز این دیدگاه را از ابتدا در وین داشته ام و اصرار هم کرده ام و حالا نیز باید کار را پیش ببریم و برای رسیدن به یک توافق، تلاش خواهیم کرد؛ البته یک اصل را نیز در مذاکرات داریم و آن نیز این است که روی هیچ چیز توافق نشده، مگر اینکه روی همه چیز توافق شود؛ این اصل را در اعلامیه ژنو نیز آورده ایم و لذا در این زمینه نگرانی نداریم.
روزنامه ی «خراسان» هم در گزارشی با عنوان «ظریف: توافق باید کامل باشد» به تاکید وزیر امور خارجه کشورمان بر اینکه مذاکرات باید تا تیر ماه 1394 به توافق بر روی جزییات برسد، اشاره کرد و به نقل از وی نوشت: نمی شود که در تیر ماه یک اعلامیه سیاسی داد و بعد منتظر باشیم تا بر روی جزئیات توافق شود؛ این طور یک روند بی انتها شروع می شود که به منفعت هیچ کسی نیست. اگر طرف مقابل اراده سیاسی داشته باشد، توافق حاصل می شود و اگر اراده نداشته باشد، هیچ توافقی؛ چه کلی و چه جزئی در کار نخواهد بود.
یکی از عنوان های برجسته ی روزنامه ی آرمان هم «حساس ترین بزنگاه مذاکرات» بود که در این گزارش به حساسیت بیشتر این دور از مذاکرات اشاره کرد و نوشت: همزمان با اولین روز آخرین ماه سال، سالی که مذاکرات هسته ای با فراز و نشیب های بسیاری طی این بازه زمانی رو به رو شد، برگی تازه و مهم در پرونده مذاکرات هسته ای ورق خورده و یکبار دیگر مذاکرات هیات های ایرانی و آمریکایی این بار با حضور مستقیم نماینده اتحادیه اروپا در ژنو سوئیس آغاز شد.
در ادامه ی گزارش آرمان آمده است: همزمان با این تحولات در عرصه رسمی مذاکرات، در حاشیه نیز تنور واکنش ها و اظهارنظرها داغ داغ بوده و دو طرف موافق و مخالف توافق هسته ای با نزدیکی به روزهای حساس ماه مارس بر حجم تکاپوی خود افزوده اند.
همچنین «احمد شیرزاد» کارشناس امور بین الملل در سرمقاله ی روزنامه ی آرمان با عنوان «طرفین خواستارامضای توافق» نوشته است: در یک ماه اخیر در پرونده هسته ای اتفاق جدیدی صورت نگرفته چنانکه اتفاقات رخ داده بیشتر در حاشیه بوده است. بافت تازه کنگره آمریکا وضع مذاکرات را پیچیده تر کرده و کار برای دولت آمریکا دشوارتر از قبل شده است. دولت آمریکا از این پس از جانب خود سخت تر می تواند درمورد توافق با ایران تصمیم گیری کند. در ایران نیز بحث و گفت وگو کماکان ادامه دارد و جریانات مختلف سیاسی موضع خود را درمورد مذاکرات اعلام می کنند. نکته مهم اینکه دو طرف بیش از اینکه نگران به نتیجه رسیدن مذاکرات باشند در این فکر هستند که برای واکنشهای داخلی خود چه پاسخی داشته باشند که همین موضوع، کار را تاحدودی پیچیده کرده است. به عبارت دیگر مذاکره کنندگان ایرانی و آمریکایی می دانند اگر از صحنه مذاکرات با توافق بازگردند، به جای اینکه مورد استقبال واقع شوند ممکن است از طرف رقبای خود با خرده گیری مواجه شوند و به هر گوشه ای از این توافق خرده ای گرفته شود.
