محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842807238
ناگفتههای فرشیدی از دیدار خصوصی با احمدینژاد
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
ناگفتههای فرشیدی از دیدار خصوصی با احمدینژاد محمود فرشیدی۴۳۱ «برای ثمرههاشمی سخت بود که خبر خروج من از کابینه را اعلام کند، گفتم خبری که میخواهید بگوید از خبر مرگ سختتر نیست، پس از اینکه روحیه گرفت گفت: فلانی (رئیسجمهور) گفت استعفا دهید من هم فردای آن روز در جلسه خصوصی با احمدینژاد گفتم: با همین رویهای که پیش میروید من نگران هستم بعداً با خط ولایت زاویه پیدا کنید، برای احمدینژاد این جمله تعجبآور بود».
به گزارش فرهنگ نیوز، محمود فرشیدی اولین وزیر آموزشوپرورش در دولت نهم بود، هماکنون مؤسس و دبیر کانون تربیت اسلامی است، برای گفتگو به دفتر وی دعوت شدیم.
او ترجیح میدهد زیاد پیرامون نحوه برکناری خود از کابینه نهم سخن نگوید ازاینرو مختصر ناگفتههایی از برکناری خود بیان کرد و با اشاره به اینکه ثمرههاشمی بهعنوان رابط خبر برکناری وزرا را اعلام میکرد، یادآور شد: در جلسه روز استعفای خود به احمدینژاد گفتم: «با همین رویهای که پیش میروید من نگران هستم که بعداً با خط ولایت زاویه پیدا کنید»، برای وی این جمله تعجبآور بود.
وی با اشاره به اینکه هماکنون وزرای احمدینژاد دیگر تمایل همکاری با او را ندارند، میگوید: در دولت نهم نیز فاصله با خط ولایت دیده میشد، وقتی وزرا مستقیماً یا بهطور طبیعی با مقام معظم رهبری دیدارهایی داشتند گلهمند بود. وی (احمدینژاد) فکر میکرد واسطه فیض باید خود او باشد. یا مثلاً شورای فرهنگی تشکیل شد و آقای مشایی در رأس آن بود و وزرایی که در آن شورا عضویت داشتند، «وزیر علوم، بنده، آقای صفار بودند» ما میگفتیم اگر میخواهید فعالیت فرهنگی کنید بیاییم ببینیم دغدغههای فرهنگی رهبری چیست؟ آن دغدغهها را مبنا قرار دهیم و برنامهریزی کنیم ولی آقای مشایی حرفهای دیگری میزد، مثلاً اول فعالیت دولت است، این حرفها چیست و کدهای اینجوری مطرح میکرد.
دبیر کانون تربیت اسلامی همچنین معتقد است احمدینژاد با نقاط مثبت و منفی که از خود بهجا گذاشته به مردم خدمت کرده است و دیگر نباید به فکر بازگشت باشد، باید فضا را برای دیگران فراهم کند تا آنها هم بتوانند در مسئولیت اجرایی کشور قرار بگیرند و به مردم خدمت کنند.
فرشیدی که دو سال در کابینه نهم حضور داشت شناختی کافی و کاملی از محمود احمدینژاد و محمدرضا رحیمی دارد، وی در خصوص نامهنگاری رحیمی به احمدینژاد گفت: دغدغه امروز مردم این نامهنگاریها نیست، دغدغه مردم رفع مشکلات اقتصادی و توجه به اقتصاد مقاومتی است اما رسیدگی به پرونده محمدرضا رحیمی سند افتخاری برای قوه قضائیه شد. البته ما الآن پرونده بزرگتری هم داریم و گفته میشود فشارهای زیادی اعمال میشود که آن پرونده لوس شود، بالاخره فشار دارد وارد میشود اما مردم انتظار دارند عدالت اعمال شود.
وزیر اسبق آموزشوپرورش درعینحال تأکید کرد: اگر قوه قضاییه و حتی رسانهها در آن زمان پیگیری میکردند شاید این موضوع (پرونده رحیمی) در همان زمان رسیدگی میشد و به نتیجه میرسید.
وی پس از تشکیل شورای همگرایی اصولگرایان به دعوت حجتالاسلام سیدرضا تقوی به این جمع پیوست و آنطور که میگوید در جلسات به صورت منظم شرکت میکند و باید از نفس تشکیل چنین جلساتی هم استقبال کرد.
عضو شورای همگرایی اصولگرایان با بیان اینکه ساختار این شورا انتخاباتی نیست، توضیح داد: تجربه گذشته نشان داد هرکسی راه خود را دنبال کند وحدت ایجاد نمیشود، در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری دیدیم آقای عارف کنار کشید و با کنارهگیری خود وحدتی را به نمایش گذاشت، اما از اصولگرایان انتظار بیشتری میرفت. بزرگان ما احتیاج دارند به اینکه یک شورای حکمیت به آنها تکلیف کند و بگوید «الآن تکلیف است بمانید یا بروید». البته از این عدم تمکین، آیتالله مهدویکنی ـ که خدا بر درجات ایشان را بیفزاید ـ خوندل خورد اما بااینحال بعضی دوستان تمکین نکردند و درنهایت ضربه خوردند و این ضربه هم به تفکر اصولگرایی وارد شد.
