واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
اثرات منفی آزاد شدن سوداگران مرگ با جریمه نقدی/ "اعدام" مسلما فرد را برای گرایش به توزیع و فروش موادمخدر دچار تردید میکند
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در برخورد با کسی که شرایط ابتلا به موادمخدر را فراهم میکند، نباید کوتاهی صورت بگیرد. اگر وی بعد از دستگیری با جریمه نقدی آزاد شود، دوباره به آلوده کردن جامعه ادامه خواهد داد در اینصورت گرایش به موادمخدر روز به روز افزایش پیدا خواهد كرد.
به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، دکتر سلیمان عباسی گفت: پیشنهاد ابتدایی من این است که قبل از آن که طرحی اجرایی شود، باید آن را از هر لحاظ ارزیابی کرده و تحقیقات و بررسی کاملی صورت گیرد. ضمن آن که منابع طرح را هم باید در نظر گرفت، گروههای هدف طرح، وظایف افراد یا دستگاههایی که حامی یا مرتبط با موضوع طرح هستند، باید مشخص شوند، بعد قدم اجرایی شدن آن را برداشت.
وی با اشاره به نقش وزارت، سازمان و دستگاههای مرتبط با حوزههای پیشگیری و درمان اعتیاد افزود: اگر در طرح اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر بهزیستی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بهزیستی، کمیسیون فرهنگی، اقتصاد و بهداشت مجلس، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی (برای اشتغالزایی معتادان بهبودیافته) و... قرار است نقشی داشته باشند، باید در جلسهای سهم هر کدام از این دستگاهها برای پیشبرد به سمت هدف اصلی مشخص شود. در غیر اینصورت مشکلات زیادی در اجرایی کردن این طرح عظیم و کامل به وجود خواهد آمد.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس با بیان اینکه طرح مبارزه اجتماعی با موادمخدر مشارکت همه دستگاهها را میطلبد، تاکید كرد: به بحث اعتیاد باید از چند منظر نگاه کرد. یکی از این دیدگاه که موادمخدر حربه دشمن است برای وارد کردن لطمه و زیرسلطه بردن یک کشور، دشمن جوانان را به سمت اعتیاد میکشاند و انرژی، فکر و تفکر جوانها را با اعتیاد تسخیر و خانوادهها را درگیر و حتی اقتصاد آن کشور را فلج میکند. اینقدر این کار را ادامه میدهند تا جوانهای آن کشور هر چه دارند به آنها میدهند برای این که به مواد دسترسی پیدا کنند.
عباسی با اشاره به این که موادمخدر جسم و فکر فرد، خانواده و حتی اجتماعی را به شدت تخریب میكند، میگوید: موادمخدر هم به امید و آینده کشور آسیب میزند و هم به جوانان، ضمن آن که جامعه را به فساد و تباهی میکشاند. بنابراین یک عزم و اراده ملی میطلبد که همه با آن مقابله کنند. با مشارکت کل جامعه است که میتوان مراقب خود و دوستان بود تا به اعتیاد مبتلا نشوند. برای برخورد جدی با کسی که شرایط ابتلا به موادمخدر را فراهم میکند، نیز باید کوشید و نباید کوتاهی در زمینه برخورد صورت گیرد. اگر بعد از دستگیری با جریمه نقدی او را آزاد کنیم فرد دوباره به آلوده کردن جامعه ادامه خواهد داد. اما اگر یک محکومیت جدی برای آن (حتی تا مرحله اعدام) در نظر گرفته شود، مسلما فرد برای گرایش به توزیع و فروش موادمخدر تردید خواهد کرد.
وی تصریح كرد: باید و ساز و کارهای کنترلی مناسب دیده شود تا موادمخدر وارد کشور نشود. فرهنگسازی و اطلاعرسانی به مردم یک بخش مبارزه با موادمخدر است. بخش دیگر هم مبارزه با ورود موادمخدر است و کسی که آن را وارد میكند تحت هیچ شرایطی نباید آزاد شود. اگر برخورد جدی با این قضیه نشود، این گرایش به موادمخدر روز به روز افزایش پیدا میكند.
عباسی با تاکید بر این که بحث اعتیاد و مبارزه با آن بسیار جدی است و عزم همگانی را میطلبد تا مسائل آن ریشه کن شود، میافزاید: به نظر من کسی که قدم در این راه می گذارد خود را در مسیر تباهی قرار میدهد.
وی در پایان با اشاره به نقش مهم فرهنگسازی میگوید: جوانان باید مراقب باشند که در مسیر استفاده از موادمخدر قرار نگیرند و عوارض و خطرات آن را بشناسند. در عین حال مانع رفتن دوستانشان به سمت موادمخدر شوند. آنها باید بدانند که موادمخدر تحرک، فکر و ذهن آنها را مختل كرده و جامعه را به سمت خمودگی میکشاند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
در صورت نیاز، پادگان های ناجا محل نگهداری معتادان میشود
هلاکت 90 قاچاقچی مسلح و انهدام 2 هزار باند مواد مخدر
گاهی پول های کثیف قبل از انتخابات خرج شده/ پیگیری پرونده های حوزه سیاست مربوط به وزارت اطلاعات است
گردش مالی 20 هزار میلیاردی مصرف و ترانزیت مواد مخدر در کشور/ درآمد 2 هزار میلیارد تومانی یک قاچاقچی جوان/ بخش عظیمی از فسادهای اخلاقی کشور مرتبط با مواد مخدر است
تبهکاران حین خوشگذرانی سوختند/ عملیات 125 برای نجات 2 معتاد
مرگ مواد فروش حرفهای قبل خروج از کشور/ پزشکی قانونی راز مرگ را فاش کرد
سقفی از جنس آسمان/ زنان معتاد در تاریکی شبهای تهران محو شدند
کمی مراقب باشیم/ دانش آموزان گزینهای آسان برای زورگیران
کد خبر: ۵۱۳۸۹۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]