در مقابل این یادداشت، «محمد صرفی» با انتشار یادداشتی با عنوان «یک میز و هفت اشتباه» در ستون «یادداشت روز» روزنامه ی «کیهان» نوشته است: در مذاکرات هسته ای میان ایران و گروه 1+5 هفت محاسبه غلط وجود دارد که اغلب این محاسبات اشتباه هم مربوط به آمریکایی ها است. این که تحریم ها ایرا ن را پای میز مذاکره آورده است یا ایران تا ابد پای میز مذاکره می ماند یا شکست مذاکرات فاجعه بار است یا دست ایران بسته است یا توافق نهایی حلال مشکلات ایران است از جمله محاسبات غربی ها در خصوص مذاکرات هسته ای به شمار می رود که آنان با تکیه بر همین محاسبه غلط، گمان می کنند با اعمال فشار بیشتر می توانند سطح امتیازات خود را در توافق احتمالی بالا ببرند.
صرفی در پایان تاکید کرد که ذکر این نکته نیز ضروری است که برخی جریانات داخلی در شکل دهی به محاسبات و تصورات غلط واشنگتن نقشی غیرقابل انکار دارند. همه این جریانات را نباید با یک چوب راند. از ساده لوحان خوش خیال گرفته تا وطن فروشان در این طیف قابل مشاهده هستند. تحلیل و بررسی اهداف و اقدامات این طیف داخلی، خود موضوعی جداگانه است و فرصتی دیگر می طلبد.
*** آغاز موج جدید بارش ها
موج تازه بارش ها در کشور و کاهش شدید دما در برخی استان ها، از خودنمایی زمستان در واپسین روزهای عمر و رونمایی از آخرین توانایی هایش خبر می دهد.
به همین بهانه روزنامه ی «ابتکار» در گزارشی با عنوان «زمستان در وقت اضافه» به نقل از سازمان هواشناسی کشور نوشت: روز گذشته در اکثر استان ها بارش باران و در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف مردم ساکن نیمه غربی کشور را به ادامه بارش های زمستانی امیدوار کرد. امروز بتدریج از میزان بارش ها در نواحی مرکزی و نیمه غربی کشور کاسته می شود و در روز یکشنبه این بارندگی ها مناطق واقع در جنوب شرق کشور را در بر می گیرد و بیشترین شدت بارش ها طی امروز و فردا برای نیمه شرقی و نوار شمالی کشور پیش بینی می شود و طی سه روز آینده دریای خزر مواج و طوفانی خواهد بود. انتظار داریم در تهران بارش ها تدریجا شدت بگیرد؛ به طوری که فردا تهران سپیدپوش شود و تهرانی ها روی برف قدم بزنند. بیشینه دمای تهران دیروز 10 درجه و امروز صبح 9 درجه و همچنین کمینه دمای امروز چهار درجه و یکشنبه به صفر یا زیر صفر خواهد رسید.
روزنامه ی «جمهوری اسلامی» هم با انتشار عکسی از منظره یی زمستانی و پربرف و گزارشی با عنوان «بارش برف و باران در نیمی از استان های کشور» به سراغ موج جدید بارش باران و برف رفت و نوشت: از بعداز ظهر امروز شدت بارندگی ها در بیشتر مناطق کشور افزایش می یابد و سواحل شمال و شمال غرب کشور شاهد بارش برف خواهد بود. همچنین فردا به تدریج از مقدار بارش های نیمه غربی کاسته می شود. فردا نیز این بارندگی ها جنوب شرق کشور را در برخواهد گرفت و طی دو روز آینده در نیمه شرقی کشور بارش ها شدت می گیرد و ساکنان نوار شمالی کشور در این ایام بارش های خوبی را شاهد خواهند بود.
در این میان روزنامه ی «جوان» هم علاوه بر دادن نوید بارندگی در کشور، از «هشدار خشکسالی در روزهای بارانی» خبر داد و نوشت: زمستان پر آب و برف سال گذشته هرچند نوید بخش پرکشیدن بی آبی و خشکسالی از سال 93 بود، اما نه تنها چنین پیش بینی ای محقق نشد بلکه کشور را در بحران آب فرو برد. امسال نه تنها شباهتی به سال گذشته ندارد بلکه چراغ های خطر را از همین روزها برای صنعت آب کشور روشن کرده است.