«معتقدم شورای حکمیت تشکیل شود تا این شورا به افراد بگویند «بمانید و یا بروید» ولی شورای همگرایی فقط فلسفه انتخاباتی ندارد و باید در زمینههای دیگر هم در جهت وحدت و همگرایی اصولگرایان حرکت کند، ما در حال حاضر موضوع مهمی همچون اقتصاد مقاومتی را پیش رو داریم».
وی از این گفته خود نتیجه گرفت: ما منویات رهبری را شاهد هستیم که در نگاه بلند انقلاب، رهنمودهایی میدهند اما برخی از آنها پیگیری نمیشود نمونه آن اقتصاد مقاومتی است یا در عرصه فرهنگی ایشان رهنمودهایی میدهند، باید موردتوجه و اهمیت قرار گیرد؛ بنابراین کسانی باید باشند تا این رهنمودها را به مطالبه مردم تبدیل و آنقدر پیگیری کنند تا محقق شود ازاینرو هر مسئول دولتی یا مسئول دستگاه دیگر در جهت تحقق این فرمایشات حرکت کند اما نیاز به کسانی هم داریم تا آن فرمان رهبری را به زبان ساده و عملیاتی ترجمه و پیگیری کنند. من میخواهم بگویم شورای همگرایی اصولگرایان همین نگاه بلند را دارد، این شورا خیلی فراتر از انتخابات است.
بخش اول گفتگوی «نماینده» با فرشیدی در خصوص نحوه عملکرد فانی در وزارتخانه آموزشوپرورش بود. بخش دوم (پایانی) گفتگوی «نماینده» با محمود فرشیدی بدین شرح است:
آقای فرشیدی شما معتقد هستید الآن دیگر برخی از وزرای احمدینژاد تمایل ندارند با وی همکاری کنند، حتی حضور آنها در جلسات شورای همگرایی اصولگرایان هم بهمنزله نزدیکی با رئیسجمهور سابق نیست به چه دلیل وزرای دولت نهم و دهم تمایلی برای همکاری با محمود احمدینژاد ندارند؟
روندی که آقای احمدینژاد در مدیریت در پیش گرفت هر چه جلوتر میرفتیم شتاب بیشتری پیدا میکرد یعنی ایشان (احمدینژاد) فاصلهای با خط ولایت پیدا کرد، اگر از قبل هم بود آشکار نبود ولی به هر صورت بعداً آشکار شد. بنده به خود احمدینژاد در جلسه خصوصی (وقتی روز استعفای من بود) گفتم: با همین رویهای که پیش میروید من نگران هستم که بعداً با خط ولایت زاویه پیدا کنید، برای وی این جمله تعجبآور بود ولی واقعاً این قضیه را در آن دوره میدیدم. وقتی وزرا مستقیماً یا بهطور طبیعی با مقام معظم رهبری دیدارهایی داشتند گلهمند بود او (احمدینژاد) فکر میکرد واسطه فیض باید خود او باشد.
در دولت نهم هم نادیده گرفتن فرمایشات رهبری اعمال میشد؟ برخی از اعضای کابینه معتقدند دولت نهم بی حاشیه و در اصل، دولتِ کار بود اما دولت دهم وارد حاشیهسازیها شد
در آن دوره هم قرینهها دیده میشد همینکه عرض میکنم چرا رفتید گزارش دادید، این یعنی چه؟ یا مثلاً شورای فرهنگی تشکیل شد و آقای مشایی در رأس آن بود و وزرایی که در آن شورا عضویت داشتند، «وزیر علوم، بنده، آقای صفار بودند» ما میگفتیم اگر میخواهید فعالیت فرهنگی کنید بیاییم ببینیم دغدغههای فرهنگی رهبری چیست؟ آن دغدغهها را مبنا قرار دهیم و برنامهریزی کنیم ولی آقای مشایی حرفهای دیگری میزد، مثلاً اول فعالیت دولت است، این حرفها چیست و کدهای اینجوری مطرح میکرد یا در همین راستا میتوان به ارتباط با روحانیت یا رفع دغدغههای مراجع عظام اشاره کرد. اگر کسی در خط رهبری و روحانیت باشد میفهمد وقتی مطلبی مبنی بر حضور خانمها و دختران در استادیوم مطرح میشود این موضع کاملاً با مواضع دیگران متفاوت است.
** احمدینژاد دورهای مسئولیت اجرایی را بر عهده داشت هماکنون باید فضا برای دیگران فراهم شود
آقای زریبافان معتقد است اگر احمدینژاد کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری و یا مجلس شود سرنوشت هاشمی رفسنجانی را پیدا میکند، آیا دیدگاه او را در قبال آینده سیاسی احمدینژاد قبول دارید؟
به نظر من بهجای اینکه انسانها برای ما مهم باشند تفکرات و جریان فکری موردتوجه قرار گیرد ازاینرو قائم به افراد نباشیم. اگر اینطور نگاه کنیم خیلی راحتتر میتوانیم نسبت به قضیه آقای احمدینژاد هم قضاوت کنیم. یک دورهای ایشان در عرصه اجرا ورود پیدا کرد و از خود نقاط مثبت و ضعف بهجا گذاشت، مثل همه انسانهای دیگر ولی به نظر من وقتی کسی خود را آماده میکند برای اینکه در عالیترین سمتهای اجرایی کشور قرار گیرد باید آمادگی این را هم داشته باشد روزی از این سمت پایین میآید، اگر این میز ماندنی بود به تو نمیرسید. میخواهم بگویم انسان نباید ازخودبیگانه شود بنابراین باید مدام به خودش یادآوری کند «من آمدهام برای نوکری و نباید با دنیا، دین مردم قهر کند.» به یاد دارم در همان دوره (۸۴) احمدینژاد حرفی زد با این مضمون «به من گفتند به درد ریاست جمهوری نمیخورم، به درد نوکری مردم که میخورم». به اعتقاد بنده افرادی که دو، سه بار رأی آوردند شاید در دورههای دیگر رأی نیاورند چرا که مردم فکر میکنند به این افراد یکبار رأی دادند بنابراین دیگر رأی نمیدهند بالاخره هرکسی شانس خود را امتحان و خدماتی انجام داده است دیگر باید به خدا واگذار کند البته من نمیخواهم بگویم اصلاً انسانها با سیاست قهر کنند ولی امام جمله قشنگی دارند، ایشان فرموده بودند «اگر میخواهید ببینید اخلاص دارید ببینید کار خوبی را که خودتان انجام میدهید خوشحال میشوید آیا دیگران هم کار خوب انجام میدهند خوشحال میشوید؟» ما باید آرزو کنیم که بههرحال افراد دیگری بیایند و کارهای خوب کنند، ما هم هدایت و راهنمایی کنیم و هر چیزی به نظرمان رسید پشتیبانی کنیم
پس معتقد هستید احمدینژاد در دورهای آمد و با نقاط مثبت و منفی خدمت کرد و باید در حال حاضر فضا را برای دیگران فراهم کند تا در مسئولیت قرار گیرند
بله، افراد باید در زمان خود خدمت کنند و بعد هم بپذیرند که دوره «من» تمام شده است. این موضوع هم مختص به آقای احمدینژاد نیست در اصل روسای جمهور سختشان بود کنار بروند. این نوع تفکر خوب نیست چراکه انسان کم کم به تفکر سلطنتی میرود یعنی «من» که نیستم اما پسر من باشد، قبیله «من» و خانواده «من» باشد.
همین خود آقای احمدینژاد افرادی که سالهای سال در برخی مناصب تکیه زده بودند را کنار گذاشت و خیلی از افراد ناشناخته به میدان آمدند و کار کردند، باید قبول کرد دورانی آمدید و شانس خود را آزمایش کردید، خدا از شما قبول کند. انقلاب فضا را فراهم کرده تا همه بتوانند وارد صحنه شوند و خدمت کنند، به یاد دارم در دوره خدمت در وزارت آموزشوپرورش وقتی به سفری میرفتم میگفتم من معلم بودم و حالا وزیر شدم خیلی تعجب میکردند اما برای آنها یک عده خاص وزیر معرفی میشوند مثل زمان شاه.
** تشریح جزئیات برکناری از وزارت آموزشوپرورش
اگر موافق هستید پیرامون نحوه برکناری خود از آموزشوپرورش توضیح دهید، جزئیات دقیقی به نقل از شما دراینباره منتشر نشده
من خیلی دوست نداشتم در آن دوره صحبت کنم، دلیلش هم این بود که آن زمان اگر چیزی میگفتم، میگفتند «این آقا دلش سوخته، پست او را گرفتهاند ازاینرو با دوستانم مشورت کردم گفتند فرصت خدمت از تو گرفتهشده، ایشان (احمدینژاد) میخواهد خدمت کنه بگذار خدمت کند، خدا توفیق داد سکوت کردم». مقالهای هم نوشتم که به پیشواز دهمین وزیر آموزشوپرورش میرویم چون من نهمین وزیر بودم. بحث ما هم با آقای احمدینژاد سر بودجه بود و گفتم علی احمدی رفیق احمدینژاد است چهبسا حرف او را بیشتر قبول کند و بودجه بیشتری به آموزشوپرورش بدهد. مواردی هم که به نظرم میرسید در همان دوره آزادانه مینوشتم.
احمدینژاد شخصاً از شما خواست استعفا دهید یا توسط رابط خبر برکناری را دریافت کردید؟ گفته میشد ثمرههاشمی و مشایی به دلیل نفوذ در دولت خبر برکناری وزرا را اعلام میکردند
ثمرههاشمی واسط بود، آقای احمدینژاد گفته بود به اینطرف (من) بگویید استعفا بدهد، ثمرههاشمی هم من را خواست البته برایش سخت بود موضوع را بیان کند به او گفتم «از خبر مرگ که سختتر نیست»، روحیه پیدا کرد و سپس موضوع را مطرح کرد و گفت: نظر فلانی (رئیسجمهور) درباره شما اینچنین است که من هم گفتم دیگر از فردا دولت نمیآیم، به همین راحتی.
با خود آقای احمدینژاد صحبت نکردید؟
فردای آن روز در اتاق خصوصی با آقای احمدینژاد صحبت کردیم.
مشکل شما با احمدینژاد از کجا شروع شد؟ فقط بحث درباره بودجه آموزشوپرورش بود؟
ما پیگیر بودجه و دیدگاههای خودمان بودیم اما ظاهراً روند کار ما موردقبول احمدینژاد واقع نمیشد. من آنچه باور داشتم را عمل میکردم و الآن هم همین نگاه را دارم. مثلاً اصلاً زیر بار نمیرفتم چون کسی که در ستاد انتخاباتی بود باید سمت بگیرد حتی اگر رفیق خودم بود درصورتیکه خیلیها دوست داشتند و دارند در وزارتخانه حضور داشته باشند اما من کمیته انتصابات درست کرده بودم و به نظرم خیلی خوبم عمل کردم و سعی کردم نیروهای ارزشمدار را در سراسر کشور شناسایی و منصوب کنم اما در نهایت به اینجا (برکناری) کشیده شد و مهم هم نبوده و نیست.
**اصولگرایان، شورای حکمیت تشکیل دهند/ آیتالله مهدویکنی برای وحدت خون دل خورد اما بعضی دوستان تمکین نکردند
تشکلها و چهرههای اصولگرا از نشست همگرایی اصولگرایان استقبال میکنند و در نشستهای آن شرکت میکنند، موضع و دیدگاه شما بهعنوان دبیر کانون تربیت اسلامی در قبال نشست همگرایی چیست؟
بنده این توفیق را پیدا کردم تا در این جلسات شرکت کنم و تقریباً سعی کردم حضورم منظم باشد. فکر میکنم چنین حرکتی ضرورت دارد.
آیا نشست همگرایی اصولگرایان میتواند سازوکار وحدت اصولگرایان را طراحی کند، در انتخابات گذشته هم بر وحدت و همدلی تأکید شد اما در نهایت وحدتی حاصل نشد به نظر شما با تجربهای که اصولگرایان به دست آوردند میتوانند آهنگ وحدت را در عمل و اجرا به صدا در آورند؟
اولاً تجربه گذشته نشان داد هر کسی راه خود را دنبال کند وحدت ایجاد نمیشود، در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری دیدیم آقای عارف کنار کشید و با کنارهگیری خود وحدتی را به نمایش گذاشت، اما از اصولگرایان انتظار بیشتری میرفت. بزرگان ما احتیاج دارند به اینکه یک شورای حکمیت به آنها تکلیف کند و بگوید «الآن تکلیف است بمانید یا بروید». البته از این عدم تمکین، آیتالله مهدویکنی ـ که خدا بر درجات ایشان را بیفزاید ـ خون دل خورد اما بااینحال بعضی دوستان تمکین نکردند و درنهایت ضربه خوردند و این ضربه هم به تفکر اصولگرایی وارد شد.
به هر صورت من معتقدم ما باید شورای حکمیت داشته باشیم و فقط به انتخابات نگاه نکنیم، انتخابات مجلس و ریاست جمهوری مسائل کوچکتری است ممکن است ما مسائل دشوار، حساس و مهمی را داشته باشیم و در این مسائل هم اصولگرایان باید به وحدت برسند. معتقدم کاربرد شورای همگرایی اصولگرایان خیلی فراتر از عرصه انتخابات است. مثلاً ما منویات رهبری را شاهد هستیم که در نگاه بلند انقلاب، رهنمودهایی میدهند اما برخی از آنها پیگیری نمیشود نمونه آن اقتصاد مقاومتی است یا در عرصه فرهنگی ایشان رهنمودهایی میدهند، باید موردتوجه و اهمیت قرار گیرد.
** شورای همگرایی اصولگرایان کاربرد انتخاباتی ندارد
کسانی باید باشند تا این رهنمودها را به مطالبه مردم تبدیل و آنقدر پیگیری کنند تا محقق شود ازاینرو هر مسئول دولتی یا مسئول دستگاه دیگر در جهت تحقق این فرمایشات حرکت کند اما نیاز به کسانی هم داریم تا آن فرمان رهبری را به زبان ساده و عملیاتی ترجمه و پیگیری کنند. من میخواهم بگویم شورای همگرایی اصولگرایان همین نگاه بلند را دارد، این شورا خیلی فراتر از انتخابات است.
