واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: موسوی لاری در کنگره حزب اراده ملت: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بهانه ای برای کم شدن فعالیت احزاب نشود خبرگزاری پانا: وزیر کشور دولت اصلاحات اعتقاد دارد که شکلگیری جبههها نباید باعث فروکش کردن فعالیتهای احزاب شود.
۱۳۹۳ جمعه ۱ اسفند ساعت 13:11
به گزارش پانا، حجتالاسلام والمسلمین عبدالواحد موسوی لاری در هفتمین کنگره حزب اراده ملت ایران، اظهار کرد: وقتی صحبت از ائتلاف و ایجاد جبهه میکنیم باید این مسأله را در نظر داشته باشیم که شکلگیری جبههها نیابد باعث فروکش کردن فعالیت احزاب شود. اساس کار ما برای اجماع جریانی به نام اصلاحات است ولی این کار جمعی نباید به معنی تعطیلی احزاب باشد.
وی اضافه کرد: تمام احزاب باید از فرصت انتخابات برای یارگیری، ساماندهی فعالیتها و فعال کردن دفاتر خود در استانها استفاده کنند. از طرفی ناچاریم به سمت ائتلافی فراگیر حرکت کنیم و از طرف دیگر احزاب اصلاحطلب باید مراقب باشند که شکلگیری شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نباید بهانهای برای کم شدن فعالیت احزاب اصلاحطلب شود.
موسوی لاری با اشاره به اینکه یکی از آفات احزاب، فصلی حرکت کردن آنهاست، خاطرنشان کرد: خیلی از احزاب تنها در فصل انتخابات فعال میشوند و تا انتخابات بعدی کاری نمیکنند. در حالی که احزاب باید به راهکارهای حزبی هم بپردازند، برای نسل آینده برنامه داشته باشند، کادرسازی کنند و کارهای آموزشی، عقیدتی و سیاسی انجام دهند.
او ادامه داد: روزی که ما خانه احزاب را سامان میدادیم تلقی من این بود که خانه احزاب چتری برای احزاب خواهد بود تا نقطهنظرات خود را ارائه دهد و به تأویلی برای خودشان یک پاتوق داشته باشند. ولی متأسفانه این کار صورت نگرفت. در حال حاضر تقویت و بازسازی خانه احزاب باید از اولویتهای فعالیتهای احزاب باشد تا خانه احزاب به باشگاهی برای احزاب تبدیل شود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه به تاریخ تحزب در ایران اشاره کرد و گفت: تحزب همزاد با مشروطه است و با ملاکهای مشروطه خواهی در ایران شکل گرفت. متأسفانه هنوز تحزب در ایران پا نگرفته که عوامل آن میتواند فرهنگی، سیاسی یا نفوذ جریانات قدرت باشد. ولی در هر حال احزاب آنگونه که باید و شاید شکل نگرفتهاند.
وی افزود: اگر پذیرفتهایم که تحزب تنها راه برای پایدار کردن و بقای دموکراسی در ایران است احزابی که مجوز دارند باید اولین پاسداران این فرهنگ باشند چون به این وسیله هم بقای خودشان و هم بقای دموکراسی را میتوانند تضمین کنند. نخبگان باید روی شکلگیری احزاب پافشاری کنند و باید روی اصل شکلگیری احزاب قدرتمند به عنوان نیاز جامعه برای تعمیق دموکراسی تکیه کرد.
موسوی لاری در پایان بیان کرد: احزاب در این راه فراز و فرودهای زیادی داشتند و اگر بخواهیم بهانهگیری کنیم راه به جایی نخواهیم برد. اخلاق گمشده امروز جامعه ماست و احزاب اصلاح طلب میتوانند روی این موضوع مدعی باشند و کار کنند. دفاع از منافع ملی از وظایف احزاب است اما متأسفانه شاهد هستیم که برخی مسائل حاشیهای مهم میشود اما مثلاً حساسیتی درباره دفاع از بیتالمال برانگیخته نمیشود. به فسادهای میلیاردی توجه زیادی نمیشود، اما بعضیها برای برگزاری یک کنسرت یا به خاطر لباس دخترها کلی سروصدا به پا میکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]