به گزارش جوان، برخلاف پیش بینی های سازمان هواشناسی در باره بارش برف و باران در تهران، زمستان 93 را باید «گرم ترین» زمستان کشور طی چند دهه اخیر نامید، مدیران وزارت نیرو نگران ترین مردمان ایران در این وضعیت هستند زیرا به خوبی می دانند تابستان 94، اوج بحران آبی کشور خواهد بود، بنابراین گزارش اگر چه احتمالاً امروز در تهران و 19 استان دیگر شاهد برف خواهید بود اما بارندگی های این روزها نمی تواند تشنگی دشت ها و نیاز آب شهر های کشور را با این مدل مصرف تأمین کند، لذا بحران کم آبی جدی تر از آن است که فکر می کنیم.
جوان در ادامه نوشت: بر اساس آمار اعلام شده، وسعت پوشش برفی امسال 160 هزار کیلومتر مربع برآورد شده که این رقم سال گذشته 205 هزار کیلومتر مربع بوده است، به بیان ساده تر وسعت پوشش برفی کشور نسبت به سال گذشته 20 درصد کاهش داشته است. همچنین میانگین بارش در کشور 92 میلیمتر است که سال گذشته این رقم 214میلیمتر بوده است، بنابراین 26درصد کاهش بارش نسبت به پارسال تاکنون ثبت شده است.
***جامعه دین دار لاجرم باید آزاد باشد
آیت الله «سیدحسن خمینی» یادگار امام و عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در شصت و نهمین اجلاس شورای مرکزی این دانشگاه با بیان اینکه مردم در مسیر انقلاب چندین خواسته تاریخی داشتند، اذعان داشت مهم ترین خواسته هایی که مردم بیش از 50سال پیش در مسیر انقلاب داشتند، استقلال و آزادی بود؛ موضوعی که روزنامه های امروز این بخش از سخنان وی را بازتاب قرار دادند.
«استقلال منهای آزادی رهگشا نیست» عنوان گزارش روزنامه ی آرمان بود که در این گزارش به نقل از یادگار امام نوشت: روزهایی بر این مملکت گذشته است که هیچ تصمیمی نه تصمیمات درمورد تغییر نخست وزیر و صدراعظم بلکه تصمیمات بسیار جزئی تر جز با تائید سفارتخانه های خارجی در کشور گرفته نمی شد. استقلال، آزادی و معنویت و دینداری خواسته هایی بود که در دوران مشروطه موردتوجه قرار نگرفت. چنانچه به تاریخ نگاه کنیم متوجه می شویم که این سه خواسته مهم در طول 200سال گذشته مطلوب مردم ایران بوده است اما حرکت های اجتماعی و سیاسی همواره به نوعی بر یکی از این سه خواسته پافشاری کرده و ابعاد دیگر کمتر مورد توجه قرار می گرفتند. اما انقلاب اسلامی نقطه تلاقی میان خواسته های مردم بود. انقلاب اسلامی در هنگام آغاز خود و در شرایط آن دوران به آمریکا و بلافاصله به شوروی «نه» گفت که در نظام دو قطبی آن دوران به نوعی انتحار سیاسی بود.
روزنامه ی شرق هم در گزارشی با عنوان «بدون آزادی دینداری ممکن نیست» به بازتاب سخنان سید حسن خمینی پرداخت و نوشت: یادگار امام در مراسم اختتامیه شصت ونهمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاداسلامی، با اشاره به استقلال، آزادی و معنویت به عنوان سه خواسته ملت ایران در انقلاب اسلامی گفت: مشکل آزادی را با وامدارشدن به دیگران نمی توان حل کرد، از سوی دیگر اگر در دوره ای استقلال پررنگ می شود، نباید فراموش کرد که استقلال بدون آزادی ممکن نیست. همچنین ممکن است دین داران به سمت دین داری بروند و فراموش کنند که بدون آزادی دین داری هم ممکن نیست.