اوایل انقلاب چنین مجموعههایی در استانهای مختلف کشور شکل میگرفت، مسئولان عالیرتبه استان که معمولاً بچههای انقلاب بودند هفتهای یکبار دور هم جمع میشدند و پیرامون مسائل انقلاب در استان تصمیم میگرفتند، مثلاً میگفتند فلان مسئول همراه انقلاب نیست و باید عوض شود، فلانی مشکل دارد و با این نحوه مدیریت خود به مردم ضربه میزند، فلانجا باید فلان مطالبه پیگیری شود. معتقدم شورای همگرایی میخواهد چنین کاری کند ضمن اینکه نباید محدود به چهار تشکل اصولگرایی که به ثبت رسیده و یا چند فرد مشهور باشد، ممکن است برخی از افراد شناختهشده نباشند ولی اصولگرا هستند به همین جهت باید بستر برای حضور و نقشآفرینی آنها فراهم شود. در همینجا باید بگویم بعضی ممکن است از این تابلو (اصولگرایی) سو استفاده کنند مثلاً فرض بفرمایید با عنوان و تابلوی اصولگرایی بالا رفتند و وقتی پای امتحان رسید تقاضا کردند با سردمدار اصلاحطلبان دیدار کنند. از سوی دیگر آقای رحیمیان در ابتدای انقلاب عضو یک تشکلی بود اما ایشان هماکنون اصولگرای اصولگرا و از شخصیتهای نظام است.
یعنی معتقد هستید شورای حکمیت در مورد انتخابات تصمیمگیری کند و شورای همگرایی بحثهای مربوط به انقلاب و فرمایشات رهبری را پیگیری کند؟
دقیقاً، همانطور که عرض کردم نگاه شورای همگرایی فقط برای انتخابات نیست ممکن است بعضی خدایناکرده به این نیت آمدند که اگر شورای همگرایی اسم ما را در لیست آورد آن را قبول میکنیم و اگر هم اسم ما را در فهرست قرار نداد دیگر قبول نمیکنیم. من میخواهم بگویم اصلاً افق کار شورا اینگونه نیست ولی یکی از کاربردهای شورا میتواند همین موضوع (انتخابات) باشد یعنی در برهه انتخابات، شورایی را تعیین کند که آن شورا موضوع را بررسی کند و به افراد بگوید در انتخابات باشید و یا نباشید به عبارتی مؤلفههای افراد را تعیین و اعلام کند نه اینکه غایت این شورا از هماکنون انتخابات باشد.
یکی از وزرای سابق اعلام کرده بود: وزرای احمدینژاد بدنه شورای مرکزی همگرایی اصولگرایان را تشکیل میدهند
بعضی از دوستانی که در دولت نهم یا دهم حضور داشتند در جلسات شورا هم شرکت میکنند اما برنامه و پیگیریها بر عهده خود آقای تقوی است. نمیشود در مورد دوستانی هم که در این جلسات حضور پیدا میکنند گفت آنها الآن هم همان گرایش آقای احمدینژاد را دارند.
شما در انتخابات مجلس گذشته در فهرست جبهه متحد اصولگرایان قرار گرفتید، آیا در این دوره از انتخابات (مجلس دهم) کاندیدا خواهید شد؟
مطلقاً میگویم نه، دلیلش هم این است «فعالیت فرهنگی میکنم» این کار فرهنگی که انجام میدهم ممکن است کسی از آن استقبال نکند، چهبسا علاقه دارند کارهای سیاسی و اقتصادی انجام دهند ولی من این دلبستگی را در حوزه آموزش و فرهنگ احساس میکنم و به اعتقادم این کاری که دارم انجام میدهد نیاز جامعه است.
** محاکمه رحیمی سند افتخاری برای قوه قضائیه شد
حکم محمدرضا رحیمی صادر و اخیراً وی به زندان اوین منتقل شد اما معاون اول دولت دهم قبل از اینکه به اوین برود نامهای سرگشاده خطاب به محمود احمدینژاد نوشت، نظر شما بهعنوان اولین وزیر آموزشوپرورش دولت نهم که سابقه همکاری با احمدینژاد و رحیمی را دارید درباره این نامهنگاریها و فاصلهای که بین این دو شخصیت به وجود آمد چیست؟
من معتقدم این مسائل، مسائل اصلی مردم نیست، گاهی یک مسائل فرعی موجب میشود، مسئله اصلی مردم تحتالشعاع قرار گیرد. ما برخی مواقع مسائلی که در درجهدو، سه و حتی پایینتر قرار میگیرند را آنقدر بزرگ میکنیم که بهعنوان مسائل اصلی مردم تلقی شوند درصورتیکه ما در حال حاضر بحث ۱+۵، تحریمهای اقتصادی، مشکلات اقتصادی مردم و اقتصاد مقاومتی را داریم اینها، مسائل اصلی مردم است و به نظر من رسانهها باید به این حوزهها بها دهند.
البته اگر از یک منظر کلی، قضیه را دنبال کنیم میبینیم سند افتخاری است چرا که از آن میتوان عبرتهای زیادی گرفت اما اینکه ما این قضیه را به دو نفر محدود کنیم به نظر من رویکرد درستی نیست آنچه مهم است اینکه نظام باید پیش برود و باقی بماند و منوط کردن به دو نفر و کشمکش بین آنها مسئله روز نیست اما اگر نگاهی کلان به این قضیه داشته باشیم میبینیم سند افتخاری برای قوه قضاییه بود که توانست یکی از مقامات عالیرتبه را محاکمه کند بنابراین باید از قوه قضاییه تشکر کنیم البته ما الآن پرونده بزرگتری داریم و گفته میشود فشارهای زیادی اعمال میشود که آن پرونده لوس شود، بالاخره فشار دارد وارد میشود اما مردم انتظار دارند عدالت اعمال شود. درس دیگری که میشود گرفت این است که اینگونه اقدامات باید عبرت تلقی شود. کشورهای غربی به خدا اعتقاد ندارند ولی قوانینی میگذارند که بر اساس آن جلوی دزدی گرفته شود. نمیشود فقط از قوه قضاییه خواست بعدازاینکه دزدی صورت گرفت جلوی آن را بگیرد، برای نظام بد است. یکی دیگر از عبرتهای این قضیه (رحیمی) این بود، بعدازاینکه اتفاقی رخ داد و صدایی به پا شد باید همان موقع رسیدگی میکردند، اگر هم قوه قضاییه و حتی رسانهها در آن زمان پیگیری میکردند شاید این موضوع در همان زمان رسیدگی میشد یا مثلاً آقای احمدینژاد همان زمان ایشان (رحیمی) را کنار میگذاشت بالاخره این اتفاق گذشت و دیگر نباید تکرار شود، نکند این مسائل مطرح شود «کسی دارد با رانت، شکر وارد میکند یا با رانت اتومبیل خارجی وارد میکند» امروز باید مواظب باشیم و همه به سهم خود نقشمان را ایفاء کنیم بخصوص رسانهها باید در این زمینه رسالت خود را ایفاء کنند.
بالاخره نامهای نگاشته شد و مطالبی از سوی معاون اول دولت سابق خطاب به رئیسجمهور سابق مطرح شد، درحالیکه احمدینژاد نزدیکان و کابینه خود را خط قرمز معرفی کرده بود اما امروز دیگر حمایتهای سابق صورت نمیگیرد، چرا؟ شما در دولت اول احمدینژاد حضور داشتید و شناختی کافی از وی و نزدیکان او دارید
به نظر من ورود به این قضایا خیلی ضرورت ندارد برای اینکه در کشمکش پیشآمده هر کس سعی میکند خود را تجهیز کند و بهاصطلاح گلیم خود را از آب بکشد و دیگران را قربانی کند. در آن زمان من شنیده بودم بعضی دوستان اصولگرا به ایشان یادآوری کردند و تذکر داده بودند و بعضاً این تذکرات موجب اختلاف بین اصولگرایان و خود آقای احمدینژاد هم شد.
آیا گمان میکردید رحیمی و احمدینژاد پس از پایان دولت از یکدیگر فاصله بگیرند
مشکلاتی که پیشآمده باعث شد هرکسی خود را مبرا کند، الآن مسائل اصلی مردم این مسائل نیست.
** کانون تربیت اسلامی قصد پیوستن به هیچ جبههای را ندارد
آقای فرشیدی شما مؤسس و دبیر كانون تربیت اسلامی هستید، بفرمائید این کانون با چه هدف و انگیزهای تشکیل شده است؟
کانون تربیت اسلامی تشکلی است که در سال ۱۳۷۷ مجوز گرفت و طبق اساسنامه، کانون باید شرایطی را برای حاکمیت نظام تربیتی اسلام بر اساس منویات امام (ره) و مقام معظم رهبری فراهم کند، رویکرد این تشکل نیز فکری و اندیشهای است و تلاش بر این است فرهنگیان فرهیخته عضو این مجمع باشند تا با حضور آنها ما راهکار ترویج، اندیشه و تبیین منویات امام و رهبری را پیگیری کنیم همچنین کانون نشریهای به نام «زمزمه» دارد، پیششمارههای این نشریه از سال ۸۰ بیرون آمد و بعد بهصورت مستمر ماهنامه بود تا اینکه الآن بهصورت دوهفتهنامه منتشر میشود.
هدف کانون شناخت نظام تربیتی، گسترش، تبیین و تبلیغ این نظام تربیتی و همکاری با کسانی که هدف و دغدغه آنها گسترش این نظام است و موضعگیری در برابر کسانی که مخالف این نظام تربیتی هستند.
آیا کانون فعالیت سیاسی انجام نمیدهد؟
کانون تربیت اسلامی نگاه متفاوتی نسبت به احزاب دیگر دارد، تفاوت کانون با سایر تشکلهای وزارت کشور این است که رویکرد آن تربیتی، اخلاقی، عقیدتی و سیاسی است بااینحال در جاهایی که تکلیف داریم وارد عرصه سیاست میشویم وگرنه حربه و رویکرد اصلی این تشکل، فرهنگی است البته در محکمات نظام همچون قضیه فتنه، بصیرت، مشارکت مردم در صحنههای مختلف کانون حضور و اعلام موضع میکند.
