تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803375238




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- علت مرگ در حوادث جاده ای، رانندگی بی محابا است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر یک مرکز معتبر درمانی: علت مرگ در حوادث جاده ای، رانندگی بی محابا است تهران - ایرنا - مدیر بیمارستان تخصصی وفوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص)گفت: امروزه حوادث رانندگی یکی از عمده عوامل مرگ و میر محسوب می شوند که جاده، خودرو، انسان و رانندگی بی محابا مهمترین نقش را در خلق این حوادث ایفا می کنند.


دکتر پیرحسین کولیوند روز پنجشنبه در دومین روز از برگزاری چهارمین گردهمایی ایمنی راه و دومین گردهمایی بین المللی نوروتروما در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: بررسی های آماری نشان می دهند سهم انسان در بروز تصادفات رانندگی 75 درصد است و جاده و خودور تنها 25 درصد این سهم را به خود اختصاص داده اند.
وی ادامه داد: براین اساس آموزش و معاینه پزشکی ادواری برای رانندگان می تواند علاوه بر فراگیر کردن فرهنگ صحیح رانندگی و اطمینان از سلامت رانندگان از وقوع حوادث رانندگی بکاهد.
مدیر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء(ص)عامل عمده تصادفات رانندگی را "استرس" و " تنش" راننده هنگام رانندگی می داند و معتقد است که این "استرس" ناشی از زندگی شهرنشینی و صنعتی است بنابراین جایگزینی آموزش به جای جریمه و تنبیه می تواند رانندگان را در مقابل عوامل استرس زا واکسینه کند.
کولیوند اضافه کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مانند کمربند ایمنی، کلاه ایمنی، محافظ سر روی صندلی و صندلی کودک می تواند هنگام بروز تصادف، فرد را از تیررس خطرات احتمالی که وی را هدف گرفته اند، حفظ کند.
وی گفت: استراحت کافی قبل از رانندگی، دور کردن افکار ناخوشایند هنگام رانندگی، رانندگی در زمانهای کم ترافیک، داشتن سرعت کم و زودتر خارج شدن از منزل برای رسیدن به محل کار برای پیشگیری از وقوع حوادث و تصادفات رانندگی مهم و حائز اهمیت است.
این مقام مسوول در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)، ترس از تصادف، رانندگی های بی محابا و بی ملاحظه برخی رانندگان، ترمزهای بیجای خودروهای جلویی، صدای بوق های دلخراش، مشکلات جاده ای، آلودگی هوا، انتظار طولانی در برابر علایم ترافیکی و نظایر آن را از عواملی دانست که موجب اتخاذ تصمیمات ناخواسته رانندگان و درنتیجه وقوع حوادث غیرمنتظره می شوند.
وی گفت: قرار گرفتن طولانی مدت در معرض استرس ها سبب ترشح انواع مواد شیمیایی در بدن می شود که ضربان تند قلب، افزایش فشار خون، تنگ شدن عروق خونی بخصوص شریانهای قلبی، افزایش چربی و کلسترول در بدن از جمله آنهاست.
مدیر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء(ص) توضیح داد: تصادفات علاوه بر علایم ظاهری و خسارتهای مالی که برای فرد به همراه می آورند، علایم فیزیکی، روانشناختی و رفتاری را نیز به همراه دارند.
وی علایم فیزیکی را تنش و سر درد، اختلال در خواب، ضعف و خستگی، پرخوری یا بی اشتهایی، سوء هاضمه و زخمهای گوارشی، انقباضات و تیک های غیر ارادی عضلات مانند تیک صورت، پا و نظایر آن عنوان کرد.
کولیوند، عصبانیت و اضطراب، تحریک پذیری و خشم، افسردگی و کابوسهای شبانه، احساس ملال و دلمردگی، اختلال در حافظه و حواس پرتی، عدم توانایی در یادآوری و بخاطر سپردن، فقدان شوخ طبعی و انعطاف پذیری را از جمله علایم روانشناختی در تصادفات جاده ای و ترافیکی عنوان کرد.
وی ادامه داد: علایم رفتاری شامل کاهش دقت، خلاقیت، سازندگی، کیفیت عمل و فعالیت، پیدایش روحیه بی اعتمادی، بروز احساس دشمنی با جامعه، سستی در مسوولیت ها و غیبت های مکرر در فرد است.
مدیر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء(ص) تصریح کرد: بر اساس آمار کشورهای غربی که مشکلات جاده ای کمتری دارند، عامل انسانی علت 75درصد تصادفات رانندگی را به خود اختصاص داده است.
کولیوند گفت: عامل انسانی از چهار بعد سن و جنس، تجربه و استعداد، شرایط فیزیولوژیکی و مواد مسمومیت زا قابل بررسی است.
وی با اشاره به سن و جنس راننده بعنوان نخستین بعد انسانی، افزود: بعنوان مثال در سنین زیر 21 سال میزان تصادفات بیشتر از سنین بالای 21 سال است و در سنین بالای 60 سال نیز آمار تصادفات بیشتر می شود.
مدیر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء(ص) درخصوص تاثیر جنسیت در سنین زیر 25 سال نیز اظهار داشت: جنسیت تاثیری بر میزان تصادفات ندارد اما از 30 سال به بالا خانم ها بیشتر در معرض تصادف قرار می گیرند.
کولیوند، دومین بعد انسانی را، تجربه، استعداد و شرایط روانی و فیزیکی راننده عنوان کرد و گفت: خونسردی، توجه و هوشیاری راننده، نداشتن تنش و هیجان هنگام رانندگی، خود از ویژگی هایی محسوب می شوند که در صورت برخورداری رانندگان از این ویژگی ها، درصد بالایی از تصادفات کاهش پیدا می کنند.
وی افزود: عامل فیزیولوژیکی در دسته سوم بعد انسانی قرار دارد که شامل خستگی، بی خوابی و تاثیرات محیطی بر روی بدن و مسایل پاتولوژی از جمله بیماریهای قلبی، عروقی و صرع را شامل می شود.
مدیر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص) خاطرنشان کرد: چهارمین بعد انسانی نیز شامل عوامل مسمومیت زا مانند الکل، منواکسیدکربن ناشی از دود سیگار یا موتور خودرو و هوشیاری کاذب ناشی از کافئین به دنبال مصرف زیاد قهوه حین رانندگی می شوند.
وی عابرین پیاده را بیشترین قشر در معرض خطر آسیبهای ناشی از تصادفات برشمرد و افزود: به طور کلی آسیب های عابرین پیاده به دو دسته آسیب های اولیه و آسیب های ثانویه تقسیم می شوند که آسیب های اولیه در اثر برخورد مستقیم با وسیله نقلیه ایجاد می شود.
کولیوند، آسیبهای ثانویه را آسیب هایی دانست که در اثر برخورد با زمین، جدول و نظایر آن پس از برخورد با خودرو برای شخص بوجود می آیند که به مراتب از آسیب های اولیه خطرناکتر هستند.
چهارمین گردهمایی بین المللی ایمنی راه ها و دومین گردهمایی بین الملی نروتروما با شعار ( با کمک یکدیگر جان انسان ها را نجات دهیم ) 229 بهمن تا یکم اسفند ماه به همت مرکز تحقیقات علوم و اعصاب شفا و بیمارستان فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص) و بنیاد شهید و امور ایثارگران در ساختمان توانبخشی سازمان هلال احمر در حال برگزاری است.
اجتمام(4)7029**1558



30/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن