واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس: 500 میلیون دلار برای تامین آب شرب روستاها اختصاص یافت اراک- ایرنا- نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون تلفیق مجلس شورای به دستور مقام معظم رهبری500 میلیون دلار برای تامین آب شرب روستاهای کشور اختصاص داد.
![نماینده مجلس: 500 میلیون دلار برای تامین آب شرب روستاها اختصاص یافت](http://img7.irna.ir/1393/13931130/81512923/81512923-6286563.jpg)
«حسن آصفری» عصر پنجشنبه در نشست رسیدگی به مشکلات روستاهای شهرستان خنداب در محل سالن جلسات ساختمان معاونت عمرانی استانداری استان مرکزی در اراک افزود: این اعتبار از محل صندوق ذخیره ارزی تامین می شود.
وی اظهار کرد: اختصاص این رقم برای برای آبرسانی به روستاها، در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 94 به تصویب نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی رسید.
وی ادامه داد: اعتبارات کشور به دلیل اعمال تحریم های ناجوانمردانه دشمنان ایران اسلامی محدود است بنابراین مدیران دستگاه های اجرایی باید با برنامه ریزی های کاربردی، اعتبارات موجود را در راستای عمران و آبادانی نقاط مختلف استان هزینه کنند.
وی گفت: هم اکنون بیش از دو هزار و 600 پروژه نیمه کاره در نقاط مختلف کشور وجود دارد که برای تکمیل و تجهیز آنها بیش از 400 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
آصفری اقتصاد مقاومتی را تنها راه رسیدن به پویایی و شکوفایی و افزایش تولید ملی در شرایط کنونی دانست و گفت: مسوولان و دولتمردان باید نسبت به عملیاتی کردن راهبردهای اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری اهتمام بیشتری بورزند.
وی افزود: با فرصت سازی مطلوب و برنامه ریزی های مدون که بر مبنای دانش و اقتصاد روز باشد، می توان ضمن ایجاد اشتغال برای جوانان، گامی اساسی در راستای افزایش تولید ناخالص ملی و بالا بردن نرخ بهره وری برداشت .
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نسبت به روستاییان نگاه ویژه ای دارند چرا که در همه مصوبات منافع این قشر از جامعه در نظر گرفته می شود و برای جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها از هیچ فعالیتی دریغ نمی کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: اعتبارات محدود نباید در روند توسعه یافتگی و پیشرفت این استان تاثیر منفی بگذارد.
«مهدی زندیه وکیلی» بیان کرد: اگر چه کمبود اعتبارت در بسیاری از مواقع بسیار ملموس می شود اما دهیاران، اعضای شوراهای اسلامی روستاها و شوراهای بخش باید با توکل بر خدا و روحیه جهادی برای توسعه پایدار روستایی استان مرکزی گام های اساسی بردارند.
وی اظهار کرد: مردم چشم امیدشان به عملکرد مسوولان و نمایندگان دولت در نقاط مختلف شهری و روستایی است بنابراین مسوولان هم باید با اقدامات پسندیده و تلاش های شبانه روزی امید و انگیزه را در وجود مردم زنده کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استان مرکزی گفت: روستاها کانونهای مولد استان محسوب می شوند که در صورت نگاه علمی به باروری ظرفیت های متعدد آنها در عرصه کشاورزی، صنعتی و گردشگری، بستر ماندگاری جمعیت در این مناطق مهیا می شود.
وی ادامه داد: شناخت قابلیتهای حوزه روستایی سرمایه ارزشمندی در دست مدیران اجرایی استان است که باید با بهره گیری از آن بستر تحول در این مناطق و ارتقای جایگاه روستاها را فراهم آورد.
وی خاطرنشان کرد: مدیریت مناطق روستایی و مناطق محروم باید بر مبنای جذابیت سازی در حوزه اشتغال، بهبود فضای محیطی و ایجاد امکانات فرهنگی و اجتماعی باشد بنابراین دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها، در این خصوص برنامه های مدون داشته باشند.
جابجایی تیرهای برق روستایی، احداث پست برق 63 کیلو واتی در روستای جاورسیان برای جلوگیری از قطعی برق، بازنگری طرح های هادی، تامین اعتبار برای دفع پسماندها، تامین اعتبار برای ساخت محورهای بین مزارع، برنامه ریزی برای احیای رودخانه قره چای، تکمیل محور روستای خانقاه به دهصد به طول 11 کیلومتر، احداث شهرک صنعتی، تعیین حریم سایت نیروگاه هسته ای، خرید تضمینی محصولات کشاورزی به خصوص کشمش و قطع دست دلالان و واسطه گران از این بخش، احداث سرد خانه برای استفاده کشاورزان و باغداران و حل مشکل آنتن دهی مهمترین مشکلات مردم روستاهای خنداب بود که از سوی دهیاران، اعضای شوراهای روستایی و فرماندار شهرستان خنداب عنوان شد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان خنداب گفت: امسال بیش از 30 میلیارد ریال اعتبار از محل ماده 180 مجلس شورای اسلامی به شهرستان خنداب اختصاص داده شده که بعضی از مدیران کل دستگاه های اجرایی هیچ گونه همکاری در این خصوص انجام ندادند بنابراین در سال آینده هر اعتباری که سوی مدیران کل دستگاه های اجرایی به مسائل عمرانی و کشاورزی تخصیص داده شود به همان میزان نیز از ماده 180 تخصیص می یابد.
در این نشست مقرر شد نشست هایی برای بررسی پروژه هایی که از محل اعتبارات استانی تکمیل می شوند، در محل فرمانداری شهرستان خنداب تشکیل شود.
همچنین مقرر شد هر میزان اعتباری که دستگاه های اجرایی برای تکمیل پروژه های خود اختصاص دادند از محل ماده 180 مجلس شورای اسلامی نیز به همان میزان اعتبار تخصیص داده شود.
شهرستان خنداب متشکل از دو بخش مرکزی و قره چای است که در سال ۱۳۸۶ با ابلاغ مصوبه کمیسیون سیاسی و دفاعی هیات دولت، از بخش به شهرستان ارتقا یافت.
بیش از 90 درصد از جمعیت 60 هزار نفری شهرستان خنداب در بخش کشاورزی و باغداری فعالیت دارند و از این طریق امرار معاش می کنند.
این شهرستان در 90 کیلیومتری جنوب غربی اراک - مرکز استان مرکزی - واقع شده است.
3017/6012
30/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]