آیا کانون تربیت اسلامی قصد ندارد به عضویت جبهه پیروان خط امام و رهبری و یا جبهههای دیگر که در اردوگاه اصولگرایان قرار دارند بپیوندد؟
تابهحال تصمیمی درباره اینکه به جبههای بپیوندیم اتخاذ نکردیم البته در سر بزنگاهها از خطمشی و منویات جامعتین پیروی کردیم اما تابهحال در شورای مرکزی بحثی درباره اینکه عضو جبههای شویم مطرح و تصویب نشده است.
از اینکه این فرصت را در اختیار ما قرار دادید، سپاسگزاریم.
خواهش میکنم، من هم برای سایت خبری «نماینده» آرزوی موفقیت دارم.
منبع: نماینده
93/12/2 - 12:12 - 2015-2-21 12:12:46
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
وزیر آموزش و پرورش دولت نهم مطرح کرد ناگفتههای فرشیدی از ماجرای برکناریاش/ جزئیات دیدار خصوصی با احمدینژاد
وزیر آموزش و پرورش دولت نهم مطرح کردناگفتههای فرشیدی از ماجرای برکناریاش جزئیات دیدار خصوصی با احمدینژادفرشیدی گفت بنده به خود احمدینژاد در جلسه خصوصی گفتم که با همین رویهای که پیش میروید من نگران هستم که بعداً با خط ولایت زاویه پیدا کنید سایت نماینده نوشت محمود فرشیدیدیدار طنزپرداز جنجالی فرانسوی با احمدینژاد+تصویر
دیدار طنزپرداز جنجالی فرانسوی با احمدینژاد تصویر دیودونه طنزپرداز جنجالی فرانسوی هفته گذشته بی سر و صدا در سفری به تهران به دیدار محمود احمدی نژاد رفت آفتاب دیودونه در این دیدار هدیه ای ویژه به احمدی نژاد اهدا کرد رسانه های نزدیک به احمدینژاد درباره جایزه اهدای دونه به احمدیدیدار خصوصی ظریف با نخست وزیر عراق
دیدار خصوصی ظریف با نخست وزیر عراق وزیرامورخارجه کشورمان با نخست وزیر عراق به صورت خصوصی ملاقات کرد آفتاب محمد جواد ظریف وزیرامورخارجه کشورمان بعدازظهر امروز در مونیخ با نخست وزیر عراق به صورت خصوصی ملاقات کرد همچنین سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیرامورخارجه که دردیدار خصوصی ظریف با نخست وزیر عراق - اخبار ایران و جهان |
در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ صورت گرفت دیدار خصوصی ظریف با نخست وزیر عراق شناسهٔ خبر 2489660 شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹ ۱۶ سیاست > سیاست خارجی وزیرامورخارجه کشورمان با نخست وزیر عراق به صورت خصوصی ملاقات کرد به گزارش خبرنگار مهر محمد جواد ظریف وزیرامورخارجه کشورمان بعدازظهر امرسفر هنرپیشه فرانسوی به تهران و دیدارش با احمدینژاد!
سفر هنرپیشه فرانسوی به تهران و دیدارش با احمدینژاد تابناک نوشت دیودونه طنزپرداز جنجالی فرانسوی هفته گذشته بی سر و صدا در سفری به تهران به دیدار احمدی نژاد آمده تا جایزه ویژه و ابتکاری اش را به او اهدا کند جایزه ای با جلوه و در ابعاد جایزه اسکار با این تفاوت که شاخص بودن به عنضرغامی دیدار با احمدینژاد در دفتر ولنجک را تکذیب نکرد!
