تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه كه روزه مى‏گيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832756911




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سي‌امين جشنواره بين المللي موسيقي فجر به كار خود پايان داد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ اسفند ۱۳۹۳ (۰:۱۶ق.ظ)
با تقدير از 4 هنرمند و معرفي برگزيدگان؛ سي‌امين جشنواره بين المللي موسيقي فجر به كار خود پايان داد سي‌امين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر ديشب يکم اسفندماه با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و هنرمندان برجسته کشور و با معرفي نفرات برگزيده در تالار وحدت به کار خود پايان داد.
به گزارش خبرگزاري موج، مراسم اختتاميه اين دوره از جشنواره با حضور علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، علي مرادخاني معاون هنري وزير ارشاد، حسن رياحي دبير جشنواره، علي ترابي دبير اجرايي و هنرمندان برجسته کشورمان در تالار وحدت برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم بعد از پخش سرود جمهوري اسلامي و تلاوتي از آيات قرآن مجيد و خوش آمدگويي سيد عباس سجادي به‌عنوان مجري برنامه، حسن رياحي گزارشي از روند برگزاري جشنواره سي‌ام ارائه کرد و گفت: مراسم اختتاميه سي‌امين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر، در شرايطي آغاز مي‌شود که بيش از هر زمان ديگري هنرمندان و برجستگان موسيقي را در کنار خود مي‌بيند، به همين مناسبت مايلم پيام مهمي را به برگزيدگان موسيقي امروز و سازندگان فرداي فرهنگ و هنر ايران‌زمين بدهم، دوستان ارجمند شکوفه‌هاي نوپاي شما بر شاخسار درخت کهن‌سال و تناوري روييده که ريشه ژرف و درهم‌تنيده دارد.
وي افزود: نخستين و مهم‌ترين مأموريت ما و شما شناسايي هويت افتخارآفرين اين شجره است، شجره‌اي که زواياي پنهان و دل‌انگيز موسيقي ايراني اعم از کلاسيک ايراني، نواحي و غيره فرا روي همه ما ترسيم خواهد کرد.
دبير سي‌امين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر افزود: پذيرش درخواست ايجاد تسهيلات لازم براي مبادله هنرمندان موسيقي ايراني با کشورهاي دوست و همسايه و همچنين تقاضاي تأسيس تشکيلاتي به نام کانون موسيقيدانان جوان که توسط وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي انجام‌گرفته، اتفاق بسيار خوشايندي است که من از همين‌جا تشکر ويژه‌ام را به آقاي وزير اعلام مي‌کنم.
رياحي اين اتفاق را زمينه‌ساز ايجاد امکانات بيشتري براي توليدات موسيقايي جوانان دانست و افزود: نکته حائز اهميت اينکه در اين مسير همکاري نهادهايي چون وزارت ورزش و جوانان و بنياد ملي نخبگان را داشته باشيم.
دبير سي‌امين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر در بخش پاياني صحبت‌هاي خود اضافه کرد: گروه‌هايي که امروز در مراسم اختتاميه جشنواره موسيقي فجر در کنار عده زيادي از مسوولان، مديران و هنرمندان نخبه اين سرزمين معرفي مي‌شوند، به همراه ديگر هنرمندان شرکت‌کننده، هنرمندان عزيز و جوانان ايران‌زمين هستند که همواره با آثار خود بهترين کارها را به ايرانيان ارائه دادند و من مراتب سپاس قلبي خود را از وزير ارشاد و ديگر دوستاني که در برگزاري اين جشنواره به ما کمک کردند، اعلام مي‌کنم.
بعد از سخنراني رياحي، گروه موسيقي زاگرس به سرپرستي و خوانندگي ايرج رحمان پور به اجراي موسيقي فولکلور لرستان پرداخت.
بخش ديگري از مراسم اختتاميه سي‌امين جشنواره موسيقي فجر به تجليل از 4 هنرمند کشورمان اختصاص داشت، در اين بخش با حضور علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، علي مرادخاني معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، حسن رياحي دبير جشنواره، حميدرضا نوربخش مديرعامل خانه موسيقي، داوود گنجه‌اي عضو هيأت مديره خانه موسيقي، مصطفي کمال پورتراب و هوشنگ کامکار از فخرالدين فخرالديني عکاس، مرجان قنبري مهر نوازنده ويلن، اردشير کامکار نوازنده کمانچه و محمدعلي بهمني ترانه‌سرا تجليل شد و نماهنگ‌هايي از زندگي اين هنرمندان به نمايش درآمد.