به نوشته ی شرق، یادگار امام با بیان اینکه جامعه دین دار لاجرم باید آزاد، مستقل و پیشرفته باشد، یادآور شد انقلاب اسلامی نقطه تلاقی این خواسته هاست و رمز توفیق آن نیز پیگیری همین آرمان هاست. این انقلاب از یک سو به شدت استقلال خواه است و وقتی در جهان دوقطبی هم به آمریکا و هم به شوروی نه می گوید، یک التهاب سیاسی است؛ اما از سوی دیگر انقلابی آزادی خواهانه و به شدت ضداستبداد است. اصولا روح انقلاب اسلامی استبدادستیز و دینی است و نگاه به آینده دارد.
*** هفتمین کنگره سراسری حزب اراده ملت و حاشیه های آن
اصلاح طلبان و اعتدال گرایان علی رغم کارشکنی های صورت گرفته در کنگره ی «اراده ملت ایران» و همایش «اعتدال و توسعه» گردهم آمدند؛ موضوعی که برخی روزنامه ها به بازتاب آن پرداختند.
گزارش میدانی روزنامه ی اعتماد با عنوان «حلقه های گعده های اعتدال» منتشر شد که در این گزارش ضمن بازتاب قرار دادن حاشیه های نشست اصلاح طلبان و اعتادالگرایان، به اهداف برگزاری این نشست اشاره کرد و نوشت: روزهای پنجشنبه و جمعه گذشته برای اصلاح طلبان و اعتدالگرایان پر خبر سپری شد. حزب اعتدال و توسعه آن طور که پیش تر محمدباقر نوبخت، دبیرکل این حزب وعده داده بود فعال شد و همایشی سراسری برگزار کرد. به فاصله یک روز پس از آن هم هفتمین کنگره حزب اراده ملت با سخنرانی چهره های شاخص اصلاح طلب به انجام رسید. اصلاح طلبان و اعتدالگرایان امروز حامیان دولتی هستند که در خرداد ٩٢ توانستند با اتکا بر آرای مردمی آن را بر مسند قدرت بنشانند. فصل مشترک سیاست ورزی برای هر دو گروه جلوگیری از گسترش نفوذ و در مرحله بعد کاهش قدرت نیروهای تندرو است.
به نوشته ی اعتماد، فصل مشترک سیاست ورزی برای هر دو گروه جلوگیری از گسترش نفوذ و در مرحله بعد کاهش قدرت نیروهای تندرو است. از این رو برای انتخابات آتی مجلس هم یک هدف مشترک و روشن دارند: شکل گیری مجلسی با کمترین تندرو و افراطی. مجلسی که بتواند به روحانی کمک کند تا ضمن بی اثر کردن اثرات مخرب سیاست های دولت قبل، اهداف توسعه ای را نیز در پیش گیرد.
روزنامه ی «کار و کارگر» هم در گزارشی با عنوان «توسعه سیاسی با افراط و تفریط راه به جایی نمی برد» به پیام رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به همایش حزب اعتدال و توسعه اشاره کرد و نوشت: آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی به همایش حزب اعتدال و توسعه گفت اعتدال و توسعه دو واژه ساده اند اما به خاطر بار معنایی آنها در جامعه و اهمیت شان برای امروز و آینده کشور وارد ادبیات سیاسی شده اند و ارتباط آنها با جامعه ایرانی که انقلاب اسلامی را به عنوان اولین نظام مبتنی بر ساختار مکتب اهل بیت (ع) به ارمغان آورده به گونه ای است که دستیابی به توسعه همه جانبه جز با انتخاب شیوه اعتدال در همه شوون فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و حتی عبادی میسر نخواهد بود. کاروکارگر در ادامه به نقل از هاشمی رفسنجانی نوشت: انتخاب عنوان اعتدال و توسعه برای نامگذاری یک حزب و فعالیت های آن در جامعه ایرانی نشان می دهد که موسسین به این نکته توجه داشته اند و مطمئنا جوانان عضو و هوادار نیز باید فعالیت های خویش را بر محور اعتدال تنظیم نمایند تا هم وفاداری به مرامنامه حزب را رعایت کرده باشند و هم بر اندیشه های حاکمیتی اسلام تاکید و در راه ترویج آن تلاش نمایند.
روزنامه ی «مردم سالاری» هم «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ؛ اصلی ترین نهاد برای فعالیت سیاسی اصلاح طلبان» را عنوان گزارش خود قرار داد و نوشت: هفتمین کنگره سراسری حزب اراده ملت ایران(حاما) دیروز علی رغم کارشکنی های صورت گرفته و تغییر محل برگزاری در تالار همایش های فرهنگ و هنر تهران برگزار شد. در ابتدای مراسم پس از ارائه گزارش احمد حکیمی پور دبیرکل حزب اراده ملت، پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی به هفتمین کنگره حزب اراده ملت قرائت شد.
مردم سالاری در ادامه به سخنرانان این همایش اشاره کرد و نوشت: حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنه ای دبیرکل مجمع نیروهای خط امام (ره) یکی از سخنرانان این همایش گفت مهمترین رکن یک نظام مردم سالار، حفظ و رعایت بازی های سیاسی است و این قواعد باید مو به مو مورد ملاحظه قرار گیرد چرا که خارج شدن از قواعد، باعث خارج شدن اوضاع امور می شود. وظیفه جامعه مردم سالار این است که اندیشه ها را پرورش دهد و ما آنها را عرضه کنیم. چرا که مردم بهترین انتخاب کنندگان هستند و خوب ها را انتخاب می کنند.
«نگاه های جنسیتی را در شایسته سالاری کنار بگذاریم» هم میان تیتر گزارش روزنامه ی مردم سالاری بود که در آن به نقل از فایزه هاشمی نماینده دوره پنجم مجلس شورای اسلامی آمده است: ما اگر درباره اعتدال، تدبیر و احزاب حرف می زنیم باید به نقش و جایگاه بانوان توجه داشته باشیم. اما متأسفانه جایگاه بانوان به خصوص در امور سیاسی و مدیریتی مغفول مانده است. احزاب به صورت سنتی تعدادی از خانم ها را در انتخابات های مختلف در فهرست خود قرار می دهند و وقتی مقایسه می کنیم تعداد نمایندگان خانم در هر دوره ای کاهش پیدا کرده است. از احزاب خواهش می کنم به خانم ها توجه بیشتری داشته باشند و خانم های بیشتری را در لیست های شان قرار دهند. اگر ملاک ما شایسته سالاری است باید نگاه های جنسیتی را کنار بگذاریم چرا که بسیاری از خانم ها از آقایان موفق تر عمل می کنند.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9294**2054
02/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
قم؛ خشنود از دولت روحانی/پشتيبانی مراجع تقليد از مذاكرات هستهای
قم خشنود از دولت روحانی پشتيبانی مراجع تقليد از مذاكرات هستهای نكته برجسته در سفر اخير دولتيها به قم حمايت مراجع تقليد از سياستهاي دستگاه اجرايي كشور بود حمايتهايي كه در برخي موارد با انتقادات مطرح شده عليه دولت تفاوت و فاصله چشمگيري داشت آفتاب رفت و آمدهاي دولتيها بهعناوین روزنامههای صبح امروز هفته خبرساز مذاکرات هستهای/قم؛ خشنود از روحانی/جاسوسی آمریکا از میلیاردها سیم کا
عناوین روزنامههای صبح امروزهفته خبرساز مذاکرات هستهای قم خشنود از روحانی جاسوسی آمریکا از میلیاردها سیم کارتبرخی از روزنامههای صبح امروز کشور مهمترین عناوین خبری خود را به مطالبی چون هفته خبرساز مذاکرات هستهای قم خشنود از روحانی و جاسوسی آمریکا از میلیاردها سیم کارت اختصاصاز پرونده ميم.ر تا پرونده ميم.ه/ قم خشنود از روحانی/
مهمترین عناوین روزنامه های شنبه از پرونده ميم ر تا پرونده ميم ه قم خشنود از روحانی ساخت 400 هتل 5 ستاره در ایران صرافان فقط نظارهگرند جولان پررنگ دلالان در بازار ارز اسامی۳۰ نماینده مجاز واردکننده خودرو اعلام شد گزارش توکلی به مردم بودجه 94 نفتیتر شده است و به گزاروحانی به جمع راهپیمانان تهرانی پیوست
سی و هفتمین بهار انقلاب ۷ روحانی به جمع راهپیمانان تهرانی پیوست شناسهٔ خبر 2493585 چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۹ سیاست > سایر رئیس جمهور کشورمان با حضور در مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در جمع راهپیمانان تهران حاضر شد به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور- روحانی: با شما هم نفسم/زدودن غبار اولویتی جدی
رییس جمهوری درپیامی به مردم خوزستان روحانی با شما هم نفسم زدودن غبار اولویتی جدی اهواز- ایرنا- رییس جمهوری در پیامی به مردم خوزستان گفت با شما هم نفسم از وزیر بهداشت هم خواسته ام که به بیماران عزیز و آسیب دیدگان رسیدگی ویژه کنند و سازمان مدیریت و برنامه ریزی هم موظف شده اعتبانامه محسن رضایی به روحانی در باره آلودگی هوای جنوب کشور
نامه محسن رضایی به روحانی در باره آلودگی هوای جنوب کشور محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نامهای به دکتر حسن روحانی رئیس جمهور پیشنهاداتی برای گذر از این بحران ارائه نمود به گزارش نامه نیوز متن کامل این نامه بدین شرح است جناب آقای دکتر روحانیریاست محترم جمهوری اسلامیفجر ۳۷، ضربه متقابل ملت/۳۳ روحانی ﺑﻪ جمع باشکوه راﻫﭙﯿﻤﺎﯾﺎن ۲۲ ﺑﻬﻤﻦ ﭘﯿﻮﺳﺖ
فجر ۳۷ ضربه متقابل ملت ۳۳روحانی ﺑﻪ جمع باشکوه راﻫﭙﯿﻤﺎﯾﺎن ۲۲ ﺑﻬﻤﻦ ﭘﯿﻮﺳﺖرئیسﺟﻤﻬﻮر دﻗﺎﯾﻘﯽ ﻗﺒﻞ در ﺗﻘﺎﻃﻊ خیابان شهید نواب صفوی ﺑﻪ ﺳﯿﻞ ﺧﺮوﺷﺎن و غرورآفرین ﻣﺮدم ﭘﯿﻮﺳﺖ و ﻫﻤﺮاه آﻧان به ﺳﻮی ﻣﯿﺪان آزادی ﻣﯿﻌﺎدﮔﺎه راﻫﭙﯿﻤﺎﯾﯽ ۲۲ ﺑﻬﻤﻦ در ﺣﺎل ﺣﺮﮐﺖ اﺳﺖ به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس ححضور روحانی در راهپیمایی 22 بهمن/ پرچم آمریکا در دانشگاه شریف به آتش کشیده شد
حضور روحانی در راهپیمایی 22 بهمن پرچم آمریکا در دانشگاه شریف به آتش کشیده شد سیاست > احزاب و شخصیتها - مهر نوشت رئیس جمهور کشورمان با حضور در مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در جمع راهپیمانان تهران حاضر شد حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان لحظاتی پیش ازروحانی: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بیشتر از سالهای قبل است
سی و هفتمین بهار انقلاب ۹ روحانی حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بیشتر از سالهای قبل است شناسهٔ خبر 2493599 چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۹ سیاست > دولت رئیس جمهور با بیان اینکه حضور مردم در راهپیمایی امسال ۲۲ بهمن بیش از سالهای گذشته است اظهار داشت مردم ایران برای عبور از«من روحانی هستم 2» منتشر شد
رضوانیه خبر داد من روحانی هستم 2 منتشر شد مستند سیاسی که در حمایت از تیم مذاکره کننده ایران ساخته شده و تاکنون تن به اکران نداده به پیشواز توافق خوب رفت به گزارش جام نیوز به نقل از ایلنا کارگردان «من روحانی هستم ۲» بخشهایی از مستند سیاسی خود را مننامه محسن رضایی به روحانی؛ از بحران اهواز عبور کنید
وضعیت غرب کشور همچنان قرمز است نامه محسن رضایی به روحانی از بحران اهواز عبور کنید با توجه به بحرانی بودن وضعیت ساکنان این منطقه و دشوار شدن تنفس و مختل شدن زندگی در این استان محسن رضایی در نامهای به حسن روحانی تدابیری را برای گذر از این بحران پیشنهاد قابل تامل ارائه نمود بهپیشنهاد محسن رضایی به روحانی برای مقابله با ریزگردها در خوزستان
چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۲ محسن رضایی در نامهای به رییسجمهور پیرامون موضوع ریزگردها پیشنهاد کرد پنج درصد از کلیه درآمدهای حاصل از نفت و گاز استان برای حل مشکلات توسعهای استان خوزستان اختصاص یابد به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا در متن این نامه خطاب به رئیس جمهور آمده استپیام صریح روحانی به اوباما: نوبت شماست/ فرصت را مغتنم بشمار
نگاه رسانههای فارسی زبان غربی به سخنان رئیس جمهور ایران پیام صریح روحانی به اوباما نوبت شماست فرصت را مغتنم بشمار حجت الاسلام حسن روحانی در حال حاضر پیشرفتهای خوبی حاصل شده هر چند با توافق نهایی فاصله داریم ایران گامهای لازم را برداشته است و اکنون نوبت طرف مقابل است کهروحانی به مردم خوزستان: با شما هم نفس ام
روحانی به مردم خوزستان با شما هم نفس امصفحه اینستاگرام منتسب به حسن روحانی رییس جمهور پیامی خطاب به شهروندان استان خوزستان منتشر کرده است این پیام با این جمله آغاز می شود با شما هم نفسام صفحه اینستاگرام منتسب به حسن روحانی رییس جمهور پیامی خطاب به شهروندان استان خوزستا«من روحانی هستم 2» منتشر شد |اخبار ایران و جهان
من روحانی هستم 2 منتشر شد کارگردان من روحانی هستم ۲ بخشهایی از مستند سیاسی خود را منتشر کرد و از یک تغییر مهم در عنوان این فیلم خبر داد کد خبر ۴۷۴۵۷۹ تاریخ انتشار ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰ ۱۰ - 11 February 2015 کارگردان من روحانی هستم ۲ بخشهایی از مستند سیاسی خود را منگفتگوی تلفنی روحانی با استاندار خوزستان
گفتگوی تلفنی روحانی با استاندار خوزستان حجت الاسلام حسن روحانی در این گفت وگو از عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان خواست تا ضمن همکاری مستمر با کارگروه رفع آلودگی هوا در دولت پیشنهادهای لازم را پس از مشورت با نخبگان و مدیران دستگاهها برای مقابله با بروز و آثار این پدیده زیست محیاظهارات روحانی در جمع سفرای خارجی
اظهارات روحانی در جمع سفرای خارجی حجتالاسلام حسن روحانی عصر سهشنبه و در جمع سفرا روسای نمایندگیهای خارجی و سازمانهای بینالمللی گفت تصمیم و اراده دولت و ملت ایران بر همکاری مشترک میان ایران و سایر کشورها به منظور توسعه علمی و اقتصادی است مهر رییس جمهور گفت در ماههای-
سیاسی
پربازدیدترینها