ضرغامی دیدار با احمدینژاد در دفتر ولنجک را تکذیب نکرد اگر ضرغامی یک ویژگی داشته باشد آن هم این است که خیلی میان افراد خط کش نمیگذارد با همه افراد و گروههای درون نظام ارتباط خود را حفظ کرده و سلام و علیکم با آنها برقرار است رییس سابق سازمان صداوسیما نادیده گرفتن یك جناح سیاسیدر مصاحبه با «الحیات» مطرح شد ناگفتههای رئیسجمهور عراق از دیدار با حضرت امام در پاریس/ آشنایی دیرینه با ژنرا
در مصاحبه با الحیات مطرح شدناگفتههای رئیسجمهور عراق از دیدار با حضرت امام در پاریس آشنایی دیرینه با ژنرال سلیمانی دارمرئیس جمهوری عراق در گفتوگویی با روزنامه فرامنطقهای الحیات ماجرای دو بار دیدارش در پاریس و تهران با امام خمینی را روایت کرد و در بخشی دیگر از اولین دیداناگفتههای رئیسجمهور عراق از دیدار با حضرت امام در پاریس/ آشنایی دیرینه با ژنرال سلیمانی دارم
ناگفتههای رئیسجمهور عراق از دیدار با حضرت امام در پاریس آشنایی دیرینه با ژنرال سلیمانی دارم رئیس جمهوری عراق در گفتوگویی با روزنامه فرامنطقهای الحیات ماجرای دو بار دیدارش در پاریس و تهران با امام خمینی را روایت کرد و در بخشی دیگر از اولین دیدارش با آیتالله سیستانی و سرداظهارات خطرناک عباس علیه مقاومت در دیدارهای خصوصی با رهبران اروپا
یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۷ رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با حمله به حماس مدعی شد که این جنبش و دیگر گروههای فلسطینی منتظر شکست مذاکرات با اسرائیل هستند تا تروریسم را در فلسطین اشاعه دهند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا روزنامه لبنانی السفیر به نقل از یک منبع آگاه گ-ناگفتههای رئیسجمهور عراق از دیدار با حضرت امام (ره)
در مصاحبه با الحیات مطرح شد ناگفتههای رئیسجمهور عراق از دیدار با حضرت امام ره رئیس جمهوری عراق در گفتوگویی با روزنامه فرامنطقهای الحیات ماجرای دو بار دیدارش در پاریس و تهران با امام خمینی را روایت کرد و در بخشی دیگر از اولین دیدارش با آیتالله سیستانی و سردار سلیمانیناگفتههایی از حسرت دیدار با امام(ره)/ رسیدگی به 120 هزار پرونده در دیوان در مدت یکسال/ ابطال مجوز استعمال قل
بختیاری در گفتگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران ناگفتههایی از حسرت دیدار با امام ره رسیدگی به 120 هزار پرونده در دیوان در مدت یکسال ابطال مجوز استعمال قلیان در قهوهخانهها دلایل بروز تخلفاتی همچون پدیده شاندیز مدیر کل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری به تشریح وضعیت پروندههای مدیدار خصوصی نهاوندیان با آیتالله سبحانی
دیدار خصوصی نهاوندیان با آیتالله سبحانی محمد نهاوندیان دقایقی پیش امروز با سفر به قم با آیتالله سبحانی دیدار کرد روز نو رئیس دفتر رئیس جمهور با سفر به قم با آیتالله سبحانی دیدار و گفتوگو کرد به گزارش روز نو محمد نهاوندیان دقایقی پیش امروز با سفر به قم با آیتالله سبحانی دبعد از تشکیل جلسه انضباطی دیدار جنجالی تیمهای فردوسی و تاسیسات نعمتی: مستندات خود را ارائه کردیم و برای آشتی
بعد از تشکیل جلسه انضباطی دیدار جنجالی تیمهای فردوسی و تاسیساتنعمتی مستندات خود را ارائه کردیم و برای آشتی هم پیشقدم شدیمسرمربی تیم فوتسال فردوسی مشهد گفت در عین حال که تمامی مستندات را ارائه کردیم که حقایق در آن مشخص بود نمایندگان ما برای آشتی پیشقدم شده و از عوامل تاسیساتدقایقی پیش علی لاریجانی با آیتالله مظاهری دیدار کرد
دقایقی پیشعلی لاریجانی با آیتالله مظاهری دیدار کردعلی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش با حضور در بیت آیتالله حسین مظاهری از مراجع عظام تقلید و رئیس حوزه علمیه اصفهان با وی دیدار و گفتوگو کرد به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان علی لاریجانی با حضور در بیت آیتاللدیدار سفرای خارجی مقیم تهران با رییس جمهور
شماره گزارش 1828832481879207608 زمان انتشار 1393 11 22 10 50 عکاس جام جم عنوان دیدار سفرای خارجی مقیم تهران با رییس جمهور دیدار سفرای خارجی مقیم تهران با رییس جمهور 1393 11 22 10 50تصاویر: احمدینژاد در راهپیمایی
تصاویر احمدینژاد در راهپیمایی احمدی نژاد رییس جمهور سابق پس از درگذشت مادرش و وداع با مادر مکرمه اش در یکی از بیمارستانهای تهران برای حضور در راهپیمایی عظیم و دشمن شکن 22 بهمن عازم خیابان آزادی شد تصاویر ذیل لحظات ورود احمدی نژاد در راهپیمایی 22 بهمن را نشان می دهد احمدی نزادتا دقیقه 21؛ ملوان 1 - راه آهن 0 / دیدار گسترش فولاد و نفت مسجد سلیمان لغو شد
مروری بر ادامه بازیهای هفته بیستم لیگ برتر فوتبال تا دقیقه 21 ملوان 1 - راه آهن 0 دیدار گسترش فولاد و نفت مسجد سلیمان لغو شد در ادامه بازیهای هفته بیستم لیگ برتر فوتبال دو دیدار روز پنجشنبه 23 بهمن ماه برگزار میشود انزلیچیها میزبان راه آهنیها هستند و پیکان با نفت تهران-
سیاسی
پربازدیدترینها