همچنين در اين مراسم حکم محمدعلي بهمني براي رياست شوراي شعر و ترانه دفتر موسيقي با امضاي پيروز ارجمند مديرکل دفتر موسيقي قرائت و اهدا شد.
در ادامه اين مراسم علي مرادخاني، حکم حسن رياحي دبير سي و يکمين جشنواره موسيقي فجر را به او تقديم کرد و سپس علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي پشت تريبون قرار گرفت و گفت: موسيقي، زبانِ آفرينش و نشان عظمت آفريننده‌اي است که زيبا است و زيبايي را دوست دارد و آن را به بنده‌اش هديه داده است.
وزير فرهنگ افزود: در طول دو سه دهه اخير شاهد تحولات چشمگير و بزرگي در عرصه موسيقي ايراني هستيم و امروز وقتي به هنر موسيقي نگاه مي‌کنيم پيشکسوتان برجسته‌اي را مي‌بينيم که به‌زعم همه ما مايه افتخار، غرور و عزت هستند و نيروهاي جوان و مستعدي که در اين سال‌ها در محضر اين اساتيد توانسته‌اند آموزش ببينند و امروز به‌عنوان هنرمنداني برجسته و قابل‌توجه ايفاي نقش مي‌کنند.
وي گفت: کار هنرمند موسيقي، کاري بديع است و گاه شنيدن يک اثر موسيقيايي چنان وجد آفرين و شگفت‌آور است که غم را به شادماني، رذيلتي را به فضيلت تبديل مي‌کند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي افزود: حضور روح معنويت شرقي در ساختار موسيقي ايراني، تبلور گونه‌هاي مختلف موسيقي اقوام و نواحي و گرايش به موسيقي مفهوم‌گرا، از دستاوردهاي مهم در اين دو سه دهه است.
جنتي با اشاره به قول سال گذشته رييس‌جمهور درباره احياي ارکسترهاي سمفونيک و ملي افزود: در طول اين يکسال براي احياي اين دو ارکستر تلاش کرديم و بخش عمده‌اي از آن به مسائل مالي و اعتباري مرتبط بود و براي آن بايد از سوي سازمان برنامه و بودجه و اعتباراتي در اختيارمان قرار مي‌گرفت که تاکنون 40 درصد از آن اعتبارات را در اختيارمان گذاشته‌اند و بخش ديگر نيز مربوط به مسائل فني بود.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي قول داد تا پايان امسال ارکستر سمفونيک کارش را آغاز کند و ارکستر ملي نيز در دوسه‌ماهه ابتدايي سال آينده به اجراي برنامه‌هايش بپردازد.
جنتي افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از تأسيس کانون موسيقيدانان جوان حمايت مي‌کند و براي تأسيس آن لازم است اساتيد و پيشکسوتان و همين‌طور دولت حمايت و کمک‌هاي جدي داشته باشند، زيرا اين کانون عمدتا کانون مردمي است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: متأسفانه برخي از گروه‌هاي سياسي که با دولت تدبير و اميد مشکل‌دارند، تلاش مي‌کنند از احساسات مذهبي مردم سوءاستفاده کنند و با طرح مسائل تحريف‌شده و دروغ و جعلي احساسات مردم متدين را تحريک کنند.
وي ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با استفاده از اديبان و هنرمندان در اين زمينه سعي کرده است قانون، شرع و موازين ديني را کاملا رعايت کند، همه آنچه به‌عنوان موسيقي امروزه به آن مجوز داده مي‌شود، ابتدا اشعارش در شوراي شعر و ترانه وزارت ارشاد بررسي مي‌شود تا ازنظر محتوا، مضمون و قافيه فاخر باشد و پس‌ از آن نيز آهنگ و اجراي آن نيز بررسي و سپس به آن مجوز داده مي‌شود.
وزير فرهنگ دولت تدبير و اميد گفت: ما به رعايت موازين و قانون در حوزه موسيقي موظف هستيم ولي تسليم برخي گروه‌هاي خودسر نمي‌شويم، زيرا اکثر اين افراد عناصر نو رسيده‌اي هستند که اطلاعات ما نسبت به آن‌ها در بسياري از زمينه‌ها ازجمله مذهب، هنر و موسيقي بيشتر است.
وي با اشاره به جنجال اخير درباره تک‌خواني زنان در جشنواره موسيقي فجر افزود: برخي از گروه‌ها به دروغ مردم متدين را بي‌جهت عليه دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تحريک مي‌کنند.
جنتي ادامه داد: برخي مراجع عظام درباره موسيقي اظهار نظر کرده‌اند و ما نيز براي نظرات ايشان احترام قائل هستيم و دغدغه‌ها و نگراني‌هاي ديني آن‌ها را نيز درک مي‌کنيم و مي‌دانيم نظراتشان بر اساس احساسات ديني و وظيفه شرعي است بنابراين تمام تلاش خود براي رعايت موازين و قوانين در اين حوزه را به کار مي‌گيريم.
وي ادامه داد: يکي از موارد غني موسيقيدانان ما اشعار بلند شاعران نامداري مثل مولانا، سعدي، حافظ و است و همين‌طور شاعران معاصر که ترانه‌هاي پرباري را مي‌سرايند و مورد استفاده هنرمندان ما قرار مي‌گيرد.
جنتي همچنين به رشد موسيقي پاپ اشاره کرد و افزود: جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر، تنها يک جشنواره نيست، بلکه جرياني پويا است که موسيقي را در طول سال زنده نگه‌داشته و تداوم بخشيده است.
عضو کابينه دولت تدبير و اميد اظهار کرد: جشنواره سي‌ام نسبت به دوره‌هاي پيشين رويکردها و بخش‌هاي متفاوتي دارد، به نظر من تلاش براي کشف و معرفي استعدادهاي جوان، بارزترين وجه جشنواره حاضر بود که در دو بخش موسيقي کلاسيک و با عنوان استعدادهاي درخشان و موسيقي سنتي با عنوان نسلي ديگر، تجلي يافت، البته استقبال و حضور پررنگ گروه‌هاي بين‌المللي نيز قابل‌توجه بود.
وي افزود: حضور پررنگ موسيقي نواحي نيز نشانه و نويد خوبي براي جشنواره بود و برگزاري کنسرت‌هاي مختلف در شهرستان‌ها نيز قابل‌توجه بود.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پايان خطاب به علاقه‌مندان به موسيقي و هنرمندان جوان گفت: برق شوق و عشق بي‌پايان به هنر را در چشمان شما مي‌بينم و آن را نشانه پاکي، صداقت و اراده شما براي پيشرفت در هنري مي‌دانم که بدان دل بسته‌ايد، دستان گرم شما را مي‌فشارم و به برگزيدگان اين دوره تبريک مي‌گويم و از برگزارکنندگان جشنواره صميمانه سپاسگزارم.
بعد از سخنراني وزير ارشاد، گروه موسيقي ياد به سرپرستي محمدرضا ابراهيمي و خوانندگي مجتبي عسگري که در بخش نسلي ديگر جشنواره حضور داشتند، به اجرا پرداختند و سپس با حضور پيروز ارجمند مديرکل دفتر موسيقي ارشاد، هوشنگ کامکار، شاهين فرهت و اردشير کامکار جوايز بخش آهنگسازي اهدا شد.
در بخش آهنگسازي موسيقي ملي ايران هيات داوران متشکل از امير بکان، علي اکبر قرباني، بهداد بابايي، اردشير کامکار، شهرام توکلي، تنديس زرين جشنواره، لوح تقدير و 6 ميليون جايزه نقدي را به محمدرضا عمو جوادي از چالوس براي ساخت قطعه «رزم رخش در سمنگان» به‌عنوان آهنگساز برگزيده اهدا کردند.
همچنين در اين بخش با اهداي لوح تقدير از کوروش متين براي ساخت قطعه «پيروزي» از تهران، کيوان علايي براي ساخت «کوارتت کمانچه» از مشهد، مسعود نجفي براي ساخت «هفت ضربي ابوعطا» از تهران و حسين سليماني براي ساخت «روزهاي خوب» از تهران تقدير شد.
در بخش آهنگسازي موسيقي کلاسيک غير ايراني نيز هيأت داوران متشکل از شاهين فرهت، هوشنگ کامکار، محمد سرير، امين هنرمند، محمدرضا تفضلي تنديس زرين، لوح تقدير و 6 ميليون جايزه نقدي را به صورت مشترک به هومن رف براي ساخت قطعه «سر باستان» از تهران و محمدهادي عيان بُد براي ساخت قطعه «درخت ممنوعه» از اصفهان اهدا کردند.
همچنين با اهداي لوح تقدير از علي افشاري براي ساخت قطعه «رباعي براي کوارتت» از تهران تقدير کردند.
در بخش پايان نامه‌ها تنديس زرين، لوح تقدير و 6 ميليون جايزه نقدي هيات داوران به صورت مشترک به اميرحسين جزء رمضاني براي ساخت «سمفوني شماره 1» از تهران و مريم شريف‌زاده شيرازي براي ساخت قطعه «سمفوني شماره 1 (بودن)» از تهران تعلق گرفت.
در اين بخش همچنين با اهداي لوح تقدير از پيروزان کوهي حبيبي براي ساخت قطعه «کاپريچيو براي ويولن و ارکستر» از تهران تقدير شد.
در ادامه مراسم اختتاميه سي‌امين جشنواره موسيقي فجر، با پخش نماهنگ پيامبر مهرباني ساخته پيروز ارجمند، گلريز زر بخش و کيميا محمدي از هنرمندان شرکت‌کننده در بخش استعدادهاي درخشان جشنواره به اجرا پرداختند.
بعد از اين اجرا نماهنگي از درگذشتگان موسيقي ايران در يک سال گذشته پخش و با حضور احمد مسجد جامعي و هيأت داوران جوايز بخش رقابتي کلاسيک غير ايراني، ايراني و آواز جمعي اهدا شد.
در بخش کلاسيک ايراني هيأت داوران متشکل از داريوش پيرنياکان، مسعود شعاري، اردشير کامکار، بهداد بابايي، مظفر شفيعي تنديس زرين، لوح تقدير و جايزه 12 ميليوني خود را به گروه هم‌نوازان ايران به سرپرستي کاوه پيمان از شيراز به‌عنوان رتبه اول، لوح تقدير و جايزه 8 ميليوني را به گروه دلشدگان مشهد به سرپرستي رامين ميلاني از مشهد به‌عنوان رتبه دوم، لوح تقدير و جايزه 5 ميليوني را به گروه سايه‌سار به سرپرستي حسين سليماني از تهران به‌عنوان رتبه سوم اهدا کردند.
در بخش آواز جمعي نيز هيات داوران متشکل از مهدي شمس نيکنام، نسرين ناصحي، حميد عسگري، ميلاد عمرانلو، رازميک اوحانيان تنديس زرين، لوح تقدير و جايزه 12 ميليوني را گروه آواي ماهان به سرپرستي نيما فاتحي از تهران به‌عنوان رتبه اول، لوح تقدير و جايزه 8 ميليوني را به آنسامبل سازي و آوازي همگام به سرپرستي فرزين عابديني از تهران به‌عنوان رتبه دوم، لوح تقدير و جايزه 5 ميليوني را به صورت مشترک به گروه کُر آداک به سرپرستي ابوذر اسماعيلي ثالث از گرگان و گروه آوازي پاسارگاد به سرپرستي حامد فقيهي از شيراز اهدا کردند.
در بخش موسيقي کلاسيک غير ايراني نيز هيات داوران متشکل از گاگيک بابايان، جاويد مجلسي، سياوش ظهيرالديني، اکبر محمدي، منوچهر صهبايي تنديس زرين، لوح تقدير و جايزه 12 ميليوني را به ارکستر پاسارگاد به سرپرستي امين غفاري و رهبري مهدي پناهي از تهران به‌عنوان رتبه اول، لوح تقدير و جايزه 8 ميليوني را به ارکستر مجلسي رسا به سرپرستي مظفر نبيلي از کرج به‌عنوان رتبه دوم، لوح تقدير و جايزه 5 ميليوني را گروه هرمس به سرپرستي مهسا قرباني از تهران به‌عنوان رتبه سوم اهدا کردند.
مراسم اختتاميه سي‌امين جشنواره بين المللي موسيقي فجر با اجراي گروه موسيقي دنگ‌شو به کار خود پايان داد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن